حتی اگه واقعا خوب نباشن.
](https://forum.ubuntu-ir.org/Smileys/default/eusa_wall.gif)
بیشتر احساس می کنم یه جور حماقته!
جدا اینجوریه؟ من زیاد با لینوکس آشنا نیستم ولی دلیل محبوبیتش توی برنامه نویسی چیه که صاحب همچین لقبی شده؟
یعنی چه حرفی توی برنامه نویسی برای زدن داره که بقیه نمی تونن بزنن؟
به خاطر این که از تمام زبان های برنامه نویسی پشتیبانی می کنه (به جز زبان های میکروبی (مایکروسافت)) اکثر نرم افزار ها آزاد نباشن اوپن سورس که هستند دیدن سورس ها و یا در نرم افزارهای آزاد کپی کردن اون ها در واقع هر جاییش که لازم داشته باشید.
حتی دیدن کد های قوی کم تاثبری رو برنامه ای که می خواهی بنویسی نداره چه برسه به اینکه ببینی کدی که روبه روته فوق العاده است و بهتر از اون نمی شه و سپس کپیشون کنی.
دلیل بعدی چون از ابتدا کاربران این سیستم عامل برنامه نویس ها بودن و معمولا برنامه ها توی این سیستم بسته به نیاز پیش رفته نه اینکه چیزی بسازن بعد مشتری براش پیدا بشه. برنامه نویس ها هم ابزارهای خیلی خوبی واسه خودشون از اون قدیم ها دست و پا کردن اینه که ابزارهای برنامه نویسی خیلی خیلی قوی تر از هر چیز دیگه پیدا می شه.
لینوکس از ابتدا این بود که کاربرهاش هکرها باشن و برنامه نویس ها یه جورایی خب دقیقا همین هم شد و همین باعث شده که تا به اینجا برسه.
وین از اول فقط می خواسته بیشترین کاربر رو داشته باشه تا بتونه بیشترین فروش رو داشته باشه از طریق فروشش سود کنه خب این طور هم شده و به خاطر اینکه بیشترین کاربر رو داره اکثر نرم افزارها واسشون کامپایل می شه.
مک از ابتدا یه سیستم می خواست واسه کارهای گرافیکی + اینکه استیو جابز مرحوم هم رشته گرافیک می خونده خب اولین سیستمی که گرافیکی شد هم همون بود بر طبق اطلاعات من که می تونه غلط هم باشه بعد از اون ویندوز اومد و سیستمش رو گرافیکی کرد وین ۳٫۱ که مشتری هاش دیگه داشتن از دست می رفتن. خب بعد از اون هم لینوکس بود که اصلا واسشون مهم هم نبود سیستم گرافیکی بشه چون یه محیط متنی داشتن که همه ی کارهاشون رو به بهترین شکل انجام می داد و همه جور ابزاری هم داشتن و خلاصه امکاناتشون کامل کامل بود. هنوز خیلی از این سیستم های گرافیکی (مهم نیست که کدومش باشه ) در مقابل بعضی از اون ابزارها که در اون زمان استفاده می شده نمی تونن حتی رقابتی داشته باشن.
امیدوارم که تونسته باشم به خوبی بهت جواب بدم دوست عزیز.