انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چندتا سوال در باره لینوکس.  (دفعات بازدید: 1521 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین behr

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 34
چندتا سوال در باره لینوکس.
« : 06 امرداد 1391، 03:32 ب‌ظ »
سلام خدمت شما دوستان
من تازه اوبونتو رو نصب کردم و چندتا سوال بی جواب برام وحود داره.اگه لطف کنید کمکم کنید ممنون میشم
اول با توجه به این که تقریبا همه ی کشورما از ویندوز استفاده می کنند مشکلی برای کسانی که از این سیستم استفاده میکنند بوجود نمییاد. یعنی امکانی وجود دار ه که همه ی برنامه های ویندوز رو اجرا کنه؟مثلا برنامه متلب
و دوم اینکه چرا این سیستم عامل ویزوس کش نداره. یعنی هیچ ویروسی برای اون وجود نداره؟
و به عنوان آخرین سوال اینکه نصب فقط این سیستم روی لپ تاپ می تونه همه ی نیازا رو برطرف کنه؟این سوال من شاید به خاطر اینه که هنوز به طور کامل نتونستم به این سیستم اعتماد کنم

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
پاسخ : چندتا سوال در باره لینوکس.
« پاسخ #1 : 06 امرداد 1391، 03:37 ب‌ظ »
خیر مشکلی براتون به وجود نمیاد
کلی برنامه داریم که همه نیاز هاتون رو برطرف میکنه
البته قادر به اجرای برنامه های ویندوزی نیز توسط برخی برنامه ها هستید
منظورتون از متلب چیه !؟
نیازی به آنتی ویروس نداره
بله روی لپ تاپ و پی سی همه نیاز هاتون رو برطرف میکنه
این سیستم قابل اعتماد تر هست تا ویندوز !
در انجمن جستجو کنید قبلا در مورد همه اینا بحث شده
به قول یکی از دوستان این خیلی بعیده که سوال شما قبلا برای کسی پیش نیومده باشه
اول جستجو کنید بعد که جوابی نیافتین سوالتون رو مطرج کنید تا دوستان راهنماییتون کنن
با توجه به این که تازه اوبونتو رو نصب کردین این کتاب رو بهتون پیشنهاد میدم
http://ubuntu-book.org
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین behr

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 06 امرداد 1391، 03:48 ب‌ظ »
ممنون از راهنماییتون
 متلب یه برنامه محاسبات ریاضی است . در واقع من بیشتر می خوام بدونم که نرم افزار های مهندسی رو میشه با این سیستم عامل اجرا کرد.چون بعضی این این نرم افزار ها رو حتی روی سون نمیشه نصب کرد و فقط روی xpنصب و اجرا میشن. نرم افزار متلب الان روی  ویندوزم نصبه ولی نمی تونم اونو توی لینوکس  اجرا کنم.

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 06 امرداد 1391، 03:50 ب‌ظ »
برای اجرای نرم افزار های ویندوز روی لینوکس از نرم افزاری به اسم wine استفاده میشه
شما از توی سافتوار سنتر نرم افزار playonlinux رو نصب کنید
برای لینوکس فکر کنم نرم افزار های محاسباتی داریم ولی اگه حتما باید از متلب استفاده کنید میتونید با playonlinux اجراش کنید

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 06 امرداد 1391، 03:51 ب‌ظ »
اینو ببینید
یه سری تایپک قبلا در موردش زده شده شاید کمکتون کنه
http://www.google.com/search?q=%D9%85%D8%AA%D9%84%D8%A8&sitesearch=ubuntu.ir&hl=fa

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #5 : 06 امرداد 1391، 05:24 ب‌ظ »
ممنون از راهنماییتون
 متلب یه برنامه محاسبات ریاضی است . در واقع من بیشتر می خوام بدونم که نرم افزار های مهندسی رو میشه با این سیستم عامل اجرا کرد.چون بعضی این این نرم افزار ها رو حتی روی سون نمیشه نصب کرد و فقط روی xpنصب و اجرا میشن. نرم افزار متلب الان روی  ویندوزم نصبه ولی نمی تونم اونو توی لینوکس  اجرا کنم.
خود شرکت تولیدکننده‌ی متلب، برنامه‌شون رو برای گنو/لینوکس هم تولید می‌کنن. ولی در گنو/لینوکس نیازی نیست که برنامه‌ی crack شده رو نصب کنید. می‌تونید بجای اون برنامه‌ی GNU Octave رو نصب کنید یه همراه «رابط گرافیکی کاربر» QtOctave . تقریبا تمام کدهای متلب رو هم اجرا می‌کنه فقط تو بعضی از «رابط‌های گرافیکی کاربر» که با متلب تولید شده، گیر می‌ده.

آفلاین behr

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 07 امرداد 1391، 04:57 ب‌ظ »
ممنون از کمکاتون
این کارهایی رو که گفته شد رو تقریبا انجام دادم بعضی از نرم افزار ها رو هم باز کردم و این امید بخشه. البته از wine درست نتونستم خیلی استفاده کنم .

فقط یه سوال دیگه برای اینکه برای راحت شدن بیشتر خیالم.

برای من به عنوان کسی که شاید یه کمی هم از برنامه نویسی سردرمیارم(لااقل بدم نمی یاد ازش) رشتمم مکانیک تاسیساته و در حال حاضر تنها دلیلم برای استفاده از یه سیستم جدید نداشتن پول برای خرید نرم افزارهای پولی  و وجود شبه در حرام بودن استفاده از این نرم افزارهاست.    چقدر طول می کشه که یاد بگیرم از این سیستم در حد نه حرفه ای بلکه همین نرم افزار های معمول و مهندسی مکانیک استفاده کنم؟ یه ماهه می شه؟اگه بشه که روی لپ تاپی که میخام بخرم هم نصبش می کنم.

البته این رو هم بگم نمی دونم چرا برخلاف گفته های دوستان سیستم من خیلی کنده.سرعت اینتر نت هم خیلی پایینه.(متاسفانه نمیتونم ویرگول روهم پیدا کنم مجبورم . بذارم!)

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #7 : 07 امرداد 1391، 05:11 ب‌ظ »
عزیزم شما به عنوان یه کاربر عادی هیچ نیازی نداری که بخوای برنامه‌نویسی یاد بگیری. به نظر من حداکثر یک ماه طول می‌کشه که کامل به همه‌ی سوراخ سمبه‌هاش سرک بکشی! و بفهمی که چی به چی هست. این کیبورد تو اوبونتو، کیبورد استانداردی هست که ایران تعیین کرده، اون که تو ویندوز هست معلوم نیست که از کجا اومده! و غیر استاندارد هست. ویرگول = shift+7
برای نرم‌افزارهای محاسبات عددی می‌تونی از اینا استفاده کنی که همشون واقعا عالی هستن.
سایلب
گنو اکتاو
Sagemath
و کلی دیگه.
همشون هم علاوه بر آزاد بودن، مجانی هم هستن. و دیگه هیچ شبه‌ای هم توش نیست.
نرم‌افزارهای تخصصیت چیه؟ بگو تا ببینم می‌تونم براشون معادل پیدا کنم یا نه. شما مثلا CFD (دینامیک سیالات محاسباتی،) FE (اجزا محدود)‌ و از این چیزا کار می‌کنید؟

آفلاین photo_love

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
    • شبکه اجتماعی نما
« پاسخ #8 : 07 امرداد 1391، 05:16 ب‌ظ »
ممنون از کمکاتون
این کارهایی رو که گفته شد رو تقریبا انجام دادم بعضی از نرم افزار ها رو هم باز کردم و این امید بخشه. البته از wine درست نتونستم خیلی استفاده کنم .

فقط یه سوال دیگه برای اینکه برای راحت شدن بیشتر خیالم.

برای من به عنوان کسی که شاید یه کمی هم از برنامه نویسی سردرمیارم(لااقل بدم نمی یاد ازش) رشتمم مکانیک تاسیساته و در حال حاضر تنها دلیلم برای استفاده از یه سیستم جدید نداشتن پول برای خرید نرم افزارهای پولی  و وجود شبه در حرام بودن استفاده از این نرم افزارهاست.    چقدر طول می کشه که یاد بگیرم از این سیستم در حد نه حرفه ای بلکه همین نرم افزار های معمول و مهندسی مکانیک استفاده کنم؟ یه ماهه می شه؟اگه بشه که روی لپ تاپی که میخام بخرم هم نصبش می کنم.

البته این رو هم بگم نمی دونم چرا برخلاف گفته های دوستان سیستم من خیلی کنده.سرعت اینتر نت هم خیلی پایینه.(متاسفانه نمیتونم ویرگول روهم پیدا کنم مجبورم . بذارم!)

دوست عزیز من هم مثل شما تازه به خانواده لینوکس ملحق شدم و تو این مدت کم اینقدر با اوبونتو ور رفتم و از دوستان این انجمن کمک گرفتم که الان یه چیزایی دستگیرم شده و می تونم تقریبا کارهام رو پیش ببرم.
از انتخاب ابونتو مطمنا پشیمون نمی شید چند وقتی که کار کنید براتون رون می شه . برای من اوایل کار کردن با این سیستم عامل مشکل بود و همیشه به ویندوز بر می گشتم ولی الان فقط از ابونتو استفاده می کنم و ویندوز را کنار گذاشتم . شما هم به لینوکس اعتماد کنید و حتما می تونید همه ی کارهاتون رو تو این سیستم عامل پیش ببرید . موفق باشید

آفلاین behr

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 07 امرداد 1391، 05:28 ب‌ظ »
من خودمم از وقتی نصبش کردم(اونم با اون ریکش که یه قسمتیو پاک کردم و مشبختانه چیزی پاک نشده بود)تقریبا دیگه توی ویندوز نرفتم،ترسم هم از جهلمه. :)

نرم افزارای رشتمم میشه گفت اینان:
fluent
chvac
autocad
fluid flow
solidworks

آفلاین Pedram Mazaheri

• Full Member
  • *
  • ارسال: 174
« پاسخ #10 : 08 امرداد 1391، 01:26 ق‌ظ »
دوست عزیز مهمترین عاملی که باعث میشه ابونتو را به ویندوز ترجیح بدیم اینه که ویروس کاری بهش نداره ( البته تا اونجایی که من میدونم )
یعنی امنیتش انقدر بالاس که حتی ISP اینترنت هم نیتونه بفهمه آنلاین هستی .....

دوما سوالت اگه اشتباه نکنم برنامه مطلب بود .... خوب یه برنامه معادل به نام wine وجود داره که میتونه تا حدی نیاز های برنامه تحت ویندوز را حل کنه

شومین سوالت راجع به این که لب تاپ داری خوبه براش یا نه .... در جواب باید بگم که برای اینترنت و سرگرمی و کار و همه چی عالیه .... فقط عیبش برای کساییه که با نرم افزار های خیلی تخصصی مثله فتوشاپ، ایلاستریتور، مکس، مایا،ویژال استودیو و .... کار میکنن
وگرنه برای سایر مصارف خیلی بهتر ویندوزه .... هر چی بیشتر بری جلو یاد بگیری واقعن بیشتر عاشقش میشی

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #11 : 08 امرداد 1391، 01:48 ق‌ظ »
نقل‌قول
فک نکنم ربطی داشته باشه‌هااااااااااااا!!!...

آفلاین Pedram Mazaheri

• Full Member
  • *
  • ارسال: 174
« پاسخ #12 : 08 امرداد 1391، 10:16 ب‌ظ »
نقل‌قول
فک نکنم ربطی داشته باشه‌هااااااااااااا!!!...

بیین ماتریکس جان .... من جمعه اینترنتم قطع شد
زنگ زدم مخابرات که ازش اینترنت میگرم میگم شارژم تموم شده؟
میگه نه شارژ دارین .. احتمالا کانفیگ مودمت پریده دوباره نصبش کن
میگم من همین الان کانکت بودم
میگه دوست عزیز شما ۱ هفته اس اصلا وصل نشدی به اینترنت (‌اخه ۱ هفته بود ابونتو نصب کرده بودم )
این قضیه را به یه برنامه نویس گفتم .... گفت ویندوز وقتی باهاش آنلاین میشی یه سری چیزا ( یادم نیس چی گفت ) میده به آی اس پی
که کلن مطمین شدم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #13 : 09 امرداد 1391، 07:49 ق‌ظ »
ب یه برنامه معادل به نام wine وجود داره که میتونه تا حدی نیاز های برنامه تحت ویندوز را حل کنه
واین نرم‌افزار معادل نیست. اجرا کننده‌ی نرم‌افزارهای ویندوزیه

عیبش برای کساییه که با نرم افزار های خیلی تخصصی مثله فتوشاپ، ایلاستریتور، مکس، مایا،ویژال استودیو و .... کار میکنن
البته کسی که تو سال ۲۰۱۲ هنوز با ویژوال استودیوی داغون نفهم مایکروسافت کار می‌کنه عیب از خودشه :D
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن