سلام عرض می کنم خدمت همه ی دوستان عزیزم :
ماشاالله بچه های فورم بچه های با استعدادی هستند خوب تو این مدت کم تونستن پیشرفت کنند .. از این بابت بسیار خوشحالم
امیدوارم امسال سال خوبی برای جامعه لینوکس ایران باشه
اما
من آشناییم با لینوکس بر می گرده به سال ۸۲ که توسط پسر دایی عزیزم که استادم هم محسوب میشه این امر اتفاق افتاد ( واقعا ازش ممنونم ) این تحول بزرگ تو زندگی من بدون وجود ایشون امکان پذیر نبود .
با RedHat شروع کردم که واقعا کار خیلی سخت بود یه مدت با فدورا کار کردم بعد به سوزه رو آوردم که اون سال ها واقعا برام جالب بود و تجربه های خوبی ازش دارم بعد با دبیان آشنا شدم و یه مدت طولانی تری باهاش کار کردم بعدش هم که با اوبونتو که واقعا معرکه هست ( رو پی سی دبیان دارم رو لپ تاپ اوبونتو) این وسط ها هم با ناپیکس و پارسیکس و .... ور رفتم .یعنی کلا هر توزیعی به دستم برسه یه نگاه بهش می اندازم ولی کلا با دبیان بیس ها راحت ترم و این توزیع ها رو بیستر می پسندم .
دو سالی میشه که کامل مهاجرت کردم و از این بابت خوشحالم .
سید راست میگه لینوکس اینقدر بزرگه که شما هر روز برای یاد گرفتن مطلب داری پس منم پایین
سایت تکنوتاکس هم خیلی تو لینوکس و آشنایی من کمک کرد . فکر کنم یه زمانی تنها منبع به زبان فارسی بود که میشناختم ولی الان وضع خیلی فرق کرده هم لینوکس پیشرفت زیادی داشته هم جامعه کاربران
این جمله رو من جایی نمی گم چون شاید به تعصب متهم بشم ولی اینجا همه خودی هستند :
لینوکس رو دلیلی برای لذت بردن از زندگی و کارم میدونم !ممنون