انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: آیا امکان نصب اوبنتو همراه ویستا وجود دارد ؟  (دفعات بازدید: 2481 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Hosseini

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
    • انجمن های تخصصی اینترهاست
با سلام و خسته نباشید .

می خواستم بدونم آیا امکان نصب اوبنتو در کنار ویندوز ویستا وجود داره ؟ اگر هست آیا مشکلی برای هم به وجود نمی یارن ؟

باتشکر
Hosseini

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
سلام و به اوبونتو خوش اومدی :)
نه به هیچ وجه مشکلی براتون ایجاد نمی کنه. اگر در فروم یه جستجو کنید میبینید که اطلاعات خیلی زیادی در این مورد وجود داره و هیچ مشکلی بوجود نمیاره.
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین Hosseini

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
    • انجمن های تخصصی اینترهاست
با سلام

ممنون دوست عزیز از پاسختون فقط یک سوال دیگر من الان ورژن 7.04 از اوبنتو را دارم و می خوام کارکردن با این سیستم رو شروع کنم حالا سوال من این است آیا با این ورژن شروع کنم یا بزارم 8.04 بیاد بعد یه دفعه روی سیستمم نصب کنم ؟ 

باتشکر

آفلاین سجاد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 319
  • نیست ‌بر لوح‌ دلم‌ جز الف‌ قامت ‌یار
    • http://sjb.ir
ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است  ;D

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
با همون شروع کن نسخه خوبیه و اگر تونستی 8.04 رو نصب کن تا هم تفاوت وپیشرفت اون رو ببینی و هم تا اون موقع یه مقدمه ای داشته باشی
یا علی

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • یک تازه کار !
با سلام

ممنون دوست عزیز از پاسختون فقط یک سوال دیگر من الان ورژن 7.04 از اوبنتو را دارم و می خوام کارکردن با این سیستم رو شروع کنم حالا سوال من این است آیا با این ورژن شروع کنم یا بزارم 8.04 بیاد بعد یه دفعه روی سیستمم نصب کنم ؟ 

باتشکر
به نظر من بهتره که صبر کنی تا 8.04 بیاد و با اون شروع کنی. چون شما می خواهید که تازه کار با اوبونتو رو شروع کنید بهتره که یک بار این رو نصب کنید و کار کردن باهاش رو شروع کنید و مجبور نشید که بعد از مدتی که با فیستی کار کردین مجبور بشید که دوباره بیایید و 8.04 نصب کنید :)

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
نه به نظر من از همین الان فیستی رو نصب کن این جوری چم خم نصب رو هم یاد می گیری و موقع نصب هاردی یه نصب دائمی انجام می دی نه نصبی که مجبور باشی بعد از یه مدتی دوباره کاری کنی
یا علی

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
اخطار مهم  ;)

کسانی که ویستای اورجینال دارند  ( حالا رو نوت بوک یا هر جای دیگه ای ) حتما ازش ریکاوری بگیرند و رو DVD رایت کنند ( اون dvd بکاپ های که خود نوت بوک ها می سازند)

چون  ویستا رو فقط یکبار می تونید با اون کد نصب کنید و اگه دوباره بخواید نصب کنید دردسر داره و باید به یه نمایندگی ماکروسافت زنگ بزنید

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • یک تازه کار !
اخطار مهم  ;)

کسانی که ویستای اورجینال دارند  ( حالا رو نوت بوک یا هر جای دیگه ای ) حتما ازش ریکاوری بگیرند و رو DVD رایت کنند ( اون dvd بکاپ های که خود نوت بوک ها می سازند)

چون  ویستا رو فقط یکبار می تونید با اون کد نصب کنید و اگه دوباره بخواید نصب کنید دردسر داره و باید به یه نمایندگی ماکروسافت زنگ بزنید
جدی اینقدر مسخره بازی داره ؟!!!!!  :o قربون اوبونتو خودمون  :D