منم یه نت بوک دارم که تاحالا تو هیچ توریعی کم نیاورده.asus eeepc 1015pex
برام جالبه که میگین کم میاره نت بوکتون ولی میتونین میزکارای سبک رو امتحان کنین مثلا openbox که از همه سبکتره یا fluxbox البته میتونین رو خود اوبونتویی که دارین هم نصبش گنین. البته چیزی به اسم ubunt netbook remix دیگه وجود نداره.اون زمانی که هنوز گنوم ۲ بود اوبونتو اومد برا ایتکه از فضای دسکتاپ بیشتر استفاده کنه unity رو خلق کرد و گذاشت رو گنوم۲. بعد از نسخه ۱۰.۱۰ اگه اشتباه نکنم دیگه کلا ubuntu netbook رو منتشر نکردن و همش شد همون ubuntu desktop که میز کار پیشفرض هم همین یونیتی شد.
crunchbang الان مبتنی بر دبیان هست.اگه باهاش مشکل نداشته باشین خیلی سبکه با میزکار openbox.قبلا فکر کنم مبتنی بر اویونتو بود.
easypeasy هم هست که چند وقتی توسعه داده نمیشد ولی جدیدا دارن یه کارایی روش میکنن و نسخه جدیدش در راهه.
در نهایت اگر خیلی برات مهمه که حتما بیس اوبونتو باشه لوبونتو رو نصب کن.البته دانلود کن کامل بعد نصب کن.اینجوری سبکبر خواهد بود مطمئنا نسبت به اینکه رو اوبونتو lxde نصب کنی و کاملتر هم هست.
واینکه من هیچ میزکاری رو در استفاده از فضای دسکتاپ مثل اوبونتو با یونیتی ندیدم.بعدش kde بعد از شخصی سازی و در نهایت openbox
یونیتی از کامپیز استفاده میکنه واسه همین روی برخی سیستم ها سنگینه
ایشون حتی اگه از گنوم شل استفاده کنن روان تر خواهد بود تا یونیتی
بله این که لوبونتو رو بگیرید و از اول نصب کنید درسته که نسبتا به این که lxde رو روی اوبونتو نصب کنید سبک تر خواهد بود
ولی برای نصب lxde راحت میتونید در چند دقیقه با صرف 10-20 مگ پهنا باند بگیریدش ولی برای لوبونتو یه 700 مگ باید دانلود کنید و از نو نصب کنید
توصیه میکنم اول lxde رو نصب کنید اگه راضی کننده نبود پیشنهادات دوستان رو امتحان کنید