انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: حرکت برنامه نویسی تجاری  (دفعات بازدید: 5858 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Cyber Man

• Full Member
  • *
  • ارسال: 115
  • و در روز هشتم دنیای مجازی را آفرید
حرکت برنامه نویسی تجاری
« : 18 فروردین 1387، 09:20 ق‌ظ »
من تو یه بیمارستان کار می کنم قسمت سرور. برنامه ای که برای اون نوشته شده مربوط به شرکت رایاوران. حالا بماند که چند میلیارد تومان بابت این نرم افزار از دولت گرفتن و بماند که چند صد هزار تومان بابت پشتیبانی از هر بیمارستان می گیرند. حالا اینها به کنار. سورس برنامه که در دسترس کسی نیست و خب این هم یعنی وابسته شدن کامل سیستم به آنها و ....  (هزاران برنامه شبیه اینها وجود دارد)
اما حالا من یه فکری دارم و به کمک شما می خوام این رو پیاده کنم. چند وقت پیش درخواستی به من شد که یک برنامه کامپیوتری را برای پزشک قانونی بنویسم. من در حال پیاده سازی این برنامه با .NET 3.5 و SQL SERVER 2005 هستم. اما حالا یه فکر به ذهنم خطور کرد. چرا این برنامه را با یکی از برنامه های OPEN SOURCE ننویسم. اینکار دو مزیت بزرگ داره. ۱. ورود برنامه های منبع باز در ایران ( البته قبلا اینکار شده اما دست کمی از مایکروسافت نداشتن تازه بدتر از او) ۲. مجبور به استفاده از لینوکس (ترجیحا ابونتو)
حالا می خوام تو این تاپیک نظراتتون رو بگین و چه راهکاری رو در پیش بگیریم بهتره.
هزار بار مراجعه اما برای همیشه مرخص از دنیای واقعی

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
پاسخ به: حرکت برنامه نویسی تجاری
« پاسخ #1 : 18 فروردین 1387، 11:28 ق‌ظ »
من از برنامه نویسی چیزی بلد نیستم ولی این کارتون ارزشمنده  =D>
فقط یک نکته به ذهنم می رسه. چون برای بیمارستان هست (شاید) نباید هیچ باگی داشته باشه. چون اونجا دیگه جای خطا و رفع اشکال نیست.
(نظر شخصی من اینه، شاید اشتباه بکنم) :)

مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #2 : 18 فروردین 1387، 11:29 ق‌ظ »
۱- تکنولژی .NET و SQL SERVER در سیستم های بر پایه لینوکس به سادگی قابل اجرا نیستند. پیشنهاد میکنم از نرم افزار های غیر مایکروسافتی استفاده کنید. (مثلا my sql
۲- اصولا برای چنین پروژه هایی یک تیم تشکیل می شه.
۳- اعضای تیم پول میخان.هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمی گیره، مگر اینکه چند نفر عاشق برنامه نویسی کد باز یا خیر پیدا کنید که موافق باشن مجانی کار کنن و یا هزیته ی پروژه رو تقبل کنید.
۴- قصد ندارم همش منفی فکر کنم اما همون طور که می دونید اکثر کارکنان دولتی حتی با ویندوز ۹۸ هم مشکل دارند چه برسه به لینوکس!
Godisnowhere

آفلاین hisitech

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
    • iShell
« پاسخ #3 : 18 فروردین 1387، 11:31 ق‌ظ »
جناب سایبر من عزیز :
هر حرکتی هر چند کوچک قابل تقدیر است و  هر کمکی که بخواهید دوستان در انجمن آماده پاسخگویی هستند ولی ....

عنوان تاپیک شما برنامه نویسی تجاری هست ! یعنی شما می خواهید این برنامه رو بنویسید و بعد به صورت تجاری بفروشید و سورس رو محدود کنید .....یا نه منطورتون از تجاری اون تجاری هست که تو دانشگاه می خونید ! ;)

این وسط تکلیف لایسنس رو مشخص کنید !
لینوکس یکی از بزرگترین دستاوردهای بشر.............
http://ishell.wordpress.com

آفلاین Cyber Man

• Full Member
  • *
  • ارسال: 115
  • و در روز هشتم دنیای مجازی را آفرید
« پاسخ #4 : 18 فروردین 1387، 12:09 ب‌ظ »
اگر قرار باشه برنامه رو برای لینوکس بنویسم هیچ وقت با سی شارپ نخواهم نوشت.
اما اگر قرار باشه که برنامه حتی با ابزارهای منبع باز نوشته بشه و کدی در دسترس عموم قرار نگیره این چه منبع بازیه.
ایده ای که من دارم اینه که با پایین ترین قیمت و با پشتیبانی کامل انجام بشه. تا جایی که من می دونم می شه از پشتیبانی هزینه در یافت کرد.

اما من کم کم دارم به یک نتیجه می رسم. ایرانیها به سمت منابع باز رو آوردن اما با طرز تفکر مایکروسافتی خواهش می کنم از این انجمن که مفهوم منبه باز را به طور کامل در این سایت قرار بدن
هزار بار مراجعه اما برای همیشه مرخص از دنیای واقعی

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #5 : 18 فروردین 1387، 12:17 ب‌ظ »
دوست عزیز! البته من اصلادر حدی نیستم که بگم چیزی بلد ام! خودم رو واقعا تازه کار می دونم! خصوصا در کد نویسی
اما با PHP & Mysql ی کارایی کردم! ولی بسیار ساده! نمی دونم چقدر کمک ازدستم بر میاد و یا اینکه چقدر فورس داری! بازه زمانی هم داری؟
یکمی بیشتر برنامه ات رو شرح بده!
من فکر کنم اگه کسی مایل باشه کمک کنه بد نیست ی مختصری بگه چی بلده! همون طور که می دونی در این زمینه ها! بلد بودن زیاد مهم نیست! خواستن برای یادگرفتم مهم تره! چون سورس  و منابع همه جا هست و میشه آدم کارش رو راه بی اندازه! ولی در هر صورت نیاز به یک مدیر خوب و مطلع داره که کارت رو درست هدایت کنه!
به این مورد هم توجه داشته باش که همه ی ما مشغله های زیادی داریم! از جمله درس که اکثرمون رو مبطلا کرده!  ](*,) ;)
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین محمد رضا موهبت

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
« پاسخ #6 : 18 فروردین 1387، 04:16 ب‌ظ »
سلام

خسته نباشید منم حدودا یک سالی را رو .NET و C# صرف کردم.اما منم با حرفت موافقم ایده جالبیه.هر چند خودم تو زمینه open source صفرم اما دوست دارم کمکت کنم و صد البته یه چیزایی هم یاد بگیرم
فلفل سیاه و خال مه رویان سیاه ************هر دو جانسوزند اما این کجا و آن کجا؟!!

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
« پاسخ #7 : 20 فروردین 1387، 12:52 ق‌ظ »
سلام،
اگر موفق به انجام چنین کاری بشید کار خیلی بزرگی و خدمت بسیار ارزنده‌ای کرده‌اید.
اولین نکته‌ای که دوستان باید توجه کنند این هست که نرم‌افزار آزاد/بازمنبع هیچ تناقضی با تجاری بودنش نداره! (نرم‌افزار آزاد می‌تونه تجاری (commercial) باشه، ولی نمی‌تونه اختصاصی (proprietary) باشه). یعنی شما حق دارید نرم‌افزار آزاد رو بفروشید.
مسأله‌ای که هست این که مشتری راضی باشه که نرم‌افزاری که پولش رو داره می‌پردازه، با مجوز آزاد منتشر بشه. برای این مهم باید شما و مشتریتون به اندازهٔ زیادی با مقولهٔ نرم‌افزارهای آزاد آشنا باشید و به توافق برسید. برای این امر باید شما بتونید مشتری رو قانع کنید که این روش به نفعش هست. (مشتری هم به جیب خودش فکر می‌کنه)
حتماً پیگیری کنید و ما رو هم در جریان بگذارید.
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست