راستش ما از همه نوع پیشنهادی در حد وسع و توانی که داریم استقبال میکنیم و به هر حال برای رد و اجرای هر کدوم هم دلایلی وجود داره که دلایل هم از روی بحثهای دوستان و راهبران سایت در میاد...
در مورد پیشنهاداتی که مطرح کرده بودید هم تو همین پست بحث شده و مخالف و موافق داشته... اگر فکر میکنید بخشی از پیشنهاداتون هست که پاسخ مناسبی نگرفته لطفا مطرح کنید
من یک بار دیگه پاسخ سریع پیشنهاداتتون رو میدم.
1: در بعضی فرومها گزینه در پایان هر پست به نام "تشکر"می آید که خیلی فواید دارد مثلا" از ایجاد پست های اضافی جلوگیری می کند
متاسفانه در حال حاضر به دلایل بسیار ما از نصب کردن mod ها افزونههای اضافی در انجمن معذوریم. امیدوارم این امکان بزودی به صورت توکار در SMF اضافه بشه تا ما هم بتونیم ازش استفاده کنیم.
2: و باز در بعضی از فروم ها امکان "پاسخ سریع"مقدور است
این امکان در حال حاضر وجود دارد و شما میتونید اونرو در پروفایل کاربری خودتون فعال کنید.
1:بخش آخرین ارسالهارا اگه می شه کاری بکنید که از یک پست فقط یک بار بیاید(فقط یک خط باشد یعنی اگر مثلا" در یک پست 3 جواب جدید باشد در سه خط یا سه نتیجه نشون داده نشود )چون خواه ناخواه کسی که یک پست را می بیند جوابهای دیگران را هم می بیند حالا چه یک جواب جدید چه سه جواب جدید!
بخش آخرین ارسالها به احتمال زیاد به زودی حذف خواهد شد. وجود این بخش عملا کاربرد خاصی نداره... اما در هر حال اگر راهحلی برای پیشنهادتون دارید لطفا ارائه کنید.
2:(این پیشنهاد یک خورده غیر عقلانی به نظر می رسه )و آن اینست که یک آزمون بگذارید وهر کسی که خواست در این آزمون شرکت کند. واما سوالهای آزمون باید از همه ی مفاهیم (مانند گرافیک برنامه نویسی و...)باشد بعداز اعلام نتایج. مثلا" کسی که بیشترین امتیاز رو در گرافیک به دست آورد بشود مدیر گرافیک وبخشی هم به آن فرد داده شود و هر کسی که سوالی در مورد گرافیک داشت در بخش همان فرد بپرسد و همان فرد جواب دهد این کار یک خوبی دارد اینکه من اگه در مورد گرافیک سوال داشتم می دانم که از چه کسی باید بپرسم ومثلا"از کسی که در مورد شبکه تبحر دارد نمی پرسم !(این یک چیزی مثل پستی با عنوان تعیین کردن admin برای زیر گروه های مختلف در همین بخش است دلیل تاکید کردنم را نمی دونم چیه ولی احساس کردم که باید بگم!!)
وجود ناظر برای انجمنهای مختلف ضروریه ولی به هر حال این مجموعه توسط کاربران علاقهمند و بدون دریافت هزینه و بصورت کاملا داوطلبانه اداره میشه و بنابراین نمیشه انتظارات خاصی داشت. کاربران اینجا از هم آموزش میبینند و به هم آموزش میدن. امیدوارم با بالاتر رفتن تجربه دوستان و جدا نشدنشون از مجموعه و بیشتر شدن تعداد کاربران بشه با امکانات بیشتر و بهتری در خدمت شما بود.
3:پول!!:به نظر من عضویت را پولی کنید ولی در عوض مدیران (قسمت 2)را موظف کنید که همیشه به روز باشند واز همه ی ترفندها ونکته هاوروش ها وبرنامه ها آگاه باشند اینطوری هم افرادی که یاد می دهند دارای انگیزه می شوند وهم احساس نمی کند که وقت خود را هدر دادند و هم کسی که یاد می گیرد می داند که از جدیدترین متد ها بهره می گیرد ونیز آدم های بیکار(نمونه اش خودم) هم عضو نمی شوند !
4: اگه می شه یک آدم به صورت افتخاری بیاد وپستهایی که به نتیجه میرسد رو نتیجه را خلاصه کند و در پست اول بگذارد تکنیک "(حل شد)" به نظر من زیاد کارایی ندارد چون فقط میگه که این مشکل حل شد ولی نمیگه که چه جوری حل شد؟!زمانی که وقت زیاد داشته باشی روش من هم کارایی نداره ولی زمانی که وقت کم است خیلی کاربرد دارد !
این نکته هم قطعا بسیار مهمه. امیدواریم بتونیم سرویسهای متنوع برای سلیقهها و نیازهای مختلف داشته باشیم...