انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: پیشنهاد  (دفعات بازدید: 11887 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین iqson716

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
    • اُرِم
پاسخ به: پیشنهاد
« پاسخ #15 : 17 اردیبهشت 1387، 03:48 ق‌ظ »
دليل اينكه گفتم مدير و پول بگذازيد اين است كه با توجه قانون 4 همين انجمن هيچ كستضمینی در قبال دقیق بودن، کامل و جامع بودن و یا مفید بودن اطلاعاتی که در ارسالها وجود دارند، نمی‌دهد به اين به نظرم بد اومد من انتظار دارم كه يك فرد اين وظيفه را در خودش احساس كنه كه بايد جواب رو كامل و قابل اطمينان  ارائه بده (البته نمي خوام بگم كه الآن پاسخ ها غير قابل اعتماد هستند )و هميشه هم آنلاين باشه يك چيزي تو مايه هاي پشتيباني 24ساعته !!

در پاسخ به شما باید عرض کنم که به نظر من گزینه ۴ انجمن به این علت بوجود آمد که شیوه صحیح پرسیدن سوال و دادن اطلاعات مکفی برای پاسخ دادن به آن سوال از عهده یک کاربر تازه کار (مثل بنده) خارج است :P و باید پرسش و پاسخ صورت بگیرد تا به نتیجه برسد \\:D/. پس نتیجه میگیریم اگر سوال ما جامع باشد آنگاه جواب نیز کامل و دقیق خواهد بود ان شاالله تعالی  ;)
 همچنان که می بینیم پاسخ بسیاری از سوالات که در انجمن مطرح می شوند در ویکی موجود می باشد و به هزارو یک دلیل که یکی از آنها تازه کار بودن کاربر است در انجمن مطرح می شود ;).

بنده هم یک پیشنهاد  دارم با اجازه علما : وقتی یک تاپیک منتقل میشه به یه جای دیگه کلا اون رو منتقل کنید تا جای اضافی رو تو انجمن اشغال نکنه و در عین حال یک ای میل آگاه سازی برای صاحب تاپیک فرستاده بشه که تاپیکشو گم نکه و دوباره سوالشو مطرح نکنه  ;)

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #16 : 17 اردیبهشت 1387، 04:09 ق‌ظ »
دليل اينكه گفتم مدير و پول بگذازيد اين است كه با توجه قانون 4 همين انجمن هيچ كستضمینی در قبال دقیق بودن، کامل و جامع بودن و یا مفید بودن اطلاعاتی که در ارسالها وجود دارند، نمی‌دهد به اين به نظرم بد اومد من انتظار دارم كه يك فرد اين وظيفه را در خودش احساس كنه كه بايد جواب رو كامل و قابل اطمينان  ارائه بده (البته نمي خوام بگم كه الآن پاسخ ها غير قابل اعتماد هستند )و هميشه هم آنلاين باشه يك چيزي تو مايه هاي پشتيباني 24ساعته !!

در پاسخ به شما باید عرض کنم که به نظر من گزینه ۴ انجمن به این علت بوجود آمد که شیوه صحیح پرسیدن سوال و دادن اطلاعات مکفی برای پاسخ دادن به آن سوال از عهده یک کاربر تازه کار (مثل بنده) خارج است :P و باید پرسش و پاسخ صورت بگیرد تا به نتیجه برسد \\:D/. پس نتیجه میگیریم اگر سوال ما جامع باشد آنگاه جواب نیز کامل و دقیق خواهد بود ان شاالله تعالی  ;)
 همچنان که می بینیم پاسخ بسیاری از سوالات که در انجمن مطرح می شوند در ویکی موجود می باشد و به هزارو یک دلیل که یکی از آنها تازه کار بودن کاربر است در انجمن مطرح می شود ;).

بنده هم یک پیشنهاد  دارم با اجازه علما : وقتی یک تاپیک منتقل میشه به یه جای دیگه کلا اون رو منتقل کنید تا جای اضافی رو تو انجمن اشغال نکنه و در عین حال یک ای میل آگاه سازی برای صاحب تاپیک فرستاده بشه که تاپیکشو گم نکه و دوباره سوالشو مطرح نکنه  ;)

سلام
پیشنهاد دادن اجازه نمی خواد می خواد؟؟ما شاآلله به کوری چشم آمریکا ما آزادی بیان داریم در این حکومت !!! شاعر یک شعری داره میگه:
دو صد گفتار چون نیم کردار نیست :D
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین iqson716

• High Sr. Member
  • *
    • اُرِم
« پاسخ #17 : 17 اردیبهشت 1387، 04:20 ق‌ظ »
1-
نقل‌قول
ما شاآلله به کوری چشم آمریکا ما آزادی بیان داریم در این حکومت !!!
   :-X :-X :-X
2-
نقل‌قول
دو صد گفتار چون نیم کردار نیست
   میشه واضح تر بیان کنید؟ متوجه منظورتون نشدم :-/
3-
نقل‌قول
پیشنهاد دادن اجازه نمی خواد می خواد؟؟
حق با شماست ولی ...

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #18 : 17 اردیبهشت 1387، 04:40 ق‌ظ »
1-
نقل‌قول
ما شاآلله به کوری چشم آمریکا ما آزادی بیان داریم در این حکومت !!!
   :-X :-X :-X
2-
نقل‌قول
دو صد گفتار چون نیم کردار نیست
   میشه واضح تر بیان کنید؟ متوجه منظورتون نشدم :-/

-2 سلام منظور بدی نداشتم ولی ساده تر بگم از روش مولانا استفاده می کنم یعنی تمثیل  نگاه کن من  پیشنهاد دادم که فلان بخش را اصلاح کنند تو پیشنهاد می دی که فلان چیز رو درست کنند خب بعد از 3-4 هفته همه چیز سر جاشونن و انگار نه انگار که من تو چیزی گفتیم!!! (با ادبانه گفتم معادلش می شه "گل لقد کردن")(از این واضح تر دیگه خطرناکه حسن )
« آخرین ویرایش: 17 اردیبهشت 1387، 04:42 ق‌ظ توسط negarsoft »
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!

آفلاین iqson716

• High Sr. Member
  • *
    • اُرِم
« پاسخ #19 : 17 اردیبهشت 1387، 04:54 ق‌ظ »
عزیزم فرمودید پیشنهاد دادیم درسته که یکم سهل گرفته شده اما دستور هم از طرف کسی صادر نشده که انتظار بر آورده شدن سریع داشته باشیم.
در ضمن پیشنهاد ممکنه اصلا انجام نشه چون ذات پیشنهاد اینطوریه  ;)

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #20 : 17 اردیبهشت 1387، 05:30 ق‌ظ »
سلام من مثال زدم تا معنی و ربط شعر رو بهتر بفهمید
منم به کسی دستور ندادم که توقع براورده شدن را داشته باشم  کلا" من همیشه راضی ام به رضای خدا در ضمن اینجا از خیلی جاهای دیگر بهتر است (خدا قوت مدیران)بازم تاکید می کنم که آوردن اون مثال فقط برای توجیه اون شعرست و دیگر هیچ!!!
پ.ن :دوست عزیز میگم دیگه ادامه ندیم باشه (می ترسم همه ی بخش ارسالهای اخیر مربوط به اینجا بشه و پست های مهم  کهنه بشوند!!! ;D)

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #21 : 17 اردیبهشت 1387، 09:42 ق‌ظ »
راستش ما از همه نوع پیشنهادی در حد وسع و توانی که داریم استقبال میکنیم و به هر حال برای رد و اجرای هر کدوم هم دلایلی وجود داره که دلایل هم از روی بحثهای دوستان و راهبران سایت در میاد...
در مورد پیشنهاداتی که مطرح کرده بودید هم تو همین پست بحث شده و مخالف و موافق داشته... اگر فکر میکنید بخشی از پیشنهاداتون هست که پاسخ مناسبی نگرفته لطفا مطرح کنید :)
من یک بار دیگه پاسخ سریع پیشنهاداتتون رو میدم.
1: در بعضی فرومها گزینه در پایان هر پست به نام "تشکر"می آید که خیلی فواید دارد مثلا" از ایجاد پست های اضافی جلوگیری می کند
متاسفانه در حال حاضر به دلایل بسیار ما از نصب کردن mod ها افزونه‌های اضافی در انجمن معذوریم. امیدوارم این امکان بزودی به صورت توکار در SMF اضافه بشه تا ما هم بتونیم ازش استفاده کنیم.

2: و باز در بعضی از فروم ها امکان "پاسخ سریع"مقدور است
این امکان در حال حاضر وجود دارد و شما میتونید اونرو در پروفایل کاربری خودتون فعال کنید.

1:بخش آخرین ارسالهارا اگه می شه کاری بکنید که از یک پست فقط یک بار بیاید(فقط یک خط باشد یعنی اگر مثلا" در یک پست 3 جواب جدید باشد در سه خط یا سه نتیجه نشون داده نشود )چون خواه ناخواه کسی که یک پست را می بیند جوابهای دیگران را هم می بیند حالا چه یک جواب جدید چه سه جواب جدید!
بخش آخرین ارسالها به احتمال زیاد به زودی حذف خواهد شد. وجود این بخش عملا کاربرد خاصی نداره... اما در هر حال اگر راه‌حلی برای پیشنهادتون دارید لطفا ارائه کنید.

2:(این پیشنهاد یک خورده غیر عقلانی به نظر می رسه )و آن اینست که یک آزمون بگذارید وهر کسی که خواست در این آزمون شرکت کند. واما سوالهای آزمون باید از همه ی مفاهیم (مانند گرافیک برنامه نویسی و...)باشد بعداز اعلام نتایج. مثلا" کسی که بیشترین امتیاز رو در گرافیک به دست آورد بشود مدیر گرافیک وبخشی هم به آن فرد داده شود و هر کسی که سوالی در مورد گرافیک داشت در بخش همان فرد بپرسد و همان فرد  جواب دهد این کار یک خوبی دارد اینکه من اگه در مورد گرافیک سوال داشتم می دانم که از چه کسی باید بپرسم ومثلا"از کسی که در مورد شبکه تبحر دارد نمی پرسم !(این یک چیزی مثل پستی با عنوان تعیین کردن admin برای زیر گروه های مختلف در همین بخش است دلیل تاکید  کردنم را نمی دونم چیه ولی احساس کردم که باید بگم!!)
وجود ناظر برای انجمنهای مختلف ضروریه ولی به هر حال این مجموعه توسط کاربران علاقه‌مند و بدون دریافت هزینه و بصورت کاملا داوطلبانه اداره میشه و بنابراین نمیشه انتظارات خاصی داشت. کاربران اینجا از هم آموزش میبینند و به هم آموزش میدن. امیدوارم با بالاتر رفتن تجربه دوستان و جدا نشدنشون از مجموعه و بیشتر شدن تعداد کاربران بشه با امکانات بیشتر و بهتری در خدمت شما بود.

3:پول!!:به نظر من  عضویت را پولی کنید ولی در عوض مدیران (قسمت 2)را موظف کنید که همیشه به روز باشند واز همه ی ترفندها ونکته هاوروش ها وبرنامه ها آگاه باشند اینطوری هم افرادی که یاد می دهند دارای انگیزه می شوند وهم احساس نمی کند که وقت خود را هدر دادند و هم کسی که یاد می گیرد می داند که از جدیدترین متد ها بهره می گیرد ونیز آدم های بیکار(نمونه اش خودم) هم عضو نمی شوند !
4: اگه می شه یک آدم به صورت افتخاری  بیاد وپستهایی که به نتیجه میرسد رو نتیجه را خلاصه کند و در پست اول بگذارد تکنیک "(حل شد)" به نظر من زیاد کارایی ندارد چون فقط میگه که این مشکل حل شد ولی نمیگه که چه جوری حل شد؟!زمانی که وقت زیاد داشته باشی روش من هم کارایی نداره ولی زمانی که وقت کم است خیلی کاربرد دارد !
این نکته هم قطعا بسیار مهمه. امیدواریم بتونیم سرویسهای متنوع برای سلیقه‌ها و نیازهای مختلف داشته باشیم...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom