1:بخش آخرین ارسالهارا اگه می شه کاری بکنید که از یک پست فقط یک بار بیاید(فقط یک خط باشد یعنی اگر مثلا" در یک پست 3 جواب جدید باشد در سه خط یا سه نتیجه نشون داده نشود )چون خواه ناخواه کسی که یک پست را می بیند جوابهای دیگران را هم می بیند حالا چه یک جواب جدید چه سه جواب جدید!
پیشنهاد خوبیه. باید دید تا چه حد عملی هست و از چه منابعی باید استفاده کنیم. استفاده از ویژگیها و افزودنیها فقط در صورتی انجام میشه که توسط تیم توسعه خود برنامه تایید و یا انتشار داده شده باشه.
2:(این پیشنهاد یک خورده غیر عقلانی به نظر می رسه )و آن اینست که یک آزمون بگذارید وهر کسی که خواست در این آزمون شرکت کند. واما سوالهای آزمون باید از همه ی مفاهیم (مانند گرافیک برنامه نویسی و...)باشد بعداز اعلام نتایج. مثلا" کسی که بیشترین امتیاز رو در گرافیک به دست آورد بشود مدیر گرافیک وبخشی هم به آن فرد داده شود و هر کسی که سوالی در مورد گرافیک داشت در بخش همان فرد بپرسد و همان فرد جواب دهد این کار یک خوبی دارد اینکه من اگه در مورد گرافیک سوال داشتم می دانم که از چه کسی باید بپرسم ومثلا"از کسی که در مورد شبکه تبحر دارد نمی پرسم !(این یک چیزی مثل پستی با عنوان تعیین کردن admin برای زیر گروه های مختلف در همین بخش است دلیل تاکید کردنم را نمی دونم چیه ولی احساس کردم که باید بگم!!)
بنا نیست که اینجا سوالات از شخص خاصی پرسیده شود. سوالات در انجمن مخصوص به خودشون پرسیده میشن. قاعدتا وقتی من نوعی درمورد خاصی اطلاعاتی ندارم، به اون سری سوالات هم جوابی نخواهم داد و اگر بدونم که اطلاعاتم در اونجا بهدردبخور هست، حتما اظهار نظر خواهم کرد!
پس شما نباید سوال رو از شخص خاصی بپرسید! باید در انجمن مخصوص به خودش بپرسید!
3:پول!!:به نظر من عضویت را پولی کنید ولی در عوض مدیران (قسمت 2)را موظف کنید که همیشه به روز باشند واز همه ی ترفندها ونکته هاوروش ها وبرنامه ها آگاه باشند اینطوری هم افرادی که یاد می دهند دارای انگیزه می شوند وهم احساس نمی کند که وقت خود را هدر دادند و هم کسی که یاد می گیرد می داند که از جدیدترین متد ها بهره می گیرد ونیز آدم های بیکار(نمونه اش خودم) هم عضو نمی شوند !
کمک و مشارکت در اینجا صرفا بر اساس علاقهمندی هست. کسی اجبار به کاری نداره و پولی هم بابت این کار نمیگیره. خیلی از کسانی که اینجا میبینید هم ناگیزیرند به بهروز بودن در زمینهای که در اون زمینه خاص فعالیت دارن. همه به روز بودن رو دوست دارن. یکی دیگه از دلائلی که اینجا هستیم هم اینه که هم میتونیم راحت از دوستان کمک بخوایم و هم اگر در توانمون بود از اونها کمک بگیریم. این انگیزه کمک به دیگران هست که از پول هم قویتره. پس احساس هم نمیکنیم که وقتمونو هدر داریم! بلکه احساس خوبی هم داریم!
ضمن اینکه اگر کسی اینجا کاری نداشته باشه هم اصولا نمیاد وقت خودشو بگیره و اینجا عضو بشه.
4: اگه می شه یک آدم به صورت افتخاری بیاد وپستهایی که به نتیجه میرسد رو نتیجه را خلاصه کند و در پست اول بگذارد تکنیک "(حل شد)" به نظر من زیاد کارایی ندارد چون فقط میگه که این مشکل حل شد ولی نمیگه که چه جوری حل شد؟!زمانی که وقت زیاد داشته باشی روش من هم کارایی نداره ولی زمانی که وقت کم است خیلی کاربرد دارد !
خود من ترجیح میدم بدونم که چطور حل شد و پله به پله بفهمم چرا اینطوری شد و چرا این کار رو میکنم. این پیشنهاد پیشنهاد خیلی خوبیه فقط به نظر من باید در آخر هر عنوان این مطلب شرح داده بشه.