انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: پیشنهاد  (دفعات بازدید: 11888 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
پیشنهاد
« : 19 فروردین 1387، 05:32 ق‌ظ »
سلام من چند تا پیشنهاد داشتم :
1: در بعضی فرومها گزینه در پایان هر پست به نام "تشکر"می آید که خیلی فواید دارد مثلا" از ایجاد پست های اضافی جلوگیری می کند
2: و باز در بعضی از فروم ها امکان "پاسخ سریع"مقدور است

در پایان خیلی از شما ممنونم با جرآت می توانم بگم که اولین فرومی است که آدم رو راهنمایی می کنه در فروم های دیگر (در موضوع های دیگر) آدم تا می خواد حرف بزنه میگن "برو سرچ کن ""از گوگل بپرس"و... خداییش شما خیلی حوصله دارید
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین solook

• Full Member
  • *
  • ارسال: 219
پاسخ به: پیشنهاد
« پاسخ #1 : 19 فروردین 1387، 06:57 ق‌ظ »
پاسخ سریع اینجاهم داره باید برید در قسمت مشخصات اونو فعال کنید ..ولی خب مدیران این سایت هم می تونن بعنوان پیفرض اینکارو بکنن
ماژول تشکر هم پیشنهاد خوبیه
حالا منم دوتا پیشنهاد دیگه هم دارم
اول استفاده ار مود حل شد هست که برای SMF  هم وجود داره
تعویض قالب !
قالبهای خوبی هم برا اینکار سراغ دارم

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #2 : 19 فروردین 1387، 08:46 ق‌ظ »
سلام و ممنون از پیشنهاداتتون...
در مورد پاسخ سریع که جواب دادن و در مورد تشکر هم انشاا... به زودی اضافه میشه. در مورد استفاده از mod ها یا قالبهای اضافی هم به هزار و یک دلیل فعلا برنامه‌ای نداریم!
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 26 فروردین 1387، 04:42 ق‌ظ »
سلام من چندتا پیشنهاد داشتم اول بخوانید بعداگر برآیند مزیتها ومعایب  خوب بود اجرایش کنید (لطفا")
1:بخش آخرین ارسالهارا اگه می شه کاری بکنید که از یک پست فقط یک بار بیاید(فقط یک خط باشد یعنی اگر مثلا" در یک پست 3 جواب جدید باشد در سه خط یا سه نتیجه نشون داده نشود )چون خواه ناخواه کسی که یک پست را می بیند جوابهای دیگران را هم می بیند حالا چه یک جواب جدید چه سه جواب جدید!
2:(این پیشنهاد یک خورده غیر عقلانی به نظر می رسه )و آن اینست که یک آزمون بگذارید وهر کسی که خواست در این آزمون شرکت کند. واما سوالهای آزمون باید از همه ی مفاهیم (مانند گرافیک برنامه نویسی و...)باشد بعداز اعلام نتایج. مثلا" کسی که بیشترین امتیاز رو در گرافیک به دست آورد بشود مدیر گرافیک وبخشی هم به آن فرد داده شود و هر کسی که سوالی در مورد گرافیک داشت در بخش همان فرد بپرسد و همان فرد  جواب دهد این کار یک خوبی دارد اینکه من اگه در مورد گرافیک سوال داشتم می دانم که از چه کسی باید بپرسم ومثلا"از کسی که در مورد شبکه تبحر دارد نمی پرسم !(این یک چیزی مثل پستی با عنوان تعیین کردن admin برای زیر گروه های مختلف در همین بخش است دلیل تاکید  کردنم را نمی دونم چیه ولی احساس کردم که باید بگم!!)
3:پول!!:به نظر من  عضویت را پولی کنید ولی در عوض مدیران (قسمت 2)را موظف کنید که همیشه به روز باشند واز همه ی ترفندها ونکته هاوروش ها وبرنامه ها آگاه باشند اینطوری هم افرادی که یاد می دهند دارای انگیزه می شوند وهم احساس نمی کند که وقت خود را هدر دادند و هم کسی که یاد می گیرد می داند که از جدیدترین متد ها بهره می گیرد ونیز آدم های بیکار(نمونه اش خودم) هم عضو نمی شوند !
4: اگه می شه یک آدم به صورت افتخاری  بیاد وپستهایی که به نتیجه میرسد رو نتیجه را خلاصه کند و در پست اول بگذارد تکنیک "(حل شد)" به نظر من زیاد کارایی ندارد چون فقط میگه که این مشکل حل شد ولی نمیگه که چه جوری حل شد؟!زمانی که وقت زیاد داشته باشی روش من هم کارایی نداره ولی زمانی که وقت کم است خیلی کاربرد دارد !
تموم شد !!!
اگه خیلی حرف زدم معذرت می خواهم اون لطفا"  داخل پرنتز راهم فاکتور گرفتم  اگه این پیشنهاد ها هم اکنون نیز اجرا می شود بازم معذرت می خواهم     
« آخرین ویرایش: 26 فروردین 1387، 05:00 ق‌ظ توسط negarsoft »
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
« پاسخ #4 : 27 فروردین 1387، 06:00 ب‌ظ »
1:بخش آخرین ارسالهارا اگه می شه کاری بکنید که از یک پست فقط یک بار بیاید(فقط یک خط باشد یعنی اگر مثلا" در یک پست 3 جواب جدید باشد در سه خط یا سه نتیجه نشون داده نشود )چون خواه ناخواه کسی که یک پست را می بیند جوابهای دیگران را هم می بیند حالا چه یک جواب جدید چه سه جواب جدید!

پیشنهاد خوبیه. باید دید تا چه حد عملی هست و از چه منابعی باید استفاده کنیم. استفاده از ویژگیها و افزودنیها فقط در صورتی انجام میشه که توسط تیم توسعه خود برنامه تایید و یا انتشار داده شده باشه.

2:(این پیشنهاد یک خورده غیر عقلانی به نظر می رسه )و آن اینست که یک آزمون بگذارید وهر کسی که خواست در این آزمون شرکت کند. واما سوالهای آزمون باید از همه ی مفاهیم (مانند گرافیک برنامه نویسی و...)باشد بعداز اعلام نتایج. مثلا" کسی که بیشترین امتیاز رو در گرافیک به دست آورد بشود مدیر گرافیک وبخشی هم به آن فرد داده شود و هر کسی که سوالی در مورد گرافیک داشت در بخش همان فرد بپرسد و همان فرد  جواب دهد این کار یک خوبی دارد اینکه من اگه در مورد گرافیک سوال داشتم می دانم که از چه کسی باید بپرسم ومثلا"از کسی که در مورد شبکه تبحر دارد نمی پرسم !(این یک چیزی مثل پستی با عنوان تعیین کردن admin برای زیر گروه های مختلف در همین بخش است دلیل تاکید  کردنم را نمی دونم چیه ولی احساس کردم که باید بگم!!)

بنا نیست که اینجا سوالات از شخص خاصی پرسیده شود. سوالات در انجمن مخصوص به خودشون پرسیده میشن. قاعدتا وقتی من نوعی درمورد خاصی اطلاعاتی ندارم، به اون سری سوالات هم جوابی نخواهم داد و اگر بدونم که اطلاعاتم در اونجا به‌دردبخور هست، حتما اظهار نظر خواهم کرد!
پس شما نباید سوال رو از شخص خاصی بپرسید! باید در انجمن مخصوص به خودش بپرسید!

3:پول!!:به نظر من  عضویت را پولی کنید ولی در عوض مدیران (قسمت 2)را موظف کنید که همیشه به روز باشند واز همه ی ترفندها ونکته هاوروش ها وبرنامه ها آگاه باشند اینطوری هم افرادی که یاد می دهند دارای انگیزه می شوند وهم احساس نمی کند که وقت خود را هدر دادند و هم کسی که یاد می گیرد می داند که از جدیدترین متد ها بهره می گیرد ونیز آدم های بیکار(نمونه اش خودم) هم عضو نمی شوند !

کمک و مشارکت در اینجا صرفا بر اساس علاقه‌مندی هست. کسی اجبار به کاری نداره و پولی هم بابت این کار نمیگیره. خیلی از کسانی که اینجا میبینید هم ناگیزیرند به به‌روز بودن در زمینه‌ای که در اون زمینه خاص فعالیت دارن. همه به روز بودن رو دوست دارن. یکی دیگه از دلائلی که اینجا هستیم هم اینه که هم میتونیم راحت از دوستان کمک بخوایم و هم اگر در توانمون بود از اونها کمک بگیریم. این انگیزه کمک به دیگران هست که از پول هم قویتره. پس احساس هم نمیکنیم که وقتمونو هدر داریم! بلکه احساس خوبی هم داریم!

ضمن اینکه اگر کسی اینجا کاری نداشته باشه هم اصولا نمیاد وقت خودشو بگیره و اینجا عضو بشه.

4: اگه می شه یک آدم به صورت افتخاری  بیاد وپستهایی که به نتیجه میرسد رو نتیجه را خلاصه کند و در پست اول بگذارد تکنیک "(حل شد)" به نظر من زیاد کارایی ندارد چون فقط میگه که این مشکل حل شد ولی نمیگه که چه جوری حل شد؟!زمانی که وقت زیاد داشته باشی روش من هم کارایی نداره ولی زمانی که وقت کم است خیلی کاربرد دارد !

خود من ترجیح میدم بدونم که چطور حل شد و پله به پله بفهمم چرا اینطوری شد و چرا این کار رو میکنم. این پیشنهاد پیشنهاد خیلی خوبیه فقط به نظر من باید در آخر هر عنوان این مطلب شرح داده بشه.
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین سجاد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 319
  • نیست ‌بر لوح‌ دلم‌ جز الف‌ قامت ‌یار
    • http://sjb.ir
« پاسخ #5 : 27 فروردین 1387، 09:49 ب‌ظ »

سیستم عامل ubuntu مجانی بعد عضویت در فرومش پولی  ](*,) با غایت المنتهی یه open source  تناقض داره  ::)
اگه همچین کسیو پیدا کردی آدرسشو به مام بده { آنها که تا ته لینوکس رفتن هنوز بر ریزیه خود معترف و بر یادگیریه آن مستدام}
« آخرین ویرایش: 27 فروردین 1387، 10:18 ب‌ظ توسط سجاد »

lomion

• مهمان
« پاسخ #6 : 27 فروردین 1387، 09:55 ب‌ظ »
خوبه که پیشنهادات مطرح می‌شن. من در مورد حرفایی که زده شده با mohi موافقم. در قسمت ۴ ام هم. به نظر من باید کم کم به سمت ویکی حرکت کنیم. و موضوعاتی که درست به نتیجه می‌رسن رو ویکی کنیم. اینطوری بهترین نتیجه گرفته می‌شه.
شروعش سخته ولی ممکنه.

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
« پاسخ #7 : 28 فروردین 1387، 12:20 ق‌ظ »
آره من از اینش خوشم میاد! یه چیزی تو مایه‌های answers.launchpad.net که دور جواب رو طرف هایلایت میکنه و توی پُستش توضیح میده

اما به قول ناظر ویژه‌ی انجمن عزیز پیشنهاد که زیاده...
راستش پیشنهاد زیاده! هزاران کار با اولویتهای مختلف وجود داره ولی مشارکت....
Humanity to others...

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
« پاسخ #8 : 01 اردیبهشت 1387، 08:10 ب‌ظ »
من هم یه پیشنهاد دارم دقیقا نمیدونم کجا بود که دیدم یکی از همین سایت های اوبونتویی بود که فکر کنم توی انجمنشون بود  سیستم عامل هر کسی رو همراه با نسخه اش  کنار اسمش نوشته بود .خیلی خوبه.
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
« پاسخ #9 : 01 اردیبهشت 1387، 09:56 ب‌ظ »
من هم یه پیشنهاد دارم دقیقا نمیدونم کجا بود که دیدم یکی از همین سایت های اوبونتویی بود که فکر کنم توی انجمنشون بود  سیستم عامل هر کسی رو همراه با نسخه اش  کنار اسمش نوشته بود .خیلی خوبه.
این رو میتونید توی امضای خودتون بنویسید. توی ubuntuforums اینو دید احتمالا! :)
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
    • کاوش‌های من
« پاسخ #10 : 01 اردیبهشت 1387، 10:03 ب‌ظ »
خوب نه منظورم اینه که توی قسمت مشخصات مثلا یه فیلد با همین نام باشه.اینطوری اکثر اعضا اونو مینویسن.اگه موقع ثبت نام هم همون فیلد باشه که دیگه چه بهتر.تازه شاید هم یکی بخواد امضاشو به یه چیز دیگه اختصاص بده.
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
پاسخ به: پاسخ به: پیشنهاد
« پاسخ #11 : 01 اردیبهشت 1387، 10:33 ب‌ظ »
استفاده از انجمنها برای کاربران رایگان هست و امیدوارم که برای همیشه هم همینجور بمونه ولی خوب ما هم مثل همه گروهها و جماعتهای غیرانتفاعی دیگه از Donation و هدایای کاربرا  استقبال میکنیم ;)
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=3552.0
« آخرین ویرایش: 01 اردیبهشت 1387، 10:40 ب‌ظ توسط Mehdi »
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 03 اردیبهشت 1387، 05:25 ق‌ظ »

سیستم عامل ubuntu مجانی بعد عضویت در فرومش پولی  ](*,) با غایت المنتهی یه open source  تناقض داره  ::)
اگه همچین کسیو پیدا کردی آدرسشو به مام بده { آنها که تا ته لینوکس رفتن هنوز بر ریزیه خود معترف و بر یادگیریه آن مستدام}

دوست عزيز همچين آدمي نيست ولي خيلي هايي هستند كه از من و امثال من بهتر مي دونند در ضمن فكر نكنم هرچي زي كه اپن سورس بود بايد رايگان باشه!!!

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #13 : 03 اردیبهشت 1387، 05:38 ق‌ظ »
دليل اينكه گفتم مدير و پول بگذازيد اين است كه با توجه قانون 4 همين انجمن هيچ كستضمینی در قبال دقیق بودن، کامل و جامع بودن و یا مفید بودن اطلاعاتی که در ارسالها وجود دارند، نمی‌دهد به اين به نظرم بد اومد من انتظار دارم كه يك فرد اين وظيفه را در خودش احساس كنه كه بايد جواب رو كامل و قابل اطمينان  ارائه بده (البته نمي خوام بگم كه الآن پاسخ ها غير قابل اعتماد هستند )و هميشه هم آنلاين باشه يك چيزي تو مايه هاي پشتيباني 24ساعته !!

با تشكر :نگار سافت

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
    • کاوش‌های من
« پاسخ #14 : 16 اردیبهشت 1387، 10:51 ب‌ظ »
آقا لطف کنین این شکلک ها رو اون بیشترش رو حذف کنید که به ردیف همش همون جا دم دست باشه.اگر هم میشه یه کم متنوع ترش کنین.چون یه عالمه حرف توی یه شکلک خلاصه میشه.
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من