انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: بهترین توزیع برای فلش مموری  (دفعات بازدید: 6776 بار)

0 کاربر و 8 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
پاسخ : بهترین توزیع برای فلش مموری
« پاسخ #15 : 16 امرداد 1391، 03:05 ب‌ظ »
خوب
من اوبونتو رو به صورت لایو بالا آوردم و اونو روی فلش مموری ۴ گیگ سیلیکون پاور نصب کردم. نصب بدون مشکل پیش رفت. فقط زمان نصب کمی طولانی بود. بیشتر این زمان رو هم برای دانلود بسته ها از اینترنت گرفت
نصب با موفقیت به پایان رسید
سیستم دارای ۱ گیگ رم و سی پی یو ۲۴۰۰ اینتل شروع به بوت کرد چیزی در حدود ۴-۵ دقیقه بوتش طول کشید. سیستم به سلامت بالا اومد
همه چیز سره جاش بود
موقع زدن یوزر نیم پسورد و ورود اولیه چیزی حدود ۳۰-۴۰ ثانیه طول کشید.
همه درایوها شناسایی شدن. کدک ها نصبه. همه چیز آرومه.
تنها مشکل این روش کندی سرعت استفاده از سیستم هست. ولی یک فلش ۴ گیگ با یکک سیستم عامل کاملا پورتیبل می ارزه. واقعا لذت بردم
برای دیستروی ماجیا و دوسه تای دیگه تست و نتیجه رو همینجا خواهم گفت.

خوب به سلامتی

آفلاین نوید امامی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 42
« پاسخ #16 : 16 امرداد 1391، 05:19 ب‌ظ »
بستگی به سرعت خود فلش هم داره.مثلا ابونتو برای نصب در فلش یکمی سنگین هست.
سرعت بوت شدن از روی هارد سریعتر از بوت شدن از فلش هست.
برای ظرفیت چهار گیگ  ابونتو قبول نمی کنه. حداقل 4.5 گیگ رو داشته باشی .
من خودم اوبونتو رو روی فلش 8 گیگ ریختم (البته می تونی پارتیشن بندی بکنی فلش رو اما اگر بعدش بخوای در ویندوز یا خود ابونتو فلش رو فرمت کنی حجم فلش رو کمتر نشون میده ، بنابراین باید دوباره برگردی تو قسمت پارتیشن بندی تا حجم فلش رو درست کنی)، نکته دوم با اینکه دو گیگ رم دارم خیلی طول می کشید بیاد بالا.
پاپی هم خوبه اما چند تا چیز از جمله مرورگر رو باید دانلود کنی .زبان فارسی رو هم باید تنظیم کنی تا فونت های فارسی رو درست نشون بده.

یه نکته رو توجه نکردی دوست عزیز
فلش چار گیگ 3.75 گیگ هست. میتونی امتحان کنی.
البته سرعت خواندن از حافظه‌ی فلش خیلی بالاتر از هارددیسک هستش چون طبق جدول سلسلسه مراتب حافظه اول سرعت ثبات‌های پردازنده، بعد حافظه‌های فلش، بعدش حافظه‌ی رم و در نهایت حافظه‌های جانبی (مانند هارددیسک) زمان دسترسی یا Access Time بالاتری دارند.
اوبونتو نسخه‌ی ۱۲/۰۴ فکر کنم حداقل ظرفیت ۴ گیگابایت رو پشتیبانی می‌کنه و از اونجایی که قراره سیستم‌عامل از حافظه‌ی فلش بارگذاری بشه باید به حافظه‌ی RAM هم توجه کرد.

دوست عزیز توجه نکردی به یه نکته که فلش چهار گیگ ظرفیت قابل استفاده ازش  رو 3.75 نشون میده. میتونی تست کنی ظرفیت یه فلش 4 گیگ خالی رو چقدر نشون میده. سرعت بوت بله زمانی که هارد اصلی شما سالم باشه اما اگر بخوای از فلش به عنوان هارد استفاده کنی کند و ابونتو رو بوت کنی (نه بصورت لایو) اونموقه کند هست.
پس منظور شما سرعت انتقال اطلاعات هستش نه سرعت دسترسی به اطلاعات چون این دو تا کاملا با همدیگه فرق دارند. یه مقاله‌ی خیلی خوب و جامع برای نصب (اوبونتو) با استفاده از حافظه‌ی فلش (USB Disk) تو وبسایت رسمی اوبونتو هست که می‌تونه خیلی از سوالات و جواب بده.
آزادی == نرم افزار آزاد == گنو/لینوکس

آفلاین نوید امامی

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #17 : 16 امرداد 1391، 05:27 ب‌ظ »
سرعت فلش مموری ها از هارد کمتر هست ، این قضیه رو میتونید به راحتی با یک نرم افزار تست کنید میانگین سرعت فلش حدود 20 MB/s و میانگین سرعت هارد 70 MB/s
سرعت های بالا مربوط به فلش 8 گیگ hp و هارد western digital خودم هست

حتی این قضیه رو بدون نرم افزار هم میشه تست کرد (چون اختلاف سرعت زیاد هست )
مثلا یک فایل 1 گیگی را بر روی فلش و هارد بریزید حالا فایل رو دوباره روی فلش و هارد کپی کنید ، نتیجه اینکه روی هارد به مراتب سریعتر کپی میشه

در واقع این ssd ها هستند که سرعت بالاتری از هارد ها دارند نه فلش مموری ها
راجع به مفهوم سرعت در قطعات کامپیوتری بهتره که منظور خودمون رو کامل بیان کنیم. وقتی گفته میشه سرعت همه به سرعت انتقال اطلاعات فکر می‌کنند که در اکثر مواقع هم همین طور است اما در رابطه با حافظه‌ی فلش که قصد داریم یک سیستم عامل را از روی آن راه‌اندازی یا boot کنیم قضیه کمی فرق می‌کنه چون در این‌جا ارتباط بین حافظه‌ی فلش و حافظه‌ی اصلی (RAM) مطرح میشه و از یکسری تکنیک‌های Spooling برای این‌کار استفاده میشه. حافظه‌ی فلش سرعت دسترسی بالاتری نسبت به حافظه‌های جانبی (مانند هارددیسک) داره اما نرخ انتقال اطلاعات‌اش از حافظه‌های جانبی پایین‌تره. مثالی که شما زدی برمی‌گرده به نرخ انتقال اطلاعات

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #18 : 16 امرداد 1391، 08:01 ب‌ظ »
سرعت فلش مموری ها از هارد کمتر هست ، این قضیه رو میتونید به راحتی با یک نرم افزار تست کنید میانگین سرعت فلش حدود 20 MB/s و میانگین سرعت هارد 70 MB/s

مثلا یک فایل 1 گیگی را بر روی فلش و هارد بریزید حالا فایل رو دوباره روی فلش و هارد کپی کنید ، نتیجه اینکه روی هارد به مراتب سریعتر کپی میشه

حافظه‌ی فلش سرعت دسترسی بالاتری نسبت به حافظه‌های جانبی (مانند هارددیسک) داره اما نرخ انتقال اطلاعات‌اش از حافظه‌های جانبی پایین‌تره. مثالی که شما زدی برمی‌گرده به نرخ انتقال اطلاعات

منم منظورم همین بود.

آفلاین theMaster

• Full Member
  • *
  • ارسال: 156
« پاسخ #19 : 16 امرداد 1391، 09:11 ب‌ظ »
نصب ماجیا ۲ برروی فلش و سیستم قبلی
مانند اوبونتو نصب بدون مشکل پیش رفت. فلش ۴ گیگ سیلیکون پاور
پس از اتمام سیستم ریبوت شد و گراب شروع به کار کرد. صفحه سیاه یکی دودقیقه ماند و فرایند بوت به مشکل برخورد و سیستم ریبوت شد. بار دوم سیستم بالا آمد و شروع به دانلود و نصب نرافزار کرد. پس از اتمام
سیستم رو ریبوت کردم پروسه ی بوت ۳ دقیقه طول کشید و ماجیا با موفقیت بوت شد. محیط زیبا و چشم نواز کی دی ای برروی ماجیا واقعا خیلی قشنگه. \\:D/

آفلاین محمد علی صدرایی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 314
  • میزکار kde سیستم عامل فدورا
    • وبگاه محمد علی صدرایی
« پاسخ #20 : 16 امرداد 1391، 10:24 ب‌ظ »
من خودم اوبونتو رو روی فلش 8 گیگ ریختم (البته می تونی پارتیشن بندی بکنی فلش رو اما اگر بعدش بخوای در ویندوز یا خود ابونتو فلش رو فرمت کنی حجم فلش رو کمتر نشون میده ، بنابراین باید دوباره برگردی تو قسمت پارتیشن بندی تا حجم فلش رو درست کنی)، نکته دوم با اینکه دو گیگ رم دارم خیلی طول می کشید بیاد بالا.
پاپی هم خوبه اما چند تا چیز از جمله مرورگر رو باید دانلود کنی .زبان فارسی رو هم باید تنظیم کنی تا فونت های فارسی رو درست نشون بده.
البته سرعت خواندن از حافظه‌ی فلش خیلی بالاتر از هارددیسک هستش چون طبق جدول سلسلسه مراتب حافظه اول سرعت ثبات‌های پردازنده، بعد حافظه‌های فلش، بعدش حافظه‌ی رم و در نهایت حافظه‌های جانبی (مانند هارددیسک) زمان دسترسی یا Access Time بالاتری دارند.
اوبونتو نسخه‌ی ۱۲/۰۴ فکر کنم حداقل ظرفیت ۴ گیگابایت رو پشتیبانی می‌کنه و از اونجایی که قراره سیستم‌عامل از حافظه‌ی فلش بارگذاری بشه باید به حافظه‌ی RAM هم توجه کرد.
حرف شما خیلی بچه گانه است لطفا اینو جلو کسی که متخصص نگو و گرنه بهت می خندن سرعت هارد خیلی بیشتر به خاطر معماری دیسک هایی که داره و همینطور پورت های sata اون سیستم اولویت ها یک چیز دیگه است اگر این جوری که شما می گفتین بود کامپیوتر ها به جای معماری هاردی از معماری فلشی استغاده می کردند
« آخرین ویرایش: 16 امرداد 1391، 10:30 ب‌ظ توسط mohammad ali sadraei »

آفلاین نوید امامی

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #21 : 17 امرداد 1391، 10:21 ب‌ظ »
حرف شما خیلی بچه گانه است لطفا اینو جلو کسی که متخصص نگو و گرنه بهت می خندن سرعت هارد خیلی بیشتر به خاطر معماری دیسک هایی که داره و همینطور پورت های sata اون سیستم اولویت ها یک چیز دیگه است اگر این جوری که شما می گفتین بود کامپیوتر ها به جای معماری هاردی از معماری فلشی استغاده می کردند
قصد ندارم این بحث و خیلی ادامه بدم. تو دنیای کامپیوتر خیلی از اصطلاحات هستن که از طرف کاربران (یعنی من و شما و بقیه) متاسفانه اشتباه به کار میرن در صورتی که معنی دیگه‌ای دارن و یکی از این اصطلاحات هم سرعت دسترسی به حافظه (خطوط گذرگاه یا همون باس) و زمان دسترسی به حافظه (زمان جستجو، انتقال شیار و ...) است که دو مورد کاملا مجزا از هم هستن. پیشنهاد می‌کنم برای مطالعه‌ی بیشتر کتاب‌های سیستم‌عامل نظیر سیستم‌عامل پیشرفته نوشته پروفسور تننبام رو مرجع قرار بدید. درخواست زیادی نیست، باور کن!
در ضمن لحن پاسخ دادن شما به این تاپیک از قوانین انجمن تبعیت نمی‌کنه، محض اطلاع گفتم
« آخرین ویرایش: 17 امرداد 1391، 10:23 ب‌ظ توسط نوید امامی »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #22 : 24 امرداد 1391، 08:22 ب‌ظ »

خب الآن دارن همین کار رو می‌کنن. دیسک‌های SSD تقریباً همون فلش هستن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ایمان تات داودی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
  • من عاشق XFCE شدم
« پاسخ #23 : 25 امرداد 1391، 09:47 ب‌ظ »

سرعت حافظه فلش بیشتر از هارد دیسکی است ضمنا ssd ها هم از حافظه های فلش استفاده می کنند تفاوت سرعت به خاطر تفاوت در interface ارتباطی است یعنی سرعت usb کمتر از sata است و سرعت ها به صورت زیر است:
حداکثر سرعت sata برابر است با 6Gb/s و حداکثر سرعت usb3 برابر است با 4.5Gb/s

لطفا اگر تست کردی به من هم خبر بده علی الخصوص اگر ممکنه lubuntu را هم تست کن.
من عاشق XFCE شدم
(تو پرانتز بگم موقع تغییر مشخصات آواتارم حذف شد من هم عکس کارتون آواتار را گذاشتم جای آواتار)