انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مسابقه زیباترین دسکتاپ گنو/لینوکسی  (دفعات بازدید: 5187 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 493
    • چاپچی
مسابقه زیباترین دسکتاپ گنو/لینوکسی
« : 11 امرداد 1391، 05:47 ب‌ظ »
همین الآن دست به کار شوید، دسکتاپ رایانه یا لپ‌تاپ خود را زیبا کنید، اسکرین‌شات بگیرید و بر روی دیوار فیس‌بوک سی‌تو بگذارید و برنده یک تیشرت کاملاً نخی و ماگ سرامیکی جادویی با طرح دلخواه خودتان شوید!

برنده چگونه انتخاب می‌شود؟
بر اساس تعداد لایک‌ها! می‌توانید به دوستان خود هم بگویید که اسکرین‌شات مربوط به شما را لایک کنند (پارتی‌بازی :) )

چه‌قدر وقت داریم؟
در روز 31 مردادماه برنده در فیس‌بوک سی‌تو اعلام می‌گردد. پس شما تا 30 مرداد فرصت دارید اسکرین‌شات خود را در صفحه سی‌تو قرار دهید.
توجه کنید که هر چه زودتر این کار را انجام دهید شانس جمع‌آوری لایک‌های بیش‌تری را دارید :)

توصیه‌ای هم دارید؟
بله، پیشنهاد می‌کنیم جهت آشنایی افراد دیگر منبع جایی که از آن بک‌گراند را برداشته‌اید و الحاقات دیگری را که برای میزکار خود استفاده می‌کنید در توضیح عکس بنویسید. این‌طوری تاثیر بیش‌تری داره ;)
« آخرین ویرایش: 12 امرداد 1391، 12:07 ق‌ظ توسط بهنام توکلی »

آفلاین مهران رهباردار (mehionline)

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 343
  • یه کاربر ساده نرم افزارهای آزاد
    • وبسایت شخصی من
پاسخ : مسابقه زیباترین دسکتاپ گنو/لینوکسی
« پاسخ #1 : 11 امرداد 1391، 06:52 ب‌ظ »

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
    • چاپچی
« پاسخ #3 : 12 امرداد 1391، 12:03 ق‌ظ »
دوستان عزیز این جا هدفمان بحث فلسفی نیست. لطفا اگر می خواهید بحث فلسفی راه بیندازید که چرا فیس‌بوق بد است یک تاپیک جداگانه باز کنید.

بنده و بیش‌تر دوستان گنو/لینوکسی که در فیس‌بوق هستیم دلایل بد بودن آن را می‌دانیم و مطالب ریچارد عزیز را در این مورد نیز خوانده‌ایم! اگر هم این مسابقه در فیس‌بوق برگزار شده است به دلایلی بوده که بنده صلاح دانستم، شاید دفعه بعدی در گوگل پلاس یا ... برگزار شود ولی آن طور که معلوم هست برگزار کننده در انتخاب نحوه برگزاری آزاد هست!

خواهشاً تاپیک را از موضوع اصلی خود خارج نکنید!

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
« پاسخ #4 : 12 امرداد 1391، 08:54 ق‌ظ »
دوستان عزیز این جا هدفمان بحث فلسفی نیست. لطفا اگر می خواهید بحث فلسفی راه بیندازید که چرا فیس‌بوق بد است یک تاپیک جداگانه باز کنید.

بنده و بیش‌تر دوستان گنو/لینوکسی که در فیس‌بوق هستیم دلایل بد بودن آن را می‌دانیم و مطالب ریچارد عزیز را در این مورد نیز خوانده‌ایم! اگر هم این مسابقه در فیس‌بوق برگزار شده است به دلایلی بوده که بنده صلاح دانستم، شاید دفعه بعدی در گوگل پلاس یا ... برگزار شود ولی آن طور که معلوم هست برگزار کننده در انتخاب نحوه برگزاری آزاد هست!

راستش من قصد بحث فلسفی رو ندارم! فقط اینو گفتم تا بدونبن یه سری افراد تو اف بی نیستن و نمیتونن تو مسابقه شر کت کنن. همین!

• Sr. Member
  • *
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #5 : 12 امرداد 1391، 09:17 ق‌ظ »

راستش من قصد بحث فلسفی رو ندارم! فقط اینو گفتم تا بدونبن یه سری افراد تو اف بی نیستن و نمیتونن تو مسابقه شر کت کنن. همین!
من هم همینطور!

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
    • چاپچی
« پاسخ #6 : 12 امرداد 1391، 09:50 ق‌ظ »
ممنون دوستان :)

آفلاین محمد علی صدرایی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 314
  • میزکار kde سیستم عامل فدورا
    • وبگاه محمد علی صدرایی
« پاسخ #7 : 24 امرداد 1391، 04:17 ق‌ظ »
من شرکت کردم امیدوارم ببرم

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 616
  • گاهی سکوت همان دروغ است
« پاسخ #8 : 24 امرداد 1391، 09:24 ق‌ظ »
ممنون میشم دفعه بعد داخل یک سایت ایرانی که فیلتر نباشه بزارین ملا کلوب که بیشتر شرکت کنند ](*,)

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #9 : 24 امرداد 1391، 02:04 ب‌ظ »
دو تا انتقاد.
یکی اینکه داخل فیسبوق نباید برگزار می‌شد.
و بعدی اینکه حالا که تو فیسبوقه لایک اصلا ملاک خوبی نیست.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
    • چاپچی
« پاسخ #10 : 29 امرداد 1391، 01:44 ق‌ظ »
دو تا انتقاد.

فواید برگزاری آن در فیس‌بوق از ضررهای آن بیش‌تر بود. تنها شبکه اجتماعی بود که اکثر دوستان در آن حضور داشتند و با سیستم اشتراک گذاری فیس‌بوق باعث می‌شد که دسکتاپ‌های گنو/لینوکسی در بین افراد بسیار زیادی نمایش داده شوند. در کل آشنایی دیگران با محیط کاربری سیستم عامل گنو/لینوکس یکی از اهداف اصلی مسابقه بود.

معیارهای برنده‌شدن می‌توانست چیزهای دیگری باشد مانند تیم داوری یا ... . اما یکی از فواید برنده‌شدن بر اساس لایک این بود که خود کاربران با تبلیغ خود باعث آشنا شدن افراد بیش‌تری با محیط کاربری گنو/لینوکس می‌شدند.

• Sr. Member
  • *
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #11 : 29 امرداد 1391، 02:17 ق‌ظ »
دو تا انتقاد.

فواید برگزاری آن در فیس‌بوق از ضررهای آن بیش‌تر بود. تنها شبکه اجتماعی بود که اکثر دوستان در آن حضور داشتند و با سیستم اشتراک گذاری فیس‌بوق باعث می‌شد که دسکتاپ‌های گنو/لینوکسی در بین افراد بسیار زیادی نمایش داده شوند. در کل آشنایی دیگران با محیط کاربری سیستم عامل گنو/لینوکس یکی از اهداف اصلی مسابقه بود.

معیارهای برنده‌شدن می‌توانست چیزهای دیگری باشد مانند تیم داوری یا ... . اما یکی از فواید برنده‌شدن بر اساس لایک این بود که خود کاربران با تبلیغ خود باعث آشنا شدن افراد بیش‌تری با محیط کاربری گنو/لینوکس می‌شدند.
+1

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #12 : 29 امرداد 1391، 02:31 ق‌ظ »
دو تا انتقاد.

+1

من که تا حالا ندیده‌ام کسی تنها با دیدن ظاهر سیستم عامل جذب اون بشه. اگر هم فقط به همین انگیزه لینوکس نصب کنه به سرعت بعد از مواجه شدن با مشکلات، بر‌میگرده به سیستم عامل قبلیش. چون فقط ظاهر انگیزه‌ی کافی نیست. به نظرم سنجش بر اساس لایک باعث میشه هر کس بیشتر فریند داشت برنده بشه. نه اون که واقعا دسکتاپ خوبی داره. تیم داوری بهتر بود.
« آخرین ویرایش: 29 امرداد 1391، 02:33 ق‌ظ توسط آرمان اسماعیلی »
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #13 : 29 امرداد 1391، 03:29 ق‌ظ »
دو تا انتقاد.

+1

من که تا حالا ندیده‌ام کسی تنها با دیدن ظاهر سیستم عامل جذب اون بشه. اگر هم فقط به همین انگیزه لینوکس نصب کنه به سرعت بعد از مواجه شدن با مشکلات، بر‌میگرده به سیستم عامل قبلیش. چون فقط ظاهر انگیزه‌ی کافی نیست. به نظرم سنجش بر اساس لایک باعث میشه هر کس بیشتر فریند داشت برنده بشه. نه اون که واقعا دسکتاپ خوبی داره. تیم داوری بهتر بود.
اگر مک بود یه چیزی. اما لینوکس مشکلاتی که میتونه ایجاد کنه ...
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
« پاسخ #14 : 29 امرداد 1391، 04:56 ق‌ظ »
اگر مک بود یه چیزی. اما لینوکس مشکلاتی که میتونه ایجاد کنه ...
مثلا چه مشکلاتی؟
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....