انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: داخل ترمینال نمیتونم پسورد رو وارد کنم؟ + نصب مودم hcf conexant [حل شد]  (دفعات بازدید: 3544 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sajjadkh65

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
با سلام خدمت شما .
من برای نصب مودم با توجه به توضیحات باید دستوراتی رو در ترمینال وارد می کردم ، این کار رو کردم اما بعضی از دستورات پسورد می خواستن و من هر کار میکردم نمیتونم پسورد را وارد کنم مثل اینکه صفحه کلید از کار افتاده باشه!!!
مشکل چیه؟

راستی مودم من hcf  و از نوع Conexant  به نظر میآید! 
من فایل مودم دیتا رو هم میزارم  لطف کنید راهنمایی کنید که چطور نصب کنم و ایراد ترمینال چیه؟
« آخرین ویرایش: 20 فروردین 1387، 05:47 ب‌ظ توسط sajjadkh65 »

lomion

• مهمان
پاسخ به: داخل ترمینال نمیتونم پسورد رو وارد کنم؟
« پاسخ #1 : 19 فروردین 1387، 06:57 ب‌ظ »
سلام
به جمع اوبونتویی ها خوش اومدین.
صفحه کلید از کار نیفتاده. فقط کاراکترها رو  نشون نمی ده. مشکلی نیست.اگه رمز رو بزنید کار می کنه.

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
« پاسخ #2 : 19 فروردین 1387، 07:10 ب‌ظ »
پسوردی  که  وارد  میکنید  در  ترمینال  نمایش  داده  نمیشه   و  این  به این  معنی  نیست   که  صفحه  کلید  از  کار  افتاده  یا  ترمینال  مشکل  پیدا  کرده  ... 

شرمنده  lomion   جان  . آخه  منم  اون  اوایل   کار با  لینوکس   این  مشکل رو  داشتم   ،  تجدید  خاطره  شد  گفتم  منم  یه  چیزی  بنویسم.

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #3 : 19 فروردین 1387، 09:45 ب‌ظ »
با سلام خدمت شما .
من برای نصب مودم با توجه به توضیحات باید دستوراتی رو در ترمینال وارد می کردم ، این کار رو کردم اما بعضی از دستورات پسورد می خواستن و من هر کار میکردم نمیتونم پسورد را وارد کنم مثل اینکه صفحه کلید از کار افتاده باشه!!!
مشکل چیه؟

راستی مودم من hcf  و از نوع Conexant  به نظر میآید! 
من فایل مودم دیتا رو هم میزارم  لطف کنید راهنمایی کنید که چطور نصب کنم و ایراد ترمینال چیه؟
در مورد پسورد که دوستان توضیحات لازم رو دادند. در مورد مودم Conexant HCF هم که می تونید به این پست جناب Behnam Golds مراجعه کنید. توش کامل توضیح دادن که چکار باید کرد   ;)
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین sajjadkh65

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 20 فروردین 1387، 12:22 ق‌ظ »
با سلام خدمت همگی
ممنون از توجهتون .
مشکل پسورد حل شد . حق با شما بود . پسورد رو که وارد کردم و اینتر زدم کار کرد ممنون.

اما راجع به مودم نه! من اون مطلب جناب Behnam Golds  رو خوندم و فایل رو هم دانلود کردم . اما متاسفانه اصلا تاثیر نداشت . مثلا  ایشون گفته بودند که در موقع نصب درایور بعد از اینکه ترمینال رو زدم از من سوال میکنه مثل کشور و یا پست الکترونیک اما اصلا هیچ سوالی نکرد و نصب تمام شد !!

راستی شنیدم شرکت دل درایور ها را رایگان در اختیار قرار میده من به سایت معرفی شده رفتم ولی نمیدونستم کدوم رو باید دانلود کنم . یک pakage  نصب که معرفی کرده بود زدم اما باز مودم نصب نیست.
---------------------------------------------------------------------------------
از کجا بفهمم مودم نصب شده ؟ من داخل network شدم اما برنامه ای برای شماره گیری پیدا نکردم

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 20 فروردین 1387، 12:36 ق‌ظ »
درایور dell   برای   hsf  هست  نه  hcf    ...

برای   برقراری  اتصال  هم   این  یک  راه   :
http://weburger.net/2007/10/07/ubuntu-dial-up-connection.html

راه های  دیگه  هم هست  که  در  بخش   شبکه  زیاد  در  موردش  بحث  شده  ...

سعی  کن  اون  بسته  رو  توی   ترمینال  نصب  کنی   مثلا   با  این  دستور  :   sudo dpkg -i  package_name.deb
اگر  جواب  نداد  بعد  از  نصب  عادی    برای  ورود  اطلاعاتی  که  گفته  شده از  این  دستور استفاده کنید   :     sudo hcf{pci|usb}config
یا  در  صورت   اطمینان  از  pci   بودن   مودم  : sudo hcfpciconfig
« آخرین ویرایش: 20 فروردین 1387، 01:04 ق‌ظ توسط Behnam Golds »

آفلاین sajjadkh65

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 20 فروردین 1387، 01:56 ق‌ظ »

برای   برقراری  اتصال  هم   این  یک  راه   :
http://weburger.net/2007/10/07/ubuntu-dial-up-connection.html

خیلی ممنون این راه جواب داد و من به اینترنت وصل شدم . خیلی خوشحالم و ممنون.

اما چند تا مشکل وجود داره : 1 - سرعت اینترنت من در اوبونتو در مقایسه با ویندوز خیلی پایینتره!! اینکه مجبور شدم بیام تو ویندوز و این پست رو بنویسم!
2- فونت های فارسی رو خیلی بد نشون میده ؟  3- با اینکه صدای مودم رو off بود اما باز هم صدا کاملا واضح شنیده میشد! 4- من با دستور wvdial در ترمینال به اینترنت وصل شدم و به نظر می آمد اگر ترمینال رو ببندم اینترنت قطع میشه !  آیا من درست متوجه شدم ؟   

باز هم از همگی تشکر میکنم.

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 20 فروردین 1387، 02:53 ق‌ظ »
نقل‌قول
خیلی ممنون این راه جواب داد و من به اینترنت وصل شدم . خیلی خوشحالم و ممنون.

اما چند تا مشکل وجود داره : 1 - سرعت اینترنت من در اوبونتو در مقایسه با ویندوز خیلی پایینتره!! اینکه مجبور شدم بیام تو ویندوز و این پست رو بنویسم!
2- فونت های فارسی رو خیلی بد نشون میده ؟  3- با اینکه صدای مودم رو off بود اما باز هم صدا کاملا واضح شنیده میشد! 4- من با دستور wvdial در ترمینال به اینترنت وصل شدم و به نظر می آمد اگر ترمینال رو ببندم اینترنت قطع میشه !  آیا من درست متوجه شدم ؟   

دلیل  سرعتت  رو  فکر کنم  توی  اون  فایل  pdf  نوشته  باشه !!!  اون  چند  تا دستور هم  که نوشتم  حتما  امتحان  کن ...   اگر  مراحل   طی نشه  سرعتت  از  14kbps   بالاتر نمیره .  برای  فونت های  فارسی  هم  توی  فریوم  یه  دوری  بزن  حتما  جواب  میگیری ....   

در اپن مورد  هم  درسته   قطع  میشه ...   مگر  اینکه   از  &   در  آخر  دستور  استفاده  کنی  که  در  پس زمینه  اجرا بشه  .  یک  راه  ساده تر  هم  هست   از   GNOME PPP    استفاده  کن 
داخل  مخازن  هست  باید  نصبش  کنی.  این یه  محیط  گرافیکیه که این  کار رو  انجام  میده...

در  مورد  صدای  مودم  هم  جوابی  ندارم   ;)

آفلاین sajjadkh65

• Newbie
  • *
« پاسخ #8 : 20 فروردین 1387، 02:45 ب‌ظ »

سعی  کن  اون  بسته  رو  توی   ترمینال  نصب  کنی   مثلا   با  این  دستور  :   sudo dpkg -i  package_name.deb
اگر  جواب  نداد  بعد  از  نصب  عادی    برای  ورود  اطلاعاتی  که  گفته  شده از  این  دستور استفاده کنید   :     sudo hcf{pci|usb}config
یا  در  صورت   اطمینان  از  pci   بودن   مودم  : sudo hcfpciconfig
دستور اول رو اجرا کردم خطا میده. دسور دوم رو هم اجرا کردم pciمودم  و کشور آدرس ایمیل و همچنین با برنامه که داخل فایل بون سریال رو پیدا کردم و در همون قسمت ترمینال وارد کردم اما به نظر بی فایده بود.
« آخرین ویرایش: 20 فروردین 1387، 03:00 ب‌ظ توسط sajjadkh65 »

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 20 فروردین 1387، 02:56 ب‌ظ »
اول  این  عبارت  K...G   رو  حذف   کن  ،  مورد داره تاپیک رو  قفل  میکنن .

دو :  خروجی  دستور زیر  رو  بهم  بده  : 

sudo hcf{pci|usb}config -i

آفلاین sajjadkh65

• Newbie
  • *
« پاسخ #10 : 20 فروردین 1387، 03:25 ب‌ظ »
سلام خدمت شما .

خروجی دستوری که خواسته بودین.

به نظرم یه مشکل تازه هم پیدا شده ، وقتی که میخوام وارد اوبونتو بشم منظورم زمانی که در صفحه بوت اوبونتو رو میزنم صدای اتصال به اینترنت میاد و به نظر میآید که به اینترنت وصل شده!

با تشکر

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #11 : 20 فروردین 1387، 03:55 ب‌ظ »
اگر  به   خط   های  زیر توجه  کنید  متوجه میشید  که  کار رو  درست  انجام  ندادید   :

License owner  : unknown
        License key    : FREE
        License status : FREE (max 14.4kbps data only)

یه  نمونه ی  درست  از این  خروجی  میتونه  به این  صورت  باشه  :

License owner  : yourname@anything.com
        License key    : E9-C6-AE-A9-EA-0B
        License status : OK

مطمئن  بشید  که     registration id     و   بعد    License key   رو   درست   وارد  کردید.

اگر  جواب  نداد   دوباره  اقدام  به  نصب  بکنید  و   registration id   رو  دقیق  یادداشت  کنید .

آدرس  ایمیلی  که وارد میکنید  هم باید در  هر دو  مرحله  یکسان باشه  ...   

به  این هم توجه  کنید  که   جلوی   owner   آدرس  ایمیل  نوشته  شده  ،  پس  به  جای اسم  یا ایمیل  باید  یک  آدرس  ایمیل   قرار  بدید  . مثلا   :    email@alaki.com

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 20 فروردین 1387، 05:20 ب‌ظ »
برای  جلوگیری  از    اتصال  اتوماتیک   مودم  هم  باید  بگم  که این  مشکل  نیست  یکی  از  امکانات  اوبونتو  هست  . برای  جلوگیری  از اون  به  این  مسیر برید  :

system-->administration-->network

و بعد  تیک کنار  modem connection   رو  بردارید. 

آفلاین sajjadkh65

• Newbie
  • *
« پاسخ #13 : 20 فروردین 1387، 05:34 ب‌ظ »
 سلام خدمت شما
درست شد! من دوباره دستوراتی رو که گفته بودین انجام دادم . این دفعه درست شد . الان هم دارم از اوبونتو این مطلبو مینویسم. \\:D/

الان هم دارم فونت ها را برای ابونتو دانلود میکنم امیدوارم حل بشه و درست نشون بده

باز هم از همگی تشکر میکنم.

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #14 : 20 فروردین 1387، 05:36 ب‌ظ »
 \\:D/     امیدوارم  از  اوبونتو   لذت  ببری  دوست من ...