انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: موسیقی با طعم اپن سورس + فیلم + سکوت !!!  (دفعات بازدید: 16782 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین patri

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 53
پاسخ به: موسیقی با طعم اپن سورس + فیلم !!!
« پاسخ #45 : 23 فروردین 1387، 05:16 ب‌ظ »
به نظرم این موضوع خیلی جای بحث داره ولی فهمیدم اینجا جاش نیست .
از بهنام عزیز هم بابت نظرات مفیدشون ممنونم . بهتره این موضوع همینجا خاتمه پیدا کنه ٬ البته فقط به خاطر احترام به قوانین انجمن .
من رفتم فیلم رو ببینم .
راستی من فقط ۷ تا موزیک تونستم راجع به اپن سورس پیدا کنم . اگه دیگه سراغ دارین معرفی کنید . ممنونم
این جهان زندان و ما زندانیان * بر شکن زندان و خود را وارهان

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
« پاسخ #46 : 23 فروردین 1387، 06:50 ب‌ظ »
منم  در  حال  حاضر با  همین  چند  تا دارم  سر میکنم  و  چیز  دیگه ای  پیدا  نکردم  .  اگه پیدا  کردی  لینکشو  اینجا  بذار  ممنونم.

آفلاین patri

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #47 : 23 فروردین 1387، 07:18 ب‌ظ »
یه چیزی پیدا کردم !
آدرس سایت فیلم Revolution OS
http://www.revolution-os.com/

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
« پاسخ #48 : 23 فروردین 1387، 10:24 ب‌ظ »
توی قوانین انجمن داشتیم:
نقل‌قول
۲. شما توافق میکنید که هیچ‌گونه ارسال ناقض قوانین حق نشر و طبع (Copyright) بدون اجازه رسمی از صاحبان آن حق نخواهید داشت.

۶. حق حذف و یا ویرایش ارسالهایی که به نحوی مغایرتی با قوانین سایت داشته باشند، برای مدیران و ناظران انجمن‌ها محفوظ است. روند حذف و یا ویرایش ارسالهای مغایر با قوانین سایت یک روند دستی است که توسط مدیران و یا ناظران سایت در یک زمان معقول انجام خواهد شد.

۱۳. انجمن‌های اوبونتو ایران از پذیرش هر گونه عنوانی که به نحوی قوانین کپی رایت را زیر پا بگذارد معذور است و حق پاک کردن یا ویرایش عنوان‌هایی که این موضوع در آنها رعایت نشده باشد را برای خود محفوظ می‌داند. از مواردی که در شمول این بند قرار گیرند می‌توان به بکارگیری warez، توصیه به استفاده از crackها، مباحث مربوط به crack، خرابکاری و نفوذ، تبلیغ یا انتشار غیر قانونی نرم‌افزار، کتب و موارد مشابه.

این پست، پست خیلی خوبی بود قبل از اینکه  لینک دانلود غیر قانونی این فیلم رو توش ببینیم. لینک‌های غیر مجاز ویرایش شدند. امیدوارم تاپیک به این متنوعی از بحث خودش دیگه خارج نشه! :)

از همکاری شما ممنونم.
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
« پاسخ #49 : 23 فروردین 1387، 11:15 ب‌ظ »
امیر بیت اللهی  و   mohi    ممنونم . 

امیر  جان  بابت  پست  قفل شده ی  شما  هم  متاسفم  ،   برداشت  من  از  پست  شما  این  بود  که  شما  میخواستید  از  صحت  این  خبر  مطلع  بشید   متاسفانه   کسی  توجهی  به  متن  قرمز رنگ  و  ارسال بعدی  شما  نکرد ...  در هر  صورت  به  نظر  من   شما  پست  رو  در  بخش  اخبار  مطرح  نمیکردید  بهتر  بود    چون   صورت    خبری  به  پست  شما داد ،  فکر میکنم  اگر در  کافه  مطرح  میشد  به  نتیجه    می رسیدید. 

به  نظر  من  اگر  ناظرین  از لبه ی  کند  شمشیرشون  در رابطه  با  تازه کار ها (امیر جان  جسارت نشه منظورم  کسانی  هست که تازه  وارد فریوم  شدن و  منظورم  پیشینه و تجربه نیست  کسانی  مثل  من) استفاده  کنند  بهتره  ،  چون  همونطور  که  از  عبارت  تازه کار برمیاد  ،  این  عبارت  به  کسی  اطلاق  میشه  که  تازه  ،  وارد  این سیستم  شده  و  کاملا  با  قوانین    اخت  نشده .  این  روند  باعث  کاهش  انگیزه ی  دوستان  در  جهت  فعالیت  در انجمن میشه .

در رابطه  با  خودم  هم بگم  که  یواش  یواش    ؛  زبان  سرخ  سر سبز  دهد بر باد؛    :D    
« آخرین ویرایش: 24 فروردین 1387، 12:36 ق‌ظ توسط Behnam Golds »

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
« پاسخ #50 : 24 فروردین 1387، 11:05 ق‌ظ »
امیدوارم تاپیک به این متنوعی از بحث خودش دیگه خارج نشه! :)
از همکاری شما ممنونم.
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین patri

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #51 : 24 فروردین 1387، 12:51 ب‌ظ »
آقا كسي معني حرف هايي كه ماندلا درباره اوبونتو زده رو ميدونه ؟!
همون ويديويي كه توي example اوبونتو هست .