انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: قدرت virtual box  (دفعات بازدید: 3426 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین m.hashemi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 77
قدرت virtual box
« : 13 امرداد 1391، 09:57 ب‌ظ »
با سلام
دوستان بنده حدود 2 سالی است که از گنو/لینوکس استفاده می کنم (البته در کنار ویندوز).
در حال حاضر بنده از openSUSE استفاده می کنم در حالی که اول با ubuntu شروع کردم.
کار من در ویندوز تست کردن مخرب ها و برنامه نویسی است.
برای برنامه نویسی از visual studio و delphi استفاده می کنم.
برای تست مخرب هم باید یکسری نرم افزار های خاص به همراه یک ضدویروس قدرتمند استفاده کنم.

حالا رسیدیم به سوال ;D :
ایا من میتونم بر روی سیستمم فقط یک لینوکس نصب کنم و با استفاه از virtualbox کارهای ویندوزی خود را انجام دهم؟
یعنی ایا virtualbox هیچ محدودیتی ندارد و می توانم کارهای که روی ویندوز اصل انجام می دهم روی ویندوز virtualbox انجام دهم (اگر نه لطفا یک نرم افزار دیگر را معرفی کنید)؟
با تشکر

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4868
  • masoft قدیم
پاسخ : قدرت virtual box
« پاسخ #1 : 14 امرداد 1391، 05:29 ق‌ظ »
ایا من میتونم بر روی سیستمم فقط یک لینوکس نصب کنم و با استفاه از virtualbox کارهای ویندوزی خود را انجام دهم؟
البته، ولی خوب به دلیل مجازی‌سازی سرعت کمتری خواهید داشت.

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1317
« پاسخ #2 : 14 امرداد 1391، 08:46 ق‌ظ »
و مشکلات گرافیکی اگر بخواهید با نرم افزار های گرافیکی کار کنید.

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
« پاسخ #3 : 15 امرداد 1391، 01:00 ب‌ظ »
سرعت خیلی پایین میاد و مخصوصا اگه از برنامه‌های سنگین مثل ویژوال استودیو می‌خوای استفاده می‌کنی
بهتره ویندوز رو در کنار سوزه حفظ کنی
برنامه vmware کیفیت و سرعت بالاتری نسبت به virtual box داره ولی رایگان و یا آزاد نیست
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #4 : 15 امرداد 1391، 01:30 ب‌ظ »
مجازی ساز Qemu مسلما قدرت بیشتری داره.

میتونید در مورد مجازی سازها تحقیق کنید و مقایسه ها رو بخونید و ببینید کدوم بهتر بوده.

Xen و Qemu و VMWare بیشتر حرفه ای هستند :)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #5 : 15 امرداد 1391، 03:51 ب‌ظ »
Xen و Qemu و VMWare بیشتر حرفه ای هستند :)
Xen و Qemu مناسب اجرای ویندوز نیستند. بهترینش تقریبا همون VirtualBox هست.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19716
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #6 : 22 امرداد 1391، 12:36 ق‌ظ »
برنامه vmware کیفیت و سرعت بالاتری نسبت به virtual box داره ولی رایگان و یا آزاد نیست

مطلقاً اشتباهه و این برنامه به مراتب ضعیف‌تر از VirtualBox و پر از باگ‌ها و اشکالات رفع نشده هست
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 22 امرداد 1391، 02:07 ق‌ظ »
مطلقاً اشتباهه و این برنامه به مراتب ضعیف‌تر از VirtualBox و پر از باگ‌ها و اشکالات رفع نشده هست

من دوتاش رو به مدت طولانی تست کردم عملکرد، سرعت و امکانات vmware بالاتر از virtualbox هستش
هرچند من از virtualbox استفاده می‌کنم ولی چیزی که من درک کردم آنچه بود که در بالا گفتم
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #8 : 22 امرداد 1391، 04:26 ق‌ظ »
من دوتاش رو به مدت طولانی تست کردم عملکرد، سرعت و امکانات vmware بالاتر از virtualbox هستش
به عنوان مثال  VMWare Workstation چه امکاناتی بیش از VirtualBox داره؟

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 22 امرداد 1391، 11:26 ب‌ظ »
به عنوان مثال  VMWare Workstation چه امکاناتی بیش از VirtualBox داره؟

ساده‌ترین مثال شبیه‌سازی Load Balancing در کارتهای شبکه مجازی هستش (منظور پیاده سازی در سیستم عامل نیست) که در ویرچوال باکس وجود نداره

یه بابایی اومده تعدادی تست انجام داده و نتیجه‌ها رو شیر کرده بد نیست ببینید
http://marsbox.com/blog/reviews/vmware-vs-virtualbox/

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #10 : 22 امرداد 1391، 11:46 ب‌ظ »
ساده‌ترین مثال شبیه‌سازی Load Balancing در کارتهای شبکه مجازی هستش (منظور پیاده سازی در سیستم عامل نیست) که در ویرچوال باکس وجود نداره
Load Balancing که به صورت پیش‌فرض در سیستم‌عامل Host انجام میشه و نیازی به شبیه‌سازی اضافی نداره. اگر منظورتون NLB هست که اونم با VirtualBox مشکلی نداره. بعد تا جایی که من می‌دونم VMWare Workstation چیزی برای Load Balancing ارائه نمی‌کنه (الان در مورد ESXi صحبت نمی‌کنیم). منبع خاصی دارید یا جایی هست که در موردش بخونم؟

آفلاین mehdi.online

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
  • خدا در همین نزدیکی است
« پاسخ #11 : 23 امرداد 1391، 01:21 ب‌ظ »
سلام و درود

این سوالو من قبلا پرسیدم و به جواب هم رسیدم(لینک در ادامه متن)، الان حدود یه ماهه که  دلو زدم به دریا کل سیستمم لینوکسی هستش، ویندوز ایکس پی رو از طریق VBox داخل گنو/لینوکس نصب کردم فعلا که باهاش مشکلی بر نخوردم، همه چیز سر جاشه ولی دو مورد دیدم برام اتفاق افتاد رو براتون میگم:

1-حافظه فلش اصلا دااخل سیستم عامل مهمان نمیاد(شاید من تنظیماتشو بلد نیستم)  ;D
2-بعضی نرم افزارهای ویندوزی رو داخل خود ویندوز نمیشناخت(ویندوز پیغام میداد این یه نرم افزار معتبر 32 بیتی نیست)  :'(

ولی در کل ازش راضیم...داخل ویندوز فتوشاپ نصب کردم البته هنوز کار گرافیکی نکردم باهاش ببینم عکس العمل سیستم مهمان چیه  8)
در ضمن من 3 گیگ رم و پردازندم دو هسته ای هستش

لینک سوالم:
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=39357.0

آفلاین امیر شهریاری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
« پاسخ #12 : 23 امرداد 1391، 02:30 ب‌ظ »

یه بابایی اومده تعدادی تست انجام داده و نتیجه‌ها رو شیر کرده بد نیست ببینید
http://marsbox.com/blog/reviews/vmware-vs-virtualbox/
سلام دوست من
من هم از vmware استفاده کردم و هم از virtualBox و هم Microsoft Virtual PC و حتی سیستم عامل های مختلف رو توی اونها نصب کردم و سعی می کردم شبکه ایجاد کنم و کارهایی که نمیتونستم با یک سیستم انجام بدم به طور مجازی انجام بدم.
ولی در مورد اینکه کدوم بهتره نمی شه به طور قطع گفت این از اون بهتره !
همه نرم افزار ها همشه نقاط قوت و نقاط ضعفی دارند و برای همین هر روز در حال توسعه و رفع باگ و افزودن امکانات بیشتر هستن
vmware نسبت به بقیه تو این زمینه از قدیمی ها هستش و واقعا نرم افزار قوی هست ولی این دلیل نمیشه نرم افزار های دیگه بدتر باشن یا کارایی کمتری داشته باشن.
یادتون نره که VirtualBox شرکتی مثل Oracle رو پشت خودش داره که کمتر کسی تو دنیای رایانه اسم اونو نشنیده.
در انتها من VirtualBox رایگان و کامل رو به Vmware خیلی خوب ولی کرک و پچ شده ترجیح میدم (هرچقدر که میخواد سریع باشه :) )
راستی سایتی که معرفی کردید یک بلاگ بیشتر نیست و هیچ سندیتی مبنی بر درست بودن اون آمار و ارقام نداشت و در انتها هم منبعی از اینکه این نمودارها از کجا اومدن نگذاشته بود .
یا حق
« آخرین ویرایش: 23 امرداد 1391، 02:33 ب‌ظ توسط Delphi887 »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19716
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #13 : 23 امرداد 1391، 03:39 ب‌ظ »
منظورت از delphi همون object pascal هست؟ http://en.wikipedia.org/wiki/Delphi_programming_language
اگه بله می‌تونی با laazarus در خود گنو برنامه‌نویسی کنی، هرچند فکر می‌کنم بهتر باشه کم‌کم به زبان مشابه ولی قدرت‌مندتر پایتون مهاجرت کنی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #14 : 23 امرداد 1391، 03:53 ب‌ظ »
Load Balancing که به صورت پیش‌فرض در سیستم‌عامل Host انجام میشه و نیازی به شبیه‌سازی اضافی نداره. اگر منظورتون NLB هست که اونم با VirtualBox مشکلی نداره. بعد تا جایی که من می‌دونم VMWare Workstation چیزی برای Load Balancing ارائه نمی‌کنه (الان در مورد ESXi صحبت نمی‌کنیم). منبع خاصی دارید یا جایی هست که در موردش بخونم؟

«Load Balancing که به صورت پیش‌فرض در سیستم‌عامل Host انجام میشه و نیازی به شبیه‌سازی اضافی نداره» ؟ یعنی چی ؟

منظورتون NLB هست که اونم با VirtualBox مشکلی نداره !؟ شما چطور می‌خواید NLB رو با ویرچوال باکس (و نه سیستم عامل) برپا کنید ؟

«بعد تا جایی که من می‌دونم VMWare Workstation چیزی برای Load Balancing ارائه نمی‌کنه»
فکر کنم هنوز کامپوننتش رو داشته باشم برات شیر می‌کنم من قبلا از تورنت دانلودش کردم برای نسخه 7