ی چند خطی هم من سر تون رو درد بیارم! رابی یعنی زندگی
اول اینکه مثل جاوا نیست!
به این دلیل که جاوا در پشت کار ی زبان خطی هستیش و کدی شما می نویسی به زبان ساختاری تبدیل و بعد اجرا میشه! ولی رابی نه!
یعنی از اساس به صورت شی گرا طراحی شده و نگته ی جالب اش اینه که از ی برنامه ی خطی بنویسی! خودش اون رو برای به شی تبدیل می کنه و بعدش اجرا!
می فهمه بچم
مزایا! سرعت بالا! عدم نیاز به ماشین مجازی و نتیجه اینکه به همه سیستم دسترسی داری ! حتما می دونی که جاوا به دلیل محصور شدن در ماشین مجازی ش که نمیشه الحمدالله باهاش خراب کاری کرد.
از مزایایی عدم نیاز به ماشین مجازی میشه ب سرعت بالای رابی اشاره کرد و البته رابی نیاز با کامپایل هم پیش از اجرا نداره! یعنی Runtime هستش! موقع اجرا ! خوانده و اجرا میشه!
نتیجه این موهبت کد نویسی به شکل چیزی مثل PHP میشه !یعنی هر لحظ که سورس کد ات رو اجرا کنی !نتیجه رو خواهی دید.
خلاصه !رابی یعنی زندگی! ساختار بندی شی اش خیلی خوبه! گرامر خیلی ساده تر در مقایسه با چیزی متل جاوا ! والبته چون زیاد پیتون بلد نیستم با اون مقایسه نمی کنم.
رابی از سال ۹۰ یا ۹۵ هم روش کار شده ! ب قولی جاوای ژاپنی هاست! شاید هم چینی ها! (زیاد حافظه خوبی ندارم) ولی تا سال ۲۰۰۶ هم تائیده ی ریاضی نگرفته بود!
این هم تائییده ی ای ی که می گه اگه شما با این زبان برنامه ای بنویسي! نتیجه ی کار همونی ی که شما انتظار داری! مثلا وفت برنامه بگی پرتقال می خوام! ناسزا بهت نمی گه!
مگر خودت بهش یاد داده باشی که بگه!
ی کار توپی هم بر روی رابی شه به اسم Ruby On Rails که اگه هدف ات وب باشه! اینو باید پیگیری کنی!!! ی کلام ! هلو برو تو گلو ! جدول ( Table On a Mysql serber ) رو بهش میدی! با ی خط دستور صفحات لیست ، وارد کردن دیتا ،ویرایش و خلاصه همه چی شو میسازه!بر اساس MVC کار می کنه یعنی همون طراح (مدل-رابط-کنترل گر) تقریبا غیر قابل نفود! عمده ی خطا های کدنویسی رو هم به جهت ساختار و اسکلت برنامه نویسی ایش! مانع میشه!
شرمند دیگه من خیلی دوست دارم مثل سید مهدی ی گل ام مطلب بنویسم!ولی پای بر جای بزرگان نهاد! سخت است