سلام به همگی ولله من زیاد قوانین رو نمی دونم پس اگه جایی اشتباه می گم تذکر بدبد تا اونجایی که من می دونم در نرم افزارهای ا.پن سورس(ونیز قانون gpl)باید کد نرم افزار را همره برنامه داد خب حالا اگه من نخواهم که (هر)کسی کد برنامه ام رو داشته باشه نباید از قوانین اپن سورس یا gpl استفاده کنم ولی من هر دو تا ی آنها رو باهم می خواهم پس می آیم و کد های برنامه ام را به صورت مبهم شده ارائه می کنم که هم از قانون gpl استفاده کرده باشم و هم (هر)کسی کد برنامه ام رونداره!!خب حالا این کار من درست است یا نیست؟
اینجا دو بحث هست قانون و خود شخص
قانون حداقل ها رو تعیین می کنه ولی نحوه اجرا و کیفیتش رو ممکنه نتونه تعیین کنه
این شمایید که می تونید کیفیت خوبی رو تحویل بدید یا بد
در اجتماع هم همینطور ه
قانون به شما اجازه می ده فرد خاطی رو مجازات کنید ولی شما می تونید از مجازات بگذرید
یا مثلاً محیط کار خودمون
قانون کار و.... ، ساعت کار مشخص کرده و می گه کسی که انقدر زمان کار کنه در ماه انقدر حقوق می گیره
حالا این شمایید که اون ساعت ها رو می تونید خوب کارکنید یا بد، از حداکثر تواناییتون استفاده کنید یا کمتر از توانتون
این قضیه هم همینه
شما وقتی کد ها رو در اختیار دیگران می گذارید می تونید داکیومنت براش تهیه کرده باشید تا کار استفاده کننده ها راحت تر بشه یا اینکار رو نکنید
می تونید خوب کد بزنید یا کثیف کد بزنید
این دیگه با خودتونه
ولی اگه دوست داشته باشید برنامتون بیشتر مفید باشه و مورد استفاده دیگران قرار بگیره بهتره شرایط خوبی رو براش محیا کنید
GPL هم فقط انتشار کد نیست بلکه مباحث دیگه ای مثل حقوق معنوی و لایسنس و نوع گسترش و..... رو هم در نظر گرفته
شما ممکنه بسیار خوب کد بزنید و سورس رو هم در اختیار دیگران قرار بدید و لی لایسنس و قوانینی که برای توسعه محصولتون تعیین می کنید منطبق با GPL نباشه