انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب ابونتو در فلش دیسک و کم شدن حجم فلش دیسک  (دفعات بازدید: 1764 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین soshyanet

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
با عرض سلام ببخشیدا مزاحم اوقات شریف تون شدم چن وقت پیش میخواستم ابونتو رو داخل فلش دیسکم که 16 گیگ بود نصب کنم که نصب نشد ولی حجم فلشم شد 14.5 گیگ اگه امکان داره راهنمایی کنید با تشکر

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
نصب راهنمایی بشه یا فرمت کردن فلش ؟
به عمل کار برآید     به سخندانی نیست . . .

آفلاین soshyanet

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
نصب راهنمایی بشه یا فرمت کردن فلش ؟
سلام در مورد فرمت کردن فلش که به اندازه اولش برگرده لطفا راهنمایی کنید در ضمن هر چی فرمت می کنم اندازه اش تغییر نمی کنه با نرم افزار sd formater  هم امتحان کردم ولی تغییری نکرد باتشکر

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
می تونی از gParted استفاده کنی که در سافت سنتر هست یا می تونی از disk utility استفاده کنی که به صورت پیش فرض روی اوبونتو هست .
به عمل کار برآید     به سخندانی نیست . . .

آفلاین nino

• Full Member
  • *
  • ارسال: 224
    • Gitlab
البته فکر کنم حجم واقعی فلشتون همون اندازه است که خودتون گفتین؛ یعنی چیزی حدود ۱۴/۸ گیگ.

شما نهایتا ۱۴/۸ گیگ اطلاعات می‌تونین روی فلشتون ذخیره کنین.
...

آفلاین ﴿ AliReaza ﴾

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 321
    • سیستم مدیریت محتوا گیلان ( بزودی )
البته فکر کنم حجم واقعی فلشتون همون اندازه است که خودتون گفتین؛ یعنی چیزی حدود ۱۴/۸ گیگ.

شما نهایتا ۱۴/۸ گیگ اطلاعات می‌تونین روی فلشتون ذخیره کنین.

من فکر نمی کنم که یه فلش 16 گیگ کمتر از 15.5 گیگ بشه توش ذخیره کرد. الان یه فلش 8 گیگ دارم که از 7.8 گیگ دارم استفاده می کنم.

در مورد فضای از دست رفته

اون فضای از دست رفته هم برای پارتیشن swap هست.

شما می تونید با استفاده از disk utility پارتیشن swap را پاک کنید و بعد یک بار format disk انجام بدید و در نهایت format partition، که هم فضا های خالی برگردند.

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
من خودم اوبونتو رو روی فلش 8 گیگ ریختم (البته با پارتیشن بندی  فلش . اما اگر بعدش بخوای در ویندوز یا خود ابونتو فلش رو فرمت کنی حجم فلش رو کمتر نشون میده ،من خودم دوباره برگرشتم تو قسمت پارتیشن بندی با سی دی خو اوبونتو تا حجم فلش رو درست کنم.که درست شد.
 البته این کار رو توصیه نمی کنم چون من خودم رو یه سیستم داغون امتحان کردم واطلاعات مهمی تو هارد نداشتم.

آفلاین ﴿ AliReaza ﴾

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 321
    • سیستم مدیریت محتوا گیلان ( بزودی )
من خودم اوبونتو رو روی فلش 8 گیگ ریختم (البته با پارتیشن بندی  فلش . اما اگر بعدش بخوای در ویندوز یا خود ابونتو فلش رو فرمت کنی حجم فلش رو کمتر نشون میده

دوست عزیز اینکه فضا کم نشون داده میشه فقط بخاطر تنظیم پارتیشن swap یا پارتیشنی است که برای ذخیره سازی اطلاعات در ویندوز و اوبونتو کارایی ندارد هست.

من خودم دوباره برگرشتم تو قسمت پارتیشن بندی با سی دی خو اوبونتو تا حجم فلش رو درست کنم.که درست شد.

همان طور که خودتون هم اشاره کردید با مراجعه به قسمت پارتیشن بندی تونستید فضای از دست رفته رو برگردونید.
که احتمالا حذف پارتیشن انجام دادید.

البته این کار رو توصیه نمی کنم چون من خودم رو یه سیستم داغون امتحان کردم واطلاعات مهمی تو هارد نداشتم.

اگه شما بدونید که چطوری باید فضای خودتون رو پارتیشن بندی کنید مطمئنا به مشکل از دست دادن اطلاعات بر نخواهید خورد.