من توی سالهای اولی که کار با گنو-لینوکس رو شروع کردم زیاد توزیع عوض میکردم، ولی وقتی یک توزیع نیازهاتون رو برطرف میکنه، دیگه نیازی به تعویض اون نیست.
من خودم از دبیان نسخه پایدار و CentOS (تنها مواقعی که cPanel لازم دارم) برای سرورها استفاده میکنم. برای کارهای روزمره هم از دبیان تستینگ و اوبونتو. به بقیه هم همیشه اوبونتو رو پیشنهاد میکنم چون بیشترین مستندات براش توی اینترنت وجود داره و اگر به مشکلی بر بخورید، احتمالا یکی توی همین نسخه به همون مشکل برخورده و اون مشکل رو حل کرده. تا الان این توزیعها همه نیازهای منو رفع کردند و واقعا نیازی به تعویض توزیع نمیبینم. تعویض مستمر توزیع تنها وقت رو تلف میکنه و باعث میشه که در حاشیه سیر کنید و از موضوعات اصلی جا بمونید .
[/quote]
منم همین نظر رو دارم درسته به اطلاعاتمون اضافه میشه ولی پرت وقت اینجا خیلی زیاده و شما اون طور که باید در یک توزیع مهارت کسب نمیکنید و هی در حال تست کردن و کلنجار رفتن با این توزیع و اون توزیع هستید در صورتی که میشه همین وقت و انرژی رو صرف یادگیری بیشتر در یک توزیع کرد و حرفه ای تر شد تا اینکه از هر توزیعی اطلاعات دست و پا شکسته ای داشته باشید