0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.
من به قدری از جنتو رازیم توضیع بعدی ندارم
معمول است که کاربران جنتو توزیع دیگری را تست نمیکنند
نقلقول از: sobhan در 15 شهریور 1391، 09:06 بظمن به قدری از جنتو رازیم توضیع بعدی ندارماتفاقا در ویکیپدیای فارسی هم اشاره شده نقلقولمعمول است که کاربران جنتو توزیع دیگری را تست نمیکنند
نقلقول از: prp-e در 15 شهریور 1391، 09:39 بظنقلقول از: sobhan در 15 شهریور 1391، 09:06 بظمن به قدری از جنتو رازیم توضیع بعدی ندارماتفاقا در ویکیپدیای فارسی هم اشاره شده نقلقولمعمول است که کاربران جنتو توزیع دیگری را تست نمیکنندپس اینم واجب التست شد!
نقلقول از: yaser-16 در 06 شهریور 1391، 09:43 بظولی من فکر می کنم مشکلاتی که masoudk مطرح کرده زیاد هم کوچیک نیست(حداقل برای من کوچیک نیست مخصوصا مشکل راست چینشدن بعد از نصب فارسی)شما به نظرم بیا سمت XFCE ضرر نمیکنی مخصوصا اگر اینطوری کانفیگ شده باشه :http://jabirproject.org/wp-content/uploads/JabirOS_2_XFCE-1024x640.pngالبته انتخاب خودت هست ولی XFCE آدم بیهوش میشه از شخصی سازی فوق العادش ولی بازم پوسته های خوبی برای گنوم هست مثل Legendary UI :http://jabirproject.org/wp-content/uploads/legendary.png
ولی من فکر می کنم مشکلاتی که masoudk مطرح کرده زیاد هم کوچیک نیست(حداقل برای من کوچیک نیست مخصوصا مشکل راست چینشدن بعد از نصب فارسی)
نقلقول از: mohammad ali sadraei در 14 شهریور 1391، 11:03 قظنقلقول از: prp-e در 05 شهریور 1391، 11:12 بظنقلقول از: mohsen-rashidi در 05 شهریور 1391، 11:01 بظpc linux os اصالتا از مندریوا مشتق شده و با اینکه تمام میز کار ها رو داره اما kde انتخاب اولشه.گمان نکنم برای شمایی که تازه شروع به کار کردید توزیع دلچسبی باشه.پیشنهاد من به شما استفاده از همون مینت 13 ست.چون یه دسکتاپ بسیار زیبا و جذاب به نام سینامون داره و از نظر out of the box بودن،خیلی خوب کار شده.ضمنا شاید مشکلاتی که برای آقای masoudk بوده برای شما نباشه. PCLOS بشدت Out of the box هست و هدفش قشر تازه کار اگرچه مندریوا بیس هست ولی بجای urmp از apt استفاده میکنه برای نصب بسته های RPM روی سیستم من از همین پی سی لوس خوشم می یاد ولی مندریوا هم برای تازه کاره ها خوبهاصلا به نظر من همه توزیع ها برای تازه کار ها خوبه به جزجنتوآرچرد هتسنت او اسجنتو و آرچ برای درگیر کردن کاربر با سیستم خوبن. وقتی میخوای بدونی چی میگذره بهتره ازشون استفاده کنی. (البته اسلکویر رو هم به فهرستت اضافه کن). ردهت و سنت او اس هم که برای دسکتاپ نیستند پس طبعا بدرد کاربر تازه کار نمیخورند (اگرچه وقتی فدورا رو یاد بگیری اونا هم مثل آب خوردن میشن ). در ضمن من احتمالا توزیع بعدیم OpenSUSE ۱۲.۲ یا Salix خواهد بود
نقلقول از: prp-e در 05 شهریور 1391، 11:12 بظنقلقول از: mohsen-rashidi در 05 شهریور 1391، 11:01 بظpc linux os اصالتا از مندریوا مشتق شده و با اینکه تمام میز کار ها رو داره اما kde انتخاب اولشه.گمان نکنم برای شمایی که تازه شروع به کار کردید توزیع دلچسبی باشه.پیشنهاد من به شما استفاده از همون مینت 13 ست.چون یه دسکتاپ بسیار زیبا و جذاب به نام سینامون داره و از نظر out of the box بودن،خیلی خوب کار شده.ضمنا شاید مشکلاتی که برای آقای masoudk بوده برای شما نباشه. PCLOS بشدت Out of the box هست و هدفش قشر تازه کار اگرچه مندریوا بیس هست ولی بجای urmp از apt استفاده میکنه برای نصب بسته های RPM روی سیستم من از همین پی سی لوس خوشم می یاد ولی مندریوا هم برای تازه کاره ها خوبهاصلا به نظر من همه توزیع ها برای تازه کار ها خوبه به جزجنتوآرچرد هتسنت او اس
نقلقول از: mohsen-rashidi در 05 شهریور 1391، 11:01 بظpc linux os اصالتا از مندریوا مشتق شده و با اینکه تمام میز کار ها رو داره اما kde انتخاب اولشه.گمان نکنم برای شمایی که تازه شروع به کار کردید توزیع دلچسبی باشه.پیشنهاد من به شما استفاده از همون مینت 13 ست.چون یه دسکتاپ بسیار زیبا و جذاب به نام سینامون داره و از نظر out of the box بودن،خیلی خوب کار شده.ضمنا شاید مشکلاتی که برای آقای masoudk بوده برای شما نباشه. PCLOS بشدت Out of the box هست و هدفش قشر تازه کار اگرچه مندریوا بیس هست ولی بجای urmp از apt استفاده میکنه برای نصب بسته های RPM روی سیستم
pc linux os اصالتا از مندریوا مشتق شده و با اینکه تمام میز کار ها رو داره اما kde انتخاب اولشه.گمان نکنم برای شمایی که تازه شروع به کار کردید توزیع دلچسبی باشه.پیشنهاد من به شما استفاده از همون مینت 13 ست.چون یه دسکتاپ بسیار زیبا و جذاب به نام سینامون داره و از نظر out of the box بودن،خیلی خوب کار شده.ضمنا شاید مشکلاتی که برای آقای masoudk بوده برای شما نباشه.
پیشنهادم Calculate هست که همون جنتوئه با میزکار و نصاب گرافیکی
نقلقول پیشنهادم Calculate هست که همون جنتوئه با میزکار و نصاب گرافیکی چی شد؟ مگه خد جنتو میزکار نداره؟
من از RPM بیس ها میترسم!!!!فعلا زیر چتر دبیانیم....
gentoo instalation is only hard in the first time.its same as archsorry for specking englishif you tink gentoo is hard to install you may try funtoo the creator of gentoo creat it and people in gentoo forum and irc will still help you funtoo use portage and its gentoo base