انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: لینوکس رو توی درایو c نصب کنم یا کلا هارد رو فرمت کنم؟  (دفعات بازدید: 5714 بار)

0 کاربر و 11 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین desatir7316

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 499
سلام دوستان
خسته نباشید
می خواستم ببینم کدوم نصب بهتره؟ اینکه درایو ویندوز رو پاک کنم و لینوکس رو توی اون نصب کنم یا اینکه کلا هارد رو فرمت کنم( یه جورای مثل اینکه آدم از روز اول اصلا ویندوز ندیده، همون سی دی لینوکس رو موقع خرید سیستم بهش دادن)؟

آفلاین محمد علی صدرایی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 314
  • میزکار kde سیستم عامل فدورا
    • وبگاه محمد علی صدرایی
گزینه 2 بهتره

آفلاین desatir7316

• Sr. Member
  • *
از جه لحاظ؟
پشیمونی نداره؟
یه جوری نشه که لینوکس زده بشیم؟

آفلاین محمد علی صدرایی

• Sr. Member
  • *
    • وبگاه محمد علی صدرایی
چون لینوکس عین ویندوز نیست اگر خواستی کی نرم افزار نصب کنی بریزی تو درایو دیگه باید بریزی تو درایو اصلی

آفلاین desatir7316

• Sr. Member
  • *
بعد اگه بخوام دوباره بعد یه مدت لینوکس نصب کنم کلا هرجی دارم می پره؟

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
سلام ببینید اگر قصد دارید همزمان از ویندوز و لینوکس استفاده کنید بهتره لینوکس را به صورت مجزا نصب کنید یعنی اون مقدار فضای مورد نیازتون برای پارتیشن های لینوکس را جدا کنید بعد با لینوکس سیستم را بوت کرده و فرایند پارتیشن بندی و نصب را انجام دهید اگر هم فقط از لینوکس استفاده میکنید بهتره کل هارد را فرمت و دوباره پارتیشن بندی کنید
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین محمد علی صدرایی

• Sr. Member
  • *
    • وبگاه محمد علی صدرایی
کامپیوتر را دو پارتیشن کنید یکی برای خود سیستم یکی برای پوشه home

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
عذر میخوام از دوستان ولی نظر من اینه که یه ویندوز کوچیک هم کنار لینوکست داشته باشی. حتی ممکنه سال به سال هم بهش لاگین نکنی، ولی یهو می بینی بعد صد سال به یه نرم افزار خاصی (مثلا کاربردهای دانشگاهی و ...) احتیاج پیدا می کنی که هیچ جوره نمیشه به اون شکل ویندوزی توی لینوکس بالا آوردش. مثلا من خودم برای فوتوشاپ این مشکل رو دارم. هر چند احتمال میدم بزودی مشکل اجرای لینوکسیش رو حل کنم. ولی وقتی بحث سرعت عمل و نیاز باشه، راهی که کوتاه تره مناسب تر به نظر میرسه. البته این فقط یه توصیه است. شما ممکنه هیچ وقت به همچین شرایطی برخورد نکنی. موفق باشی...
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین desatir7316

• Sr. Member
  • *
کامپیوتر را دو پارتیشن کنید یکی برای خود سیستم یکی برای پوشه home
اینجوری دیکه اطلاعات سری قبلی پاک نمی شن؟
مثل اینکه توی یه درایو دیگه بودن؟

آفلاین desatir7316

• Sr. Member
  • *
عذر میخوام از دوستان ولی نظر من اینه که یه ویندوز کوچیک هم کنار لینوکست داشته باشی. حتی ممکنه سال به سال هم بهش لاگین نکنی، ولی یهو می بینی بعد صد سال به یه نرم افزار خاصی (مثلا کاربردهای دانشگاهی و ...) احتیاج پیدا می کنی که هیچ جوره نمیشه به اون شکل ویندوزی توی لینوکس بالا آوردش. مثلا من خودم برای فوتوشاپ این مشکل رو دارم. هر چند احتمال میدم بزودی مشکل اجرای لینوکسیش رو حل کنم. ولی وقتی بحث سرعت عمل و نیاز باشه، راهی که کوتاه تره مناسب تر به نظر میرسه. البته این فقط یه توصیه است. شما ممکنه هیچ وقت به همچین شرایطی برخورد نکنی. موفق باشی...
خوب مگه نمیشه از virtual box استفاده کرد؟
virtual box توی لینوکس محدودیت خاصی داره؟

آفلاین desatir7316

• Sr. Member
  • *

راستی دوستان درایو های توی ویندوز رو بعدا می شه به home اضافه کرد؟
میخوام بعد نصب یکی یکی اطلاعات هر درایو رو توی home  کپی کنم بعد اون درایو رو  به مثلا home اضافش کنم که اطلاعاتمو از دست ندم
ممنون
ویرایش

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *

چرا نشه؟ اتفاقا خیلی هم خوب جواب میده. ولی مثلا برای من که سیستمم ضعیفه جوابگو نیست. سیستم شما اگه قویه مشکلی نخواهد داشت. در ضمن ببین اگه سخت افزار خاصی هم داری که درایورش بسختی گیر میاد یه فکر هم بحال اون بکن بعد مهاجرت کن. اونجوری خیالت راحت تره. موفق باشی...

Henry Ford

آفلاین محمد علی صدرایی

• Sr. Member
  • *
    • وبگاه محمد علی صدرایی

سلام دوست عزیز بهتر نبود همه این سوال هایتان را در یک پست می دادید
میخوام بعد نصب یکی یکی اطلاعات هر درایو رو توی home  کپی کنم بعد اون درایو رو  به مثلا home اضافش کنم که اطلاعاتمو از دست ندم
ممنون
ویرایش
نه تو ویندوز نه تو لینوکس ارتقا حجمی یک درایو غیر ممکنه پیشنهاد می شه اطلاعات را بریزی تو هارد اکسترنال بعد از این کار بریزی تو home
قطعا یک سیستم عامل مجازی ضعیف تره تازه کارت گرافیک روش خوب نصب نمی شه پس باید نرم افزار های گرافیکی را تو ورژال باکس بی خیال بشی  ;D
اینجوری دیکه اطلاعات سری قبلی پاک نمی شن؟
مثل اینکه توی یه درایو دیگه بودن؟
اره اطلاعات home اینجوری پاک نمی شن مثل عکس ها فیلم ها البته نرم افزار ها پاک می شن ولی برای بک آپ گرفتن از نرم افزار ها از
/var/cash/aptبک آپ بگیری کافیه این جوری دیگه پس از نصب مجدد نیاز به دانلود آپدیت نیست
« آخرین ویرایش: 17 امرداد 1391، 03:14 ق‌ظ توسط mohammad ali sadraei »

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *

ممنون
ویرایش

اگه میخوای اطلاعاتت از دست نره نباید دیسک رو موقع نصب لینوکس clean کنی. اگرم میخوای این کار رو بکنی اول اطلاعات رو توی یه حافظه جانبی دیگه ای بریز و بعد اقدام به نصب کن.

Henry Ford

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 743
  • Devops engineer and AI enthusiastic
با سلام
با توجه‌به این‌که ممکنه در هارتونو اطلاعت مهمی‌داشته باشین
و از طرفی دوست ندارین که چیزی به نما ویندوز‌ و ابزار‌های اضافه‌اش روی‌سیستمتون باشه
۱-از اطلاعات مهمتون بک‌اپ بگیرین
۲-هارد رو فرمت کنین
یا این‌که
۱-درایو ویندوز رو ۲ قسمت کنین
۲-تو یکی‌اش ویندوز بریزین
۳-تو اون یکی‌اش گنو/لینوکس
۴-از اطلاعات و دو سیستم عامل لذت ببرین