انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: فرق backtrack با ubuntu  (دفعات بازدید: 4840 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین desatir7316

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 499
فرق backtrack با ubuntu
« : 17 امرداد 1391، 05:39 ب‌ظ »
سلام دوستان
می گم این BT که برای کارای هک درست شده خیلی با ابونتوی خودمون فرق می کنه؟ آخه تا جای که من می دونم از روی ابونتو درست شده
یعنی این نرم افزار های ابونتو هم پشتیبانی می کنه؟
یا اگه خدایی نکرده بخوایم استفاده کنیم باید اونو فقط برای کارای هک در نظر بگیریم و یه ابونتو هم برای کارای روزمره کنارش نصب کنیم؟
ممنون

آفلاین theMaster

• Full Member
  • *
  • ارسال: 156
پاسخ : فرق backtrack با ubuntu
« پاسخ #1 : 17 امرداد 1391، 06:18 ب‌ظ »
هر توزیعی رو برای اهداف خاصی اختصصاصی می کنن. بک ترک هم برای کارای امنیت و نجات سیستم در نظر گرفته شده.
چون این توزیع از روی اوبونتوئه مسلما نرم افزارای اوبونتو هم روش کار خواهند کرد. ولی چیزی که مهمه اینه که میشه برای کارای روز مره ازش استفاده کرد ولی  برای کارای خانگی و استفاده ازش برای امور روزمره کانفیگ نشده و مورد استفاده اش Security هست.

آفلاین desatir7316

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 17 امرداد 1391، 07:37 ب‌ظ »

چون این توزیع از روی اوبونتوئه مسلما نرم افزارای اوبونتو هم روش کار خواهند کرد.

این که میگید:"مسلما می شه استفاده کرد " روامتحان کردید یا فقط به این خاطر می گید چون از روی ابونتو درست شده، یعنی می خوام بگم به حرفی که میزنید یقین دارید؟
ولی چیزی که مهمه اینه که میشه برای کارای روز مره ازش استفاده کرد ولی  برای کارای خانگی و استفاده ازش برای امور روزمره کانفیگ نشده و مورد استفاده اش Security هست.
بالاخره می شه برای کارای خانگی هم ازش استفاده کرد یا نه؟

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #3 : 17 امرداد 1391، 08:23 ب‌ظ »

چون این توزیع از روی اوبونتوئه مسلما نرم افزارای اوبونتو هم روش کار خواهند کرد.

این که میگید:"مسلما می شه استفاده کرد " روامتحان کردید یا فقط به این خاطر می گید چون از روی ابونتو درست شده، یعنی می خوام بگم به حرفی که میزنید یقین دارید؟
ولی چیزی که مهمه اینه که میشه برای کارای روز مره ازش استفاده کرد ولی  برای کارای خانگی و استفاده ازش برای امور روزمره کانفیگ نشده و مورد استفاده اش Security هست.
بالاخره می شه برای کارای خانگی هم ازش استفاده کرد یا نه؟

مطمئنا میشه برای استفاده خانگی. برنامه های اوبونتو هم روش کار میکنه چون اصولا خود اوبونتو هست با کمی سفارشی سازی!
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین desatir7316

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 17 امرداد 1391، 09:00 ب‌ظ »

چون اصولا خود اوبونتو هست با کمی سفارشی سازی!
در هر صورت این نسخه باید از یه ورژن خاصی به بعد به صورت جدا سفارشی شده باشه برای اهداف دیگه ای
اگه فرض کنیم اینجوری باشه خوب مسلما نسخه های جدیدی که از هر دوی ubuntu و BT  میاد باید تفاوت های داشته باشن و این تفاوت ها هم یه مرور زیاد بشن
خوب اگه اینجوری باشه این دو نسخه بازهم برنامه های هم دیگر رو ساپورت می کنن؟
اگه اینجوری باشه باز هم BT  به دقیقا مثل ubuntu  می تونه به عنوان نسخه خانگی هم استفاده بشه؟

ممنون

آفلاین desatir7316

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 17 امرداد 1391، 09:28 ب‌ظ »
دوستان خود سابت  bt گفته که برنامه های این دوتا رو روی هم نصب نکنید و تاکیید کرده که این کار خطر داره حسن!!!1
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
http://www.backtrack-linux.org/wiki/index.php/FAQ#Where_can_I_find_out_more_information_about_BackTrack_.3F

آفلاین Salar Moghaddam

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
« پاسخ #6 : 17 امرداد 1391، 09:54 ب‌ظ »
بک ترک ابتدا بیسش دیباین بود اما تو نسخه ی جدید به اوبونتو تغییر کرد
این توزیع فقط برای انالیز های امنیتی ساخته شده و کرنلش به خاطر همین بهینه سازی شده
من خودم ی زمانی افتاده بودم تو کار هک و سعی کردم از این توزیع هم برای هک و هم خونگی استفاده کنم اما متوجه شدم که خیلی از برنامه ها روش کار نمیکنه یا حتی باعث میشه سیستم بالا نیاد مثلا وی ال سی یا ۹۰٪ از موزیک پلیراش کار نمیکنن
اگر فیلمای آموزشی هک رو هم ببینید بیشترشون بک ترک رو رو ویرچوال باکس و حتی بعضیاشون هاستشون اوبونتو هست !!! ...
خلاصه اگر میخواهید هک کنید رو ویرچوال باکس نصبش کنید اما برای استفاده ی خونگی اصلا پیشنهاد نمیکنم(بخاطر تغییرات اساسیش تو کرنلش ...)

آفلاین Dr.Stein

• Full Member
  • *
  • ارسال: 129
  • Your World.Your Way
« پاسخ #7 : 18 امرداد 1391، 12:07 ق‌ظ »
سلام خدمت دوستان  8)

والا بنده کلا دارم از بک ترک استفاده می کنم هیچ مشکل خاصی نیست.

درسته برای کارهایه امنیتی کانفیگ شده اما میشه واسه کارهای خونگی هم استفاده کرد من انجام میدم و مشکلی هم نیست.

موزیک پلیر مشکلی نیست با یه کاره کوچیک vlc همهی فرمت هارو می خونه.

نسخه ای که من استفاده می کنم.‌BackTrack5 R2 KDE X64
The Best Weapon Against An Enemy Is Another Enemy

آفلاین desatir7316

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 18 امرداد 1391، 12:11 ق‌ظ »
سلام خدمت دوستان  8)

والا بنده کلا دارم از بک ترک استفاده می کنم هیچ مشکل خاصی نیست.

درسته برای کارهایه امنیتی کانفیگ شده اما میشه واسه کارهای خونگی هم استفاده کرد من انجام میدم و مشکلی هم نیست.

موزیک پلیر مشکلی نیست با یه کاره کوچیک vlc همهی فرمت هارو می خونه.

نسخه ای که من استفاده می کنم.‌BackTrack5 R2 KDE X64
دوست عزیز ممنون
من الان دارم همین رو دانلود می کنم ولی gnome ش رو
نرم افزار های که نصب کردی مال خود bt هست دیگه؟
یعنی انقد باهاش راحت هستید که کلا نصب کردید یا توی virtual box  نصب کردید؟

آفلاین Dr.Stein

• Full Member
  • *
  • Your World.Your Way
« پاسخ #9 : 18 امرداد 1391، 12:18 ق‌ظ »
کلا نصب کردم ;)

هر نرم افزاری که می تونی تو ابونتو و دبیان نصب کنی اینجا هم نصب میشه با پسوند .deb یا روشهای دیگر نصب فرقی ندارن.

آفلاین desatir7316

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 18 امرداد 1391، 12:25 ق‌ظ »
کلا نصب کردم ;)

هر نرم افزاری که می تونی تو ابونتو و دبیان نصب کنی اینجا هم نصب میشه با پسوند .deb یا روشهای دیگر نصب فرقی ندارن.
ممنون از راهنماییتون
ولی باید مال خود بک ترک رو نصب کرد دیگه، مال مثلا ابونتو که اینجا نصب نمی شه
نصب خود بک ترک با ابونتو که فرقی نداره؟
ممنون
« آخرین ویرایش: 18 امرداد 1391، 12:28 ق‌ظ توسط desatir7316 »

آفلاین Dr.Stein

• Full Member
  • *
  • Your World.Your Way
« پاسخ #11 : 18 امرداد 1391، 12:34 ق‌ظ »
منظورتون از نرم افزارهای خود بک ترک چیه؟!!

بک ترک جز برنامه برای تست امنیت چیزی نداره که نصب کنی که اونم واستون میفرستن آپدیت می کنی.

بک ترک از ابونتو ساخته شده و نرم افزارشون هم یکی هست من شخصا نرمافزارهایی که در دبیان و ابونتو استفاده می کردم رو نصب کردم هیچ مشکلی هم نیست.
همون طور که در ابونتو نصب می کردی اینجا هم به همون گونه هست و خیلی از نرم افزارها در خود مخازن بک ترک موجوده مثلا:
apt-get install gimp

ولی در حین نصب بک ترک میزان فضایی که به پارتیشن روت میدی زیاد باشه. بالایه 30 گیگ بده که راحت باشی چون فایل زیاد داره ;)

آفلاین desatir7316

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #12 : 18 امرداد 1391، 12:47 ق‌ظ »
دوستان خود سابت  bt گفته که برنامه های این دوتا رو روی هم نصب نکنید و تاکیید کرده که این کار خطر داره حسن!!!1
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
http://www.backtrack-linux.org/wiki/index.php/FAQ#Where_can_I_find_out_more_information_about_BackTrack_.3F
ببینید ، توی این لینک که از خود سایت بک ترکه گفته که برنامه های ابونتو رو روی بک ترک نصب نکنید و برعکسشم هم همین طور
نه که خطر ناک باشه حسن ، فقط به ممکنه مشکل پیش بیاد
خودتون بخونید بهتر متوجه می شید

آفلاین Dr.Stein

• Full Member
  • *
  • Your World.Your Way
« پاسخ #13 : 18 امرداد 1391، 01:40 ق‌ظ »
این مطلبو خونده بودم گفته بودن که چرا نمی تونیم مخازن ابونتو رو تو بک ترک بزاریم.

در جواب اینکه اگه این کارو بکنید به هم می خوره همه چیز.

خوب تو در اینجا مخازن رو ادد نمی کنی که خود نرمافزارهای مورد نیاز در مخازن خود بک ترک هست و میتونی نصبشون کنی در بحث اون مطلب در کل این بوده که در کل این توزیع برای یک هدف خاص درست شده و کتابخونه های خاص خودشو داره و نمی تونید ابزار بک ترک رو رویه ابونتو ببرید و این کار خطرناک خواهد بود.امکانش هست اما کاره هر کسی نیست.

بک ترک مخازن خوبی داره که تمام نرم اقزارهایی که می خوای توش هست و اگه نبود هم دانلود کن و نصب کن هیچ مشکلی پیش نمیاد.

اما اگه منظورتون نرمافزارهای زیبا سازی که در ابونتو هست یا ابزار شبیه به اون شاید ایجاد مشکل کنن . اما خود بک ترک هم به صورت 3D میشه و با تنظیمات خودش می تونید به شکل زیبا درش بیارید. درکل فقط نرم افزارهایی که مورد نیاز هست رو به کار بگیری بهتره.

البته گرافیک رو باید 100٪ نصب کنی اگه خودش نشناخت چون سرعت کارکرد بدون گرافیک خیلی پایینه بعد نصب گرافیک سرعت بالا میره و زیباتر میشه.

آفلاین desatir7316

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #14 : 18 امرداد 1391، 10:00 ق‌ظ »
البته گرافیک رو باید 100٪ نصب کنی اگه خودش نشناخت چون سرعت کارکرد بدون گرافیک خیلی پایینه بعد نصب گرافیک سرعت بالا میره و زیباتر میشه.
سلام
الان فعلا بک ترک رو روی virutal نصب کردم
میشه راهنمایی کنید چطور گرافیک رو نصب کنم؟
مرجعی برای دستورات بک ترک دارید؟ میخوام از نظر ترمینال قوی بشم نه گرافیک
یه سوال دیگه: شما توی انجمن http://www.backtrack-linux.org/forums/forum.php عضو هستید؟ من هز کاری میکنم نمی تونم login  کنم در حالی که account رو هم فعال کردم.

ممنون میشم راهنمایی کنید