انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نصب اوبونتو 12.04 و پریدن یا نپریدن ویندوز (حل شد)  (دفعات بازدید: 3614 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Beheshtihossein

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
سلام دوستان.
من روی لپ تاپم ویندوز اکس-پی داشتم و خواستم لینوکس رو هم نصب کنم. برای نصب هم از مقاله ها و کتاب آموزشی استفاده کردم. به این صورت که اول با یک نرم افزار، فلشی رو که حاوی فایل لینوکس بود رو بوتِیبل کردم و از طریق فلش اقدام به نصب کردم. اما حین نصب پیغام خطا داد و بعضی پکیج ها نصب نشدن. بعد هم که ری-استارت کردم نه از ویندوز خبری بود نه از لینوکس. فقط صفحه ای سیاه و خط فرمان که ثابت شده می یاد. لینوکس هم فقط با همون فلش بالا می یاد و از قرار معلوم اصلن نصب نیست! امروز لپ تاپ رو به یک نمایندگی لِنووا بردم و اونجا با یک سی دی بوت بالا اومد اما تنها پارتیشن هایی موجود بود که برای نصب لینوکس ساخته بودم. حالا پرسشم اینه که آیا ویندوز به سلامتی پریده و همه چی پاک شده یا هنوز امیدی به بازگردوندن داده هام هست. این رو هم اضافه کنم که ابتدای نصب گزینه ی سوم یعنی (something else)رو انتخاب کردم و دو تا پارتیشن ساختم. اون تکنسین که گمان می کرد هاردم به کل مشکل پیدا کرده باشه. خواست ویندوز نصب کنه و امتحانش کنه که من موافقت نکردم! منتظر یاری سبز شما دوستان لینوکسی هستم!
« آخرین ویرایش: 25 امرداد 1391، 08:44 ب‌ظ توسط Beheshtihossein »

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
پاسخ : نصب اوبونتو 12.04 و پریدن یا نپریدن ویندوز
« پاسخ #1 : 20 امرداد 1391، 12:07 ق‌ظ »
کاش قبل از اقدام به نصب یه سری به اینجا می زدید.
یادت هست موقع ساختن پارتیشن ها، چی رو حذف کردی که به جاش اون دو تا پارتیشن رو ساختی؟
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین Beheshtihossein

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 20 امرداد 1391، 12:18 ق‌ظ »
 :'(
« آخرین ویرایش: 20 امرداد 1391، 12:21 ق‌ظ توسط Beheshtihossein »

آفلاین Beheshtihossein

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 20 امرداد 1391، 12:19 ق‌ظ »
کاش قبل از اقدام به نصب یه سری به اینجا می زدید.
یادت هست موقع ساختن پارتیشن ها، چی رو حذف کردی که به جاش اون دو تا پارتیشن رو ساختی؟
دوست عزیز، از دو روز قبل دارم مطالب انجمن رو می خونم تازه وضعم اینه! همون طور که گفتم توی اون کتاب آموزشی که از همین جا دانلود کردم (و مطالب دیگه درباره نصب لینوکس در کنار ویندوز)گفته بودند که موقع نصب، گزینه ی سوم رو انتخاب کنید (something else)و پارتیشن ها رو با جزییات خودشون (حجم و غیره)درست کردم. هیچ گزینه ای مبنی بر پاک کردن رو نزدم (البته تا اونجایی که یادمه)

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 20 امرداد 1391، 01:28 ق‌ظ »
مگر قبل از اینکه بخواید لینوکس رو نصب کنید، توی ویندوز از همه فضای هاردتون استفاده نمی کردید؟ یعنی مثلا اگه ۶۰۰ گیگ ظرفیت هاردتون باشه از همه اون ۶۰۰ گیگ استفاده می کردید دیگه. غیر از اینه؟
اگه اینجوریه یعنی شما هیچ فضایی به عنوان Unpartitioned (پارتیشن بندی نشده) نداشتید و قطعا برای ایجاد یه پارتیشن لینوکسی تعدادی از پارتیشن های قبلی خودتون رو پاک کردید.
سعی کنید حداقل شکل اون نوار رنگی ای رو که از وضعیت دیسکت تون موقع نصب بهتون نشون داد بخاطر بیارید.
اصلا پیعام خطایی که داد رو بخاطر ندارید؟ توی چه مرحله ای پیغام خطا داد؟

Henry Ford

آفلاین Beheshtihossein

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 20 امرداد 1391، 02:58 ق‌ظ »
مگر قبل از اینکه بخواید لینوکس رو نصب کنید، توی ویندوز از همه فضای هاردتون استفاده نمی کردید؟ یعنی مثلا اگه ۶۰۰ گیگ ظرفیت هاردتون باشه از همه اون ۶۰۰ گیگ استفاده می کردید دیگه. غیر از اینه؟
اگه اینجوریه یعنی شما هیچ فضایی به عنوان Unpartitioned (پارتیشن بندی نشده) نداشتید و قطعا برای ایجاد یه پارتیشن لینوکسی تعدادی از پارتیشن های قبلی خودتون رو پاک کردید.
سعی کنید حداقل شکل اون نوار رنگی ای رو که از وضعیت دیسکت تون موقع نصب بهتون نشون داد بخاطر بیارید.
اصلا پیعام خطایی که داد رو بخاطر ندارید؟ توی چه مرحله ای پیغام خطا داد؟
اولین بار هنگام نصب پکیج ها پیغام خطا داد. یه چیزی شبیه external problem یا چیزی شبیه به این که گزارشش کردم.

آفلاین nino

• Full Member
  • *
  • ارسال: 224
    • Gitlab
« پاسخ #6 : 20 امرداد 1391، 03:12 ق‌ظ »
انتخاب گزینه Something else اشتباه‌ترین کاریه که یه تازه‌کار میتونه موقع نصب انجام بده.
این دقیقا همون اشتباهیه که خود من مرتکب شدم و به قیمت از دست رفتن همه اطلاعاتم تموم شد (هر چند پشیمون نیستم).
متاسفانه (بعضی) راهنماهای نصب اخطارات لازم رو در این زمینه به کاربرا نمی‌دن.
شما اگر تونستید ویندوزتون رو به هر روش ریکاور کنید پیشنهاد میکنم این بار خوب و کامل در مورد پارتیشن‌بندی هنگام نصب مطالعه کنید و از همه مهمتر قبلش از اطلاعاتتون و همچنین ویندوزتون بک‌آپ بگیرین.
پیشنهاد من نصب اوبونتو ابتدا از طریق Wubi هست.

به هر حال اینجا توضیحات خوبی رو در مورد پارتیشن‌بندی با Something else داده:
http://ubuntu-starter.cloudsite.ir
...

آفلاین Beheshtihossein

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 20 امرداد 1391، 04:03 ق‌ظ »
انتخاب گزینه Something else اشتباه‌ترین کاریه که یه تازه‌کار میتونه موقع نصب انجام بده.
این دقیقا همون اشتباهیه که خود من مرتکب شدم و به قیمت از دست رفتن همه اطلاعاتم تموم شد (هر چند پشیمون نیستم).
متاسفانه (بعضی) راهنماهای نصب اخطارات لازم رو در این زمینه به کاربرا نمی‌دن.
شما اگر تونستید ویندوزتون رو به هر روش ریکاور کنید پیشنهاد میکنم این بار خوب و کامل در مورد پارتیشن‌بندی هنگام نصب مطالعه کنید و از همه مهمتر قبلش از اطلاعاتتون و همچنین ویندوزتون بک‌آپ بگیرین.
پیشنهاد من نصب اوبونتو ابتدا از طریق Wubi هست.

به هر حال اینجا توضیحات خوبی رو در مورد پارتیشن‌بندی با Something else داده:
http://ubuntu-starter.cloudsite.ir
سپاس گزارم دوست عزیز. منم با شما راجع به نواقص راهنماهای نصب موافقم. البته من هم این رو به فال نیک می گیرم و جدی تر به لینوکس مهاجرت می کنم! با دوستان دیگه که گفتگو می کردم معتقد بودند که داده ها برگشت پذیرند (به ویژه فایل های متن یا همون تکست). امیدوارم این بار به خیر بگذره، از دفعه ی بعد حتمن از داده ها بک آپ می گیرم.

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #8 : 20 امرداد 1391، 04:28 ق‌ظ »
بصورت لایو بیا بالا( اوبونتو رو بصورت زنده  بیارش بالا) بعد برو ببین درایو های هاردت هست یا نه. اگر اطلاعات مهمی داری کپی کن توی یه فلش.

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 20 امرداد 1391، 11:26 ق‌ظ »
برای ریکاوری اطلاعات می تونی از دیسک های مخصوص این کار استفاده کنی. Hiren's BootCD نمونه خوبی هست از این دیسک ها. میتونی از این جا دانلودش کنی:
http://www.hirensbootcd.org/download/
و یا می تونی با برنامه ای مثل Partition Find and Mount و یا جایگزین های مناسبش یه کارهایی انجام بدی و امیدوار به بازگشت اطلاعات باشی. هرچند در بهترین حالت به یه هارد دیگه بابت مقصد بازیابی اطلاعات نیاز خواهی داشت.
در حالت کلی استفاده از این ابزارها هم یه مقدار تخصص میخواد. با احتیاط عمل کنی بهتره...

Henry Ford

آفلاین Beheshtihossein

• Newbie
  • *
درود بر همه ی دوستان.
از راهنمایی های همه ی دوستان سپاس گزارم.
من مشکلم حل شد و فقط خواستم مطلبی رو درباره ی برگردوندن داده ها بگم و اون هم اینه که داده های هارد دیسک تحت هر شرایطی قابل بازگشته. حتا اگر ویندوز و همه چی رو پاک کرده باشیم. مگر این که هارد سوخته باشه یا ضربه خورده باشه که امکان برگردوندن داده ها نباشه.
باز هم از همگی سپاس گزارم.

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
درود بر همه ی دوستان.
از راهنمایی های همه ی دوستان سپاس گزارم.
من مشکلم حل شد و فقط خواستم مطلبی رو درباره ی برگردوندن داده ها بگم و اون هم اینه که داده های هارد دیسک تحت هر شرایطی قابل بازگشته. حتا اگر ویندوز و همه چی رو پاک کرده باشیم. مگر این که هارد سوخته باشه یا ضربه خورده باشه که امکان برگردوندن داده ها نباشه.
باز هم از همگی سپاس گزارم.

اگر روش حل مشکل رو بنویسید مرجعی میشه برای استفاده دیگران. باتشکر