انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: چطوری میشه یک پکیج رو به همراه تمام dependency هاش دانلود کرد؟  (دفعات بازدید: 4103 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین احسان

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3

به جرات میشه گفت که یکی از مهمترین مشکلات لینوکس (و مخصوصا سری دبیان) در ایران نبود خط اینترنت درست و حسابی هست که نصب نرم افزارها رو با مشکل روبرو میکنه.
راه حلهای موجود یکی استفاده از دیسک هما هست، که متاسفانه نیازهای همه رو نمیتونه برآورده کنه.
راه حل دوم استفاده از debmirror (یا حتی wget) و دریافت کل repository های موجود هست که متاسفانه حجمش به بیشتر از 40 گیگ میرسه! :(

راه حل سوم اینه که به نحوی بشه فقط تعدادی از پکیجها رو دانلود کرد. البته دانلود پکیجها سخت نیست، مشکل اینجاست که باید تمام dependency های مربوطه هم دانلود بشن... و سوال اصلی من اینه که آیا نرم افزاری برای اینکار وجود داره؟

به بیان دیگه چطوری میشه یک «هما»ی شخصی داشت؟ (قطعا وجود یا عدم وجود رابط گرافیکی آن مهم نخواهد بود و صرفا وجود پکیجها کافیست)

از راهنمائیتون متشکرم.

آفلاین hasannoori

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 423
    • ق
یه چیزایی ظاهرا به اسم wubdepence بود ](*,)
در ضمن نبود اینترنت سرعت بالا مشکل ایرانه و نه اوبونتو.  ;)

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
اممم خود apt-get یا synaptic رعایت dependency ها رو میکنه که...
sudo apt-get install YourPackageNameقابلیت resume هم داره حالا اگه سوالتون اینه که یک مخزن محلی از بسته‌های دانلود شده  (چیزی شبیه به هما اما سفارشی شده) رو چطور میتونی با این بسته‌های دانلود شده برا خودت دروس کنی اینو نیگا کنی
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=3990.msg29589#msg29589
Humanity to others...

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
ی راه سخت اش اینه که بسته اصلی رو ک گرفتی extract  اش کنی! داخل اش ی فایل با اسم control.tar.gz داری!  اون رو هم باز کن! خلاصه میرسی به ی فایل متنی با اسم Control ک در این فایل وابستگی هاش گفته شده!
البته خب باید بسته ی اصلی رو حداقل گرفته باشی!
ی موقع که جایی باشی و ی خط خوب داشته باشی! ب درد میخوره این راه!  چون بعد از اینکه کلی وقت گذاشتی و رفتی خونه با ی وابستگی ی ساده حال ت گرفته نمیشه و قبلا حساب اش رو کردی! ;)
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
احسان جان سلام و به اوبونتو خوش اومدی :)
دوست عزیز برای دسترسی به برنامه‌های مورد نظرتون شما نیاز به منبع دارین. این منبع یا اینترنت هست یا یک CD و یا DVD مثل هما که زحمت دانلود کردنش از قبل کشیده شده و خیلی برنامه‌ بکجا توی اون قرار داده شده.
اگر مورد نظرتون درست کردن یک CD برای استفاده شخصی‌تون هست و به اینترنت هم دسترسی ندارین، ۲تا راه بیشتر به ذهنم نمی رسه:
۱- از هما استفاده کنید و بسته های مورد نظرتون رو نصب کنید و بعد از اون از بسته های نصب شده روی سیستم‌تون یک CD بسازید و اون برنامه ها رو برای دفعه‌های بعدی استفاده کنید:
۲- از سایت‌های کامپیوتری و یا کافی‌نت ها می تونید برید و اون بسته ها رو دانلود کنید (حتی اگه سیستم عاملشون ویندوز باشه برای دانلود کردن مشکلی نخواهید داشت) و بیارید داخل اوبونتو نصب کنید.
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
دستت درد نکنه که یادآوریش کردی :)
اسم درستش Wubdepends هست و دقیقاً برای حل این مشکل ساخته شده. این هم نشانیش: http://wubdepends.sourceforge.net
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
دستت درد نکنه که یادآوریش کردی :)
اسم درستش Wubdepends هست و دقیقاً برای حل این مشکل ساخته شده. این هم نشانیش: http://wubdepends.sourceforge.net
و این هم راهنماش ;)
این پست
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین khajavi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 361
    • کافه ی گنو/لینوکس
من یک پیشنهاد برای Linuxshop دارم (قابل توجه mohi)
کاش تمام مخازن ubuntu را هنگام انتشار یک نسخع ی پایدار و long time support دانلود می کردیدن و به محصولاتتنون اضافه می کردین.
البته فکر نکنم ۴۰ گیگ باشه بلکه کم تره. اما کاش چنین کاری انجام میشد

آفلاین احسان

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
از همه دوستانی که راهنمائی کردند ممنونم. تقریبا به این نتیجه رسیده بودم که باید خودم دست به کد بشم!
ممنونم.

البته فکر نکنم ۴۰ گیگ باشه بلکه کم تره. اما کاش چنین کاری انجام میشد
من دانلودش نکردم، اما روی اینترنت خوندم که حجمش رو بین 30 تا 40 گیگ نوشته بود. البته دقت دارید که یکی از دلائلی که حجم فایلها به 30 یا 40 گیگ رسیده، وجود ورژنهای مختلف پکیجهاست. باید بشه حجمش رو کمتر کرد.

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
ب نظرم میاد ک دانلود کن این مجموعه نه شدنی باشه و نه زیاد منطقی! ب این جهت که هر روز هم داره به روز میشه .
این روش استفاده از برنامه ی  wubdepence رو هم من که خوشبختانه نیازی بهش نداشتم!
ولی اگه لومیون یا سید (‌یادم نیست کدوم عزیز مطرح کرد)‌ پیشنهاد دادن اش! یعنی حرف نداره کارش :)
پیشنهاد می کنم که زیاد دنبال دانلود کل اش نرید! سنگ بزرگی است.
الان هم سینمای یک فیلم داره! توپ! 
 :oops:
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین z.k

• Full Member
  • *
  • ارسال: 217
برای استفاده از بسته های نصب شده در دفعه های بعدی میشه از APTonCD استفاده کرد

http://onlyubuntu.blogspot.com/2007/04/create-backup-of-installed-packages.html