انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: هاست vps  (دفعات بازدید: 4829 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین محمد علی صدرایی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 314
  • میزکار kde سیستم عامل فدورا
    • وبگاه محمد علی صدرایی
هاست vps
« : 20 امرداد 1391، 08:05 ب‌ظ »
سلام من تا به حال اوبونتو سرور نصب نکردم و تا حالا فقط با هاست هایی کار کردم که محیط سی پنل دارند و تا حالا از هاست های vps استفاده نکردم سیستم عامل هاستم هم چون با اوبونتو راحت ترم دوست دارم اوبونتو باشه حالا سوالات من
من می خوام از یک هاست vps به عنوان هاست دانلود استفاده کنم می شود ؟ چگونه ؟
از چه سایتی هاست vps را بگیرم سی تو خوبه ؟
چه سیستم عاملی برای هست vps خوبه ؟
چگونه آن را باید به یک دامین وصل کنم ؟

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
پاسخ : هاست vps
« پاسخ #1 : 20 امرداد 1391، 08:16 ب‌ظ »
این سوالات ر بهتره تو این جا بپرسین:
webhostingtalk.ir
vps هاست نیست یک سیستم عامل هست که رویه یک مجازی ساز راه اندازی شده . لطلاعات کاملتر رو تو wikipedia میتونین پیدا کنین
میشه به عنوان سرور دانلود هم استفاده کرد.
برایه خرید هون ادرسی که دادم مراجعه کنین .

اگر میخاین هاستینگ راه بندارین و بفروشینشون که کنترل پنلشم cpanel باشه باید از rpm بیس ها استفاده کنین که یک رایگانش centos هست.
برایه ای که دامنه مورد نظرتون رو رویه اون vps راه اندازی کنین باید سرویس dns راه بندازین که تو لینوکس بیشتر bind میگن تا dns . اتصال به دامنه رو بیشتر برایه ویندوز میگن تا لینوکس تو لینوکس خیلی join کردن نداریم.

آفلاین artificial_intelligence

• Full Member
  • *
  • ارسال: 141
  • دنیای لینوکس
« پاسخ #2 : 21 امرداد 1391، 12:26 ق‌ظ »
فکر کنم kloxo کارتو راه بندازه.

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 493
    • چاپچی
« پاسخ #3 : 21 امرداد 1391، 07:18 ق‌ظ »
همان طور که دوستمان اشاره کردند VPS یک هاست (هاست اشتراکی) نیست.

هاست (هاست اشتراکی) چیست؟
یک سرویس دهنده خدمات میزبانی وب می آید یک سرور اختصاصی یا مجازی اجاره می‌کند و سرویس‌های وب همراه با کنترل پنل مانند cPanel روی آن راه اندازی می‌کند و بر روی هر سرور مثلا سیصد سایت (اکانت) میزبانی می‌کند. در این حالت منابع سرور (رم، سی‌پی‌یو و ...) بین همه کاربران به اشتراک گذاشته می‌شود.

اما سرور مجازی (VPS)چیست؟
در این حالت یک سرویس دهنده مانند سی‌تو! می‌آید یک سرور اختصاصی اجاره می‌کند و با استفاده از راه‌حل‌های مجازی‌ساز مانند VMWare تعدادی ماشین مجازی ایجاد و به کاربران خود می‌دهد. در این حالت با توجه به پکیجی که شخص خریدار می‌کند به آن میزان منابع سرور مربوط به آن شخص می‌شود (مثلا شخصی که پکیج ۱ سرور مجازی سی‌تو را خریداری می‌کند دقیقا به میزان ۲۵۶ مگابایت رم از سرور، ۲۵ گیگابایت هارد از سرور و ... را به صورت اختصاصی در اختیار می‌گیرد)

چه سیستم عاملی خوب هست؟
با توجه به تازه کار بودن شما و با توجه به منابع آموزشی موجود بنده به شما استفاده از دبیان یا سنت‌او‌اس را پیشنهاد می‌نمایم.
البته از اوبونتو سرور هم می‌توانید استفاده کنید که آن هم بر اساس دبیان هست اما در حالت پیش‌فرض، دبیان نصب شده نسب به اوبونتو منابع کمتری مصرف می‌کند.

چگونه دامنه وصل کنم؟
یه تنظیم کوچولو در پنل دامین بایستی انجام دهید (وارد کردن نام دامنه + دادن آی‌پی سرور) + تنظیم کوچکی که روی سیستم عامل سرور بایستی انجام دهید. مدیریت سرور نیاز به دانش دارد که توصیه می‌کنم در صورت استفاده از دبیان در سرور خود از راهنمای زیر استفاده نمایید:
http://debian-handbook.info

پنل روی سرور مجازی؟
اگر بخواهید cPanel روی سرور مجازی خود راه بیندازید ماهیانه حدود ۳۵۰۰۰ تومان (با توجه به دلاری ۲۲۰۰ تومان) بایستی هزینه نمایید. اما می‌توانید از کنترل پنل‌های رایگان که البته به اندازه cPanel کاربرپسند نیستند اما ویژگی‌های بسیاری دارند استفاده نمایید.

سایت دانلود می‌توانم راه بیندازم؟
کلا شما هر سایتی می‌توانید راه بیندازید. اگر تعداد بازدید کننده‌های شما بسیار بالا باشد بایستی این نکته را در نظر داشته باشید که وی‌پی‌اس با مشخصات سخت‌افزاری بالا (عموما رم بالا) تهیه نمایید.

اگر شما می‌خواهید یک کار جدی در محیط وب انجام دهید اما دانش مدیریت سرور را ندارید ممکن است اول‌های کار با مشکل مواجه شوید. برای هر مشکلی که برای سرور پیش می آید بایستی دست به دامان گوگل و انجمن‌ها شوید و ... . پیشنهاد می‌کنم ابتدا مطالعه‌ای در این زمینه داشته باشید و بعد ...

آفلاین mehdi.online

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
  • خدا در همین نزدیکی است
« پاسخ #4 : 21 امرداد 1391، 02:31 ب‌ظ »
webhostingtalk.ir
vps هاست نیست یک سیستم عامل هست که رویه یک مجازی ساز راه اندازی شده . لطلاعات کاملتر رو تو wikipedia میتونین پیدا کنین

اگر میخاین هاستینگ راه بندارین و بفروشینشون که کنترل پنلشم cpanel باشه باید از rpm بیس ها استفاده کنین که یک رایگانش centos هست.
برایه ای که دامنه مورد نظرتون رو رویه اون vps راه اندازی کنین باید سرویس dns راه بندازین که تو لینوکس بیشتر bind میگن تا dns . اتصال به دامنه رو بیشتر برایه ویندوز میگن تا لینوکس تو لینوکس خیلی join کردن نداریم.

سرورهای دبیان رو پیشنهاد میدید؟

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #5 : 21 امرداد 1391، 02:37 ب‌ظ »
webhostingtalk.ir

سرورهای دبیان رو پیشنهاد میدید؟
روی دبیان بیس ها نه سی پنل نصب میشه
نه کلکسو
من توصیه میکنم centos استفاده کنید
دستوراتش با دبیان فرق خاصی نداره
چند تا دستور فقط فرق میکنن
مثلا به جای apt-get felan
میزنی yum felan
--
شما کلکسو یا پنل دیگه که روی وی پی اس نصب کنید همراه با اون خیلی چیزای لازم هم نصب میشه (که یکیش bind و djbind هست ) و راحت از کنترل پنل میتونید دامنه اضافه کنید ...
اگر هم میتونید بدون پنل کار کنید دبیان میتونید نصب کنید
البته zpanel هم هست که میگن خوب نیس من تست نکردم
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4877
  • masoft قدیم
« پاسخ #6 : 22 امرداد 1391، 04:57 ق‌ظ »
سلام من تا به حال اوبونتو سرور نصب نکردم و تا حالا فقط با هاست هایی کار کردم که محیط سی پنل دارند و تا حالا از هاست های vps استفاده نکردم سیستم عامل هاستم هم چون با اوبونتو راحت ترم دوست دارم اوبونتو باشه
اگر تا الان اینکار رو نکردید پیشنهاد می‌کنم ابتدا کمی در این مورد تجربه کسب کنید بعد اینکار رو انجام بدید، غیر اینکه امنیت و پایداری و بالا بودن سایت براتون مهم نباشه.

برای توزیع سرور من همیشه Debian Stable رو پیشنهاد میدم (و چیزی هست که خود من هم روی تمام سرورها نصب ‌می‌کنم) غیر از اینکه هدف نصب cPanel باشه که در اون صورت CentOS رو پیشنهاد می‌کنم. (cPanel تنها توزیع‌های CentOS, RHEL و CloudLinux رو پشتیبانی میکنه)

تغییرات هم در سطح سرور در حد یک apt یا yum نیست، بخصوص وقتی مشکلی پیش بیاد. از مسائل پایه‌ای گرفته به بالا مثل اینکه چطور IP رو تنظیم کنید، چطور سرویس‌ها رو دوباره راه‌اندازی کنید، نوع لاگ‌گیری‌ها،‌ تنظیم سیستم برای بروزرسانی خودکار، نوع ذخیره‌سازی تنظیمات Firewall و ... که روش درست انجام اونها در هر دو توزیع متفاوت هست.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19753
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #7 : 25 امرداد 1391، 03:46 ب‌ظ »
من شدیداً دبیان رو توصیه می‌کنم و بعد از اون هم اوبونتو سرور
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #8 : 25 امرداد 1391، 11:44 ب‌ظ »
شدیدا توصیه نمیکنم !
دبیان برای افراد حرفه ای خوبه که فقط با ssh میتونن همه کار های سرور و مدیریت فایل رو بکنن و نیازی به کنترل پنل ندارن
وگر نه حتما برین سمت سنت اوس
تو هاستینگ های ایرانی کدوم برای هاستینگ اشتراکی از دبیان یا دبیان بیس ها استفاده کرده !؟
هیچکدوم ! :)
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین محمد علی صدرایی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 314
  • میزکار kde سیستم عامل فدورا
    • وبگاه محمد علی صدرایی
« پاسخ #9 : 25 امرداد 1391، 11:52 ب‌ظ »
بچه ها ممنون
دیگه لازم نیست به یک دلایلی منصرف شدم
از همه دوستان ممنون
فقط یک نکته
من هر جا رفتم سنت اوس را پیشنهاد کردند و در اولین پست من ذکر کردم فقط با سی پنل کار کردم
لطفا به سطح معلومات کاربر نگاه کنید بعد پست بدید

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4877
  • masoft قدیم
« پاسخ #10 : 26 امرداد 1391، 12:07 ق‌ظ »
دبیان برای افراد حرفه ای خوبه که فقط با ssh میتونن همه کار های سرور و مدیریت فایل رو بکنن و نیازی به کنترل پنل ندارن
وگر نه حتما برین سمت سنت اوس
کسی که سواد نگهداری سرور رو نداره یا میره اون رو یاد می‌گیره، یا پول میده یکی براش نگه‌داری کنه، یا پول میده براش پنل می‌گیره :)
در مورد سوم باز هم باید به یکی که سواد نگه‌داری سرور رو داره پول بده، چون وقتی cPanel نصب می‌کنید باز هم نیاز به یک نفر دارید که از سرور نگه‌داری کنه، غیر از اینکه اون سرور براتون اهمیت نداشته باشه.

در زمینه هاست‌های اشتراکی دلیلی که از CentOS استفاده میشه اینه که تنها توزیع رایگانی که cPanel از اون پشتیبانی می‌کنه CentOS هست. اگر کسی هاست اشتراکی بخواد که دیگه VPS یا سرور نمی‌گیره، میره هاست اشتراکی میگیره  ;)

آفلاین farsijava

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 68
« پاسخ #11 : 07 مهر 1392، 04:58 ب‌ظ »
من یک سایت برای جایی دارم طراحی می کنم. منتها دارم با جاوا می نویسم. از آنطرف هاست جاوا در ایران یکی بیشتر پیدا نکردم و اون هم قیمت بالایی داره. من تا یک ماه آینده باید یک سایت را  با جاوا راه بندازم و دو سایت دیگر را هم تا آخر سال. حساب کردم دیگه اگر بخوام براشون هاست جاوا بخرم دو برابر یک vps باید هزینه کنم
مشکل اینجاست که من هیچ اطلاعاتی در مورد نگهداری سرور ندارم. توی لینوکس هم فقط فدورا کار کردم اونهم در حدی  که کارهای عادی خودم را راه بندازم. و در مورد کارهایی که باید برای امنیت vps انجام داد اطلاعی ندارم.
با این تفاسیر به نظرتان عاقلانه هست که vps بخرم؟
دو تا کتاب در بازار هست با این عناوین :
http://www.naghoospress.ir/bookview.aspx?bookid=1485810
http://www.naghoospress.ir/bookview.aspx?bookid=1486166
آیا مطالعه این دوتا می تونه کمکم کنه؟ و کافی هست؟
ممنونم.
« آخرین ویرایش: 07 مهر 1392، 05:33 ب‌ظ توسط farsijava »