خدمت اساتید خودم عرض شود مودم من dlink dsl-200 genIII هست
من فایل
http://eciadsl.flashtux.org/download/debian/etch/eciadsl-usermode_0.12-1_i386.deb رو دانلود کردم و بدون ایراد نصب شد
بعد هم acidsl-config-text رو اجرا کردم یوزر و پاس اکانت رو خواست که دادم سرویسی رو هم که استفاده می کردم other زدم dns1 ,dns2 رو
خالی رد کردم Vpi , vci رو هم با 0 و 35 پر کردم درایور مودم رو خودش داشت گزینه 20 که همون dlink dsl-200 genIII بود و Vid1/Pid1: 0915 / 8104 Vid2/Pid2: 0915 / 8104 رو هم که خودش تنظیم کرد بعد modem chipset رو هم GS7470 انتخاب کردم نوع ppp رو هم LLC_SNAP_RFC1483_BRIDGED_ETH_NO_FCS زدم DHCP و static ip رو noزدم و دو تا َUSB ALT رو هم 0 زدم و تمام .
eciadsl-start رو اجراکردم و
میشود [EciAdsl 1/5] Setting up USB support... Preliminary USB device filesystem is OK Loading tun/tap module... tun loaded successfully [EciAdsl 2/5] Uploading firmware... Process skipped .. no more needed firmware loaded successfully [EciAdsl 3/5] Synchronization... OK eciadsl-synch: success Synchronization successful Mounting devpts filsystem... mount: devpts already mounted or /dev/pts busy failed to mount [EciAdsl 4/5] Connecting to provider... Connection successful [EciAdsl 5/5] Setting up route table... Waiting for tap0... ERROR: couldn't set your static IP or your external gateway If you don't use PPPoE, please check your
رو به عنوان نتیجه داد و چراغ مودم از حالت چشمک زن ثابت شد .
حالا نوبت به
http://archive.ubuntu.com/ubuntu/pool/universe/r/rp-pppoe/rp-pppoe_3.5.orig.tar.gz رسید که طبق راهنمای خودش اجرا کردم .دستور ./go و یا ./go-gun گفت ایراد در configer دارم ...پس طبق راهنمای داخل فایل به شاخه src رفتم و ./configure و بعد make و بعد sudo make install رو زدم (واسه این قسمت باید کامپایلر رو نصب می کردم تا انجام بشه ) .
make install هم انجام شد و گفت میتونید دستور adsl -start رو بزنید تا کار شروع بشه .بار اول ازم user , pass , dsn ,... رو خواست که چون هیجان زده بودم Ctr+C زدم !!!! در بارهای بعدی هم اجرای این دستور جواب Timed uot قخ بعد از چند لحظه میداد .
لازم هست بگم در تمام این مراحل pppoeconfig رو که اجرا میکردم ابتدا میگفت دو تا کارت eth1 ,eth2 رو دارم .گزینه ی no که واسه تنظیم دستی بود کار نمی کرد و گزینه yes هم بعد از چک کردن هر دو کارت به صورت تکی و Multi فایده ای نداشت و می گفت که کارت مناسبی پیدا نکردم !!!!
اینم از تاریخچه نصب مودم بنده ..
ممنون میشم کمک کنید ...تورو خدااااااااا
راستی من این کارها رو 20 بار اجرا کردم ...آیا کاری می تونم بکنم تا تنظیمات قبلی و فایلهای back up کاملا حذف بشه و دوباره از 0 شروع کنم ؟