انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: پارتیشن بندی  (دفعات بازدید: 2419 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ali zarean

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 51
پارتیشن بندی
« : 21 امرداد 1391، 08:49 ب‌ظ »
با سلام
ایا میشود بدون این که اطلاعات فایل home/ را پاک کرد در مرحله ی پارتیشن بندی نصب لینوکس ابعاد ان را بزرگ تر کرد؟
« آخرین ویرایش: 21 امرداد 1391، 09:56 ب‌ظ توسط ali zarean »

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
پاسخ : home/
« پاسخ #1 : 21 امرداد 1391، 09:05 ب‌ظ »
عنوان تایپیک رو تصحیح کنید.
به طور کلی resize یا shrink نمودن پارتیشن از آخر نباید آسیبی به محتوا برسونه. فقط کلا در مقوله‌ی پارتیشن‌بندی دقت کنید. برای اضافه نمودن فضا باید از پارتیشن بعدی فضا قرض بگیرید که در این صورت به احتمال زیاد باعث از دست رفتن بخشی از اطلاعات آن می‌شود.
« آخرین ویرایش: 21 امرداد 1391، 11:16 ب‌ظ توسط arman1992 »
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین ali zarean

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 51
پاسخ : پارتیشن بندی
« پاسخ #2 : 21 امرداد 1391، 10:04 ب‌ظ »
میشه یه کم ساده تر توضیح بدید ???
من حدود 15 گیگ فضای خالی دارم و می خوام بدون این که اطلاعات فایل home/ از بین برود این 15 گیگا بهش اضافه کنم.در مرحله ی پارتیشن بندی نصب گزینه ی ویرایش وجود داره میشه از اون راه این 15 گیگ را اضافه کنم؟

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #3 : 21 امرداد 1391، 11:14 ب‌ظ »
این 15 گیگ باید درست بعد از home باشه. اگر بینشون پارتیشن دیگه‌ای وجود داشته باشه امکانش نیست.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 25 امرداد 1391، 03:39 ب‌ظ »
اگه از Gparted استفاده کنی خودش مسئولیت انتقال داده ها رو برعهده می‌گیره و می‌تونی با خیال تقریباً راحت اندازه‌ی هر پارتیشنی رو توش تغییر بدی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین darksector

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
« پاسخ #5 : 27 امرداد 1391، 07:16 ب‌ظ »
سلام و خسته نباشید به همگی.
بچه ها من یه هارد 500 دارم که 4 پارت تقسیم شده،که 3 پارت اون تقریبا پر هستش و نیازشون دارم و یه پارت 123 گیگیه خالی دارم.
حالا سوالم اینه که برای نصب اوبونتو یه پارتیشن کافیه یا باید پارتیشن خالیم رو دو قسمت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #6 : 31 امرداد 1391، 09:14 ب‌ظ »
اگه رم کافی داری با یک پارتیشن هم می‌شه سر کرد. البته اگه اون سه‌تا primary هستن. توصیه می‌شه که آخری رو Extended درست کنی و توش سه تا logical برای ریشه و خانه و swap درست کنی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین dani2

• Newbie
  • *
  • ارسال: 20
« پاسخ #7 : 24 آبان 1391، 11:07 ق‌ظ »
اگه رم کافی داری با یک پارتیشن هم می‌شه سر کرد. البته اگه اون سه‌تا primary هستن. توصیه می‌شه که آخری رو Extended درست کنی و توش سه تا logical برای ریشه و خانه و swap درست کنی
دوست عزیز منم همین مشکل دارم در مورد این موضوع اگه امکانش هست بیشتر توضیح بدید سوالم اینه که منم همون یه درایو خالی دارم میخوام اوبونتو توش نصب کنم حجمشم تقریبا 60 گیگه حالا چیکار بکنم؟یعنی به / چقد بدم یا به home/ یا به swap یه سوال دیگه دارم من همه این پارتیشن هارو باید از درایوم بدم؟یعنی باید درایوم تقسیم بکنم بین این سه تا؟؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #8 : 24 آبان 1391، 03:13 ب‌ظ »
درایو چیه؟ :o

آفلاین dani2

• Newbie
  • *
« پاسخ #9 : 24 آبان 1391، 11:21 ب‌ظ »
درایو چیه؟ :o

منظورم اینه که منم یه پارتیشن خالی دارم شرمنده اگه بد توضیح دادم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #10 : 25 آبان 1391، 12:07 ق‌ظ »
خب اگه فقط یه پارتیشن خالی داری پاکش کن و یه پارتیشن توسعه‌یافته بساز، بعد توش سه تا پارتیشن منطقی ایجاد کن: ۱۰ گیگ برای ریشه، به اندازه‌ی رمت برای سوپ، و هرچی موند برای خونه

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
« پاسخ #11 : 25 آبان 1391، 12:10 ق‌ظ »
پارتیشنتون رو Delete کنید تا بشه Free Space بعد فکر کنم یک گزینه داشته باشه که اتومات از Free Space استفاده کنه ( قبلا داشت ) یا اینکه از همون فضا سه پارتیشن Root , swap , home بسازید . 15 تا 20 گیگ root ، یک و نیم تا دو برابر رم swap ، بقیه رو بدید به home .

من همیشه برای root از سیستم فایل ext3 و برای home از ext4 استفاده میکنم اگر boot هم ساختید ext2 . ( استفاده من اینطور هست شما میتونید همه رو ext4 کنید ) .
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین dani2

• Newbie
  • *
« پاسخ #12 : 25 آبان 1391، 11:46 ق‌ظ »
یه سوال دیگه !!!

حتما home/ یا boot باید بسازم؟نسازم چطور میشه؟توسعه‌یافته بساز یعنی چی؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #13 : 26 آبان 1391، 06:13 ب‌ظ »
boot رو لازم نیست (و به هیچ عنوان هم توصیه نمی‌شه) جدا بسازی. ولی / و home و swap رو حتما جدا بساز، اگه یه‌تیکه بسازی، دفعه‌ی بعد که بخوای دوباره سیستم‌عاملی نصب کنی اون‌جا همه‌ی اطّلاعاتت پاک می‌شن. توسعه‌یافته هم یعنی extended، موقع ساخت پارتیشن می‌تونی پارتیشن رو ابتدایی (primary) یا توسعه‌یافته بسازی