0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
با سلامچرا کاربران لینوکس بیشتر به دسکتاپ گنوم علاقه دارن؟مزیت گنوم به KDE چیه؟
به نظر من استانداردتر بودن و ظاهر متفاوتش (KDE که خیلی به ویندوز شبیهه)
نقلقول از: MustafaJF در 25 امرداد 1391، 11:48 بظبه نظر من استانداردتر بودن و ظاهر متفاوتش (KDE که خیلی به ویندوز شبیهه)اتفاقا به نظر من گنوم البته کلاسیکش بیشتر به ویندوز شبیه! گنوم کلاسیک خیلی کار کردن باهاش آسونه و به نظر من یجورایی همه چیزش مشخصه. ولی میزکارای دیگه یکم باید باهاشون ور بری تا دستت بیاد که چی به چین.
اتفاقا به نظر من گنوم البته کلاسیکش بیشتر به ویندوز شبیه! گنوم کلاسیک خیلی کار کردن باهاش آسونه و به نظر من یجورایی همه چیزش مشخصه. ولی میزکارای دیگه یکم باید باهاشون ور بری تا دستت بیاد که چی به چین.
نقلقول از: حامد سپهر در 26 امرداد 1391، 12:17 قظنقلقول از: MustafaJF در 25 امرداد 1391، 11:48 بظبه نظر من استانداردتر بودن و ظاهر متفاوتش (KDE که خیلی به ویندوز شبیهه)اتفاقا به نظر من گنوم البته کلاسیکش بیشتر به ویندوز شبیه! گنوم کلاسیک خیلی کار کردن باهاش آسونه و به نظر من یجورایی همه چیزش مشخصه. ولی میزکارای دیگه یکم باید باهاشون ور بری تا دستت بیاد که چی به چین.گنوم کلاسیک به سبک خودش یا مینت؟ میزکار هم باید ببینید کدومش بدردتون میخوره. بعد روی یکیش بمونید. البته من خودم 7-8 تا نصب دارم. مواقع مختلف میرم توی میزکارهای مختلف!بعضی وقتا میشه اجزای میزکارها رو ترکیب کرد و نتایج خوبی گرفت