انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: آشنایی مقدماتی با دایرکتوری‌های موجود در سیستم‌عامل‌های گنو/لینوکس  (دفعات بازدید: 1528 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین نوید امامی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 42
یکی از اولین مواردی که باعث سردرگمی یه کاربر تازه وارد به دنیای گنو/لینوکس میشه ساختار دایرکتوری‌ها است. مقاله‌ای که در ادامه به آن اشاره می‌کنم بخشی از کتاب The Linux Command Line نوشته‌ی William Shotts است که سعی کردم ترجمه‌ای خوانا از آن را در اختیار جامعه‌ی کاربران لینوکس قرار دهم.
مشاهده‌ی مقاله در Google Docs
آزادی == نرم افزار آزاد == گنو/لینوکس

آفلاین toti

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 259
    • LINUX LOVER
دستتون درد نکنه اما ما که دستمون نرسید.

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
فوق‌العاده. تشکر. ۱+
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین نوید امامی

• Jr. Member
  • *
یعنی مشکلی در مشاهده دارید؟ مقاله رو به صورت عمومی منتشر کردم و فکر نکنم مشکل دسترسی داشته باشه

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951

جیمیل باید داشته باشید .

--

ممنونم آقای نوید امامی, اگه پی دی اف رو بذارید بهتره, ممکنه خیلی دوستان اکانت نداشته باشند .
به عمل کار برآید     به سخندانی نیست . . .

آفلاین toti

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 259
    • LINUX LOVER
یعنی مشکلی در مشاهده دارید؟ مقاله رو به صورت عمومی منتشر کردم و فکر نکنم مشکل دسترسی داشته باشه
تشکر اون شب از محل کار سعی کردم باز نشد.واقعا توی لینوکس مهمه که مسائل ابتدایی بخوبی بسط و توضیح داده بشه.
الان تست کردم باز شد.
آقای smemamian توی منوی فایل اخرین گزینه دانلود هست. راحت دانلود میشه.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19753
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
هم…
نقل‌قول
Sorry, we are unable to retrieve the document for viewing or you don't have permission to view the document.
به نظرم گوگل‌داکز اصلا جای خوبی برای ما ایرانیا نیست
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
برای من باز شد (دستم با گوگل تو یه کاسس‌:دی)
برای کسایی که نمیتونن ببیننش برن اینجا یه مقاله مشابه هست
البته دیدن هر دوش خالی از لطف نیس
http://www.subnet.ir/linux-redhat/commands/file-system-hierarchy.html
منم اوایل با این پارتیشن بندی و فایل های توی گنو/لینوکس خیلی درگیری داشتم و فکر میکردم خیلی سخته و نمیفهمیدم چجوریه ولی بعدا با دیدن این راهنما فهمیدم خیلی ساده منطقی و آسون هست
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
توی مدیا فایر آپلود کردم فقط چون اکانت مدیا فایر من رایگان هست احتمالا تا ۲-۳ ماه دیگه پاک خواهد شد !
http://www.mediafire.com/view/?6hhka2f8ihg7py6

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
دست همه درد نکنه از تو مدیافایر پایین‌گذاری کردم. مرسی

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
اگر کسی  کامل ترش رو خاست تو این کتاب تاپیک 107 کامل گفته :
LPIC-1_In_Nutshell_Oreilly_Edition3
ادرس دانلود:
http://ubuntuone.com/p/15HZ/

یا استاندارد FHS رو بخونین که دیگه خیلی کامله:
http://www.pathname.com/fhs/

آفلاین نوید امامی

• Jr. Member
  • *
هم…
نقل‌قول
Sorry, we are unable to retrieve the document for viewing or you don't have permission to view the document.
Google Docs و Microsoft SkyDrive و DropBox و سایر شرکت‌ها که خدمات به اشتراک‌گذاری فایل ارایه می‌دن، اکثرا تو ایالات متحده هستند و باید از قوانین‌اش پیروی کنند. حالا این که یه سری سیاست‌گذاری‌های اشتباه از طرف مسیولان ما باعث شده وارد این تحریم (ناخواسته برای من و شما) بشیم دلیل نمیشه که این وب‌سایت‌ها جای خوبی برای ما ایرانی‌ها نیستن، چون در نهایت ما هم مثل بقیه کاربران اینترنت حق استفاده از خدماتی که به صورت عمومی ارایه میشن رو داریم که این حق ناخواسته از ما گرفته شده...

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
هم…
نقل‌قول
Google Docs و Microsoft SkyDrive و DropBox و سایر شرکت‌ها که خدمات به اشتراک‌گذاری فایل ارایه می‌دن، اکثرا تو ایالات متحده هستند و باید از قوانین‌اش پیروی کنند. حالا این که یه سری سیاست‌گذاری‌های اشتباه از طرف مسیولان ما باعث شده وارد این تحریم (ناخواسته برای من و شما) بشیم دلیل نمیشه که این وب‌سایت‌ها جای خوبی برای ما ایرانی‌ها نیستن، چون در نهایت ما هم مثل بقیه کاربران اینترنت حق استفاده از خدماتی که به صورت عمومی ارایه میشن رو داریم که این حق ناخواسته از ما گرفته شده...
دولت که از دراپ باکس و ... استفاده نمیکنه اینو خودشون هم میدونن و فقط میخوان ملت ایران بره زیر فشار وگر نه لازم نیست خیلی تحریم ها
هر چند من طرفدار هیچ کس نیستم ولی اینو بدون همه دنیا همش گند هست
آمریکا انگلیس و هر کشور ادعای حقوق بشر و انسانیت میکنه همشون کثافت هستن
ایران هم یکی از این کشور ها
تقصیر ملت ها هم هست
همه انسان ها عوضی هستن (تجربه شخصی من)
حتی من و شما و هر کس دیگه
انسان آشغال ترین موجود روی زمین
(امیدوارم این حقیقت به کسی برنخوره چون دو اخطار دارم اینم بگیرم دیگه یه مدتی باس برم آب خونک بخورم)

آفلاین نوید امامی

• Jr. Member
  • *
هم…
نقل‌قول
دولت که از دراپ باکس و ... استفاده نمیکنه اینو خودشون هم میدونن و فقط میخوان ملت ایران بره زیر فشار وگر نه لازم نیست خیلی تحریم ها
هر چند من طرفدار هیچ کس نیستم ولی اینو بدون همه دنیا همش گند هست
آمریکا انگلیس و هر کشور ادعای حقوق بشر و انسانیت میکنه همشون کثافت هستن
ایران هم یکی از این کشور ها
تقصیر ملت ها هم هست
همه انسان ها عوضی هستن (تجربه شخصی من)
حتی من و شما و هر کس دیگه
انسان آشغال ترین موجود روی زمین
(امیدوارم این حقیقت به کسی برنخوره چون دو اخطار دارم اینم بگیرم دیگه یه مدتی باس برم آب خونک بخورم)
من این مطلب و خطاب به جناب بهزادی نوشتم. حالا شما خودت رو ناراحت نکن. به قول خودت یه اخطار دیگه بگیری میری مرخصی بعد دیگه نمی‌تونی از این پست‌های آتشین بزنی ها!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19753
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ

فرمایش شما متین، ولی وقتی من نمی‌تونم مثلا این سند که تو گوگل هست رو ببینم، پس گوگل برای من اون کارایی رو نداره و بهتره از جای دیگه‌ای استفاده کنم. درضمن به گفته‌ی وکیل بنیاد نرم‌افزار آزاد (که اون هم در ایلات متحده قرار داره) بسیاری از تحریم‌های گوگل و شرکت‌های مشابه علیه مردم ایران اضافیه و قوانین امریکا اون‌ها رو مجبور به چنین کاری نمی‌کنه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن