انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کلاه اوبونتو  (دفعات بازدید: 11722 بار)

0 کاربر و 9 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 493
    • چاپچی
کلاه اوبونتو
« : 03 اردیبهشت 1387، 03:06 ق‌ظ »
سلام
راستش این اولین تاپیکم توی سایت اوبونتو هست، با سیستم انجمن های اینجام اصلاً آشنا نیستم.
اگه تکنوتاکس بود، تاپیکم رو توی قسمت عمومی می زدم، ولی اینجا یکمی گم شدم، امیدوارم محل درست را انتخاب کرده باشم.

فقط می خواستم بگم که کلاه اوبونتو توسط فروشگاه اینترنتی سی تو تولید شده است، دوستانی که مایل به تهیه ی آن هستند، در خدمت هستیم !

www.sito.ir

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
پاسخ به: کلاه اوبونتو
« پاسخ #1 : 03 اردیبهشت 1387، 02:27 ب‌ظ »
ممنون آقای توکلی.  \\:D/ \\:D/ \\:D/

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 484
« پاسخ #2 : 03 اردیبهشت 1387، 02:34 ب‌ظ »
سلام
راستش این اولین تاپیکم توی سایت اوبونتو هست، با سیستم انجمن های اینجام اصلاً آشنا نیستم.
اگه تکنوتاکس بود، تاپیکم رو توی قسمت عمومی می زدم، ولی اینجا یکمی گم شدم، امیدوارم محل درست را انتخاب کرده باشم.

فقط می خواستم بگم که کلاه اوبونتو توسط فروشگاه اینترنتی سی تو تولید شده است، دوستانی که مایل به تهیه ی آن هستند، در خدمت هستیم !

www.sito.ir

آقای توکلی میشه در مورد محصولات دیگه فروشگاهتون هم توضیح بدید. آلبوم موسیقی  :-k کتاب asp.net و c# و api 32  :-|
فکر میکردم سیتو قراره فروشگاه محصولات آزاد باشه  :-?
In The World That Has No fences Or Walls , Who Need Gates Or Windows

آفلاین Maasen

• Full Member
  • *
  • ارسال: 105
  • اوبونتو یعنی زندگی در قرن 30 !
« پاسخ #3 : 03 اردیبهشت 1387، 03:07 ب‌ظ »
سلام
عکس خیلی واضع نبود.
یه سوال دارم.
نوشته و لوگوی اوبونتو بر روی کلاه دوخته شده است یا لیبل است ؟

آفلاین Maasen

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 03 اردیبهشت 1387، 03:15 ب‌ظ »
سلام
عکس خیلی واضع نبود.
یه سوال دارم.
نوشته و لوگوی اوبونتو بر روی کلاه دوخته شده است یا لیبل است ؟

شرمنده مثل اینکه کور هم شدم !!
این رو نخوندم : طرح روی کلاه به صورت چهار رنگ (سه رنگ دایره لوگو و یک رنگ سفید نوشته) گلدوزی شده است و به همین دلیل این آرم هرگز مانند آرم های چاپی پاک نخواهد شد.
شرمنده  :P

آفلاین Maasen

• Full Member
  • *
« پاسخ #5 : 03 اردیبهشت 1387، 03:22 ب‌ظ »
یه سوال جدید‌!
مگه شما پایین سایت ننوشتید با همکاری سیستم پرداخت ؟؟
پس چرا موقع سفارش سیستم پرداخت جزو گروه های خدماتی نیست ؟
آخه کارت بانکی من دچار مشکل شده و من تا هفته آینده وقت نمی کنم به بانک بروم و مشکل رو حل کنم !  ](*,)  ](*,)  ](*,)

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
    • چاپچی
« پاسخ #6 : 03 اردیبهشت 1387، 03:39 ب‌ظ »
در پاسخ به sorena عزیز:
بنده از اول تاکنون فقط اعلام کردم : فروشگاه اینترنتی سی تو. آیا جایی را پیدا می کنید که نوشته باشم، فروشگاه محصولات متن باز سی تو؟
پس فرق ما با فروشگاه های دیگه چیه؟ فرق ما یک چیزه فقط: ما از نرم افزارهای آزاد حمایت کرده و علاوه بر عدم رعایت قانون کپی رایت از سوی ایران، ما آن را اجرا می کنیم تا دوستان در یک جامعه ی واقعی قرار بگیرند. چرا کتاب می فروشیم؟ در نظر اول دو دلیل می شود آورد. 1) با تبدیل شدن سی تو به پایگاه اطلاع رسانی کتاب، در سیل بسیار عظیمی از مردم که اکثراً جوان هستند می توانیم نفوذ کنیم. خوب، بدیهی است که این نفوذ در جهت تبلیغ نرم افزارهای متن باز بسیار مثبت است. برای مثال به همراه هر بسته یک بروشور آشنایی با نرم افزارهای آزاد و لینوکس ارائه خواهیم داد. در بعضی موارد حتی دیسک لینوکس پارسیکس را به عنوان نمونه هم ارسال خواهیم کرد. این فعالیت ها برای نفوذ به جامعه ی واقعی (و نه در بسته ی خودمان) خواهد بود و سپس به گسترش فرهنگ نرم افزارهای آزاد خواهیم پرداخت. 2) هزینه های جانبی برای اداره ی عالی یک فروشگاه بسیار بالاست، این هزینه ها را تا حدودی می توان از قیمت محصولات به دست آورد، ولی تماماً نمی شود روی محصول اعمال کرد. پس مجبور هستیم که با کارهای دیگر هزینه های فروشگاه را در آوریم.

در پاسخ به mrezvani:
سیستم پرداخت در محل فقط برای محصولات نرم افزاری می باشد. (به دو دلیل: تسویه حساب این سیستم بعد از 6 ماه، و برگشت خوردن نزدیک به 20% اجناس ارسالی بعد از یک ماه)

عکس هم سعی شده که با حجم پایینی قرار بگیرد با توجه به وضوح و بهترین گزینه هم همین عکس بود. یک چند تا عکس هم داریم که حتی نخ های کلاه را هم نشان می دهد. ولی قابلیت قرار دادن در سایت به دلیل حجم بالا و همچنین عدم حذف بکگراند آن را دارا نمی باشد

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
    • چاپچی
« پاسخ #7 : 03 اردیبهشت 1387، 04:18 ب‌ظ »
در پاسخ به sorena عزیز:
مطمئن باشید که توی فروشگاه سی تو از نرم افزار کرک شده نه خبری هست، نه خبری خواهد شد. با این که برخی فروشگاه ها از طریق نرم افزاهای کرک شده ماهانه مبالغ میلیونی را سود می کنند، ولی ما هرگز راضی به سود آوری از راه دزدی (کرک نرم افزار) نخواهیم شد.

در پاسخ به mrezvani عزیز:
قربان، من لینک پرداخت در محل را نیز قرار دادم. البته با یک تومان اختلاف قیمت به خاطر مشکل با این سیستم + عدم محاسبه هزینه بسته بندی. به هر حال حق انتخاب با شماست، می توانید اینترنتی هزینه را واریز کنید، می توانید بروید بانک، می توانید با خودپرداز  واریز کنید، می توانید هم درب محل بپردازید. شما برای همه نوع روش خرید آزادید :)

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 661
  • محمد باقر حمایت می کند از : Ogre3D , CrystalSpace
    • کتاب و انجمن فارسی گیمپ
« پاسخ #8 : 03 اردیبهشت 1387، 06:19 ب‌ظ »
باید یک تشکر از هر دو فروشگاهخ شخصا به عمل بیارم .  کمتر از دو ماه دیگه من اعزام میشم به سربازی ;D   .  سایت لینوکس شاپ که لطف کردند و یک تی شرت اوبونتو به من دادند به خاطر همون قضیه اسکار اینا . سی تو هم که دیگه لطف کرده و کلاه رو واسه ما فرستاد که ما با این سر کچل سرما نخوریم . فقط خواستم بگم من به ساک و مسواک و یک شلوار هم نیاز دارم اگر کسی متقبل بشه واقعا دل یک بنده خدا رو خوشحال می کنه . \\:D/
خلاصه من منتظرم

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 661
  • محمد باقر حمایت می کند از : Ogre3D , CrystalSpace
    • کتاب و انجمن فارسی گیمپ
« پاسخ #9 : 03 اردیبهشت 1387، 06:20 ب‌ظ »
ببخشید حوله یادم رفت.

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
« پاسخ #10 : 03 اردیبهشت 1387، 07:11 ب‌ظ »
Humanity to others...

آفلاین Maasen

• Full Member
  • *
« پاسخ #11 : 03 اردیبهشت 1387، 07:39 ب‌ظ »
در پاسخ به mrezvani عزیز:
قربان، من لینک پرداخت در محل را نیز قرار دادم. البته با یک تومان اختلاف قیمت به خاطر مشکل با این سیستم + عدم محاسبه هزینه بسته بندی. به هر حال حق انتخاب با شماست، می توانید اینترنتی هزینه را واریز کنید، می توانید بروید بانک، می توانید با خودپرداز  واریز کنید، می توانید هم درب محل بپردازید. شما برای همه نوع روش خرید آزادید :)

دوست عزیز از لطفتون ممنونم
بنده آنچنان جو گیر شدم که همین چند ساعت پیش رفتم بانک و کارتم رو درست کردم و همین الآن از بانک برگشتم تا کلاه رو سفارش بدم !  :P
به این میگن عشق به اوبونتو !  :D

آفلاین Maasen

• Full Member
  • *
« پاسخ #12 : 03 اردیبهشت 1387، 07:47 ب‌ظ »
عذر می خواهم مثل اینکه سایتتون مشکل داره !
بعد از تاپید و پرداخت از سایت سامان در هدایت به سایت شما با این پیغام مواجه شدم :
1146 - Table 'sito.sb24_ereceipt' doesn't exist

SELECT used FROM sb24_ereceipt WHERE refer_number='WFqoecSBbY2nkOP4vBTC'

[TEP STOP]
???

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
    • چاپچی
« پاسخ #13 : 03 اردیبهشت 1387، 11:05 ب‌ظ »
سلام آقای mrezvani
بابت مشکل ایجاد شده عذر خواهی میکنم و قول می دهم سریعتر این مشکل را برطرف کنم
در ضمن لطفاً ایمیل خود را چک کنید، بنده یک ایمیل فرستادم که این طوری شما مشکلی برای دریافت نخواهید داشت :)
راستی همان بانکی که رفتید کارتتان را درست کردید، می توانستید همان موقع روش انتقال از کارت به کارت را اجرا کنید (ولی باز موجب نمی شود که ما خودمان را توجیه کنیم)

در ضمن، لطفاً اگر می شود کارت بانکی که شما استفاده کردید را بفرمائید از کدام بانک هست؟

آفلاین Maasen

• Full Member
  • *
« پاسخ #14 : 03 اردیبهشت 1387، 11:32 ب‌ظ »
سلام آقای mrezvani
بابت مشکل ایجاد شده عذر خواهی میکنم و قول می دهم سریعتر این مشکل را برطرف کنم
در ضمن لطفاً ایمیل خود را چک کنید، بنده یک ایمیل فرستادم که این طوری شما مشکلی برای دریافت نخواهید داشت :)
راستی همان بانکی که رفتید کارتتان را درست کردید، می توانستید همان موقع روش انتقال از کارت به کارت را اجرا کنید (ولی باز موجب نمی شود که ما خودمان را توجیه کنیم)

در ضمن، لطفاً اگر می شود کارت بانکی که شما استفاده کردید را بفرمائید از کدام بانک هست؟

سلام
من همه اطلاعات مورد نیاز را براتون ایمیل کردم.
موفق باشید  :)