انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: کلاه اوبونتو  (دفعات بازدید: 11725 بار)

0 کاربر و 10 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Maasen

• Full Member
  • *
  • ارسال: 105
  • اوبونتو یعنی زندگی در قرن 30 !
پاسخ به: کلاه اوبونتو
« پاسخ #15 : 08 اردیبهشت 1387، 11:34 ق‌ظ »
سلام
امروز پستچی اومد در خونه ! یه بسته دستش بود ! مثل بسته اسناد‌! نازک نازک ! روشو که خوندن دیدم نوشته فروشگاه سی تو !!!!! کف کردم چه جوری کلاه رو جا دادن تو بسته !!
بسته رو که باز کزدم دیدم کیفیت کلاه نسبتاْ خوبه اما بعلت بسته بندی نا مناسب کاملاْ داغون شده !!  :(
الآن هم 2 ساعته دارم تلاش می کنم صاف و صوفش کنم ! اما نمیشه که نمیشه !!!!!!  >:( >:(  :(
خلاسه اینکه می خوساتم به آقای توکلی بگم از ما که گذشت اما برای دیگران کلاه رو توی جعبه ( مثل جعبه های سی دی رام و ...) بسته بندی کنند تا سالم به مقصد برسه !!!!
این هم عکس کلاه بیچاره من :

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #16 : 09 اردیبهشت 1387، 09:32 ق‌ظ »
لطفا پیشنهادات و انتقادات و مشکلاتی که دارید رو حتما از طریق ایمیل یا امکانات دیگه‌ای که در وب سایتها برای ارتباط با مشتریان هست با مدیریت سایتها در میان بگذارید...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین کسری کشاورز

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 608
  • Don't Look Back With Linux
« پاسخ #17 : 09 اردیبهشت 1387، 04:24 ب‌ظ »
میشه از فروشگاه خود canonical خرید کرد؟

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
« پاسخ #18 : 09 اردیبهشت 1387، 05:16 ب‌ظ »

بله.اما باید master card , paypal و این جور چیزها داشته باشید.

آفلاین Maasen

• Full Member
  • *
« پاسخ #19 : 09 اردیبهشت 1387، 10:02 ب‌ظ »

به نظرتون میشه به گمرک اطمینان کرد ؟ آخه گمرکی ها خیلی از بسته ها رو نمی رسونن یا محتویاتشون رو تغییر میدن. من این مساله رو بارها تجربه کردم !  ](*,)

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
« پاسخ #20 : 09 اردیبهشت 1387، 11:24 ب‌ظ »

به نظرتون میشه به گمرک اطمینان کرد ؟ آخه گمرکی ها خیلی از بسته ها رو نمی رسونن یا محتویاتشون رو تغییر میدن. من این مساله رو بارها تجربه کردم !  ](*,)
به اینجا که میرسه بازش میکنی و میبینی که مثلا تبدیل به یه شلوار شده! :D
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین Maasen

• Full Member
  • *
« پاسخ #21 : 09 اردیبهشت 1387، 11:28 ب‌ظ »
به اینجا که میرسه بازش میکنی و میبینی که مثلا تبدیل به یه شلوار شده! :D
شاید باورت نشه اما چند وقت پیش یکی از دوستان چندتا عکس واسم فرستاد وقتی به دستم رسید دیدم عکسهای یکی دیگه هستند!
چند بار هم شده که بسته هام نرسیدن یا اینکه وقتی رسیدن محتویاتشون با محتویات درج شده روی پاکت مطابقت نداره !
در یک کلام خیلی وقت ها از محتویات بسته ها بلند می کنن‌!!!!!!  :-X

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 493
    • چاپچی
« پاسخ #22 : 15 اردیبهشت 1387، 11:13 ب‌ظ »
خیلی متأسفم که کاربران عزیز از سیستم پشتیبانی فروشگاه استفاده نمی کنند.
ایمیل پشتیبانی سایت به آدرس support@sito.ir برای خدمات پس از فروش به مشتریان گرامی است و گارانتی رضایت مشتریان را ارائه می کند.
در حال حاضر، بنده علت بسته بندی را جویا شدم و فهمیدم که دو کلاهی که در روز نخست فروش ارسال شده بود، توسط خود شرکت پست بسته بندی شده و قرار دادن کلاه در پاکت حبابدار نیز پیشنهاد خود مأمور پست بوده است. متأسفانه آن دو کلاه ارسال شد که خوشبختانه یکی از آنها کاملاً سالم رسید و یکی دیگر که به دست آقای رضوانی رسید دچار مشکل شد.
به اطلاع می رساند که کلاه هایی که از روز دوم (یعنی پس از دو سفارش) ارسال شده اند، در بسته بندی کارتن قرار داشتند. چه سفارشات تکی و چه سفارشات چند تایی که داشتیم. همه در کارتن قرار گرفتند و به هیچ عنوان از پاکت حبابدار استفاده نشده است.

سفارش آقای رضوانی هم دوباره در بسته بندی کارتن ارسال خواهد شد تا گارانتی رضایت ما جلوه ی حقیقی یابد و همه بدانند در حد حرف نیست.

از کلیه دوستان هم خواهش می کنم که هرگونه نظری در مورد اجناس ارسالی داشتند با support@sito.ir تماس بگیرند.

موفق باشید

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #23 : 15 اردیبهشت 1387، 11:20 ب‌ظ »
خیلی متأسفم که کاربران عزیز از سیستم پشتیبانی فروشگاه استفاده نمی کنند.
ایمیل پشتیبانی سایت به آدرس support@sito.ir برای خدمات پس از فروش به مشتریان گرامی است و گارانتی رضایت مشتریان را ارائه می کند.
در حال حاضر، بنده علت بسته بندی را جویا شدم و فهمیدم که دو کلاهی که در روز نخست فروش ارسال شده بود، توسط خود شرکت پست بسته بندی شده و قرار دادن کلاه در پاکت حبابدار نیز پیشنهاد خود مأمور پست بوده است. متأسفانه آن دو کلاه ارسال شد که خوشبختانه یکی از آنها کاملاً سالم رسید و یکی دیگر که به دست آقای رضوانی رسید دچار مشکل شد.
به اطلاع می رساند که کلاه هایی که از روز دوم (یعنی پس از دو سفارش) ارسال شده اند، در بسته بندی کارتن قرار داشتند. چه سفارشات تکی و چه سفارشات چند تایی که داشتیم. همه در کارتن قرار گرفتند و به هیچ عنوان از پاکت حبابدار استفاده نشده است.

سفارش آقای رضوانی هم دوباره در بسته بندی کارتن ارسال خواهد شد تا گارانتی رضایت ما جلوه ی حقیقی یابد و همه بدانند در حد حرف نیست.

از کلیه دوستان هم خواهش می کنم که هرگونه نظری در مورد اجناس ارسالی داشتند با support@sito.ir تماس بگیرند.

موفق باشید

به این میگن! ی حرکت توووپ!
آقا ما که دانشجوی ایم! پول نداریم کلاه بخیرم! ولی دمتون گرم اینقدر هوای کلاه بچه ها رو دارید!  ::D
خدایی ازین حرکت خوشم آمد!   @};-  موفق باشی آقای توکلی ی عزیز!

محسن، خوشحالی الان ;)
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
    • کاوش‌های من
« پاسخ #24 : 16 اردیبهشت 1387، 12:52 ب‌ظ »

به این میگن! ی حرکت توووپ!
آقا ما که دانشجوی ایم! پول نداریم کلاه بخیرم! ولی دمتون گرم اینقدر هوای کلاه بچه ها رو دارید!  ::D
خدایی ازین حرکت خوشم آمد!   @};-  موفق باشی آقای توکلی ی عزیز!

محسن، خوشحالی الان ;)
همچنین! :-X
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین Maasen

• Full Member
  • *
« پاسخ #25 : 16 اردیبهشت 1387، 08:25 ب‌ظ »

به فروشگاه سی تو حق می دم !  میشه گفت 99٪ مشکل از پست بود که کلاه اینطوری به دستم رسید !

قابل توجه برو بچز ! من با آقای توکلی صحبت کردم و راضی شون کردم که دوباره واسم کلاه نفرسنتد چون راضی به ضرر فروشگاه سی تو بخاطر کاهلی پست نیستم !

محسن، خوشحالی الان ;)
آره خوشحالم چون فهمیدم که مشکل از پست بوده نه فروشگاه در ضمن خوشحالم چون فهمیدم باقی سفارش ها به خوبی به مقصد رسیدن  ;D ;D  \\:D/

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
    • کاوش‌های من
« پاسخ #26 : 16 اردیبهشت 1387، 09:01 ب‌ظ »
مدیر سایت سی تو شما هستید آقا محسن؟مدیر لینوکس شاپ فکر کنم مدیر همین سایت باشن.درسته؟(ببخشید من هنوز اینا رو یاد نگرفتم) :oops:
به هر حال می خواستم بدونم که چرا اجناس تبلیغاتی(کلاه و تی شرت و احتمالا چیزای دیگه) اینقدر گرونه؟ :'(من وقتی شنیدم تی شرت اوبونتو اومده فکر کردم بخرم اما وقتی قیمتشو دیدم هنگ کردم. :(یه کلاه با هزینه پستش برای من در میاد یه چیزی حدود 7000 تومن  :o یا یه تی شرت در میاد حدود 14000 تومن  :-Xاین اصلا معقول نیست.
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #27 : 16 اردیبهشت 1387، 09:47 ب‌ظ »
مدیر لینوکس شاپ که فکر کنم mohi باشه! ;)
سیتو هم که آقای توکلی هستند! ارادت داریم خدمتشون :)
محسن هم از مشتری هی توپ آقای توکلی :)
محسن جان ب هر حال ازین که باقی دوستان کلاه سالم دارند منم خوشحال ام و از اینکه آقای توکلی هم اینقدر خوب پیگیر مطلب بودن!
ولی تو الان کلاه ات کلی بیشتر می ارزه! هم اینکه با بقیه فرق داره! هم اینکه اولین بوده! هم این که کلی روش بحث شده! ;)

@};-
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 493
    • چاپچی
« پاسخ #28 : 16 اردیبهشت 1387، 10:28 ب‌ظ »
مدیر سایت سی تو شما هستید آقا محسن؟مدیر لینوکس شاپ فکر کنم مدیر همین سایت باشن.درسته؟(ببخشید من هنوز اینا رو یاد نگرفتم) :oops:
به هر حال می خواستم بدونم که چرا اجناس تبلیغاتی(کلاه و تی شرت و احتمالا چیزای دیگه) اینقدر گرونه؟ :'(من وقتی شنیدم تی شرت اوبونتو اومده فکر کردم بخرم اما وقتی قیمتشو دیدم هنگ کردم. :(یه کلاه با هزینه پستش برای من در میاد یه چیزی حدود 7000 تومن  :o یا یه تی شرت در میاد حدود 14000 تومن  :-Xاین اصلا معقول نیست.
سلام
اول از همه، آقای محسن یکی از دوستان خوب ما هستند و مدیریت سی تو را بنده ی حقیر بر عهده دارم
دوم از همه، آقای سید محمد رضا میر دامادی مدیریت فروشگا خوب لینوکس شاپ را بر عهده دارند و در عین حال زحمت ناظر بودن انجمن های فارسی اوبونتو را نیز بر عهده دارند. انجمن های اوبونتو و ... متعلق به شخص خاصی نیست و فقط متعلق به گروه کاربران فارسی اوبونتو هست.
سوم، در مورد تی شرت ها و کلاه های تبلیغاتی، باید عرض کنم که این اجناس با یک سرمایه ی مشخص و به صورت سفارشی در داخل ایران تولید می شوند. این کار مستلزم گذاشتن سرمایه + وقت است. همچنین فعالیت فروشگاه های لینوکسی در حال حاضر به حمایت علاقه مندان نیاز دارد و تولید این محصولات تبلیغاتی راهی برای کمک به فروشگاه نیز محسوب می شود. این محصولات نیز با توجه به سفارشی بودن با قیمت بازار تفاوتی ندارد. مثلاً خود کلاه در بازار مشابهش 8000 تومان فروخته می شود و همچنین این جنس کمتر از 6000 تومان اصلاً گیر نمی آید. برای حمایت از کاربران عزیز ما حداقل قیمت را نیز در نظر گرفتیم که باور کنید پایین تر از این نمی شود.

آفلاین Maasen

• Full Member
  • *
« پاسخ #29 : 16 اردیبهشت 1387، 10:29 ب‌ظ »

والا منم یه مشتری هستم مثل شما !  :-X
اما اگه خوب به بازار فعلی نگاه کنید می بینید یه کلاه با این کیفیت قیمتش توی بازار بین 6 تا 8 هزار تومان هست و چندان تفاوتی با قیمتی که از فروشگاه های اینترنتی نمی کند !
در مورد تی شرت بنظرم قیمتش خوبه ! الآن یه تی شرت خوب 2 لایه کمتر از 15 - 16 تومن توی بازار نیست‌!   :)

ولی تو الان کلاه ات کلی بیشتر می ارزه! هم اینکه با بقیه فرق داره! هم اینکه اولین بوده! هم این که کلی روش بحث شده! ;)
@};-

آره خدا رو چه دیدی شاید 20 سال 30 سال دیگه توی یه حراجی تونستم چند میلیون بفروشمش !!  :P