انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: آماده کردن مطلب برای جشن  (دفعات بازدید: 14934 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Blossom

• Full Member
  • *
  • ارسال: 129
    • سار
پاسخ به: آماده کردن مطلب برای جشن
« پاسخ #15 : 05 اردیبهشت 1387، 07:13 ب‌ظ »
مهمترین نکته آزادی هست. مهمترین و تنها نکته.....
پس اول فلسفه نرم افزار آزاد
مرسی به خاطر نظرتون ولی برای یه کسی که نمی‌دونه سیستم عامل چیه و ویندوز رو ۵۰۰ تا تک تومن می‌خره، آزادی خیلی اهمیت نداره.

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
« پاسخ #16 : 05 اردیبهشت 1387، 08:24 ب‌ظ »
Blossom   جان    با   حرفت  موافقم   ،   ولی  در  حد   چند   جمله  اگر  در موردش  صحبت  کنید   خیلی  هم  خوبه  ،   در  حدی   که  فلسفه ی  وجودی   لینوکس   و   دنیای  زیبای  اون  مطرح  بشه...

به  ترتیب  برو  جلو   و  بعد     بقیه  چیزایی  که  گفتیم   رو  هم  کم  کم    ارائه   کن    هم  خودت  خستگی   در  کنی  هم   شنونده ها ...      

آفلاین Blossom

• Full Member
  • *
    • سار
« پاسخ #17 : 05 اردیبهشت 1387، 10:08 ب‌ظ »
بچه لطفا قبل از نظر دادن مطلبی رو که آپ کردم، بخونید.

آفلاین Blossom

• Full Member
  • *
    • سار
« پاسخ #18 : 06 اردیبهشت 1387، 10:11 ب‌ظ »
آقا یه سوال. هاردی هرون به معنی حواصیل دلیره یا حواصیل ماندگار؟

lomion

• مهمان
« پاسخ #19 : 06 اردیبهشت 1387، 10:16 ب‌ظ »
حواصیل ماندگار :)

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
« پاسخ #20 : 07 اردیبهشت 1387، 02:31 ق‌ظ »
با عرض معذرت خدمت دوستان عزیز...
نظر همه محترمه..

فکر نمی کنید کسانی هستند که کیفیت واسشون مهمتر از آزادیه ؟
فکر نمی کنید کسانی هستند که اول کیفیت رو دیدند و تخصصی تر نسبت به لینوکس نگاه کردند و بعد جذب قلسفه ی ازادی شدن ؟

خواهشا کاسه ی داغ تر از آش نشید تو سمینارهاتون...
گاهی اوقات بعضی ها آنچنان دم از آزادی می زنن که خود ریچارد استالمن اینجوری حرف نمی زنه.

اینا رو از روی تجربه می گم...
تجربه چندین ماهه ی رویارویی با تازه واردها تو اصفهان لاگ...
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین Blossom

• Full Member
  • *
    • سار
« پاسخ #21 : 07 اردیبهشت 1387، 03:20 ق‌ظ »
نظر همه محترمه..

فکر نمی کنید کسانی هستند که اول کیفیت رو دیدند و تخصصی تر نسبت به لینوکس نگاه کردند و بعد جذب قلسفه ی ازادی شدن ؟

گاهی اوقات بعضی ها آنچنان دم از آزادی می زنن که خود ریچارد استالمن اینجوری حرف نمی زنه.

اتفاقا من هم با شما هم نظرم و وقتی وراد دنیای لینوکس شدم هم اصلا آزادی برام مهم نبود. ولی فکر نمی‌کنم مطلبی که آماده کردم فقط به آزادی پرداخته باشه!

آفلاین Blossom

• Full Member
  • *
    • سار
« پاسخ #22 : 07 اردیبهشت 1387، 03:40 ق‌ظ »
آقا مقاله رو رسوندم به اونجا که اوبونتو معرفی شده. حالا در مورد چی بنویسم؟ از کدوم خصوصیاتش بگم؟
نقل‌قول
اصل کلمه‌ی اوبونتو از واژه‌ی آفریقایی قدیمی به معنی «انسانیت با دیگران» یا «من مثل خودم هستم چون ما مثل خودمان هستیم» و یا به قول سعدی خودمون «بنی آدم اعضای یکدیگرند...»
اما این اوبونتو یه فلسفه‌ی جالب داره: « نرم‌افزار باید آزاد و رایگان در اختیار عموم باشد، ابزار‌های نرم‌دافزاری مختلف بایدبه صورت سفارشی و به زبان محلی کاربران در اختیارشان باشند و کاربر مجاز باشد نرم‌افزار را بر اساس نیاز‌های خود سفارشی نموده و استفاده نماید» و در حقیقت به این فلسفه تو دنیا روح دوباره‌ای بخشیده.
اوبونتو همیشه پشتیباتی رایگان داره و هیچوقت نیاز نیست که شما هزینه‌ای بابت مجوز اون بدین. اوبونتو هر شش ماه یک بار یک نسخه منتشر می‌کنه و برای اون ۱۸ ماه پشتیبانی در نظر می‌گیره. البته این برای نسخه‌ی رومیزی اونه. برای نسخه‌های کارگزار ۱۸ به ۳۶ ماه پشتیبانی رایگان تبدیل می‌شه. به این نسخه‌ها، نسخه‌ی LTS یا پشتیبانی بلند مدت می‌گن (Long Term Support). آخرین نسخه‌ی اوبونتو نسخه‌ی ۸.۰۴، یعنی ماه چهارم سال ۲۰۰۸. این نسخه یک اسم جالب هم داره، Hardy Heron یا حواصیل ماندگار. این سبک نام‌گذاری برای نسخه‌های قبلی اوبونتو هم بوده. مثلا Gutsy Gibbon یا میمون شجاع!
حواصیل دلیر یک نسخه با پشتیبانی بلند مدته و برای نسخه‌ی رو میزی تا سال ۲۰۱۱ وبرای نسخه‌ی کارگذار تا سال ۲۰۱۳ پشتیبانی می‌شه.
اوبونتو به صورت Live ارائه می‌شه. Live به این معنی که شما CD اون رو توی دستگاه قرار می‌دین و بعد دستگاه رو مجدداً راه اندازی می‌کنید. سیستم عامل از روی CD اجرا می‌شه بدون این که به اطلاعات شما صدمه‌ای وارد بشه. می‌تونید به طور کامل از امکاناتش استفاده کنید و  در آخر خیلی راحت سیستم رو خاموش کنید. با نسخه‌ی زنده می‌شه سازگاری سخت افزاری رو چک کرد. می‌شه به عنوان یک سیستم عامل همراه داشته باشین اون رو و هر جایی خواستین ازش استفاده کنید. اما این Live بودن همیشه کارا نیست. مثلا شما اگر یک فایل با اون به سازین، بعد از خاموش کردن کامپیوتر پاک می‌شه. پس باید اوبونتو رو روی حافظه‌ی جانبی کامپیوتر نصب کنید.
اما با اوبونتو چه کار‌هایی می‌شه کرد؟ تمام توقعاتی که از یک سیستم عامل مثل ویندوز می‌ره! حتی بیشتر! اوبونتو یک سیستم عامل کامله.  می‌تونید به اینترنت وصل شید و به مرور صفحات اینترنت بپردازید. می‌تونید Email بفرستین. می‌تونید با دوستانتون چت کنید یا این که به کامپیوتر دوستون وصل شین و مشکلات کامپیوترش رو بر طرف کنید! یا حتی برعکس! با اوبونتو می‌تونید ویدئو کنفرانس بدین! می‌تونید اسلاید بسازین. پایان نامه‌ی دانشگاهیتون رو تایپ کنید یا عکس‌های دوربین موبایلتون رو ببینید و حتی ویرایش کنید. موزیک گوش بدین و فیلم ببینید. پایگاه داده بسازین یا حتی نرم‌افزار بسازید! اوبونتو بستر خوبی برای این کاراست و با امنیت بالای اون با خیال راحت می‌تونید نتیجه‌ی کارتون رو روی حافظه‌ی همراه بریزین بدون این که از ویروس بترسین!

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #23 : 07 اردیبهشت 1387، 06:16 ق‌ظ »
حواصیل ماندگار :)
سوال::
البته شاید فقط نظر من باشه ولی «ماهیخوار»‌گویا تر نیست تا «حواصیل»؟؟؟  حالا یا دلیر باشه یا شجاع ;)
البته با توجه ب میمون شجاع و اینا عرض کردم قربان :)
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین مرتضی علیرضایی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
    • ALIREZAEI.ir
« پاسخ #24 : 07 اردیبهشت 1387، 11:14 ق‌ظ »
نظر همه محترمه..

کاملا حق با شما هست. من یک کمی زیاد از حد جو گیر میشم...!
همین هفته گذشته من در کلاس 20 دقیقه در مورد آزادی نرم افزار و فلسفه FOSS حرف زدم. بنی بشری نپرسید که واسه چی باید آزاد باشه؟ مقاله کلیسا و بازار اریک ریموند را توضیح دادم اصلا به مغز کسی نرسید که چرا در الگوی بازار باید سرعت انتشار و توسعه نرم افزار بیشتر باشه؟ فروش نرم افزار آزاد را هم توضیح دادم اون هم مثل سایر موضوعات کنجکاوی کسی را تحریک نکرد. ولی به محض اینکه میگی امنیت در نرم افزارهای کدباز و آزاد بیشتره همه میگن نه اشتباه می کنی چون کدباز هست هکرها به راحتی به تمام معایب اون پی می برند. حالا هرچی میگی که اینطور نیست و دلیل واسشون میاری بازهم سر حرف قبلی خودشون هستند. البته این مطلب را هم در نظر بگیرید که ارایه دهنده مطلب هم خیلی مهم هست و هرچه تجربه بیشتری داشته باشه راحتر می تونه مطلب را منتقل کنه......

آفلاین Blossom

• Full Member
  • *
    • سار
« پاسخ #25 : 07 اردیبهشت 1387، 09:49 ب‌ظ »
نظر همه محترمه..

کاملا حق با شما هست. من یک کمی زیاد از حد جو گیر میشم...!
همین هفته گذشته من در کلاس 20 دقیقه در مورد آزادی نرم افزار و فلسفه FOSS حرف زدم. بنی بشری نپرسید که واسه چی باید آزاد باشه؟ مقاله کلیسا و بازار اریک ریموند را توضیح دادم اصلا به مغز کسی نرسید که چرا در الگوی بازار باید سرعت انتشار و توسعه نرم افزار بیشتر باشه؟ فروش نرم افزار آزاد را هم توضیح دادم اون هم مثل سایر موضوعات کنجکاوی کسی را تحریک نکرد. ولی به محض اینکه میگی امنیت در نرم افزارهای کدباز و آزاد بیشتره همه میگن نه اشتباه می کنی چون کدباز هست هکرها به راحتی به تمام معایب اون پی می برند. حالا هرچی میگی که اینطور نیست و دلیل واسشون میاری بازهم سر حرف قبلی خودشون هستند. البته این مطلب را هم در نظر بگیرید که ارایه دهنده مطلب هم خیلی مهم هست و هرچه تجربه بیشتری داشته باشه راحتر می تونه مطلب را منتقل کنه......

می‌شه در همین موارد یک سری اطلاعات به من بدین؟‌شاید اگه کسی از من بپرسه نتونم جواب بدم که چرا باید توزیع ها تند تند به روز شن... یا فروش نرم افزار آزاد یا همه‌ی این ها. تا ۱۵ ام وقت دارین!!!

آفلاین Blossom

• Full Member
  • *
    • سار
« پاسخ #26 : 07 اردیبهشت 1387، 10:01 ب‌ظ »
آقا من با جواب دادن به این سوال مشکل دارم. چرا برای لینوکس ویروس در حد صفره؟

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #27 : 07 اردیبهشت 1387، 10:01 ب‌ظ »
منم دقیقا برای همین پرسیدم!   کسی که اولین بار می خواد با این دنیا آشنا بشه! اصلا فلسفه و این چرا ممکنه حوصله اش روسر ببره! شاید هم شاکی بشه که چقدر قصه میگی!  هدف اول اینکه که افراد رو جذب کنیم! البته نمی خواهیم کسی رو که گول بزنیم!  :D

ولی برای تازه کارا همین که ببینم توی ی محیط خوب و جذاب می تونند ب کار های اداری و تحصیلی شون برسند و البته محیط هم محیط زببایی باشه! کافی ی ....
:) حالا این نظر منه ! شاید خیلی اولین بار هی گنو / لینوسک / لینوس / متن باز / نرم افزار آزاد  رو شنیدن جالب نباشه . :)   اما لازم هست ی کمی

ولی تا طرف ندونه سیستم عامل چیه و اوبونتو چیه، من چطور در مورد کامپیز بگم براش؟

عزیزم دیگه سیستم عامل رو که می دونه!  :D  بعد هم همه قرار نیست مهندسی رایانه بشن که! یکی هم کاربر خانگی هستش! شاید فقط ی وب گرد باشه!  :)
منم بیشتر بحث ام روی فلسفه و این موارد هستش! گفتنشون خیلی خوبه و عالی ولی حوصله ملت رو ....  :)

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #28 : 07 اردیبهشت 1387، 10:07 ب‌ظ »

همون طور که گفتی در حد صفر هستش!
چرا ! چون متن باز هستش! یعنی سورس کد بیرون هستش! بیشتر از چهارصد هزار مرد درجه یک دارن روش کار می کنن و هر موقع و هر لحظه ای ی سوراخی ی باگی چیزی دیده بشه! که اول توسط ویروس نویس ها دیده میشه! :) در کمتر از چند ساعت ترمیم میشه! ویروس مجالی برای پخش شدن هم نمی یانه!

و چون اصل کد در دسترس هست! هکر های واقعی! نه آدم بد ها!  می بینند ! مطالعه می کنند اش و راه حل ارائه میدن! 
این طور نیست که از امسال تا سال دیگه بشینی و چشم به هم بمالی ! شاید مایکروسافت ی سرویس پکی بده! که تا وصل میشی ب نت! در یک دقیقه خاموش نشه سیستم ات.:)

آفلاین Blossom

• Full Member
  • *
    • سار
« پاسخ #29 : 07 اردیبهشت 1387، 10:10 ب‌ظ »

همون طور که گفتی در حد صفر هستش!
چرا ! چون متن باز هستش! یعنی سورس کد بیرون هستش! بیشتر از چهارصد هزار مرد درجه یک دارن روش کار می کنن و هر موقع و هر لحظه ای ی سوراخی ی باگی چیزی دیده بشه! که اول توسط ویروس نویس ها دیده میشه! :) در کمتر از چند ساعت ترمیم میشه! ویروس مجالی برای پخش شدن هم نمی یانه!

و چون اصل کد در دسترس هست! هکر های واقعی! نه آدم بد ها!  می بینند ! مطالعه می کنند اش و راه حل ارائه میدن! 
این طور نیست که از امسال تا سال دیگه بشینی و چشم به هم بمالی ! شاید مایکروسافت ی سرویس پکی بده! که تا وصل میشی ب نت! در یک دقیقه خاموش نشه سیستم ات.:)
این معنی امنیت اونه. مثلا یه کرم که نیاز به باگ نداره که؟! من می‌تونم یه برنامه بنویسم که شرو کنه به کپی کردن خودش یا پاک کردن اطلاعات. این ویروس نیست؟