انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: آماده کردن مطلب برای جشن  (دفعات بازدید: 14931 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
پاسخ به: آماده کردن مطلب برای جشن
« پاسخ #30 : 07 اردیبهشت 1387، 10:24 ب‌ظ »
مسئله این نیست! هرچند به دلیل بهینه شدن و محکم شدن ساختار لینوکس در طول زمان! تقریبا این کار سخته! ولی خب میشه نوشت.
درسته!!
اما نکته اینجاست که این مورد زیاد فرصتی برای انتشار نداره!  اولا راه کار های امنیتی ی بالا!  از جمله اینکه شما ی فایلی رو از کسی می گیری و یا دانلود اش که می کنی ! اول باید با تغییر خصایی! اجراییش کنی! وگر نه مثل کبریت بی خطره! و این اجرایی کردن رو هم خودت باید دستی انجام بدی! پس نتیجه رو می بینی! جلوی چشم ات هستش! و مهمتر اینه!
اگر ی سوراخ بزرگ گیر بیاری هم ! ب سرعت یکی سریعتر از خودت جلوش رو می بنده!
اولین مرد بزرگی که متوجه بشه ی جای کار لنگ زده! راحت می تونه مشکل رو مسیر یابی کنه و اشکال روپیدا کنه!
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
« پاسخ #31 : 08 اردیبهشت 1387، 12:37 ق‌ظ »
به   محدودیت   دسترسی   برنامه ها  به  دایرکتوری  خانگی     و   تعدد  نرم  افزار های  استفاده  شده   توسط  کاربرهای   مختلف  هم  ربط  داره    ... مثلا  یک   باگ   برای   IE     یکدفعه   80   90   درصد  از   کاربرای   ویندوز   رو  هدف  قرار  میده    ،   ولی   با   تعدد   نرم  افزار  در  لینوکس   این  درصد  به  حداقل  کاهش  پیدا  میکنه  ...

ضمنا   در   8.04    به   صورت  پیشفرض  دیگه    64    کیلوبایت   اول   حافظه   قابل  دسترسی  نیست  ،  که  باعث  جلوگیری  از   سوء  استفاده  از   باگهای   کرنل  میشه ...

یک  جایی  خوندم  (ظاهرا   نقل  قول  از  ریچارد  استالمن  بوده ...)      اگر  میخوای   لینوکست   ویروسی   بشه   باید  بری   دانلودش  کنی  و   بعد   کمپایل  کنی   و  بعدش   سطح   دسترسی   کافی  بهش  بدی   تا  مطمئن  بشی  که  سیستمت  ویروسی   شده  و  از  ویروست   لذت  بری  ...

یادش   به   خیر  توی  ویندوز  یکی   از  سرگرمیام    سرو  کله   زدن  با   ویروسا   بود   ،  همیشه  سعی  میکردم   بدون   آنتی   ویروس  از  پا  درشون  بیارم  البته  این  بازی  هم   game  over   داشت   گاهی ،   در  واقع  سیستمم   در  حدی  نبود  که  بتونم   روش  گیم  نصب   کنم    و  بهترین  بازی  من   ویروس  بازی   بود   \\:D/      ولی   لینوکس  سرگرمیمو  ازم  گرفت    :(       ...  بماند ،   سرگرمی  زیاده...
« آخرین ویرایش: 08 اردیبهشت 1387، 12:39 ق‌ظ توسط Behnam Golds »

آفلاین Blossom

• Full Member
  • *
  • ارسال: 129
    • سار
پاسخ به: پاسخ به: آماده کردن مطلب برای جشن
« پاسخ #32 : 08 اردیبهشت 1387، 12:43 ق‌ظ »
به   محدودیت   دسترسی   برنامه ها  به  دایرکتوری  خانگی     و   تعدد  نرم  افزار های  استفاده  شده   توسط  کاربرهای   مختلف  هم  ربط  داره    ... مثلا  یک   باگ   برای   IE     یکدفعه   80   90   درصد  از   کاربرای   ویندوز   رو  هدف  قرار  میده    ،   ولی   با   تعدد   نرم  افزار  در  لینوکس   این  درصد  به  حداقل  کاهش  پیدا  میکنه  ...

ضمنا   در   8.04    به   صورت  پیشفرض  دیگه    64    کیلوبایت   اول   حافظه   قابل  دسترسی  نیست  ،  که  باعث  جلوگیری  از   سوء  استفاده  از   باگهای   کرنل  میشه ...

یک  جایی  خوندم  (ظاهرا   نقل  قول  از  ریچارد  استالمن  بوده ...)      اگر  میخوای   لینوکست   ویروسی   بشه   باید  بری   دانلودش  کنی  و   بعد   کمپایل  کنی   و  بعدش   سطح   دسترسی   کافی  بهش  بدی   تا  مطمئن  بشی  که  سیستمت  ویروسی   شده  و  از  ویروست   لذت  بری  ...

یادش   به   خیر  توی  ویندوز  یکی   از  سرگرمیام    سرو  کله   زدن  با   ویروسا   بود   ،  همیشه  سعی  میکردم   بدون   آنتی   ویروس  از  پا  درشون  بیارم  البته  این  بازی  هم   game  over   داشت   گاهی ،   در  واقع  سیستمم   در  حدی  نبود  که  بتونم   روش  گیم  نصب   کنم    و  بهترین  بازی  من   ویروس  بازی   بود   \\:D/      ولی   لینوکس  سرگرمیمو  ازم  گرفت    :(       ...  بماند ،   سرگرمی  زیاده...
آقا بحث دسترسی جداست.
من توی کاربری خودم یه ویروس دانلود می‌کنم که تمام فایل های‌من رو پاک کنه و از خودش کپی بگیره توی پوشه‌ی کاربری خودم. نمی‌شه؟

آفلاین Blossom

• Full Member
  • *
    • سار
« پاسخ #33 : 08 اردیبهشت 1387، 12:44 ق‌ظ »
آقا مقاله رو رسوندم به اونجا که اوبونتو معرفی شده. حالا در مورد چی بنویسم؟ از کدوم خصوصیاتش بگم؟
نقل‌قول
اصل کلمه‌ی اوبونتو از واژه‌ی آفریقایی قدیمی به معنی «انسانیت با دیگران» یا «من مثل خودم هستم چون ما مثل خودمان هستیم» و یا به قول سعدی خودمون «بنی آدم اعضای یکدیگرند...»
اما این اوبونتو یه فلسفه‌ی جالب داره: « نرم‌افزار باید آزاد و رایگان در اختیار عموم باشد، ابزار‌های نرم‌دافزاری مختلف بایدبه صورت سفارشی و به زبان محلی کاربران در اختیارشان باشند و کاربر مجاز باشد نرم‌افزار را بر اساس نیاز‌های خود سفارشی نموده و استفاده نماید» و در حقیقت به این فلسفه تو دنیا روح دوباره‌ای بخشیده.
اوبونتو همیشه پشتیباتی رایگان داره و هیچوقت نیاز نیست که شما هزینه‌ای بابت مجوز اون بدین. اوبونتو هر شش ماه یک بار یک نسخه منتشر می‌کنه و برای اون ۱۸ ماه پشتیبانی در نظر می‌گیره. البته این برای نسخه‌ی رومیزی اونه. برای نسخه‌های کارگزار ۱۸ به ۳۶ ماه پشتیبانی رایگان تبدیل می‌شه. به این نسخه‌ها، نسخه‌ی LTS یا پشتیبانی بلند مدت می‌گن (Long Term Support). آخرین نسخه‌ی اوبونتو نسخه‌ی ۸.۰۴، یعنی ماه چهارم سال ۲۰۰۸. این نسخه یک اسم جالب هم داره، Hardy Heron یا حواصیل ماندگار. این سبک نام‌گذاری برای نسخه‌های قبلی اوبونتو هم بوده. مثلا Gutsy Gibbon یا میمون شجاع!
حواصیل دلیر یک نسخه با پشتیبانی بلند مدته و برای نسخه‌ی رو میزی تا سال ۲۰۱۱ وبرای نسخه‌ی کارگذار تا سال ۲۰۱۳ پشتیبانی می‌شه.
اوبونتو به صورت Live ارائه می‌شه. Live به این معنی که شما CD اون رو توی دستگاه قرار می‌دین و بعد دستگاه رو مجدداً راه اندازی می‌کنید. سیستم عامل از روی CD اجرا می‌شه بدون این که به اطلاعات شما صدمه‌ای وارد بشه. می‌تونید به طور کامل از امکاناتش استفاده کنید و  در آخر خیلی راحت سیستم رو خاموش کنید. با نسخه‌ی زنده می‌شه سازگاری سخت افزاری رو چک کرد. می‌شه به عنوان یک سیستم عامل همراه داشته باشین اون رو و هر جایی خواستین ازش استفاده کنید. اما این Live بودن همیشه کارا نیست. مثلا شما اگر یک فایل با اون به سازین، بعد از خاموش کردن کامپیوتر پاک می‌شه. پس باید اوبونتو رو روی حافظه‌ی جانبی کامپیوتر نصب کنید.
اما با اوبونتو چه کار‌هایی می‌شه کرد؟ تمام توقعاتی که از یک سیستم عامل مثل ویندوز می‌ره! حتی بیشتر! اوبونتو یک سیستم عامل کامله.  می‌تونید به اینترنت وصل شید و به مرور صفحات اینترنت بپردازید. می‌تونید Email بفرستین. می‌تونید با دوستانتون چت کنید یا این که به کامپیوتر دوستون وصل شین و مشکلات کامپیوترش رو بر طرف کنید! یا حتی برعکس! با اوبونتو می‌تونید ویدئو کنفرانس بدین! می‌تونید اسلاید بسازین. پایان نامه‌ی دانشگاهیتون رو تایپ کنید یا عکس‌های دوربین موبایلتون رو ببینید و حتی ویرایش کنید. موزیک گوش بدین و فیلم ببینید. پایگاه داده بسازین یا حتی نرم‌افزار بسازید! اوبونتو بستر خوبی برای این کاراست و با امنیت بالای اون با خیال راحت می‌تونید نتیجه‌ی کارتون رو روی حافظه‌ی همراه بریزین بدون این که از ویروس بترسین!
اینجا رو هم کمک کنید.

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
« پاسخ #34 : 08 اردیبهشت 1387، 12:47 ق‌ظ »
با عرض معذرت و شرمندگی....
دوست عزیز. هم انجمنی عزیز
Blossom عزیز

فکر نمی کنید برای ارائه ی یک سمینار تسلط کامل بر مطالبی که قراره ارائه بشه لازمه ؟

باور کنید قصدم جسارت کردن نیست.... ](*,) ](*,)
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #35 : 08 اردیبهشت 1387، 12:49 ق‌ظ »
چرا  نشه  ...    این  بستگی   به  خودت   داره   میتونی  داخل   دایرکتوری   خانگی   هم   سطح    دسترسی  به  اطلاعات   حیاتی  رو    محدود  کنی...   ولی  این  خراب  کاری   از  دایرکتوری   خانگی   فراتر  نمیره    و  حالت   خیلی  بدش  اینه  که   شما   یک   یوزر   دیگه  درست   میکنی   و   قبلی  رو   پاک  میکنی   ،   یعنی   کل  سیستم  رو   نمیخابونه   و    حتی میتونی  یک  زندگی  مسالمت  آمیز  در  کنار   کلکسیون     ویروسات  داشته  باشی  ... 

آفلاین Blossom

• Full Member
  • *
    • سار
« پاسخ #36 : 08 اردیبهشت 1387، 01:21 ق‌ظ »
چرا  نشه  ...    این  بستگی   به  خودت   داره   میتونی  داخل   دایرکتوری   خانگی   هم   سطح    دسترسی  به  اطلاعات   حیاتی  رو    محدود  کنی...   ولی  این  خراب  کاری   از  دایرکتوری   خانگی   فراتر  نمیره    و  حالت   خیلی  بدش  اینه  که   شما   یک   یوزر   دیگه  درست   میکنی   و   قبلی  رو   پاک  میکنی   ،   یعنی   کل  سیستم  رو   نمیخابونه   و    حتی میتونی  یک  زندگی  مسالمت  آمیز  در  کنار   کلکسیون     ویروسات  داشته  باشی  ... 
نه منظور من رو نگرفتین.
با این تفاسیر که شما فرمودین، ممکنه برای لینوکس هم ویروس باشه و اونم خیلی زیاد.
هر کاربر می‌تونه سطح کاربری فایل های خودش رو تغییر بده. اما چون ویروس رو هم همون کاربر اجرا کرده، در نتیجه ویروس هم می‌تونه مجوز ها رو هم تغییر بده! پس اطلاعات امن نیست.
هدف من از این سوال این نیست که به سیستم صدمه بخوره، هدف خود کاربره.
می‌دونم که در نهایت این که یه ویروس بیاد، فقط به کاربر صدمه می‌زنه و این به خاطر لایه های دسترسیه. اما من می‌گم «در نهایت» و نمی‌تونم معنیش کنم. «در نهایت» یعنی که حتی اگر ویروس هم بیاد. حالا نمی‌تونم درک کنم که برای یه کاربر ویروس نیست.

آفلاین Blossom

• Full Member
  • *
    • سار
« پاسخ #37 : 08 اردیبهشت 1387، 01:27 ق‌ظ »
با عرض معذرت و شرمندگی....
دوست عزیز. هم انجمنی عزیز
Blossom عزیز

فکر نمی کنید برای ارائه ی یک سمینار تسلط کامل بر مطالبی که قراره ارائه بشه لازمه ؟

باور کنید قصدم جسارت کردن نیست.... ](*,) ](*,)
درسته. من هم دارم دقیقا همین کار رو می‌کنم!
مرسی که گفتین.
فقط لطفا بگین نسبت به کدوم پست این رو گفتین تا من بیشتر روی اون مطلب کار کنم.

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #38 : 08 اردیبهشت 1387، 01:59 ق‌ظ »
هست   ولی   خیلی   کم   ،    با  حرف هایی  که  گفتیم   کسی  دیگه  برای  یه  ویروس  که  قراره   روی  چند  تا    سیستم   محدود  عمل  کنه   و   در  نهایت   چند  تا  عکس  رو  از  بین   ببره   وقتشو   حروم  نمیکنه  ...  ضمنا   باگها   قبل  از اینکه   توسط   ویروس  نویس ها   کشف  بشه  معمولا   توسط    توسعه  دهنده  ها  کشف  و  رفع  میشه  پس  کار  هر  script  kiddie  نیست  که  بیاد   حفره  پیدا  کنه  و  بعد   از  خودش  برای  لینوکس  ویروس  در  کنه  ... نمیدونم  ویروسها ی  شناخته  شده  برای  لینوکس  الان  به   100   تا  میرسه  یا نه  که  اونا  هم  الان  به  درد  کلکسیون  دارها  میخوره  چون  باگها   و  حفره  های  مربوط  به  اونا  رفع  شده....  الان   بیشتر  نگرانی   در  مورد   بسته هایی  هست  که  از   منبع   نامشخص  دریافت  و  نصب  میشه  ...  در  کل  یک  ویروس   فعلا   بدون   قرار  گرفتن  در  کنار  یک  برنا مه  ای  که  شما  قصد  نصب  اون  رو  دارید   نمیتونه  صدمه ای  به  سیستم  وارد  کنه  ...    اقا   یکی  بیاد  این  موضوع  رو  واضح  تر  توضیح  بده   ،   من   فن  بیان  خوبی ندارم  ... 
« آخرین ویرایش: 08 اردیبهشت 1387، 02:06 ق‌ظ توسط Behnam Golds »

آفلاین Blossom

• Full Member
  • *
    • سار
« پاسخ #39 : 08 اردیبهشت 1387، 02:08 ق‌ظ »
هست   ولی   خیلی   کم   ،    با  حرف هایی  که  گفتیم   کسی  دیگه  برای  یه  ویروس  که  قراره   روی  چند  تا    سیستم   محدود  عمل  کنه   و   در  نهایت   چند  تا  عکس  رو  از  بین   ببره   وقتشو   حروم  نمیکنه  ...  ضمنا   باگها   قبل  از اینکه   توسط   ویروس  نویس ها   کشف  بشه  معمولا   توسط    توسعه  دهنده  ها  کشف  و  رفع  میشه  پس  کار  هر  script  kiddie  نیست  که  بیاد   حفره  پیدا  کنه  و  بعد   از  خودش  برای  لینوکس  ویروس  در  کنه  ...   الان   بیشتر  نگرانی   در  مورد   بسته هایی  هست  که  از   منبع   نامشخص  دریافت  و  نصب  میشه  ...  در  کل  یک  ویروس   فعلا   بدون   قرار  گرفتن  در  کنار  یک  برنا مه  ای  که  شما  قصد  نصب  اون  رو  دارید   نمیتونه  صدمه ای  به  سیستم  وارد  کنه  ...    اقا   یکی  بیاد  این  موضوع  رو  واضح  تر  توضیح  بده   ،   من   فن  بیان  خوبی ندارم  ... 
من می‌گم برای  کرم نویسی یا اینطور مسائل نیاز به باگ نیست! حرف من اینه فقط!  حتی اسکریپت هم می‌تونه فایل رو پاک کنه. غیر از اینه؟

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #40 : 08 اردیبهشت 1387، 02:12 ق‌ظ »
خب   کرم  باید   یه  کنترلی  روی  سیستمت   داشته  باشه  تا   بتونه   خودشو  پخش  کنه  ...  حالا  کرمی  که  از  طریق  ایمیل  منتشر  میشه  هم   باز  بر میگرده  به  همین   مباحث   سطح  دسترسی    و  تنوع  توزیع  های   لینوکس  و  تعدد  برنامه های  ایمیل  خوان  و . ..

آفلاین Blossom

• Full Member
  • *
    • سار
« پاسخ #41 : 08 اردیبهشت 1387، 02:16 ق‌ظ »
خب   کرم  باید   یه  کنترلی  روی  سیستمت   داشته  باشه  تا   بتونه   خودشو  پخش  کنه  ...  حالا  کرمی  که  از  طریق  ایمیل  منتشر  میشه  هم   باز  بر میگرده  به  همین   مباحث   سطح  دسترسی    و  تنوع  توزیع  های   لینوکس  و  تعدد  برنامه های  ایمیل  خوان  و . ..
نشد دیگه. نیاز به کنترل روی سیستم نداره. آیا فایر فاکس نیاز به کنترل رو سیستم داره؟!! این کرم ما که خودشو رو کپی می‌گیره روی هارد! هیچ کار دیگه ای هم نمی‌کنه. نمی‌شه؟
من یه لینک بدم به کاربر که با این برنامه شما به رایگانی می‌تونید سرعت اینترنت رو ۶۰۰ برابر کنید. کاربر دانلود کنه و اجرا کنه و تمام عکس هاش پاک شه. این ممکن نیست؟

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #42 : 08 اردیبهشت 1387، 02:33 ق‌ظ »
آهان   منظورت    از  اون   کرماست   :D    ،   در  هر  صورت permission    رو   برای   همین  گذاشتن   اگر  میخوای    اطلاعاتت  سالم   بمونه   برای  کاربر  خودت   روی   فولدر  عکسا   دسترسی  برای   نوشتن   رو  حذف  کن...

به  خاطر  همینه  که  میگن  برای  مبارزه  با   حملات  در  لینوکس   به  جای   انتی  ویروس  و ...   به  کاربر   آموزش  بدین  که  چجوری  با  همین  امکانات   از  خودشون   محافظت  کنه...   یعنی   اگر  این  ملاحظات  رو  در  نظر  نگیری   ممکنه   بلا  سرت  بیاد  ...  
« آخرین ویرایش: 08 اردیبهشت 1387، 02:38 ق‌ظ توسط Behnam Golds »

آفلاین Blossom

• Full Member
  • *
    • سار
« پاسخ #43 : 08 اردیبهشت 1387، 02:43 ق‌ظ »
آهان   منظورت    از  اون   کرماست   :D    ،   در  هر  صورت permission    رو   برای   همین  گذاشتن   اگر  میخوای    اطلاعاتت  سالم   بمونه   برای  کاربر  خودت   روی   فولدر  عکسا   دسترسی  برای   نوشتن   رو  حذف  کن...

به  خاطر  همینه  که  میگن  برای  مبارزه  با   حملات  در  لینوکس   به  جای   انتی  ویروس  و ...   به  کاربرا   آموزش  بدین  که  چجوری  با  همین  امکانات   از  خودشون   محافظت  کنه...   
آها! الان گرفتی! اما این پرمیشن رو خود کرم هم می‌تونه عوض کنه. در صورتی نمی‌تونست که پرمیشن رو روت یا شخصی غیر از صاحب فایل داده باشه. در صورتی که من با کاربر خودم اگه پرمیشن ها رو تغییر بدم، ویروسی که من اجراش می‌کنم هم می‌تونه اون پرمیشن رو عوض کنه. باور نداری؟ توی یه فایل این ها رو بنویس و تست کن.
cd ~/Desktop
echo 'It is my file' > myFile
chmod 777 myFile
echo 'My file permission is 777' >> myFile
بعد این فایل رو اجرایی کن. حالا فرض می‌کنیم این فایل رو از اینترنت گرفتین و اجرا می‌کنید!

آفلاین مرتضی علیرضایی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
    • ALIREZAEI.ir
« پاسخ #44 : 08 اردیبهشت 1387، 10:31 ق‌ظ »

این بخش از OFF TOPIC  هم رد شده...!
حداقل 20 تا پست بدون ارتباط با موضوع بحث اینجا هست. اگه این پستها را جدا کنید خودش یک موضوع پر طرفدار میشه!
................