لطفا لینک خبرها رو هم اینجا قرار بدید.
اگه منظور جناب لومیون منبع خبر باشه که در متن خبر ذکر شده خبر گزاری مهر. در این صورت کسانی که علاقه مندن، میتونن با مراجعه به وب سایت مهرنیوز و حداکثر یه سرچ ساده، به منظورشون برسند. اما چشم، از این به بعد سعی می کنم این موضوع رو لحاظ کنم.
به نظر فاراب جان خبر اون رو هم خودت داده بودی؟. نه؟!
گمان می کنم آقای طالقانی. تخصص و علاقه ی من در زمینه سیستم عامل هست و به خصوص سیستم عامل های دستگاه های قابل حمل که یادمه مدتی پیش مفصل با دوستان در موردش توی انجمن بحث کردیم. لذا سعی می کنم در جریان اخبار در این مورد باشم و اونایی که به لینوکس مربوط می شه رو اینجا بگذارم تا بقیه دوستان علاقه مند هم استفاده کنن. مثل این خبر که همین الان خوندمش:
سرویس اخبار خارجی ایتنا - سیستم عامل لینوکس موبایل درحال کنار زدن مایکروسافت و سیمبیان است.
شرکت تحقیقاتی ABI با اشاره به رشد بنیاد غیرانتفاعی LiMo و همچنین گسترش نفوذ گوگل در پلتفورم موبایل پیشبینی نموده که در آیندهای نزدیک سیستم عامل لینوکس بر روی اغلب تجهیزات همراه مشاهده شود.
Mobile Linux پیش از این با پشتیبانی نوکیا از Maemo و همچنین خرید Trolltech توسط این شرکت جانی تازه یافت.
ABI میگوید تا سال 2013 از هر پنج دستگاه متوسط و سطح بالای موبایل یک دستگاه از سیستم عامل لینوکس استفاده خواهند نمود.
Stuart Carlaw در توضیح این مطلب میگوید: «عامل قیمت فاکتور مهمی در وقوع این اتفاق خواهد بود.»
در انتهای گزارش آمده است تمایل برای حرکت به سمت لینوکس بر روی ابزار موبایل بخاطر تأمین محتوای تحت وب بر روی تجهیزات رده متوسط میباشد.
--------------------------------------------
پ.ن: این هم به احترام جناب لومیون:
http://www.itna.ir/archives/news/009669.php