انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سوال در مورد عدم اضافه شدن اوبونتو كنار صفحه بوت (xp و 7)  (دفعات بازدید: 6314 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین kiomars63

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
 :)من كامپيوترم پنتيوم 4 است. دو هارد ديسك دارم يكي ساتا و ديگري IDE. در ساتا xp و 7 نصب است تازگي اوبونتو 12.04 را ديدم و شديدا علاقه مند استفاده آن شدم. 700 مگ را 7 ساعته دانلود كردم!! يك پارتيشن بزرگ را براي سه پارتيشن اوبونتو جدا كردم و با حالت custom (نصب نوع سوم) موقع نصب ايجاد كردم(home/,/root,swap).....چون نمي خواهم ويندوز و لينوكس در يك پارتيشن باشند سرعت كم مي شود (منظورم نوع انتخاب نصب اول است)....مشكل بعد نصب است يعني وقتي نصب كامل شده و dvd را خارج كرده و enter زده تا reset شده براي اولين بار به لينوكس log in كنم، در گراب يا همان صفحه بوت بايوس فقط ويندوزها نمايش مي يابد و نمي تونم وارد لينوكس بشوم.اصلا گزينه لينوكس نيست!! با نرم افزار easy bcd هم ور رفتم بي نتيجه بود.لطفا كمكم كنيد خيلي به گنو لينوكس علاقه مند شده ام با اين مشكل حسابي پكر شده ام. ;) :) :D

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 743
  • Devops engineer and AI enthusiastic
سلام خوش اومدی به انجمن و جامعه نرم‌افزار های آزاد
و عیدت‌هم مبارک
اگر اوبونتو رو رو یه هارد دیگه نصب کردی موقع روشن شدن سیستم del رو بزن و انتخاب اول بوت رُ بزار اون دیسک
بعدش این دستور رُ بزن و گرابتو آپدیت کن و لذت ببر
sudo update-grub

آفلاین kiomars63

• Newbie
  • *
 ;)با سلام ممنون براي راهنمايي ولي دوست من متوجه نشدي  اوبونتو  install مي شود در صفحه بوت چيزي نيست تا وارد اوبونتو شوم فقط همان دو ويندوز است كجا دستور sudo update-grub بزنم ؟!!
يكم بيشتر توضيح دهيد. بعد كامل شدن نصب وقتي dvd اوبونتو را بگذارم دوباره حالت live يا install مي آيد برادر. \\:D/

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
;) با سلام ممنون براي راهنمايي ولي دوست من متوجه نشدي  اوبونتو  install مي شود در صفحه بوت چيزي نيست تا وارد اوبونتو شوم فقط همان دو ويندوز است كجا دستور sudo update-grub بزنم ؟!!
يكم بيشتر توضيح دهيد. بعد كامل شدن نصب وقتي dvd اوبونتو را بگذارم دوباره حالت live يا install مي آيد برادر. \\:D/
شما مگه تو ۲ تا هارد متفاوت نصب نکردی سیستم‌عامل‌ها رُ؟
رو یکی ویندوز رو یکی دیگه اوبونتو؟

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
;) با سلام ممنون براي راهنمايي ولي دوست من متوجه نشدي  اوبونتو  install مي شود در صفحه بوت چيزي نيست تا وارد اوبونتو شوم فقط همان دو ويندوز است كجا دستور sudo update-grub بزنم ؟!!

مشکل اینجاست که مادربورد هایی که هم ورودی ساتا دارند و هم آیدی. معمولا آیدی رو برای دی وی دی رام ها که قبلا دی وی دی رام های آیدی زیاد بود استفاده میشد.(شرکت ها قرار داده بودند،که امروزه کامل حذفش کردن)
اما اگر به جای استفاده از دی وی دی رام بهش یه هارد وصل کنی و مثلا اوبونتو نصب کنی نصب میشه(البته ویندوز که اصلا نصب نمیشه(برای من که اینجوری بود) چون اگه بخوای روش نصب کنی در مرحله پارتیشن بندی هارد رو شناسایی نمی کنه ،هر چند ممکن هست یایوس مادربورد هارد رو  شناسایی کنه.)کامپیوتر هارد ساتا رو بوت میکنه.
اما هارد اکسترنال از طریق پورت یو اس بی به عنوان بوت جدید شناسایی شده و بوت میشه(این کار در مادربوردت های جدید بهتر شده)

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *

مشکل اینجاست که مادربورد هایی که هم ورودی ساتا دارند و هم آیدی. معمولا آیدی رو برای دی وی دی رام ها که قبلا دی وی دی رام های آیدی زیاد بود استفاده میشد.(شرکت ها قرار داده بودند،که امروزه کامل حذفش کردن)
اما اگر به جای استفاده از دی وی دی رام بهش یه هارد وصل کنی و مثلا اوبونتو نصب کنی نصب میشه(البته ویندوز که اصلا نصب نمیشه(برای من که اینجوری بود) چون اگه بخوای روش نصب کنی در مرحله پارتیشن بندی هارد رو شناسایی نمی کنه ،هر چند ممکن هست یایوس مادربورد هارد رو  شناسایی کنه.)کامپیوتر هارد ساتا رو بوت میکنه.
اما هارد اکسترنال از طریق پورت یو اس بی به عنوان بوت جدید شناسایی شده و بوت میشه(این کار در مادربوردت های جدید بهتر شده)
اصلن ربطی به مادر بورد نداره
از طریق ست‌اپ بایوس بوت-دیوایس دیفالتتو بزار اون هاردی که اوبونتو هست!مسئله مشکلی نیست

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
من فقط نفهمیدم نصب اوبونتو و ویندوز روی یه پارتیشن چه تاثیری می‌تونه روی سرعت داشته باشه!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین kiomars63

• Newbie
  • *
 :(برادرا دو هارد دارم ساتا و آي دي اي . هر دو ويندوز روي هارد ساتا است.اوبونتو را هم روي هارد ساتا نصب كردم ( IDE را براي پشتيباني و data مي خوام ) وقتي نصب اوبونتو تموم مي شه و reset داريم (براي اولين ورود به لينوكس)در بوت بايوس فقط ورودي xp - seven است و نوشته ورودي ubuntu نيست. نصب كامل ميشه ولي در بوت اسم لينوكس نيست تا وارد شوم. فهميدين يا نه اه سرسام گرفتم اينقدر توضيح دادم!در ضمن من در چند سايت ديدم و همچنين از اساتيد كامپيوتر مجتمع فني پرسيدم و همه گفتند بهتر است كه با وجود فضاي خالي در هارد اوبونتو جدا از پارتيشن ويندوزي باشد، سرعت سيستم كند ميشود. حرفه اي ها هرگز ويندوز و لينوكس را در كنار هم نصب نمي كنند.كمكم كنيد بگيد چرا لينوكس در text بوت در كنار xp-7 نمي آيد. :'(
« آخرین ویرایش: 02 شهریور 1391، 05:20 ب‌ظ توسط kiomars63 »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
موقع نصب ازت می‌پرسه بوت‌لودر رو کجا نصب کنم. اون رو باید بذاری رو mbr اون پارتیشن اصلی‌ات که ویندوز روش نصبه. در مورد این که کنار ویندوز نصب نکن کند می‌شه هم جسارتاً حرف شکمی زدن بهت، اصلا برهم کنشی با هم ندارن که بخواد روی سرعت تأثیر بذاره
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین kiomars63

• Newbie
  • *
 :)کجا میپرسه لطفا  آن قسمت را با تصویر نشان دهید.( لینوکسم 12.4 است)یک وقت ویندوزم نپره؟
« آخرین ویرایش: 06 شهریور 1391، 12:45 ب‌ظ توسط kiomars63 »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
این رو می‌بینی. باید بذاریش روی dev/sda خالی

آفلاین محمد علی صدرایی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 314
  • میزکار kde سیستم عامل فدورا
    • وبگاه محمد علی صدرایی
با easy bcd گراب 2 را اد کن

آفلاین kiomars63

• Newbie
  • *
 :( :o ](*,)سلام . برادرا به چه زبانی بگم!!!! بابا جان تمام این کارها را قبلا کرده بودم که جواب نداده به شما post دادم.ددددددد post های  اولم را می خواندید تا بفهمید که easy bcd را امتحان کرده بودم در boot ام add می شه ولی وقتی انتخاب می کنم قادر نیست لینوکس اجرا شه error شبیه not found می دهد.
باز آفرین به آقای بهزادی.فقط یک سوال آقای بهزادی پارتیشن اصلی  boot loader به اسم win 7 loader .....یه همچین چیزایی است یک وقت ویندوزم پاک نشود؟ قبلا این قسمت را گذاشتم روی پارتیشن root جواب نداد.آقای سدرایی شما هم یک راهنمایی برای این قسمت بفرمایید.

آفلاین محمد علی صدرایی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 314
  • میزکار kde سیستم عامل فدورا
    • وبگاه محمد علی صدرایی
:( :o ](*,)سلام . برادرا به چه زبانی بگم!!!! بابا جان تمام این کارها را قبلا کرده بودم که جواب نداده به شما post دادم.ددددددد post های  اولم را می خواندید تا بفهمید که easy bcd را امتحان کرده بودم در boot ام add می شه ولی وقتی انتخاب می کنم قادر نیست لینوکس اجرا شه error شبیه not found می دهد.
باز آفرین به آقای بهزادی.فقط یک سوال آقای بهزادی پارتیشن اصلی  boot loader به اسم win 7 loader .....یه همچین چیزایی است یک وقت ویندوزم پاک نشود؟ قبلا این قسمت را گذاشتم روی پارتیشن root جواب نداد.آقای سدرایی شما هم یک راهنمایی برای این قسمت بفرمایید.
1- صدرایی با صاد  ::)
2-گفتم شاید بلد نبودید چی کار کنید چون واسه منم اولین بار که رفتم تو ایزی بی سی دی گراب 1 را اد کرد  ;D
3-از سی دی سوپر دیسک گراب استفاده کنید . http://www.supergrubdisk.org
4-باید رو وین 7 بزاری البته مطمئن نیستم . فکر کنم احتمالش 80 % پاکم نمی شه
« آخرین ویرایش: 12 شهریور 1391، 07:37 ب‌ظ توسط mohammad ali sadraei »