سلام و درود بر دوستان گل
والا یکم میخوام سرتون رو درد بیارم در مورد مخازن
همین چند وقت پیش من تازه با اوبنتو آشنا شدم سی دیشو دانلود کردم و وارد دنیای زیبا و دوست داشتنیش شدم
اولین کاری که کردم اومدم تو این فروم و شروع به خوندن کردم به به چقدر مطلب جدید و زیبا
بعد به این نکته رسیدم که مخازنم ناقص هستش پس باید تکمیل کنم طبق صحبت دوستان و ویکی مخازن را تکمیل کردم
و این اول مشکل من با اوبنتو بود هر روز و هر شب در حال آپ دیت کردن بودم اولش برام جالب بود ولی خیلی زود تقریبا هیچ کاری نمیکردم به جز آپدیت کردن
یه جورائی دل زده شدم و این مطلب را با یکی از دوستان ریز بین که بهش اوبنتو رو معرفی کرده بودم در میون گذاشتم
یه جواب جالب بهم داد که باعث شد که دوباره به اوج لذت با اوبنتو برگردم این به نظر من خیلی مهمه و یکی از مشکلات مهم فراری شدن دوستان از اوبنتو هستش
ببینید تکمل مخازن چیز خوبی هستش و شما لطف میکنید که معرفی میکنید ولی یه چند تا نکته رو میخوام بگم
اولا که ما معمولا هر نگارش جدید که میاد ( مثلا 8.10 ) رو با اشتیاق تهیه میکنیم و نصب میکنیم پس عملا آپدیتهامون خیلی بهمون کمک نمیکنه و ما معمولا هر چند مدت یه بار یه جهش کل انجام میدیم
دوما با این خطوط کم سرعت اینترنت متداول تو ایران واقعا کار کشنده ای هستش آپدیت بودن
سوما واقعا آپدیتهای جدید برای یه کاربر معمولی فکر نمیکنم آنچنان تاثیری داشته باشه
برای همین من مخازن رو به حالت دیفالت نصب بر گردوندم درسته که هنوز کرنل 2.6.24-20 را هنوز آپدیت نداده ولی من به راحتی دارم کارهامو باهاش انجام میدم
یک یا دو هفته یک بار آپدیت میده که در کمال رقبت و میل آپدیت میکنم و راحت دارم زندگی میکنم
با این شتاب به کجا میخواستم برم ؟ واقعا این حجم آپدیت چه کمکی به من میکرد در مقابل آسایشی که از من گرفته بود ؟
از شما سروران گرامی تقاضا دارم که اگر این مطلب من درست هستش و یه موضوع عمومی هستش به یه نحوی در ویکی یا در جای مناسب دیگری نوشته بشه که تازه واردهائی مثل من به این مشکل دچار نشوند
موفق باشید