انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نصب پنج توزیع گنو/لینوکس با هم!  (دفعات بازدید: 6024 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین GNU/Linux

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
نصب پنج توزیع گنو/لینوکس با هم!
« : 31 امرداد 1391، 07:00 ب‌ظ »
سلام به همه دوستان.
شاید سوالم کمی عجیب به نظر بیاد. اما چیزیه که واقعا بهش نیاز دارم.بعدی از چند ماه سر و کله زدن با انواع توزیع های لینوکس ، اگه بگم چندتا باور نمی کنید ، 5 تا توزیع پیدا کردم که هم به سلیقه من می خورن و هم نیازهای من رو برطرف می کنن ، که البته حالا به مشکل انتخاب از بین این 5 تا برخوردم. البته این رو بگم که اشتباه نشه ، من این تاپیک رو بخاطر نظر سنجی و اینکه کدوم بهتره یا کدوم بدتره نزدم ، سوال لینوکسی دارم و بخاطر سوالم تاپیک میزنم پس لطفا فقط توی مسیر جواب سوال بحث کنید.البته اگه دوست داشتین وقتی که مشکلم حل شد و به اسم تاپیک "(حل شد)" رو اضافه کردم (امیدوارم) میتونیم درباره این جدایی و تکه تکه شدن لینوکس دوستانه بحث کنیم.
اگر هم میبینید که اینقدر پیچش میدم و این حرف ها فقط یه جورایی درد دل منه به خاطر این سردرگمیم توی دنیای لینوکس و هدر رفتن وقت و این چیزها... .
من بخاطر مقایسه این توزیع ها می خوام همشون رو با هم نصب کنم تا هر موقع خواستم سریع از این بپرم به اون. با ماشین مجازی هم نمی خوام باشه. اما یه مشکلی دارم اونم اینه که وقتی مثلا دوتا شو نصب کردم و سومی رو نصب میکنم اون دوتای قبلی پر! پاک میشن.حالا سوال لینوکسی من اینه که:

چطور پنج توزیع گنو/لینوکس زیر را با هم ، در کنار هم و در یک هارد دیسک بدون مشکل نصب کنم:
--------------------------
ArchBang 2012 BlackBox
Fedora   16   Gnome 3
Ubuntu   12.4 Unity
openSUSE 11.4 Gnome 2
openSUSE 12.1 KDE
--------------------------
البته Arch و Debian هم بودن ولی من ترجیح دادم که از ArchBang و Ubuntu استفاده کنم.

از دوستان ممنون میشم اگه راهنمایی کنن.
« آخرین ویرایش: 31 امرداد 1391، 11:55 ب‌ظ توسط GNU/Linux »

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
پاسخ : نصب پنج توضیع گنو/لینوکس با هم!
« پاسخ #1 : 31 امرداد 1391، 07:13 ب‌ظ »
به صورت مجازی چرا نصب نمیکنی !؟
یکیشون رو انتخاب کن به عنوان توزیع اصلی
بقیشو تو مجازی ساز نصب کن
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #2 : 31 امرداد 1391، 07:15 ب‌ظ »
سلام دوست عزیز.
من هم بوتم اینطوریه الان:
۱. اوبونتو ۱۲.۰۴
۲. فدورا ۱۷
۳. اپن سوزه ۱۲.۱
۴. ویندزد ۸ اینترپرایز
برای سیستم شما بهتره به این ترتیب نصب کنید:
۱. اوبونتو
۲. آرچ
۳. فدورا
۴. اپن سوزه ۱۱
۵. اپن سوزه ۱۲
آخرین لودر میشه یاست که برای اپن سوزه هست، باید از تو سوزه تنظیم کنی بقیه رو.
موفق باشید.

آفلاین GNU/Linux

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 31 امرداد 1391، 07:38 ب‌ظ »
به صورت مجازی چرا نصب نمیکنی !؟
یکیشون رو انتخاب کن به عنوان توزیع اصلی
بقیشو تو مجازی ساز نصب کن

دوست عزیز به دلایل:
یک - عقاید شخصی که نسبت به بیجان ها در خودمون به وجود میاریم و تعصبشون رو میکشیم مثل اینکه به نظر من سیستم عامل تو ماشین مجازی کنده و مثل اصلش نیست ، من توی مجازی احساسی رو که به کامپیوتر خودم دارم ندارم! ، من توی مجازی درست و معمولی به درایو های هاردم دسترسی ندارم و ...
دو - مبارزه طلبی : همون احساسی که نسبت به یک موضوع بیجان توی وجود خودمون به وجود میاریم و دنبالش میکنیم مثل همین موضوع که البته ذهن ما ازشون به عنوان نماد برای نمادگرایی هاش استفاده میکنه مثلا اگه من نتونم این کار رو انجام بدم در واقع شکست خوردم و یک "نمی تونم" رو به مغزم اضافه کردم.
و اینکه دوهفتست از خونه بیرون نرفتم واسه این موضوع و الان حسابی قاطی ام پس باید اون طوری که باید انجامش بدم!
شاید نباید اینجوری میگفتم!ببخشید!درک کنید!

آفلاین GNU/Linux

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 31 امرداد 1391، 07:42 ب‌ظ »
سلام دوست عزیز.
من هم بوتم اینطوریه الان:
۱. اوبونتو ۱۲.۰۴
۲. فدورا ۱۷
۳. اپن سوزه ۱۲.۱
۴. ویندزد ۸ اینترپرایز
برای سیستم شما بهتره به این ترتیب نصب کنید:
۱. اوبونتو
۲. آرچ
۳. فدورا
۴. اپن سوزه ۱۱
۵. اپن سوزه ۱۲
آخرین لودر میشه یاست که برای اپن سوزه هست، باید از تو سوزه تنظیم کنی بقیه رو.
موفق باشید.

متشکر امتحان میکنم. اما دو سوال:
میشه برای همشون یک درایو رو به عنوان Home بزارم مشترک؟قاطی نمیشه؟به خاطر فایل های کانفیگ برنامه ها میگم.
و اینکه پارتیشن بوت رو توی فدورا باید چطور تنظیم کرد؟همش خطا میده میگه این پارتیشنی که دادی (ext4) مورد تایید نیست؟

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #5 : 31 امرداد 1391، 07:54 ب‌ظ »
دوست عزیز «توزیع» غلطه. املای صحیح این کلمه «توضیع» است  ](*,)
در نصب چند توزیع با هم فکر نمیکنم به اونصورت محدودیتی وجود داشته باشه. شاید بعضی از آنها با ویندوز سر ناسازگاری داشته باشند. مانند opensuse. اما به هر حال وقتی گراب داشته باشید هیچ مشکلی نخواهد بود. پیشنهاد می‌کنم اوبونتو رو در آخر نصب کنید. خود سیستم‌عامل‌های قبلی را شناسایی و مدخل آنها را در گراب تنظیم می‌کند.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین GNU/Linux

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 31 امرداد 1391، 08:15 ب‌ظ »
دوست عزیز «توزیع» غلطه. املای صحیح این کلمه «توضیع» است  ](*,)
در نصب چند توزیع با هم فکر نمیکنم به اونصورت محدودیتی وجود داشته باشه. شاید بعضی از آنها با ویندوز سر ناسازگاری داشته باشند. مانند opensuse. اما به هر حال وقتی گراب داشته باشید هیچ مشکلی نخواهد بود. پیشنهاد می‌کنم اوبونتو رو در آخر نصب کنید. خود سیستم‌عامل‌های قبلی را شناسایی و مدخل آنها را در گراب تنظیم می‌کند.

اشتباه تایپی بود.
لطفا اگر امکان داره تنظیم دستی گراب رو توضیح بدین چون من این کار رو کردم ولی توی بوت لودر فقط اوبونتو بود.

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #7 : 31 امرداد 1391، 08:20 ب‌ظ »
اول از همه ، لینوکس اجازه نمیده بیشتر از چهار تا MBR یا Master Boot Record داشته باشید پس دوتاشو بیخیال شید (که جایی هم برای ویندوز باشه).

بعدش شما اول آرچ و آرچ بنگ و آخر اوبونتو نصب کن. بقیه رو هم وسط اینا :D

اوبونتو رو به این خاطر میگم آخر که تنظیمات گرابش کم دردسر تره ;)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #8 : 31 امرداد 1391، 09:35 ب‌ظ »
اول از همه ، لینوکس اجازه نمیده بیشتر از چهار تا MBR یا Master Boot Record داشته باشید پس دوتاشو بیخیال شید (که جایی هم برای ویندوز باشه).

بعدش شما اول آرچ و آرچ بنگ و آخر اوبونتو نصب کن. بقیه رو هم وسط اینا :D

اوبونتو رو به این خاطر میگم آخر که تنظیمات گرابش کم دردسر تره ;)
ایشون چون اپن سوزه هم می‌خوان نصب کنن باید آخریش اپن سوزه باشه چون لودر پیش فرضش یاست هست و نمیذاره گراب رو جایگزینش کرد.
ولی تو محیط سوزه می‌شه گراب رو بهش اضافه کرد.

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #9 : 31 امرداد 1391، 09:38 ب‌ظ »
نقل‌قول
میشه برای همشون یک درایو رو به عنوان Home بزارم مشترک؟قاطی نمیشه؟به خاطر فایل های کانفیگ برنامه ها میگم.
امکانش هست ولی به همون دلیلی که خودتون ذکر کردین اصلا توصیه نمیشه.
بهتره یکی از این توزیع ها رو به عنوان توزیع اصلی انتخاب کنی و home رو برای اون بذاری.
نقل‌قول
و اینکه پارتیشن بوت رو توی فدورا باید چطور تنظیم کرد؟همش خطا میده میگه این پارتیشنی که دادی (ext4) مورد تایید نیست؟
فرق خاصی با توزیع های دیگه نداره ضمن اینکه ext4 یکی از بهترین فرمت ها برای نصب فدورا هست و مشکلی هم با این فرمت نداره.

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #10 : 31 امرداد 1391، 10:38 ب‌ظ »
اگر به من بود غیر از سوال کننده به تمام جواب دهنده ها هر کدوم ۱۰ تا منفی میدادم.
چرا یه چیزی رو مطمئن نیستین به همین راحتی میگین.
توزیع یا همون  distribution صحیحه.
شما همشو با هم نصب میتونین بکنین.مگه mbr قراره تو هر لینوکس جدا باشه.اونی که میفرمایین اینه که بیش از ۴ پارتیشن پرایمری نمیتونه داشته باشه که خب میتونه نداشته باشه.
و اینکه اتفاقا توصیه میشه یه home جدا کنین و هر بار که لینوکس رو مینصبین home رو رو همون یارتیشن بزارین.فقط نکته ای که برا قاطی نکردن لازمه اینه که اسم یوزرها متفاوت باشه.
من الان محتویات پارتیشن home ام رو میذارم ببینین چه خبره فقط:
s solus # cd /home/
s home # ls
arde  bri  chakra  de  fedora  kde  kde4  lost+found  mahdi  obox  share  solus
s home #

شما بطور کلی باید ۵ تا پارتیشن مجزا ایجاد کنین.حتی ویندوز هم میخواین میتونین نصب کنین ولی ترتیب نصب مهمه.اول ویندوز.بعد هم لینوکسا.شما در مرحله آخر اوبونتو رو نصب کنین که خودش گراب رو اوتومات به بهترین نحو آپدیت میکنه.اپن سوزه مطمئنا اذیت میکنه.شک نکنین.
« آخرین ویرایش: 31 امرداد 1391، 10:42 ب‌ظ توسط mrmrn »
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #11 : 31 امرداد 1391، 11:38 ب‌ظ »
نقل‌قول
اگه توجه کرده باشین بنده هم همینطور نوشتم.
نقل‌قول
شما همشو با هم نصب میتونین بکنین.مگه mbr قراره تو هر لینوکس جدا باشه.اونی که میفرمایین اینه که بیش از ۴ پارتیشن پرایمری نمیتونه داشته باشه که خب میتونه نداشته باشه.
این حرفو من نزدم.
نقل‌قول
اپن سوزه مطمئنا اذیت میکنه.شک نکنین.
بهترین راهش نصب کردن سوزه در آخر هستش.
چون بوت لودر قوی و منعطفی داره و ادیتور گرافیکی هم برای بوت لودر به صورت پیش فرض توی سوزه هست که کار کردن باهاش هم راحته.
ضمنا من به شما یک امتیاز مثبت دادم!

آفلاین GNU/Linux

• Newbie
  • *
« پاسخ #12 : 31 امرداد 1391، 11:54 ب‌ظ »
اگر به من بود غیر از سوال کننده به تمام جواب دهنده ها هر کدوم ۱۰ تا منفی میدادم.
چرا یه چیزی رو مطمئن نیستین به همین راحتی میگین.
و اینکه اتفاقا توصیه میشه یه home جدا کنین و هر بار که لینوکس رو مینصبین home رو رو همون یارتیشن بزارین.فقط نکته ای که برا قاطی نکردن لازمه اینه که اسم یوزرها متفاوت باشه.
من الان محتویات پارتیشن home ام رو میذارم ببینین چه خبره فقط:
s solus # cd /home/
s home # ls
arde  bri  chakra  de  fedora  kde  kde4  lost+found  mahdi  obox  share  solus
s home #

شما بطور کلی باید ۵ تا پارتیشن مجزا ایجاد کنین.حتی ویندوز هم میخواین میتونین نصب کنین ولی ترتیب نصب مهمه.اول ویندوز.بعد هم لینوکسا.شما در مرحله آخر اوبونتو رو نصب کنین که خودش گراب رو اوتومات به بهترین نحو آپدیت میکنه.اپن سوزه مطمئنا اذیت میکنه.شک نکنین.
ممنونم.

من قبلا با بوت لودر سوسه کار کردم خیلی روون بود.ولی چون بیشتر دوستان میگن اوبونتو من هم انجامش میدم.فوقش نشد همه رو از اول مینصبم.

و البته کلمه "توزیع" رو هم اصلاح کردم.متشکرم که شکل درستش رو بهم گفتید.
« آخرین ویرایش: 31 امرداد 1391، 11:57 ب‌ظ توسط GNU/Linux »

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #13 : 01 شهریور 1391، 12:07 ق‌ظ »

نقل‌قول
چون بوت لودر قوی و منعطفی داره و ادیتور گرافیکی هم برای بوت لودر به صورت پیش فرض توی سوزه هست که کار کردن باهاش هم راحته.
من معذرت میخوام ولی امتیاز سیخی چنده؟
گفتم منفی میدادم چون احساس کردم بدون اطلاع کافی هست مطلب.مخصوصا جناب حقیریِ پرهیاهو ](*,)

بوت لودر سوزی قوی و منعطفه یعنی چی؟گراب هست دیگه.حالا یا یک یا دو.
شما ۴ تا توزیع با نسخه های گراب متنوع نصب کن بعد هم سوزی بعد بشین نیمساعت یا یاست ور برو تا اینا رو اضافه کنی به گراب.
مگه آزار داریم!! چیزی هم که یادنمیگیریم چون به قول شما گرافیکی کار انجام میشه.حالا فرض کنیم اوبونتو آخره.۴ تا توزیع رو نصب میکنیم.ویندوزم داریم.حالا بعد نصب اوبونتو ریست میکنیم.سیستم میاد بالا و هر ۶ سیستم عامل تو گراب هستن.نه چک زدیم نه چونه.گراب به طور کامل اومد به خونه.
حالا کدوم بهتره؟
یه نکته جالب اینه که من اگر بخوام سوزی نصب کنم اصلا گرابش رو نصب میکنم و با لینوکس دومم که حالا هرچی غیر سوزس بوت میکنم و اون رو به گراب اضافه میکنم چون حوصله کار اضافی رو ندارم.
« آخرین ویرایش: 01 شهریور 1391، 12:10 ق‌ظ توسط mrmrn »
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین Fedora1100

• Full Member
  • *
  • ارسال: 109
  • FreeBSD 9.1 BETA
« پاسخ #14 : 01 شهریور 1391، 12:16 ق‌ظ »

نقل‌قول
من معذرت میخوام ولی امتیاز سیخی چنده؟
گفتم منفی میدادم چون احساس کردم بدون اطلاع کافی هست مطلب.مخصوصا جناب حقیریِ پرهیاهو ](*,)

بوت لودر سوزی قوی و منعطفه یعنی چی؟گراب هست دیگه.حالا یا یک یا دو.
شما ۴ تا توزیع با نسخه های گراب متنوع نصب کن بعد هم سوزی بعد بشین نیمساعت یا یاست ور برو تا اینا رو اضافه کنی به گراب.
مگه آزار داریم!! چیزی هم که یادنمیگیریم چون به قول شما گرافیکی کار انجام میشه.حالا فرض کنیم اوبونتو آخره.۴ تا توزیع رو نصب میکنیم.ویندوزم داریم.حالا بعد نصب اوبونتو ریست میکنیم.سیستم میاد بالا و هر ۶ سیستم عامل تو گراب هستن.نه چک زدیم نه چونه.گراب به طور کامل اومد به خونه.
حالا کدوم بهتره؟
یه نکته جالب اینه که من اگر بخوام سوزی نصب کنم اصلا گرابش رو نصب میکنم و با لینوکس دومم که حالا هرچی غیر سوزس بوت میکنم و اون رو به گراب اضافه میکنم چون حوصله کار اضافی رو ندارم.

من نمیدونم با این بنده خدا دشمنی خونی دارید؟ پدرکشتگی دارید؟ ارثتون رو خورده؟ هیزم تر فروخته؟ چی کار کرده/؟؟؟؟

راهنماییش هم که 90% درسته و میگه باید اوبونتو رو آخر نصب کنی :| همین حرف شما رو داره میزنه!
بسه دلیل! با ما به از این باش که هستی با خلق زمین :)