0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
ینی شما مثلا فدورا ۱۷ داری بعد میخوای با دی وی دی ۱۸ آپگرید کنی؟
الان نصب کردم و خود گراب آرچ بنگ فقط خودش و اوبونتو رو داشت اما من رفتم تو اوبونتو و از اون جا با boot-repair گراب رو تعمیر کردم. حالا اوبونتو و وین ۸ هست اما آرچ بنگ نیست.چه جوری همه رو همزمان داشته باشم؟بعد یه توضیح در مورد آرچ بنگ میدین؟ تنظیماتش رو از کجا میشه انجام داد؟ مثلا برای اضافه کردن زبان فارسی چی کار باید کرد؟این که حتی نوار وظیفه هم نداره؟یع چیزه دیگه هم این که به فایل های خودم روی هاردم دسترسی ندارم یعنی اصلا پارتیشن هام نمایش داده نمیشه. چه جوری باید برطرفش کنم؟
setxkbmap -option grp:switch,grp:caps_toggle,grp_led:scroll us,ir
برای زبان فارسی در openbox این عبارت رو قبل از exec openbox-session در .xinitrc قرار بدیدکد: [انتخاب]setxkbmap -option grp:switch,grp:caps_toggle,grp_led:scroll us,irبه جای caps_toggle میتونید بنویسید alt_shift_toggle.
چه جوری باید درایو رو برای گراب مانت کرد؟این lxpanel و دلفین رو چه طوری باید نصب کنم؟ از ترمینال یا مرکز نرم افزاری داره؟نقلقول از: omidtavana در 04 بهمن 1391، 12:43 قظبرای زبان فارسی در openbox این عبارت رو قبل از exec openbox-session در .xinitrc قرار بدیدکد: [انتخاب]setxkbmap -option grp:switch,grp:caps_toggle,grp_led:scroll us,irبه جای caps_toggle میتونید بنویسید alt_shift_toggle.متوجه منظورتون نشدم...یعنی توی ترمینال بزنمش؟
sudo mkdir /media/Archbangsudo mount /dev/sda4 /media/Archbang
setxkbmap -option grp:switch,grp:caps_toggle,grp_led:scroll us,ir xcompmgr -c -C -f -t-5 -l-5 -r4.2 -o.55 & nitrogen --restore & (sleep 1 && conky -q) & xbindkeys & lxpanel & [[ -f ~/.Xresources ]] && xrdb -merge ~/.Xresources nm-applet & exec openbox-session