انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: کافه خنده ( به مناسبت انتشار نسخه جدید ubuntu)  (دفعات بازدید: 2777 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Cyber Man

• Full Member
  • *
  • ارسال: 115
  • و در روز هشتم دنیای مجازی را آفرید
کافه خنده ( به مناسبت انتشار نسخه جدید ubuntu)
« : 07 اردیبهشت 1387، 11:31 ق‌ظ »
این تاپیک رو زدم حالا که اول عید انتشار ubuntuایم کمی بخندیم و شادتر باشیم. من می خوام از کاربران خاطرات یا سوتیهای کامپیوتر یا اوبونتویی خودشون رو بگن. اول من شروع می کنم.

به یه  شرکت کامپیوتری  زنگ زدم برای یه کاری، قرار بود شماره فکس بگیرم تا درخواست خودم رو ارائه بدم. منشی گفت حتما شماره تماس خودتون رو توی فکس بنویسید. من پرسیدم چرا. گفت اگه فکس به دستمون نرسید بهتون زنگ بزنیم که دوباره برامون ارسال کنید آخه بعضی وقتها فکس ما دچار اشکال می شه.

](*,)  ](*,)  ](*,) خدا با کیا داریم زندگی می کنیم ( خودم از اونا بدترم به قول دوستی که می گفت (( همه چیزمون باید به همه چیزمون بیاد))
هزار بار مراجعه اما برای همیشه مرخص از دنیای واقعی

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
پاسخ به: کافه خنده ( به مناسبت انتشار نسخه جدید ubuntu)
« پاسخ #1 : 07 اردیبهشت 1387، 01:01 ب‌ظ »
خب مگه چی ی؟ بنده ی خدا می خواست که اگه فکس بدستش نرسیده! بهت زنگ بزنه خب! حتما CallerID نداشته! حالا باید مسخره اش کنی؟! :P:D
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین Cyber Man

• Full Member
  • *
  • ارسال: 115
  • و در روز هشتم دنیای مجازی را آفرید
« پاسخ #2 : 14 اردیبهشت 1387، 10:25 ق‌ظ »
بدبخت شدم رفت. بیچاره شدم رفت. اول ماه فروردین یک پزشک رو وارد کامپیوتر کردم. به جای متخصص زدم فوق تخصص. حالا تمام محاسبات مالیش به هم ریخته. هر چی هم به پزشکه می گم بابا این تخصص رو که اشتباه وارد کردم باعث شده برای شما درآمد زیاد بیافته قبول نمی کنه می گه این یه نوشته است اصلا تو بنویس سیکل. خدا دکتر مملکت با کیا داریم زندگی می کنیم. فقط دعا کنید که این مساله به خیر بگذره وگرنه کارم تمومه.

مراسم آن مرحوم جمعه در سایت اوبونتو دات آی آر(منزل دیگرتان) برگذار می شود. شایان ذکر است بودن شما باعث خوشحالی آن عزیز به فنا رفته خواهد شد. ( به جای خرما سی دی اوبونتو پخش می شود.)

فردا جلسه گذاشتن خدا به خیر بگذرونه.
هزار بار مراجعه اما برای همیشه مرخص از دنیای واقعی

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
« پاسخ #3 : 15 اردیبهشت 1387، 02:35 ق‌ظ »
اولین باری که خواستم اوبونتو رو دانلود کنم اشتباها نسخه سرور رو دانلود کردم
یا علی

آفلاین dexidenova

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 78
  • ? ANy pRobLemS wiTH mY lOGo
بعد از اولین نصب با خودم خدایا چرا این استارتش رفته اون بالا ؟  ](*,)

نقل‌قول
به یه  شرکت کامپیوتری  زنگ زدم برای یه کاری، قرار بود شماره فکس بگیرم تا درخواست خودم رو ارائه بدم. منشی گفت حتما شماره تماس خودتون رو توی فکس بنویسید. من پرسیدم چرا. گفت اگه فکس به دستمون نرسید بهتون زنگ بزنیم که دوباره برامون ارسال کنید آخه بعضی وقتها فکس ما دچار اشکال می شه.

خدا بود !
خداحافظي با اوپن سورس !

آفلاین alackdolack

• Newbie
  • *
  • ارسال: 20
بابا اون منشی حق داشته شاید hyla fax  داشته آخه  hyla  بعضی وقتا فکسو نصفه میگیره  \\:D/