راه لینوکسی به این تر و تمیزی رو ول کردین برا فلش میگین برو فلان برنامه رو تو ویندوز نصب کن که فلشت رو فرمت کنی.اصلا برا اون کار تو ویندوز برنامه نمیخواد.برو تو manage کار حل میشه.
اصلا پست رو دقیق خوندی؟
اون نرم افزاری که برای ریختن فایل ایمیج رو usb معرفی کردم بعد از اتمام کار سایز فلشت رو اندازه همون فایل ایمیج میکنه
حالا شما ۱۰ بار که ۱۰۰۰۰۰۰۰ بار هم با ویندوز فرمت کنی فلشت درست نمیشه!
عجب دنیایی شده...آدم به خاطر کار نیک هم باید جواب پس بده!!!
شما چی؟پست من رو دقیق خوندی؟
من نتبوکم اصلا درایو نداره که بخوام از cd استفاده کنم.فلذا مجبورم از فلش استفاده کنم و تو این زمینه تقریبا هر راهی بوده رفتم.شما بعد از اینکه اون بلا رو سر فلشت آوردی و شد ۷۰۰-۸۰۰ مگ تشریف میبرین تو manage ویندوزتون و همون فلش رو درست میکنین.
میخواین بیشتر توضیح بدم چجوری؟
ولی تو لینوکس خیلی راحتتره اینکارا و لینوکسی ترم هست
منم اون زمان روی سیستمم لینوکس رو پاک کرده بودم و فقط ویندوز داشتم.میخوای توضیح بدم یه آدم چه طوری میتونه روی سیستمش گنو/لینوکس نصب نداشته باشه؟در ضمن اون بلا نبود که سر فلش اومده بود با یه فرمت سریع این چنین نرم افزارهایی مشکل حل میشد
در ثانی چون تا به حال این مشکل برام پیش نیومده بود از طریق سرچ گوگلی این برنامه رو بدست اوردم حالا چرا گوگل برام راه حل از طریق ویندوز رو توی صفحات اولش نگذاشته بود شما برو یقه کسایی رو بگیر که توی سایتاشون راه حل managed ویندوز رو گذاشتن ولی مسائل seo رو رعایت نکردن که کاربر همون توی صفحات اولیه به جواب برسه!!