انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: راهنمایی یک مبتدی برای شروع کار با ابونتو  (دفعات بازدید: 3569 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19811
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : راهنمایی یک مبتدی برای شروع کار با ابونتو
« پاسخ #15 : 05 شهریور 1391، 02:15 ب‌ظ »
یعنی چی اگر درست پارتیشن بندی کرده باشی خوب یه بار پارتیشن بندیمیکنم مثل ویندوز نیست مگه پارتیشنش بمونن ؟
یعنی پارتیشن ریشه (/) و پارتیشن خونگی‌ات (home/) رو از هم جدا کرده باشی.
نقل‌قول
سادو ویرایش فایل هست  ؟
نه. sudo مخفف Super User DO عه. یعنی کاری که بعد از این گفته شده رو به عنوان کاربر ریشه‌ی سیستم انجام بده
نقل‌قول
خوب نگفتین الان دوتا سیستم عامل دارم رو پی سی چطوری یکی عوض کنم یکی وین یکی لینوکس ؟ که به اون یکی اسیب نرسه و فایلهام هم باقی بمونن با تشکر
اگه گنو/لینوکس دیگه‌ای نصب کنی مشکلی پیش نمی‌آد و خودش می‌شناسه. فقط اگه ویندوز نصب کنی grubات می‌پره که باید با راهنمای تعمیر گراب برش گردونی. کار دو دقیقه‌است
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین sniper000man

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 28
« پاسخ #16 : 05 شهریور 1391، 10:18 ب‌ظ »
یعنی چی اگر درست پارتیشن بندی کرده باشی خوب یه بار پارتیشن بندیمیکنم مثل ویندوز نیست مگه پارتیشنش بمونن ؟
یعنی پارتیشن ریشه (/) و پارتیشن خونگی‌ات (home/) رو از هم جدا کرده باشی.
نقل‌قول
سادو ویرایش فایل هست  ؟
نه. sudo مخفف Super User DO عه. یعنی کاری که بعد از این گفته شده رو به عنوان کاربر ریشه‌ی سیستم انجام بده
نقل‌قول
خوب نگفتین الان دوتا سیستم عامل دارم رو پی سی چطوری یکی عوض کنم یکی وین یکی لینوکس ؟ که به اون یکی اسیب نرسه و فایلهام هم باقی بمونن با تشکر
اگه گنو/لینوکس دیگه‌ای نصب کنی مشکلی پیش نمی‌آد و خودش می‌شناسه. فقط اگه ویندوز نصب کنی grubات می‌پره که باید با راهنمای تعمیر گراب برش گردونی. کار دو دقیقه‌است
با سلام
جناب بهزادی لطفا روش صیحی پارتیشنبندیو بگین چطوری این دوتارو از هم جدا درست کنم اطلاعات تو کدوم باشن میمونن اگه میشه در مورد گراپ هم توضیح بدین یعنی گراپ میپر هدستی چطوری میشه درست کرد با تشکر

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #17 : 06 شهریور 1391، 11:48 ق‌ظ »
با سلام
جناب بهزادی لطفا روش صیحی پارتیشنبندیو بگین چطوری این دوتارو از هم جدا درست کنم اطلاعات تو کدوم باشن میمونن
http://wiki.ubuntu.ir/Installation/Partitioning
نقل‌قول
اگه میشه در مورد گراپ هم توضیح بدین یعنی گراپ میپر هدستی چطوری میشه درست کرد با تشکر
این رو متوجه نشدم
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین sniper000man

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 28
« پاسخ #18 : 06 شهریور 1391، 12:30 ب‌ظ »

نقل‌قول
اگه میشه در مورد گراپ هم توضیح بدین یعنی گراپ میپر هدستی چطوری میشه درست کرد با تشکر
این رو متوجه نشدم
گفتین گراپ تون میپره موقتی که ویندوز رو سیستم نصب باشه بخواین لینوکس  نصب کنید گراپ میپره منظورتون از گراپ چی بود ؟
و چطوری دستی میشه اوکی کرد ؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #19 : 12 شهریور 1391، 05:29 ق‌ظ »
گراب (نه گراپ) بارکننده‌ی بوت پیش‌فرض اوبونتو هست. روش تعمیرش هم تو ویکی هست: http://wiki.ubuntu.ir/Grub2Howto/Recover