انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: راهنمایی یک مبتدی برای شروع کار با ابونتو  (دفعات بازدید: 3568 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sniper000man

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 28
با سلام دوستان عزیز
من ابونتو رو رو مجازی ساز نصب کردم و میخوام رو پی سی نصب کنم اما سوالهای ذهنمو مشغول کرده ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر
اول از همه اینکه
به فرض مثال من ابونتو رو روی پی سی نصب کردم البته کنار ویندوز الان میخوام ویندوز یا ابونتو رو دوباره بریزم خوب به چه صورت بریزم ؟ ایا ابونتو بازم پارتیشن بندی میخواد ؟ چطوری سیستم عامل عوض کنم فرقی نمیکنه چه ابونتو یه ویندوز که به اون یکی سیستم عامل صدمه نزنه و به فایلهای موجود در درایو هام
بعد چطوری باید برنامه نصب کنم برنامه های نصبی کجا میرن که من ازشون استفاده کنم ؟ چطوری میتونم به ویندوز سرور ریموت کنم ؟ بعد تو پنجره که باز میشه گزینه مینی مایزو که میزنم پنجره ها به کجا میرن از کجا میتونم بازشون کنم ؟ پیدینگا رو چطوری میتونم نصب کنم نمیشه مثل برنامه های ویندوزی نصب کرد یا باید فایل نصب بگیرم بعد به ایرنت وصل شم بعد از اینرنت بگیره نصب کنه ایا برای ابونتو هم برنامه هست که مثل نرو سی دی یا دی وی دی رایت کنه با هر دیتای که میخوایم ؟  و اینکه چرا من تو این پوشه روت کلیک میکنم باز نمیشه؟ و اینکه چطوری میتونم میز کار تغییر بدم به میز کارهای دیگه مثلا kde یا اون یکی ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر
« آخرین ویرایش: 03 شهریور 1391، 12:03 ق‌ظ توسط sniper000man »

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
پاسخ : راهنمایی یک مبتدی برای شروع کار با ابونتو
« پاسخ #1 : 03 شهریور 1391، 12:11 ق‌ظ »
این کتاب تقریبا همه چیز رو براتون توضیح داده:

http://ubuntu-book.org
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین sniper000man

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 03 شهریور 1391، 12:28 ق‌ظ »

با تشکر فکر کنم این کتابو بار سوم بود دانلود کردم
دوست عزیز بازم جواب سئوالام مونده این کتاب برای بار سوم از لینک شما دانلود کردم و دو تا سئوال دیگه هم اضافه شد سودو چیه و چطوری میتونم وارد ترمینال بشم

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #3 : 03 شهریور 1391، 12:49 ق‌ظ »

با تشکر فکر کنم این کتابو بار سوم بود دانلود کردم
دوست عزیز بازم جواب سئوالام مونده این کتاب برای بار سوم از لینک شما دانلود کردم و دو تا سئوال دیگه هم اضافه شد سودو چیه و چطوری میتونم وارد ترمینال بشم
sudo میگه که کاربر معمولی با مجپز ریشه میخواد یه کاری انجام بده که اون کار همونیه که بعد از sudo میاد.
ترمینال رو هم بالا سمت چپ سرچ کنین تا ببینین.terminal
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین ﴿ AliReaza ﴾

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 321
    • سیستم مدیریت محتوا گیلان ( بزودی )
« پاسخ #4 : 03 شهریور 1391، 12:58 ق‌ظ »
نقل‌قول
چطوری باید برنامه نصب کنم برنامه های نصبی کجا میرن که من ازشون استفاده کنم ؟

نصب برنامه خیلی آموزش داده شده بگردین هست.

برای استفاده از برنامه هایی که نصب کردید، از نوار سمت چپ روی Dash کلیک کنید و در پنجره باز شده می تونید با تایپ قسمتی از نام برنامه یا جستجو در برنامه های نصب شده برنامه مورد نظر خودتون رو پیدا کنید.

نقل‌قول
تو پنجره که باز میشه گزینه مینی مایزو که میزنم پنجره ها به کجا میرن از کجا میتونم بازشون کنم ؟

تمام پنجره ها و برنامه هایی که Minimize میکنید با کلیک بر روی آیکون آن در نوار سمت چپ Maximize میشند.

نقل‌قول
ایا برای ابونتو هم برنامه هست که مثل نرو سی دی یا دی وی دی رایت کنه با هر دیتای که میخوایم ؟

بله هست.

نقل‌قول
چرا من تو این پوشه روت کلیک میکنم باز نمیشه؟

چون اجازه دسترسی ندارید.

نقل‌قول
چطوری میتونم میز کار تغییر بدم به میز کارهای دیگه مثلا kde یا اون یکی ؟

برای نصب میز کار KDE یر روی اوبونتو به  ubuntu software center برین و kubuntu-desktop رو جست و جو و نصب کنین .

نقل‌قول
سودو چیه

sudo به کاربر اجازه میده تا بتونه با سطح دسترسی root کارهاش رو انجام بده.

نقل‌قول
چطوری میتونم وارد ترمینال بشم

1- از منوی سمت چپ بر روی Dash کلیک کنید و Terminal را جست و جو کنید.
2- Ctrl+Alt+T

-------------------

سوالایی هم که جواب ندادم، اصلا متوجه نشدم چی نوشتید، سعی کنید به مقدار واضحتر سوالاتتون رو بنویسید.

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #5 : 03 شهریور 1391، 11:15 ق‌ظ »
می تونی با wubi هم نصب کنی به راحتی هم نصب میشه هم پاک میشه.

http://ubuntu.freeblog.ir/?p=1149

آفلاین sniper000man

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 03 شهریور 1391، 05:59 ب‌ظ »
عزیز منظور من از ریموت این بود که چطوری مثلا از ابونتو به ویندوز سرور ریموت بزنم اگه میشه اسم برنامه رایت سی دی و نحوه نصبشو توضیح بدین
آیا برای نصب برانه تو ابونتو باید به اینرنت وثل بشی یا مثل ویندوز میشه برنامه رو گرفت و تو ابونتو نصب کرد یا ابونت فقط از سایت که برنامه میخوام دانلود کنیم یه دانلودر دانلود میکنم بعد نصب میکنیم توسط اون به فرض مثال من پدینگ دانلود کردم رفتم اینستال بزنم چیزی نیاورد اینستال زدم نشد ؟
بعدم منظورم خیلی واضح بود دوست عزیز از اینکه به سئوالاتم جواب دادین نهایت تشکر میکنم دوست عزیز مثلا من الان ویندوز و ابونتو رو رو سیستمم دارم میخوام ابونتو رو عوض کنم از دوباره سیستم عامل ابونتو بزنم یا بر عکس نیخوام ابونتو بمونه ویندوزم سنگین شده ویندوز عوض کنم باید به چه صورتی عمل کنم و اینکه من ابونتو رو به فر مثال نصب کردم الان میخوام دوباره نصب کنم باید دوباره پارتیشن بندی کنم یعنی پارتیشن های قبلی لینوکسیم از بین رفته یا نه با قی موندن و این بار که میخوام لینوکس نصب کنم از اون پارتیشن قبلیا استفاده میکنه و اینکه من کاربرد های این sudo رو اخرش نفهمیدم :d سدو چه دستوری به فرض مثال این دستور تو سنتوس چیه دستور برابرش ، چطوری میتونم توی ویرچوال باکس که ابونتو نصب کردم از درایو ویندوزم مثلا یه اهنگ یا یه تصویر بهش انتقال بدم و یا برعکس اگر ابونتو رو نصب کردم رو ویرچوال باکس ویندوز نصب کردم چطوری از ابونتو به ویندوز فایلبدم من که تو ویندوز کپی گرفتم برم ابونتو پیست کنم نشد باز هم ممنون و تشکر
« آخرین ویرایش: 03 شهریور 1391، 06:31 ب‌ظ توسط sniper000man »

آفلاین علی سرور امینی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 55
« پاسخ #7 : 03 شهریور 1391، 06:53 ب‌ظ »
برای ریموت ازremmina که به صورت پیشفرض روی 12.04 نصبه استفاده کنید.
هم میشه برنامه رو خودتون دانلود کنین (مثل opera ) یا از package manager ها استفاده کنید.
با دوباره نصب کردن اطلاعات پاک میشن ولی پارتیشن بندی رو اگه بهش دست نزنین تغییری نمیکنه.
برای کپی پیست شما باید توی ویندوزتون Guest Additions رو نصب کنین تا Shared clipboard کار کنه.

آفلاین sniper000man

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 03 شهریور 1391، 07:13 ب‌ظ »
برای ریموت ازremmina که به صورت پیشفرض روی 12.04 نصبه استفاده کنید.
هم میشه برنامه رو خودتون دانلود کنین (مثل opera ) یا از package manager ها استفاده کنید.
با دوباره نصب کردن اطلاعات پاک میشن ولی پارتیشن بندی رو اگه بهش دست نزنین تغییری نمیکنه.
برای کپی پیست شما باید توی ویندوزتون Guest Additions رو نصب کنین تا Shared clipboard کار کنه.
با تشکر یعنی چی پارتیشن بندو دست نزنی تغییر نمیکنه یعنی دفعه دوم دیگه نیازی نیست پارتیشن بسازم ؟ اگه میشه سئوال اولمم جواب بدین با تشکر

آفلاین علی سرور امینی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 55
« پاسخ #9 : 03 شهریور 1391، 07:21 ب‌ظ »
نه دیگه به پارتیشن بندی نیاز نیست. برای رایت cd/dvd از brasero استفاده کنید.

آفلاین sniper000man

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 03 شهریور 1391، 10:37 ب‌ظ »
نه دیگه به پارتیشن بندی نیاز نیست. برای رایت cd/dvd از brasero استفاده کنید.

ممنون میشم یه توضیحی هم در باره تویض سیستم عامل ها که پرسیدم بگین

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19811
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #11 : 04 شهریور 1391، 12:59 ق‌ظ »
آیا برای نصب برانه تو ابونتو باید به اینرنت وثل بشی یا مثل ویندوز میشه برنامه رو گرفت و تو ابونتو نصب کرد یا ابونت فقط از سایت که برنامه میخوام دانلود کنیم یه دانلودر دانلود میکنم بعد نصب میکنیم توسط اون به فرض مثال من پدینگ دانلود کردم رفتم اینستال بزنم چیزی نیاورد اینستال زدم نشد ؟
روش اصولی اینه که برنامه‌ها رو از مرکز نرم‌افزاری نصب کنی که از اینترنت می‌گیره. روش‌های دیگه هم هست که تا وقتی خودت به اون درجه از آشنایی نرسی که بتونی نصبشون کنی توصیه نمی‌شن.
نقل‌قول
مثلا من الان ویندوز و ابونتو رو رو سیستمم دارم میخوام ابونتو رو عوض کنم از دوباره سیستم عامل ابونتو بزنم یا بر عکس نیخوام ابونتو بمونه ویندوزم سنگین شده ویندوز عوض کنم باید به چه صورتی عمل کنم و اینکه من ابونتو رو به فر مثال نصب کردم الان میخوام دوباره نصب کنم باید دوباره پارتیشن بندی کنم یعنی پارتیشن های قبلی لینوکسیم از بین رفته یا نه با قی موندن و این بار که میخوام لینوکس نصب کنم از اون پارتیشن قبلیا استفاده میکنه
نه دیگه. نیاز به پارتیشن‌بندی مجدّد نیست. جتا اگه درست پارتیشن‌بندی کرده باشی اطلاعاتت هم از بین نمی‌رن با تعویض سیستم‌عامل
نقل‌قول
و اینکه من کاربرد های این sudo رو اخرش نفهمیدم :d سدو چه دستوری به فرض مثال این دستور تو سنتوس چیه دستور برابرش
سودو برنامه‌ها رو با دسترسی کاربر ریشه (که مجوز هر کاری رو داره) باز می‌کنه. تو همه‌ی توزیع‌های دیگه هم همینه
نقل‌قول
چطوری میتونم توی ویرچوال باکس که ابونتو نصب کردم از درایو ویندوزم مثلا یه اهنگ یا یه تصویر بهش انتقال بدم و یا برعکس اگر ابونتو رو نصب کردم رو ویرچوال باکس ویندوز نصب کردم چطوری از ابونتو به ویندوز فایلبدم من که تو ویندوز کپی گرفتم برم ابونتو پیست کنم نشد باز هم ممنون و تشکر
ساده‌ترین راهش به‌اشتراک‌گذاری داده‌ها از طریق شبکه‌است
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین sniper000man

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #12 : 04 شهریور 1391، 03:18 ب‌ظ »
روش اصولی اینه که برنامه‌ها رو از مرکز نرم‌افزاری نصب کنی که از اینترنت می‌گیره. روش‌های دیگه هم هست که تا وقتی خودت به اون درجه از آشنایی نرسی که بتونی نصبشون کنی توصیه نمی‌شن.
نقل‌قول
مثلا من الان ویندوز و ابونتو رو رو سیستمم دارم میخوام ابونتو رو عوض کنم از دوباره سیستم عامل ابونتو بزنم یا بر عکس نیخوام ابونتو بمونه ویندوزم سنگین شده ویندوز عوض کنم باید به چه صورتی عمل کنم و اینکه من ابونتو رو به فر مثال نصب کردم الان میخوام دوباره نصب کنم باید دوباره پارتیشن بندی کنم یعنی پارتیشن های قبلی لینوکسیم از بین رفته یا نه با قی موندن و این بار که میخوام لینوکس نصب کنم از اون پارتیشن قبلیا استفاده میکنه
نه دیگه. نیاز به پارتیشن‌بندی مجدّد نیست. جتا اگه درست پارتیشن‌بندی کرده باشی اطلاعاتت هم از بین نمی‌رن با تعویض سیستم‌عامل
نقل‌قول
و اینکه من کاربرد های این sudo رو اخرش نفهمیدم :d سدو چه دستوری به فرض مثال این دستور تو سنتوس چیه دستور برابرش
سودو برنامه‌ها رو با دسترسی کاربر ریشه (که مجوز هر کاری رو داره) باز می‌کنه. تو همه‌ی توزیع‌های دیگه هم همینه
نقل‌قول
چطوری میتونم توی ویرچوال باکس که ابونتو نصب کردم از درایو ویندوزم مثلا یه اهنگ یا یه تصویر بهش انتقال بدم و یا برعکس اگر ابونتو رو نصب کردم رو ویرچوال باکس ویندوز نصب کردم چطوری از ابونتو به ویندوز فایلبدم من که تو ویندوز کپی گرفتم برم ابونتو پیست کنم نشد باز هم ممنون و تشکر
ساده‌ترین راهش به‌اشتراک‌گذاری داده‌ها از طریق شبکه‌است
یعنی چی اگر درست پارتیشن بندی کرده باشی خوب یه بار پارتیشن بندیمیکنم مثل ویندوز نیست مگه پارتیشنش بمونن ؟
سادو ویرایش فایل هست  ؟
خوب نگفتین الان دوتا سیستم عامل دارم رو پی سی چطوری یکی عوض کنم یکی وین یکی لینوکس ؟ که به اون یکی اسیب نرسه و فایلهام هم باقی بمونن با تشکر

آفلاین adel1368

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 387
« پاسخ #13 : 04 شهریور 1391، 08:59 ب‌ظ »
ببخشیدا من خودم تازه کار هستم ولی دیگه شما خیلی سخت گرفتی ،برای نصب فقط یک درایوتونو فرمت کنین به دو قسمت تقسیم کن یکی با فرمت (ext4 یاext3) ودیگری رو بعنوان حافظه مجازی که بهتره حجمش از حجم رمتون بیشتر باشه که با فرمت swap بعد سی دی یا دی وی دی بزار نصب کن در ضمن برای نصب برنامه میتونی از دی وی دی نصب برنامه ه که تو فروشگاها لینوکس پیدا میشه یا به اینترنت وصل بشی از اونجا نصب کنی

دیگه از این راحتر چیزی هست زودتر از ویندوز هم نصب میشه
(((خالیق یازان خطی هش کیم پوزابیلمز)))

آفلاین sniper000man

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #14 : 05 شهریور 1391، 01:14 ق‌ظ »
ببخشیدا من خودم تازه کار هستم ولی دیگه شما خیلی سخت گرفتی ،برای نصب فقط یک درایوتونو فرمت کنین به دو قسمت تقسیم کن یکی با فرمت (ext4 یاext3) ودیگری رو بعنوان حافظه مجازی که بهتره حجمش از حجم رمتون بیشتر باشه که با فرمت swap بعد سی دی یا دی وی دی بزار نصب کن در ضمن برای نصب برنامه میتونی از دی وی دی نصب برنامه ه که تو فروشگاها لینوکس پیدا میشه یا به اینترنت وصل بشی از اونجا نصب کنی

دیگه از این راحتر چیزی هست زودتر از ویندوز هم نصب میشه
عزیز برای چیزی که بهش اشنایی نداری باید بپرسی برسیش مزیتها معایب باید همه چیشو مرود برسی کنی بعد من نمیخوام بابرنامه نصب کنم ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب هست  ](*,) ](*,)