مجموع آرای اعضا: 9
بستن رای گیری: 06 شهریور 1391، 11:54 بظ
0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
من به استفاده از همین فروم رأی دادم. چون بقیه میبینن که واقعاً داره یه کاری انجام میشه و جامعه فعّال و پویاست. شاید خودشون هم جذب شدن که کمک کنن
من که تجربه خاصی ندارم که بتونم نظر بدهم اما هر روشی انتخاب شد مطمئنن زود یاد میگیرم.فقط به امکانات و خصوصیات بهتر توجه داشته باشید دوستان.
مشارکت در همهپرسی بسیار پایین بود ولی برای تعیین شیوه مشارکت کافی و این شیوه تا زمانی که اعضا به اتفاق رای به تغییرش ندن باقی خواهد ماندپس برای مشارکت از گوگل (برای شروع گوگل پلاس و در روزهای بعدی گوگل گروپ و گوگل داکز) استفاده خواهیم کردآدرس صفحهhttps://plus.google.com/u/0/b/105408194778998050195/105408194778998050195/postsصفحه رو فالو کنید تا به لیست مدیران صفحه افزوده بشید
مصطفی جان من که گوگل پلاس ندارم چه کنم؟
یه نکته کوچولو، من الآن با جیمیلم تو گوگل پلاس هستم ولی نکتهای که هست اینه که من فقط اون جیمیل رو دکوری دارم و ازش استفاده نمیکنم. اگه قرار نیست که به جیمیلم پیامی بیاد از همون اکانت استفاده کنم ولی اگه قراره میل واسم بیاد با ایمیل برم واس خودم اکانت بسازم
من نیز دنبال کردم!Amirhossein Goodarzi
بگمانم عضو برگه شدم با نام mohammad abbasee
نقلقول از: حامد سپهر در 07 شهریور 1391، 11:44 قظیه نکته کوچولو، من الآن با جیمیلم تو گوگل پلاس هستم ولی نکتهای که هست اینه که من فقط اون جیمیل رو دکوری دارم و ازش استفاده نمیکنم. اگه قرار نیست که به جیمیلم پیامی بیاد از همون اکانت استفاده کنم ولی اگه قراره میل واسم بیاد با ایمیل برم واس خودم اکانت بسازم میتونی توی تنظیمات ایمیلی که notify ها رو دریافت میکنه به ایمیل اصلی تغییر بدی بدین شکل هیچ ایمیلی توسط جیمیلت دریافت نمیکنی