انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکلات پی‌در پی در زوبونتو (حل شد)  (دفعات بازدید: 3608 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
مشکلات پی‌در پی در زوبونتو (حل شد)
« : 09 اردیبهشت 1387، 08:32 ب‌ظ »
آقا من از موقعی که زوبونتو رو نصب کردم ، چند تا مشکل اساسی بهش برخورده باشم خوبه ؟! البته من اصلا نمی خوام زوبونتو رو زیر سوال ببرم ! تعدادی از مشکلات من توسط دوستان عزیزی در IRC حل شدش که باید از اونا تشکر کنم  .  :) اما جدیدترین مشکل من اینه که تمام بوکمارکام تو فایرفاکس پاک شدن ! صفحه‌ی خونگیم تو فایرفاکس پاک شده ! هیچ کدوم از دکمه‌های استاپ ، رفرش ، بک و فروارد هم کار نمی‌کنن ! یعنی وجود دارن اما قابل کلیک نیستن ! ِآدرس صفحاتی هم که بهشون مراجعه می‌کنم رو نیز نمی‌بینم ! اون دایره ای که روی تب ها موقعه مراجعه به سایت‌ها فقط ظاهر می‌شه (در حال چرخش ) همینطوری تا روز قیامت هم اگه از فایرفاکس خارج نشم ، می‌چرخه ! خلاصه دیونم کرده این فایرفاکس !‌ ??? البته اینم بگم که وقتی تو درایو خونگیم قسمت .moilla می‌رم تمام بوکمارکام وجود دارن !
در ضمن سیستم منم زوبونتو ۸.۴ هستش . یعنی تازه نصبش کردم ! اگه کسی کمک کنه خیلی ممنون می‌شم . یه عکسم می‌زارم می‌تونید ببینیدش
http://i25.tinypic.com/2d9sarl.png توجه به اون دایره‌ها هم داشته باشید که برای تمام تب‌ها به غیر از یکی که عکس بوده فعال هستش ! به آدرس URL  هم که درتب وجود داره توجه کنید که به جای آدرس ubuntu.ir آخرین آدرس رو که تایپ کردم نشون می‌ده !
« آخرین ویرایش: 11 اردیبهشت 1387، 11:21 ق‌ظ توسط erghezi »

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
پاسخ به: مشکلات پی‌در پی در زوبونتو
« پاسخ #1 : 09 اردیبهشت 1387، 08:40 ب‌ظ »
آیا سعی کردی که فایرفاکس ات رو حذف و نصب مجدد کنی و یا حداقل  از اول کافیگ اش کنی؟
$sudo apt-get remove --purge firefox-3.0
$sudo apt-get install firefox-3.0
این هم برای این هستش که حذف و نصب کنی و فقط از اول پیکر بندی کنی بست رو.
$dpkg-reconfigure firefox-3.0
البته اگه فایرفاکس در زوبونتو نسخه ی سوم نیستش! باید اون
-3.0
رو ازآخر اون دستورات حذف کنید.
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #2 : 09 اردیبهشت 1387، 08:42 ب‌ظ »
اول Bookmark هاتون رو تو نسخه قدیمی Firefox یعنی Firefix 2 با ابزارهایی که داره Export کنید و بعد تو نسخه جدید Import کنید...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
« پاسخ #3 : 09 اردیبهشت 1387، 08:54 ب‌ظ »
بچه‌ها من قبلا با فایرفاکس ۳ مشکلی نداشتما . یکی از ذوستان گفت که داخل فایرفاس ۲ از بوکمارکات بک‌اب بگیر ! من فایرفاکسم نسخه‌ی ۳ هستش . بعد یکی دیگه از دوستان هم گفتن که پاکش کنم و بعد دوباره نصب کنم ! مشتی من می‌خوام این کار و نکنم !‌مگه دیوونم ! اگه این جوری باشه هر دفعه یه مشکل که پیش بیاد می‌تونم از نو زوبونتو رو می‌رم نصب کنم ! دیگه اینطوری می‌شه فروم رو هم رفت و تعطیل کرد . کاری که نداره ! بابا من داشتم خیلی خوب از کار با فایرفاکس لذت می‌بردم ! ‌اما چرا یهو اینطوری شد والا نمی‌دونم . من می‌خوام شما یه ایده‌ای بدین تا این مشکل درست شه نه اینکه از دست این مشکل فرار کنیم .

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
« پاسخ #4 : 09 اردیبهشت 1387، 09:01 ب‌ظ »
بچه‌ها می‌خواین این مشکل رو به عنوان یه باگ گزارش کنم ! منتها من انگلیسیم خوب نیست ! کسی می‌تونه اینایی که من گفتم رو به انگلیسی یا آمریکایی بر گردونه .  ::)

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
« پاسخ #5 : 09 اردیبهشت 1387، 09:06 ب‌ظ »
اول Bookmark هاتون رو تو نسخه قدیمی Firefox یعنی Firefix 2 با ابزارهایی که داره Export کنید و بعد تو نسخه جدید Import کنید...
دوست عزیز تمام بوکمارکای من تو درایو خونگیم تو فولدر .mozilla (اونجا هم یه فولدر دیگه هم هست و بعدش bookmarks )هستش اما نمی دونم چرا این فایرفاکس نشون نمی‌ده !

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
« پاسخ #6 : 09 اردیبهشت 1387، 10:49 ب‌ظ »
خوب حالا برا رفع کوتی فعلا این کارو بکن:
اول از این mozilla. یک پشتیبان بگیر
cp .mozilla .mozilla_backup -rبعد برو یک پروفایل جدید دیگه هم بساز ببین کلا فایرفاکس قاطی داره یا مشکل از جای دیگست
firefox -Pبعد برو  bookmark هاتو import بکن
تا ببینیم میشه واسه بقیه افزونه‌ها و ... هم یک فکری کرد یا نه
Humanity to others...