انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: لینوکس قاصدک  (دفعات بازدید: 7512 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : لینوکس قاصدک
« پاسخ #15 : 12 شهریور 1391، 07:23 ق‌ظ »
وای! چه‌قدر غلط املایی هست تو سایتشون!  ](*,)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین سروش

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 44
« پاسخ #16 : 22 شهریور 1391، 05:22 ب‌ظ »
سلام

طی هفتهٔ گذشته شانس اینو داشتم که این توزیع رو از نزدیک بررسی کنم.

اولین چیزی که نظرمو جلب کرد سایت قاصدک بود. توی سایت رسمی قاصدک عبارت بسیار گمراه‌کنندهٔ «سیستم‌عامل بومی» به چشم می‌زنه. حتا از نام «توزیع» استفاده نکردند. کسی که آشنایی کاملی با لینوکس و نرم‌افزارهای آزاد نداشته باشه گمان می‌کنه که تمامی اجزای سیستم‌عامل از کرنل گرفته تا ABI رو حضرات از صفر ساختن.

دوم این که این توزیع مبتنی بر Kubuntu هست. در فلسفهٔ کوبونتو، این توزیع به‌عنوان یکی از توزیع‌های پایه درنظر گرفته نشده. بلکه End User هست. برخلاف توزیع‌های پایه‌ای مثل debian و یا red-hat این توزیع به‌عنوان یک سیستم‌عامل همه‌منظوره برای کاربردهای عمومی درنظر گرفته شده. نه به عنوان یک توزیع پایه برای بقیهٔ توزیع‌ها.

سوم این که این توزیع هیچ چیز جدیدی نداره. به‌نظر می‌رسه حتا یک خط هم کد توسط توسعه‌دهنده‌ها نوشته نشده. بدتر از همه این که حتا کانفیگ/کامپایلی هم انجام نشده. یعنی تمامی پکیج‌ها re-pack شدن. به این شکل پکیج‌های Ubuntu دانلود شده، extract شده، فایل کنترل عوض شده و دوباره پک شده. این‌طور نیست که سورس‌ها رو بگیرن و پکیج کنن.

در یک جمع‌بندی کلی می‌تونم بگم پروژهٔ قاصدک برای خیلی ناامیدکننده بود. در واقع این توزیع گنجشکی هست به اسم کوبونتو که بعضی از پرهای اون رو کندن و یکم رنگ پاشیدن روش و به اسم طوطی دارن عرضه می‌کنن.   

آفلاین محمد علی صدرایی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 314
  • میزکار kde سیستم عامل فدورا
    • وبگاه محمد علی صدرایی
« پاسخ #17 : 22 شهریور 1391، 07:15 ب‌ظ »
سلام

طی هفتهٔ گذشته شانس اینو داشتم که این توزیع رو از نزدیک بررسی کنم.

اولین چیزی که نظرمو جلب کرد سایت قاصدک بود. توی سایت رسمی قاصدک عبارت بسیار گمراه‌کنندهٔ «سیستم‌عامل بومی» به چشم می‌زنه. حتا از نام «توزیع» استفاده نکردند. کسی که آشنایی کاملی با لینوکس و نرم‌افزارهای آزاد نداشته باشه گمان می‌کنه که تمامی اجزای سیستم‌عامل از کرنل گرفته تا ABI رو حضرات از صفر ساختن.

دوم این که این توزیع مبتنی بر Kubuntu هست. در فلسفهٔ کوبونتو، این توزیع به‌عنوان یکی از توزیع‌های پایه درنظر گرفته نشده. بلکه End User هست. برخلاف توزیع‌های پایه‌ای مثل debian و یا red-hat این توزیع به‌عنوان یک سیستم‌عامل همه‌منظوره برای کاربردهای عمومی درنظر گرفته شده. نه به عنوان یک توزیع پایه برای بقیهٔ توزیع‌ها.

سوم این که این توزیع هیچ چیز جدیدی نداره. به‌نظر می‌رسه حتا یک خط هم کد توسط توسعه‌دهنده‌ها نوشته نشده. بدتر از همه این که حتا کانفیگ/کامپایلی هم انجام نشده. یعنی تمامی پکیج‌ها re-pack شدن. به این شکل پکیج‌های Ubuntu دانلود شده، extract شده، فایل کنترل عوض شده و دوباره پک شده. این‌طور نیست که سورس‌ها رو بگیرن و پکیج کنن.

در یک جمع‌بندی کلی می‌تونم بگم پروژهٔ قاصدک برای خیلی ناامیدکننده بود. در واقع این توزیع گنجشکی هست به اسم کوبونتو که بعضی از پرهای اون رو کندن و یکم رنگ پاشیدن روش و به اسم طوطی دارن عرضه می‌کنن.
+++1

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
« پاسخ #18 : 24 شهریور 1391، 02:38 ب‌ظ »
متاسفانه من توی سایتشون نتونستم مجوز انتشار یا همچین چیزی رو پیدا کنم. کسی چیزی پیدا کرده یا میدونه؟ دوستی که این پست رو زدن تمایلی دارن که در این مورد یا مواردی که دوستان مطرح کردن چیزی بگن؟ :)
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 286
  • آزادی حق ماست!
« پاسخ #19 : 30 آبان 1391، 12:48 ب‌ظ »
دوستان بنده مستقیما با برادر مدیرعامل قاصدک،آقای قنبری صحبت کردم و ازشون پرسیدم این چیزی که شما تو سایتتون گذاشتید و نوشتید اولین سیستم عامل بومی باید خدمتتون عرض کنم شما اولین نیستید و شروع کردم از آریوس و جبیر صحبت کردم!بعد ایشون گفتن من نمیگم ما اولین سیستم عاملیم!من میگم ما اولین سیستم عامل بومی رو زدیم!
بنده گفتم شما این امکاناتی که گذاشتید رو اوبونتو و سایر توزیع ها هم داره!قاصدک چه برتری نصبت به سایر توزیع های لینوکس داره؟گفتن برتریش این میشه که مثلا برنامه واین رو شما داخل سی دی به صورت پیشفرض خواهید داشت و نیازی به دانلود ندارید و خیلی از نرم افزار های دیگه!
بنده گفتم خب شما چرا این امکانات رو به اسم قاصدک تموم کردید؟گفتن ما کی همچین کاری کردیم؟بنده گفتم این طور که شما تو سایت نوشتید انگار که همه اینارو شما طراحی کردید!ایشون گفتن نخیر ما همچین ادعایی نکردیم و گفتن هر وقت ما نوشتیم سیستم عامل ملی،اون موقع شما میتونی بیای بگی چرا این کارارو کردید؟!ولی ما نوشتیم سیستم عامل بومی نه سیستم عامل ملی!!!
و در اخر ازشون درخواست کردم بیان به انجمن اوبونتو و در این قسمت جواب تک تک شمارو بدن که ایشون قبول نکردن و گفتن قاصدک خودش فروم داره و هر کدوم از شما سوالی داشتید میتونید بیاد سوالتون رو مطرح کنید و جواب بگیرید!!!!

این فروم برق فشار قوی نداره من برم خود کشی؟
منتظران مهـــــــــــدی بهـــــوش باشند که حســــــین را مُنتَظِرانَش کُشتند