انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: لینوکس قاصدک  (دفعات بازدید: 7513 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hannnndy

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 43
لینوکس قاصدک
« : 06 شهریور 1391، 08:19 ق‌ظ »
  سیستم عامل آزاد قاصدک

قاصدک یک سیستم عامل آزاد مبتنی بر سیستم عامل گنو/ لینوکس مورد استفاده برای سازمان های دولتی و خصوصی ، مهندسان نرم افزار و شبکه ، مهندسان عمران و راه و ساختمان ، مدارس و موسسات آموزش عالی و مصارف شخصی و خانگی می باشد . این سیستم عامل با داشتن مجموعه کاملی از نرم افزار های فنی مهندسی همچون نرم افزار های اداری و دفتری ، نرم افزار های فنی و مهندسی ، نرم افزار مالتی مدیا ، انیمیشن سازی و ابزار های برنامه نویسی و غیره توانایی تامین نیاز طیف وسیعی از کاربران سیستم های رایانه ای را دارد . طیف گسترده کاربران رایانه و استفاده متفاوت از قابلیت های آن باعث استفاده از سیستم عامل و نرم افزار های آن برای اهداف مختلف شده است . سیستم عاملی که در عین توانایی برطرف کردن نیاز کاربران ، از سرعت و کیفیت مناسبی با توجه به منابع موجود برخوردار باشد ، مدیریت آن آسان بوده و بتواند در عین سادگی به سرعت با کاربران ارتباط برقرار کرده و ابزار های مورد نیاز آنان را در کمترین زمان ممکن در اختیار کاربران قرار دهد .

http://www.ghasedak.ir/portal/
http://sourceforge.net/projects/ghasedak/

« آخرین ویرایش: 06 شهریور 1391، 08:47 ق‌ظ توسط hannnndy »

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
پاسخ : لینوکس قاصدک
« پاسخ #1 : 06 شهریور 1391، 09:25 ق‌ظ »
میشه بگید که یه توزیع مستقل هست یا برپایه‌ی یه توزیع دیگه؟

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #2 : 06 شهریور 1391، 09:46 ق‌ظ »
حیف مالیات ما واقعا.

دوستانی که خودشون برای خودشون توزیع درست می کنن یک تجربه است ولی دکون غیرصادقانه خیلی بده.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین امیر شهریاری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
« پاسخ #3 : 06 شهریور 1391، 11:30 ق‌ظ »
اینکه همون Kubuntu‌هستش !!! :o
فقط یکم تغییرات توش داده شده و نرم افزار روش نصب هست .

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #4 : 06 شهریور 1391، 11:58 ق‌ظ »
ولی دکون غیرصادقانه خیلی بده.
بنده‌ی خدا که چیزی نگفتن.

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
« پاسخ #5 : 06 شهریور 1391، 12:24 ب‌ظ »

توی سایتشون فقط در حد یک پاراگراف تکراری که Ctrl+C و Ctrl+V‌ شده از گنو/لینوکس بودن سیستم عامل صحبت کردن. کسی که وب سایتشون رو ببینه فکر می کنه این محصولی که دارن بیرون میدن فرام اسکرچ مال این شرکته و هیچ گزینه دیگه ای برای انتخاب موجود نیست. این همون انحصاره. این یعنی غیرصادق بودن با مشتری...
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
« پاسخ #6 : 06 شهریور 1391، 02:59 ب‌ظ »
نظر سازنده , انتقاد با دلیل و مدرک !

اینکه بدون استفاده, مقایسه, تجربه با توزیع های دیگه نظر بدیم این که نشد ؟!
من نمی دونم چه توزیعی و دفاعی ازش ندارم, ولی بهتره تستش کنیم بعد در موردش نظر بدیم !

هدف ما گسترش فرهنگ آزاد و انتقاد به بهترین نوع نه کوبنده, و بهتر کردن امروز برای آینده ...

شاید از خیلی توزیع ها بهتر باشه ! شاید ...

چون میدونم الان این تاپیک همه انتقاد می کنن و به چالش می کشونن اینو گفتم .
به عمل کار برآید     به سخندانی نیست . . .

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #7 : 06 شهریور 1391، 04:24 ب‌ظ »

من نمی دونم چه توزیعی و دفاعی ازش ندارم, ولی بهتره تستش کنیم بعد در موردش نظر بدیم !

هدف ما گسترش فرهنگ آزاد و انتقاد به بهترین نوع نه کوبنده, و بهتر کردن امروز برای آینده ...

+1000000

البته یه سری مشکلات تکنیکی رو من به خود سازنده اطلاع دادم. ولی میخوام ببینم جاهایی که خودشون تغییر دادن چی هست :)

از طرفی دقت کردید توزیع های ایرانی فقط به گنوم محدود شدن؟ KDE میتونه اقدام خوبی باشه :)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
« پاسخ #8 : 07 شهریور 1391، 09:07 ق‌ظ »

خب اگه شما به سایت این توزیع مراجعه کنید می‌بینید که رو سر درش نوشته "سیستم عامل بومی قاصدک".
این به نظر من دروغ بزرگیه که به خورد مردم بی اطلاع میدن.
این سیستم عامل زمانی بومیه که از هسته تا gui و نرم افزار های کاربردی تو ایران تولید بشه.
درحالی که اومدن روی یه هسته لینوکس kde نصب کردن و اسمشو گذاشت سیستم عامل بومی. >:(
جریان این سیستم عامل بومی هم شده عین سمند؛که بدنش یه طرح ناموفق بی ام و بود با موتور پرشیا! :(

آفلاین امیر شهریاری

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 07 شهریور 1391، 10:44 ق‌ظ »

+1000000

البته یه سری مشکلات تکنیکی رو من به خود سازنده اطلاع دادم. ولی میخوام ببینم جاهایی که خودشون تغییر دادن چی هست :)

از طرفی دقت کردید توزیع های ایرانی فقط به گنوم محدود شدن؟ KDE میتونه اقدام خوبی باشه :)
مطمئنا این کار اقدام خوب و جدیدی هستش و حتما زمان و هزینه برای انجام این کار صرف شده و کارشون مورد تقدیره  :)
ولی فکر نمی کنم درست باشه با یک مقدار تغییرات در یک سیستم عامل دیگه اونو به عنوان سیستم عامل جدید معرفی کنند.
من تو سایتش هرچی گشتم چیزی در مورد اینکه از کجا اومده یا بر اساس کدوم توزیع منتشر شده یا نسخه هسته اون چنده یا چه قابلیت هایی به اون اضافه شده که در توزیع نسخه اصلی نبوده پیدا نکردم فقط بر اساس تصاور همونطور که بقیه دوستان گفتن از KDE استفاده می کنه و شباهت بسیار زیادی به Kubuntu داره.
حالا هی از این بگن که سیستم عامل امن-رایگان - قابل حمل - ایمن - فارسی داره - نرم افزار داره و .... خب اینها که همه توی Kubuntu هم هست ;)

آفلاین hannnndy

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 09 شهریور 1391، 10:31 ب‌ظ »
به نظر من بومی شدن یه صنعت، یه محصول، یه دانش تو یه کشور و مرز و بوم تولید اون از اول اول نیست اگر اونجوری باشه همه باید همه چیزو و دنیارو ول  کنن برن بشینن فکر کنن که یه ایده و طرح جدید و پی ریزی کنن تا یه جور دیگه یه چیزی درست کنن که شبیه چرخ کار کنه و احتمالا بهتر هم باشه،

چرخ را نباید از اول ساخت باید یاد گیریم که چرخ رو چجوری می‌سازن.

ما باید وارد دانش رو و صنعت روز دنیا بشیم با اون کار کنیم و ازش عقب نیافتیم بعد هم کم کم  سعی کنیم با او جلو بریم و کار کنیم یعنی productive  باشیم وقتی به درجه ای از بلوغ رسیدیم که بتونیم چهارتا پکیج درست و درمون درست کنیم اونوقت سعی کنیم از دنیا حتی جلو بزنیم.

دم برو بچ قصدک گرم. همین که سعی کردن با کوبونتو هم مسیر بشن اونو refactor کنن احتمالا یه جوری که به درد خودشون بخوره، من فکر مر‌کنم این کار شایسته تقدیره

(این نزدیک شدن به اون بلوغست)

آفلاین امیر شهریاری

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #11 : 10 شهریور 1391، 09:53 ق‌ظ »
با نظرت کاملا موافقم دوست من و واقعا از اینکه ما هم تو ایران دارم لینوکس بومی تولید می کنیم خوشحالم و از این کار حمایت می کنم ولی .....
من نمیگم چرخ رو از اول بسازیم ولی فکر می کنم الان دیگه بدونیم اون رو چه جوری می سازن و پیشرفت های خیلی خوبی تا امروز تو ساختن این چرخ داشتیم.
مشکل ما اون چرخ یا موتور یا اتاق یا فرمون .... نیست اصلا ;D مشکل همون آرمه که اون جلو میزنن و بعضی وقتا بعضی ها اونو که نشون دهنده تولید یکی دیگه هست برمیدارن و آرم خودشونو میزنن جلو اون و به عنوان محصول خودشون عرضه می کنند.(از این چیزا تو صنعت خودروسازی ما به وفور یافت میشه ;D)
البته منظورم لینوکس قاصدک نیست چون همونطور که دوستمون smemamian گفتن نمیشه از رو چنتا عکس قضاوت کرد و تا نصب نشه و به قول معروف نره زیر بار نمیشه خوبی و بدی هاشو پیدا کرد و در مود اون نظر قطعی داد.
امیذوارم صنعت تولید سیستم عامل بومی ما شبیه خودروهای بومی و ملی نشن 8).
یا حق

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 10 شهریور 1391، 12:07 ب‌ظ »
به نظر من بومی شدن یه صنعت، یه محصول، یه دانش تو یه کشور و مرز و بوم تولید اون از اول اول نیست اگر اونجوری باشه همه باید همه چیزو و دنیارو ول  کنن برن بشینن فکر کنن که یه ایده و طرح جدید و پی ریزی کنن تا یه جور دیگه یه چیزی درست کنن که شبیه چرخ کار کنه و احتمالا بهتر هم باشه،

ما باید وارد دانش رو و صنعت روز دنیا بشیم با اون کار کنیم و ازش عقب نیافتیم بعد هم کم کم  سعی کنیم با او جلو بریم و کار کنیم یعنی productive  باشیم وقتی به درجه ای از بلوغ رسیدیم که بتونیم چهارتا پکیج درست و درمون درست کنیم اونوقت سعی کنیم از دنیا حتی جلو بزنیم.

دم برو بچ قصدک گرم. همین که سعی کردن با کوبونتو هم مسیر بشن اونو refactor کنن احتمالا یه جوری که به درد خودشون بخوره، من فکر مر‌کنم این کار شایسته تقدیره

(این نزدیک شدن به اون بلوغست)

من نصبش کردم. تجربش مثل KANOTIX بود. KDE بسیار روانی داشت. بیسش هم کوبونتو هست ;)

آفلاین hannnndy

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #13 : 10 شهریور 1391، 08:00 ب‌ظ »

با نظرت کاملا موافقم دوست من و واقعا از اینکه ما هم تو ایران دارم لینوکس بومی تولید می کنیم خوشحالم و از این کار حمایت می کنم ولی .....
من نمیگم چرخ رو از اول بسازیم ولی فکر می کنم الان دیگه بدونیم اون رو چه جوری می سازن و پیشرفت های خیلی خوبی تا امروز تو ساختن این چرخ داشتیم.
مشکل ما اون چرخ یا موتور یا اتاق یا فرمون .... نیست اصلا ;D مشکل همون آرمه که اون جلو میزنن و بعضی وقتا بعضی ها اونو که نشون دهنده تولید یکی دیگه هست برمیدارن و آرم خودشونو میزنن جلو اون و به عنوان محصول خودشون عرضه می کنند.(از این چیزا تو صنعت خودروسازی ما به وفور یافت میشه ;D )
البته منظورم لینوکس قاصدک نیست چون همونطور که دوستمون smemamian گفتن نمیشه از رو چنتا عکس قضاوت کرد و تا نصب نشه و به قول معروف نره زیر بار نمیشه خوبی و بدی هاشو پیدا کرد و در مود اون نظر قطعی داد.
امیذوارم صنعت تولید سیستم عامل بومی ما شبیه خودروهای بومی و ملی نشن 8) .
یا حق

باید ببینیم چقدر دانش توسظ این دوستان بومی شده (مطمئنا محصولی بومی نشده) از روی مستندات و wiki  های پروژه می‌توان فهمید! البته معمولا مستند سازی هم کمی با تاخیر نسبت به محصول می‌رسه امیدوارم مستندات بدرد بخوری از پروژهقاصدک استخراج بشه  :D

من هم آرزو می‌کنم مثل صنعت خودرو سازی نشه که نه تنها بومی سازی دانش نیست بلکه یه جورایی استعمار پنهان و صنعتی است!!

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #14 : 10 شهریور 1391، 08:42 ب‌ظ »

مشکل ما اون چرخ یا موتور یا اتاق یا فرمون .... نیست اصلا ;D مشکل همون آرمه که اون جلو میزنن و بعضی وقتا بعضی ها اونو که نشون دهنده تولید یکی دیگه هست برمیدارن و آرم خودشونو میزنن جلو اون و به عنوان محصول خودشون عرضه می کنند.(از این چیزا تو صنعت خودروسازی ما به وفور یافت میشه ;D )
امیذوارم صنعت تولید سیستم عامل بومی ما شبیه خودروهای بومی و ملی نشن 8) .
یا حق

باید ببینیم چقدر دانش توسظ این دوستان بومی شده (مطمئنا محصولی بومی نشده) از روی مستندات و wiki  های پروژه می‌توان فهمید! البته معمولا مستند سازی هم کمی با تاخیر نسبت به محصول می‌رسه امیدوارم مستندات بدرد بخوری از پروژهقاصدک استخراج بشه  :D

من هم آرزو می‌کنم مثل صنعت خودرو سازی نشه که نه تنها بومی سازی دانش نیست بلکه یه جورایی استعمار پنهان و صنعتی است!!

خدا رو شکر مسئولش خوب پاسخ میده. باید ببینیم چی میگه :)