انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: آخه این چیه!؟!؟!؟!  (دفعات بازدید: 7559 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ali.t

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 199
آخه این چیه!؟!؟!؟!
« : 10 اردیبهشت 1387، 10:17 ب‌ظ »
منبع:http://glassyworld.wordpress.com/2008/04/28/101-%d8%af%d9%84%db%8c%d9%84-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d9%86%d8%b5%d8%a8
-%d9%84%db%8c%d9%86%d9%88%da%a9%d8%b3%d8%9b-101-%d8%af%d9%84%db%8c%d9%84-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d8%ae
%d9%86%d8%af%db%8c%d8%af/


101 دلیل برای نصب لینوکس؛ 101 دلیل برای خندیدن
28 04 2008

این وبلاگ های طرفدارن اپن سورس را دیده اید، مخصوصا آن علاقمه مندان لینوکس، آقا به خدا عیبی ندارد آدم عاشق چیزی باشد و در وبلاگ اش از آن تعریف کند، به شرطی که نه حریف اش را مورد حمله قرار دهد (چیزی که به لطف پروردگار لینوکسی ها به آن عادت دارند) و دوم اینکه خالی بندی (دروغ) هم نگویند که کلا لینوکس = دروغ،…

اما از همه اینها که بگذریم می رسیم به اینکه نویسنده وبلاگ های لینوکسی و طرفدار جامعه - مسخره- متن باز، آدم های شوخ و بیشتر احمقی هستند که فقط بلندند خالی ببندند، اصلا اینقدر خالی بندی های خفنی می کنند که آدم هم گریه اش می گیرد به این همه نفهمی هم خنده اش می گیرد از این همه احمقی…

نمی دانم شما “101 دلیل بر اینکه لینوکس از ویندوز بهتر است” را خوانده اید یا نه، البته نمی شود تا آخر خواند چون هوون اولاش آدم از خنده می میره… یعنی واقعا آدم هایی پیدا می شوند که اینقدر دانش و سواد کامپیوتری شان پایین است…

خوب من تصمیم گرفته ام تا این 101 دلیل را در وبلاگ ام قرار دهم و با دلیل بگویم که این دلایل بچه گانه و خنده دار فقط خیالات و رویا های کودکانه دو شخص (حالا یا بیشتر یا کمتر) است که در وبلاگ پر از مطالب بی ارزش خود نوشته اند…

برای دیدن دلایل و پاسخ های من، و پی بردن به بی سوادی بعضی از این اپن سورسی ها، می توانید به ادامه مطلب بروید….

    (نکته: مخاطبان من همه اپن سورسی ها نیستند، بعضی از اپن سورسی ها بسیار محترم هستند، پس لطفا به دل نگیرید…)

با هم بخوانیم و با هم بخندیم…

1- اون کار می‌کنه!: خوب خدا را شکر حداقل این یک ویژگی را لینوکس دارد…

2- لینوکس مشکل ویروس ندارد!! و این به دلیل نبود ویروس برای لینوکس نیست، بلکه به این دلیل است که لینوکس خیلی ایمن تر است، و خیلی کمتر از ویندوز مستعد ویروس است! حتی استیو بالمر هم نمی‌تونه ویندوز رو از ویروس‌ها رها کنه! هنوز قانع نشدین؟

خوب باز خوبه که این آقا مثل اون برادر جادی که فکر کنم دکترای ویروس شناسی دارد که فرمودند “لینوکس ویروس ندارد” بهتر است، چون حداقل عنوان می کند که کمی ویروس دارد (چقدر اینها شکسته نفسی می کنند) (در مورد آقای دکتر جادی (استاد ویروس و لینوکس شناسی بعدا صحبت می کنم)

اما لینوکس و امنیت، قانع کننده ترین جواب مقایسه کامل و جامع سیستم عامل ها توسط مهندسین جهان بود که امنیت لینوکس هم سطع اپل و پایین تر از آن بود و همچنین اختلاف کمی با ویندوز ویستا داشت. در مورد اینکه هم ویروس نداره خوب یک دروغ محض است، لینوکس ویروس های زیادی دارد، اما یک هکر برای آسیب رساندن کی می آید و یک سیستم عامل را هک می کند که کاربرانش از 5 درصد هم کمتر هستند!!!

آقای بالمر هم آنتی ویروس که نیست، لپن تاپ آن آقا مشکل داشته، آقای بالمر یک مغز به تمام معنا متفکر  و دور اندیش است، دقیقا همین چیزی که اپن سورسی ها از آن بی بهره هستند.

۳- زندگی بدون جاسوس‌ها، و نه فقط جاسوسها که بدور از همه‌ی اون برنامه‌های که در پس زمینه اجرا می‌شن و یه کارایی با هم می‌کنن، و شما هم نمی‌تونین کاریشون بکنین

آقا جاسوس چی هست، شما اصلا یک تعریف از جاسوس بلد هستید، چه برنامه ای ای چه پس زمینه ای،​ عزیز من ببخشید شما موشک می خواهید هوا کنید که جاسوس ها اطلاعات شما ار بدزدند و شما هم بدبخت بشوید…

اولا خودتان را پیدا کنید…

۴- لینوکس نیازی به defrag کردن پارتیشن ها ندارد!!! فایل سیستم های لینوکس به نحوی طراحی شده اند که داده ها را طوری توی دیسک می نویسند که نیازی به ابزاری برای defrag کردن ندارد!!!

بابا ماشاالله به این سواد،​ خوب حالا مصلا در ویندوز هر چند وقت یکبار باید Defrag کنی، می میری؟ چی کارت می شه،​ در ضمن اگر یک خورده سواد کامپیوتری داشتی می فهمیدی که دلیل پراکنده شدن اطلاعات ربط زیادی به فایل سیستم ندارد.

۵- در گنو/لینوکس هسته سیستم ،کرنل لینوکس، از محیط گرافیکی(X-Window) و از نرم افزار ها(OpenOffice.org) جدا است، پس هنگ (crash) کردن یکی از برنامه ها باعث هنگ کردن(crash) کل سیستم نمی شود، در ویندوز (ماکروسافت این را یکپارچگی می نامد!!!!!!!!!) اگر مرورگر وب هنگ کند کل سیستم هنگ می کند، و شما نیاز به ریستارت سیستم دارید!

هر سیستمی یک هسته دارد، مهم این است که ویندوز و نرم افزار هایش زیاد هنگ نمی کند در صورتی که لینوکس کلا هنگ است!!!

۶- لینوکس نیازی به دوباره نصب شدن دوره‌ای ندارد! در ویندوز اگر سیستم عامل خراب شود، هیچ راه ساده ای برای بازگردانی سیستم نیست، خیلی از مدیران پشتیبانی هیچ راهی غیر از دوباره نصب کردن سیستم ندارند! و این یعنی دوباره نصب کردن درایورها، نرم افزارها، و تنظیمات کاربری!! در لینوکس غیر از خرابی هارد دیسک، نیازی به دوباره نصب شدن سیستم نیست! خیلی از مشکلات در لینوکس بدون دوباره نصب کردن سیستم قابل حل هستند. اگر به هر دلیلی (شاید مثل من بخواهید از سوزه به اوبونتو و بعد به پارسیکس مهاجرت کنید!) شما نیاز به نصب دوباره دارید، با داشتن یک پارتیشن home جداگانه می توانید، تنظیمات خود را در همه‌ی توزیع ها داشته باشید!!

وای… وای… چقدر این استاد احمق است… عزیز من شما برو یک ویندوز ویستا اورجینال بخر، بعد آن را نصب کن و ازش درست استفاده کن، می یکی از فامیل هایمان سال 1379 یک کامپیوتر پنتیوم وان خرید یا ونیدوز ME، هنوز که هنوزه سیستم عاملش را عوض نکرده (تازه اصل هم نیست) همه کار هم باهاش کرده، شاید صد تا نرم افزار روش نصب باشه، و به همه جای سیستم هم سرک کشیده و … اما هنوز یک پیغام خطا بی مورد و یا کندی سیستم نداشته (هنوز هم Defrag نکرده) اصلا لینوکس می تواند دو سال رو سیستم عین آدم باشد.

در ضمن منظور از خرابی سیستم عامل چیست؟ تو ویندوز 100 راه وجود دارد تا بتوانی سیستم عامل را تعمیر کنی، می تواند تک تک فایل ها را برای صحت و سلامت کامل چک کند، گزارش کامل از فعالیت ها می دهد اصلا ویندوز داخل خودش ابزار دکتری دارد تا سیستم عامل اگر دچار مشکل شد بشه بر طرف اش کرد. خوب دوست عزیز اگر کمی سواد کامپیوتری داشتی می توانستی بیشتر و بهتر بفهمی…

۷- لینوکس همچنین بعد از نصب و تنظیم یک سخت‌افزار جدید نیازی به ریبوت شدن ندارد! (مهرداد: شما می‌تونین با دستوراتی از قبیل modprobe یا rmmod هنگام روشن بودن سیستم یک سخت‌افزار رو وارد کار یا از کار خارج کنید!)

خوب ندارد که ندارد، این کجایش ویژگی است یکی به من بگه، در ضمن این ری استارت شدن مجدد در مورد همه سخت افزار ها نیست دکتر جان….

- خیلی مهمتر اینکه لینوکس خودش، خودشو ریبوت نمی‌کنه، من(نویسنده!) موقعیتی رو دیدم که ویندوز بروز رسانی‌ای انجام داد، سپس خودش! سیستم رو ریبوت کرد

بعد نصب بعضی از بروز رسانی های ویندوز، مخصوصا بروز رسانی های امنیتی کامپیوتر نیاز به ری استارت دارد، اگر انگلیسی بلد بودی می توانستی بفهمی که ویندوز این را به اطلاع کاربر می رساند.

لینوکس نیازی به ریستارت دوره‌ای هم ندارد!!!! (مگر وقتی که کرنل جدید را نصب کردید و می خواهید از آن استفاده کنید) هرگاه برنامه ای هنگ یا کرش کرد تنها باید آنرا ریستارت کرد، و نیازی به ریستارت کل سیستم نیست! (البته دقت کنید، که ما کاربران ناوارد گاها برای رفع یک مشکل لینوکس رو ریبوت می‌کنیم! این دلیلی برای این نیاز نیست! بلکه ما بلد نیستیم! کما اینکه من در مواردی قبلنا ریبوت می‌کردم، ولی بعد که فهمیدم نیازی نیست، و چطور می‌شه حلش کرد دیگه نکردم )

فکر می کنم این بحث ری استارت را برای صدمین بار گفت، (یک ویژیگی دروغین را 101 یک بار می گن تا بشه 101 دلیل، چقدر اینها با نمک هستند)

اگر وقتی در لینوکس کرنل جدید نصب شود باید آن را ری استارت کرد پس نمی شود گفت لینوکس نیاز به ری استارت دوره ای ندارد،​ دوست عزیز من سالهاست با ونیدوز کار می کنم و تا الان هنگی نکرده است که فقط مجبور به ری استارت باشم. در ویندوز می شود جلوی هنگ کردن را گرفت اما در لینوکس نه…

۱۰- لینوکس می تواند از بیش از ۱۰۰ فایل سیستم مختلف بخواند. ویندوز محدود به دو، سه تا فایل سیستم خودش است!

اولا مایکروسافت سیستم فایل های زیادی دارد، هر سیستم عامل جدید مایکروسافت هم از تمام سیستم فایل های قبلی پشتیبانی می کند، سیستم فایل های خارج از مایکروسافت به این دلیل است که مایکروسافت یک شرکت تجاری است و لینوکس یک سیستم عامل آزاد است. در ضمن این یک ویژگی نیست این یک امکان بسیار ساده است.

۱۱- شما سورس کد برنامه را دارید، و اگر برنامه نویس باشید، می توانید آنرا بسته به نیاز خود بهتر کنید، ایراد های آن را برطرف کنید و… خیلی از کاربران معمولی فکر می کنند، این اصلا ضروری و کاربردی نیست، , ولی وقتی سازنده ی یک برنامه، پشتیبانی یک برنامه را برای فروش نسخه جدیدتر قطع می کند، متوجه اهمیت این موضوع می گردند.

اپن سورس بودن ویژگی خوبی نیست.

۱۲- لینوکس می تواند در یک logical partition و یا روی هارد دیسک دوم سیستم بخوبی نصب گردد، ولی ویندوز تنها باید در یک پارتیشن اصلی(primary partition) سیستم نصب گردد!

وای… این یک ویژگی نیست، خوب حالا می تواند نصب شود آیا سیستم عامل قوی است، شما دارید یک سری امکانات را سر هم می کنید و می گید بیا این هم ویژگی … این که نشد

اتفاقا نصب روی پارتیشن اصلی بسیار خوب و بهتر است دیسک دوم است.

۱۳- لینوکس را می توان روی یک تلفن همراه تا یک ابرکامپیوتر نصب کرد.

وای … وای … واقعا این لینوکس ترکونده اصلا…

نکنه یادتان رفته ما داریم در مورد سیستم عامل کامپیوتر های شخصی صحبت می کنیم

۱۴- لینوکس می تواند برنامه های حساسی را راه‌اندازی کند مثلا در یک هواپیما. و بطور کلی امروزه خیلی از دستگاه‌های که اطرافتون می‌بینین از لینوکس استفاده می‌کنن! مثلا همین مودم ADSL تون!

وای چقدر خوبه، اما من یک سیستم عامل برای کامپیوتر شخصی ام می خواهم نه یک هواپیما…

۱۵- باگ‌های لینوکس از معادل تجاری آن خیلی کمتر است، و این مهمترین دلیل پایداری آن است

خسته شدم ار بس گفتم که یک هکر نمی آید وقت با ارزش خود را صرف پیدا کردن باگ در یک سیستم عامل با کمتر از 5 درصد کاربر کند…. اگر یک هکر بودید منظور من را تا الان می فهمیدید…

۱۶- شما می توانید آنرا به دوستان خود بدهید، و همه با هم از آن استفاده کنید، معلمانتان در مهدکودک و دبستان نمی گفتند وسایلتان را به دوستان خود بدهید، و با هم از آن استفاده کنید؟ لینوکس و متن‌باز دقیقا آنرا می خواهند، درحالی که اگر دیسک ویندوز خود را به دوستتان بدهید، شما را دزد می خوانند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

شما اگر دیسک مکینتاش را هم غیر قانونی بدهی دزد هستی، در مورد دلیل آزاد بودن لینوکس هم بعدا خواهم گفت

شما اگر فیلم را کپی کنی دزد هستی

درضمن آقای احمق اگر شما دیسک ویندوز را قانونی بخری می توانی آن را به هر کسی که دلت خواست بدهی، فقط دیسک ویندوز محدودیت نصب دارد، یعنی مثلا در نسخه حرفه ای بعد از 5 بار نصب دیگر قابل نصب نیست، کپی از یک محصول که تجاری می باشد (می خواهد هر محصولی باشد)​ غیر قانونی است.

در ضمن احمق خان در مهد کودک گفته اند وسائل خودتان را به دیگران بدهید نه وسایل شخص دیگری را، حق کپی ویندوز متعلق به مایکروسافت است پس این مال شما نیست!!!

۱۷- هزینه لینوکس بسیار کم است، نه تنها سیستم عامل مجانی است، بلکه برنامه ها و ابزارها را نیز می توانید بطور رایگان تهیه کنید! ممکن است شما بخواهید برای پشتیبانی یا آموزش هزینه ای بپردازید ولی آن هم بسیار کمتر خواهد بود…

وای چقدر خوب… از کی تا حالا رایگان بودند دلیل بر برتری است، از قدیم گفته اند هر چیزی که ارزان هست حتما یک عیب دارد (شما که از دوران مهد کودک خود خاطره دارید باید این را هم شنیده باشید)

۱۸- لینوکس و ویندوز هر دو محیط شل دارند. (توی ویندوز آنرا command prompt می گویند) محیط های شل در لینوکس(مثل bash) خیلی قدرتمندتر هستند، و شما می توانید برنامه های کاملی با زبانهای اسکریپتی بنویسید. و این برای انجام اتوماتیک کارهای تکراری بسیار مفید است. (مهرداد: لطفا با یه ذره دانشتون در این مورد نظر ندین!)

خوب یکی از این ویژگی های قدرتمند ار بگو…

۱۹- لینوکس را می‌توانید از CD بوت کنید، ویا آنرا روی هارد دیسک نصب کنید.

وای چقدر خوب، دارم خسته می شوم از دانش کم بعضی از دوستان

ویندوز هم سی دی لایو دارد…

۲۰- لینوکس شدیدا قابل حمل است، علاوه بر CD می‌تونین اونو از یک کول‌دیسک یا هارد قابل حمل هم بوت کنید!

وای، این ها چقدر احمق هستند (ببخشید ولی واقعا دیگه مجبور شدم) آخه دوست عزیز، اگر یک سری به بازار بزنی متوجه می شوی که ویندوز هم دارای کول دیسک های قابل حمل است که می توان آن را بوت کرد این کول دیسک ها برای  تمام نسخه های ویندوز هستند.

۲۱- می دانید، در پس زمینه ویندوز راه هایی برای دسترسی مستقیم دولت ایالات متحده به داده های شما هر گاه که بخواهند وجود دارد؟؟؟(چگونه؟) آره این بطور پیش فرض توی ویندوز تعبیه شده است… ولی در لینوکس این امکان وجود ندارد!!!! (بدلیل در دسترس بودن سورس کد برنامه…)

بله، همچنین چیزی هستش، خیلی از سرویس های تجاری اینها را دارند

دوست عزیز، مایکروسافت و یاهو و گوگل و … همگی تابع قوانین تجاری آمریکا هستند،​ به طور مثال گوگل، یاهو و مایکروسافت نتیجه جست و جوی های انجام شده در سایت خود را تا مدت زمان زیادی نگهداری می کنند (جالب است بدانید که مدت زمان قانونی 18 ماه است و باید بعد از این مدت اطلاعات ار کامل پاک کنند ولی همه شرکت ها این قانون را نقض کرده اند و فقط مایکروسافت بوده است که بعد از 18 ماه از سرور خود نتایج را حذف کرده است و می کند.

مثلا گوگل تمام ایمیل های دریافت و یا ارسال شده Gmail اش را می خواند و یاگانی می کند و آنها را به مقامات ایلات متحده (در صورت در خواست) ارسال می کند و این کار را فقط گوگل انجام می دهد و کاملا غیر قانونی است.

یا بلاگر تمام پست های ارسال شده کاربرانش را در هر وبلاگی بایگانی می کند  سپس آنها را به مقامات ایلات متحده (در صورت در خواست) ارسال می کند. این کار هم خلاف قانون است.

همچنین خود سازمان سیا و FBI به طور کامل در سرویس های جیمیل، یاهو و … نفوذ دارند.

پس فقط مایکروسافت نیست. یادمان نرود این مایکروسافت است که اطلاعات ار در مدت قانونی حذف می کند.

در ضمن جناب دکتر، ایالات متحده به ویندوز دسترسی مستقیم ندارد، باز هم دانش کم شما خودش را به خوبی نشان داد، باید خدمت شما عرض کنم که…

مایکروسافت یک برنامه در ویندوز دارد که پس از اتصال به اینترنت، مهمترین فایل هایی را که کاربر با آن کار می کند را به مایکروسافت ارسال می کند، در حقیقت یک کپی از آن را به مایکروسافت می فرستد، مثلا شما هر روز یک پروژه در نرم افزار Word​دارید، ویندوز بر اساس تعداد باز شدن آن فایل (در حقیقت تعاد کلیک ها) پس پیدا کردن بیشتر استفاده از یک فایل آن را انتخاب کرده و به سایت مایکروسافت می فرستد، و مایکروسافت مجاز است بدون اطلاع قبلی به کاربر آن اسناد را به مقامات ایالات متحده ارسال کند و این کار با تکرار می شود. همین

در ضمن اگر سو.اد کامپیوتری شما قدری بالا بود می فهمیدید که ویندوز در ابتدا نصب در توافق نامه میان کاربر و شرکت، این نکته را به کاربر می گوید که ویندوز این حق را دارد تا فایل ها ارسال کند و بدون اطلاع کاربر آن را در اختبار مقامات ایالات متحده دهد.

در ضمن در میان نرم افزار ها هم اینگونه است، مثلا نرم افزار (اسمش یادم نیست - کارش پخش فایل های صوتی و تصویری است) هنگان نصب در readme اش می گوید علاوه بر این نرم افزار یک برنامه جاسوس افزار هم جهت ذخیره کردن اطلاعات شما نصب می شود و شما در صورت موافقت با نصب این برنامه، جاسوس افزار را هم نصب نموده اید.

این جاسوس افزار مثلا اطلاعاتی از قبلی فایل های صوتی و تصویری شما را به شرکت ارسال می کند در حالی که از کاربر موافقت کرده است.

پس نه مایکروسافت و نه … دزدی نمی کنند بلکه تماما با اجازه کاربر است، کاربر می تواند آن نرم افزار و … را نصب نکند.

در ضمن دلیل اینکه این امکان در لینوکس نیست این نیست که اپن سورس است، بلکه چون کاملا آزاد است و متعلق به شرکت خاصی نیست و تابع قوانین تجاری ایالات متحده نمی باشد.

(امیدوارم فهمیده باشی… هر چند بعید است…)

۲۲- لینوکس بطور داخلی(built in) مجازی سازی دارد. و شما می توانید بطور همزمان گونه های مختلفی از لینوکس، یا دیگر سیستم عامل ها را اجرا کنید.

هر چه قدر فکر می کنم می بینم دلیل برتری نیست، فقط یک امکان خیلی سطحی و خارج از نیاز است.

۲۳- کرنل لینوکس تعداد عظیمی درایور سخت افزار های مختلفی را داراست، و برای استفاده از آنها شما نیازی به نصب هیچ چیز ندارید، در حالی که توی ویندوز برای استفاده از یک آداپتور بلوتوث شما باید درایور آنرا نصب کنید!

نه، به طور مثال لینوکس نمی تواند مودم های ویندوز را شناسایی کند، می دانی چرا؟ چون باید حق تجاری آن را بخرد و آنقوت می شود پولی…

عزیز من پشتیبانی از سخت افزار باید کاملا با مجوز از شرکت سخت افزار باشد و مایکروسافت نمی تواند همین طوری سخت افزار اضافه کند.

۲۴- عدم وابستگی به فروشنده، با نرم‌افزارهای انحصاری شما به فروشنده (یا سازنده) وابسته هستید، ولی با لینوکس و نرم‌افزارهای آزاد شما آزادید انتخاب کنید، چه کسی از سیستمهای شما پشتیبانی کنه!

اصلا آزاد بودن به این شکل خوب نیست، وقتی ما یک نرم افزار را می خریم می بینیم که نیاز است تا با فروشنده در ارتباط باشیم،​ اما در لینوکس چه طو، سیستم عامل را رها کردن به امان خدا و یک مشت انسان را فریب داده اند تا برایشان تبلیغ کنند، فقط همین…

۲۵- از بین نمی‌ره! و پشتیبانیش تموم نمی‌شه! مثل خیلی از سیستم‌عاملهای اعجاب‌آور ولی اختصاصی مثل OS/2 یا BeOS دلیلش اینه که سورس برنامه‌هاش بازه و همیشه یکی هست که پشتیبانی کنه! الان هم که کلی از شرکتهای بزرگ دنیا از IBM و Oracle و Google و Nokia بگیر تا Novel و RedHat و Canonical و n تا دیگه(مهرداد: خداییش خیلی زیاده! احتمالا اگه وقت‌کنم بزودی یه لیست از اونا رو می‌زارم توی بلاگ  )، که سرمایه‌گزاری های کلانی روی نرم‌افزارهای آزاد/متن‌باز کردند!

هیچ کس نمی تواند پشتیبانی ای مانند فروشنده اصلی داشته باشد، مثل یک نمایندگی اصلی و یک مغازه ساده می ماند، اگر قرار باشد هر کسی پشتیبانی کند حقوق مصرف کننده چی؟ (امیدوارم از حقوق مصرف کننده چیزی بدانی؟)

 ۲۶- برعکس ویندوز، لینوکس از Registry استفاده نمی‌کنه!اکثر قریب‌به اتفاق برنامه‌ها تنظیماتشون رو توی فایلهای متنی ذخیره می‌کنن! که مدیریت و پشتیبان گرفتن از اونا بسیار ساده و قابلیت حمل از یک سیستم به یه سیستم دیگه در اونا بسیار بالا است! (مهرداد: فکر کن، من الان کلی Extention و … و تنظیمات روی فایرفاکسم دارم! که می‌تونم خیلی راحت اونا رو بین هر چندتا سیستم که بخوام جابجا کنم! پای ویندوز ببرم!و…) بزرگترین مشکلات رجیستری زمانی‌است که خراب می‌شه! و از جایی که با فرمتهای خفن نا مشخصی ذخیره می‌شه برای کار کردن با اون باید

استفاده کردن از ریجستری دلیل بر بد یا خوب بودن نیست، هر سیستم عامل این انتخاب را دارد که قسمت ها و تنظیم های مهم سیستم را یکجا نگهداری کند.

آخه عزیز من، کجاش پشتیبان گرفتن از یکسری فایل های متنی که باید کل سیستم را برای پیدا کردنشان بگردی آسان تر است و آنوقت بیای و برگردانیشان، در حالی در ویندوز می شود از ریجستری و کل تنظبمات آن پشتیبان گرفت و به سادگی آنها را بازگرداند.

در ضمن کی گفته که حمل نسخه پشتیبان ریجستری ویندوز سخت است. (شما اصلا ویژگی ها را نمی گویی بلکه کلا داری سیستم لینوکس را توضیح می دهی، اینها که گفتی دلیل بر خوب بودن لینوکس نسبت به ویندوز نیست)

نه عزیز من خرابی ریجستری باعث نمیشود کل ریجستری از بین برود،​ فرمت ریجستری هم کاملا مشخص است و کی گفته که نا مشخص است (اگر شما فرمت ریجستری حالیت نمی شه مشکل شماست نه ویندوز) در ضمن در حالت معمول ریجستری خراب نمی شود.

۲۷- توی سیستم عامل‌ها از همه بیشتر برای لینوکس مستندات وجود داره! و بیشتر این مستندات آزاد هستند! (دقت کنید! آزاد با مجانی فرق می‌کنه! و از مجانی بهتره!)  این مستندات خیلی خوب نوشته شدن، و اکثر نحوه‌ی کار خود برنامه رو هم توضیح می‌د

وای چقدر خوب، حالا چون ویندوز نداره (که البته خوبش هم داره و شما بی اطلاع هستی) پس لینوکس بهتره

مستندات دلیل بر برتری یک سیستم عامل نیست، حالا چقدر هم مهم است که آزاد باشه، ترو خدا برو یکم مطالعه کن بعد بیا زر زر کن.

۲۸- لینوکس پشتیبانی آنلاین آزاد و مجانی بیشتری دارد، همینطور در اکثر شهرهای اکثر کشور ها گروه‌های کاربری لینوکس هستند که می‌توانید برای رفع مشکلات از اونا استفاده کنید! (مهرداد: الان توی چندین شهر بزرگ کشور خودمون هم گروه‌های کاربری فعالی هستند! و در چندین شهر هم این گروه‌ها در حال شکل‌گیری هستند! لیست اونا و آدرس وبسایتشون رو توی سایدبار وبلاگ می‌تونین ببینین!)

مایکروسافت سایتی برای پشتیبانی کاملا رایگان دارد، من خودم هر سوالی داشتم بهم جواب دادن و انصافا هم خلیلی خوب پاسخ می دهند، مایکروسافت در تعداد زیادی از کشور های جهان (مالزی، آلمان، ایالات متحده و …) مرکز پشتیبانی دارد که با یک تلفن هر سوالی داشته باشی می پرسی

در ضمن در مورد خود سیستم عامل صحبت کن… اگه می فهمی

۲۹- خانواده‌ی بزرگی که اطراف لینوکس در سراسر جهان شکل گرفته بسیار باحال هستند! و کمک به شما از همین الان شروع شده! حتی اگه شما الان لینوکس نداری

ببخشید این که گفتی ویژگی سیستم عامل یود؟ بعد من چند سال هستد که لینوکس نصب کردم (برای تست) چه کمکی به من شد، جز اینکه کامپیوتر هم هی به من فحش می ده که چرا لینوکس نصب کردی آخه پدر سیستم را در آورده!!!

۳۰- لینوکس روی سخت‌افزارهای قدیمی هم اجرا می‌شه! و شما نیازی به خرید آخرین و گران‌قیمت‌ترین سخت‌افزارها را ندارید! و اگر برنامه‌ای که شما نیاز دارید نیاز به سخت‌افزار جدید دارد باز هم می‌توانید از سخت‌افزار قدیمی خود برای برخی مصارف استفاده کنی

همین دیگه، مایکروسافت همیشه کاربرانش را به استفاده از جدیدترین سیستم ها دعوت می کند، خوب این به نفع کاربر هم هست، با این حال شما می توانی روی سیستم های قدیمی ویندوز هم نصب کنی

در ضمن من روی سیستم با رم 128 مگابایت و گرافیک 64 نتوانستم اوبونتو 7.10 نصب کنم چون پیغام خطا داد که سیستم قادر به نصب اوبونتو نیست، همین سیستم براحتی ویندوز XP را جواب می دهد.

۳۱- شما می‌تونین، سیستم قدیمی‌تونو تبدیل به یک کلاینت سبک (thin Client) کنید! و همچنان از اون استفاده کنید! (  چند تا سیستم داشته باشید!)

اینها همگی در ویندوز می شود فقط با کمی مطالعه…

۳۲- کاملا محلی‌سازی شده! بخاطر وجود اجتماع‌های خوبی که اطراف لینوکس هستند و باز بودن سورس خیلی سریع و راحت نرم‌افزارها محلی سازی می‌شن! (مهرداد: دقت کنید که محلی‌سازی چیزی بیشتر از ترجمه است! و یه نکته‌ی دیگه: با نحوه‌ی توسعه‌ی نرم‌افزارهای آزاد/‌متن‌باز الان هر کسی که حتی یک ذره هم از برنامه‌نویسی اطلاعی نداره می‌تونه یک نرم‌افزار رو بطور کامل ترجمه و محلی کنه! و اینو یادتون باشه که توی دنیای نرم‌افزارهای آزاد لزومی نداره که شما برنامه‌نویس باشید تا بتونید به توسعه کمک کنید! خیلی کارهای دیگه‌ای می‌شه انجام داد

مگه این کار ها را لینوکس و شرکت های توسعه دهنده آن می کنند؟ نه، عزیز من چهار تا آدم که فکر می کنند خیلی انسان هستند مثل شما ها، میان و محلی سازی انجام می دهند و خوب اون شرکت توسعه دهنده لینوکس هیچ کاری جز در اختیار گذاشتن سورس لینوکس هست همین و آزاد گذاشتن اون، در حالی مایکروسافت داره روی محلی سازی خودش و تیم اش کار می کنند، و تحقیق می کنند و کار را به آزاد نمی گذارند به امان خدا.

۳۳- مدیریت بسته‌های نرم‌افزاری بسیار عالی! لینوکس دارای ابزارهای مدیریت بسته‌ی بسیار عالی و قوی است، که نصب نرم‌افزار و بروز رسانی اونو بسیار ساده‌تر، حتی ساده تر از Next, Next کرده!

Next، ربطی یه ویندوز نداره، بلکه برنامه های تحت ویندوز می توانند از این روش نصب شوند و بستگی به نرم افزاری دارد که شما آنرا نصب می کنید. در این زمینه ویندوز بسیار عالی! ار لینوکس عمل کرده است.

۳۴- بروز رسانی بسیار راحت! اکثر توزیع‌های لینوکس کار بروز رسانی از یک نسخه به نسخه‌ی بعد رو بسیار ساده کرده‌اند

شما می توانی خیلی راحت، بدون از دست دادن اطلاعات ویندوز 98 خود را به XP و Vista و … تبدیل و بروز کنی یا می توانی با فعال کردن Automatic Update ویندوز، براحتی فایل های بروز رسانی را دانلود و نصب کنی بدون حتی یک کلیک…!!!

۳۵- کنترل کامل سیستم دست شماست! برنامه‌هایی نیستند که بدون اطلاع و اجازه‌ی شما شروع به انجام اعمالی مثل بروز رسانی کنند!

در ویندوز کنترل سیستم دست کی هست؟ شما بل نیستی کنترل کنی چرا ه ویندوز گیر می دهی؟

هیچ برنامه در ویندوز (حتی خود ویندوز)​ بدون اجازه شروع به بروز رسانی نمی کند.

۳۶- درحالی که هم لینوکس و هم ویندوز واسط گرافیکی دارند، ویندوز فقط یک واسط گرافیکی به شما ارائه می دهد. در لینوکس همه چیز قابل انتخاب است، و شما برای هرکاری تعداد عظیمی انتخاب های گوناگون دارید، و می توانید از هرکدام از چندین محیط و واسط گرافیکی‌ای که در دسترس دارید استفاده کنید. شما می‌تونین یک محیط گرافیکی زیبا (KDE4) یا یک محیط گرافیکی سبک(خیلی زیاده!) استفاده کنید!

در ویندوز می توان پوسته های بسیار زیادی را نصب کرد (حتی از سایت خود مایکروسافت و به صورت کاملا رایگان)

می توان پوسته های ویندوز را خلق کرد… دیگه چی می خواهی؟

۳۷- بیشتر توزیع های لینوکس به همراه تعداد زیادی نرم‌افزار و ابزار برای کارهای مختلف(مثل نرم‌افزار اداری OpenOffice.org) توزیع می گردند، نه تنها سیستم عامل آزاد و رایگان است، بلکه شما نیازی به پرداخت پول برای برنامه های کاربردی نیز ندارید… بله خیلی از این نرم‌افزار های آزاد/متن‌باز برای ویندوز هم وجود دارند(مثل OpenOffice.org یا Mozilla Firefox) ولی برای ویندوز شما نیاز دارید آنها را یافته، و دانلود و نصب کنید، در حالی که در اکثر توزیع های لینوکس آنها به طور پیش فرض نصب می باشند.

همین کار لینوکس به خیلی از شرکت ها لطمه زده است.

در ویندوز شما همه چیز دارید؟ شما در ویندوز IE دارید که رایگان هست و هزار تا ابزار دیگه… مثل ابزار ساخت فایل های EXE یا ابزار ساخت و ویرایش فونت، ابزای که می تواند حرف های شما را از میکروفون تشخیص دهد و آنرا در نرم افزار های پردازشگر متن (مثل MS Word) تایپ کند و … (همه هم رایگان هستند)

۳۸- با نصب یک توزیع که عموما ۱۰ تا ۲۰ دقیقه بیشتر طول نخواهد کشید، اکثر برنامه‌های مورد نیاز خود، از پخش‌کننده‌ی فایلهای صوتی و تصویری تا برنامه‌ی اداری(Office) را خواهید داشت، در حالی که بعد از نصب ویندوز که خود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان خواهد بود، باید ساعت‌های بشینید و نرم‌افزار های مورد نیاز خود را نصب کنید.

نه، بستگی دارد شما چه نرم افزای را به خواهید و به آن نیاز داشته باشید، نصب لینوکس برای من 1 ساعت طول کشید و من با همان سیستم ویستا را در 40 دقیقه و XP را در 20 دقیق نصب کردم

برنامه صوتی تصویری و … و همه در کنار هم بودند.

۳۹- اکثر برنامه‌های ویندوز فضای زیادی روی هارد دیسک سیستم شما می‌گیرند! در مقابل می‌بینیم که حجیم ترین پکیجهای لینوکس بسته‌های مستندات برنامه‌ها هستند! و اکثر برنامه‌ها حجم خیلی کمی نسبت به مشابه ویندوزی خود دارند! دلیل این امر استفاده از کتابخانه‌ها و ابزارهای مشترک بین نرم‌افزارهای لینوکسی است! مثلا شما چند برنامه و کتابخانه جمعا به حجم ۵۰مگابایت نصب می‌کنید و سپس صدها برنامه روی سیستم شما از همانها استفاده می‌کنند، در حالی که در ویندوز هر کدام از آن صد برنامه باید اکثر کارها را خود انجام دهند و بالاجبار حجم بالایی روی دیسک سیستم اشغال کنند

نه اصلا این طور نیست، این مورد شما شاید بتواند تنها چند مگابایت را کمتر کند و حجم برنامه بستگی به خیلی از چیز های دیگر دارد. (ببینم شما اصلا پای کامپیوتر نشتی)

۴۰- در ادامه مطلب قبل باید گفت اکثر توزیع های لینوکس به همراه هزاران پکیج نرم افزارهای مختلف می آیند، در حالی که ویندوز حتی ابزارهای اولیه مثل یک ویرایشگر متن خوب ندارد. آره notepad هست، اگر شماnotepad رو نرم افزار خوبی بدونید!!!!!! تفاوت در این است، پیدا کردن،پرداخت هزینه، دانلود کردن، و نصب کردن یا اینکه همه آنها توی DVD توزیع لینوکستان باشند، و شما تنها آنها را نصب کنید!

اولا این مطلب را برای چندمین بار گفتی (101 دلیل در حقیقت یک دلیل است که صد بار تکرار شده ات، همین!!!)

در ضمن یک ویرایش گر خود Word Pad هست که خیلی کامل هست

در ضمن آقای بی سواد Notepad ویرایشگر متن نیست…

۴۱- OpenOffice.org که در لینوکس موجود است توانایی تبدیل سند شما بطور مستقیم به فرمت PDF را داراست، در حالی که در ویندوز باید یک برنامه‌ی اضافه خریداری یا دانلود و نصب کنید

آخ، ای شکاش یک کمی عقل و شعور ات می رسید

اگر مایکروسافت این کار را بکند باید از Adobe اجازه بگیرد و Adobe باید به مایکروسافت پول بپردازد (یعنی حتی پشتیبانی از فرمت PDF به نفع مایکروسافت هم هست)​اما Adobe اجازه نمی دهد و پول هم نمی دهد همچنین به خاطر رقابت این دو شرکت مایکروسافت می خواهد این فرمت را در ویندوز تحریم کند.

۴۲- موزیلا‌فایرفاکس که به همراه همه توزیع های لینوکس است، بسیار بسیار برتری هایی بر IE ی ویندوز دارد، (که بیان آنها خود مقاله ای بس عظیم است!) برای مطلع شدن از ۱۰۱ کار که فایرفاکس می‌تواند انجام دهد که IE نمی‌تواند اینجا را مطالعه کنید!!!!!!!!!!

بابا، بفهم، عقل داشته باش… بحث نرم افزار های داخلی را پیش نکش، موزیلا کجا لینوکس کجا

ما داریم در مورد لینوکس و ویندوز صحبت می کنیم و آنوقت شما داری از موزیلا و IE می گی.

خوب آقا IE بد (که اصلا این طور نیست) شما روی ویندوز فایرفاکس عزیز خود را نصب کنید!!!

۴۳- مرور وب تنها بهتر نیست،که سریعتر نیز هست! بلکه شبکه در لینوکس خیلی سریعتر است.

با این مودم های 56K و کابل های مسی پوسیده مخابرات ایران، مرور وب در لینوکس و ویندوز فرق زیادی ندارد….

۴۴- لینوکس به همراه بازی های خوبی نیز می آید! برای آشنایی با ۱۰ بازی برتر لینوکسی اینجا را مطالعه کنید!

وای…

هیچ گیمر (یعنی بازی خور) طرفدار لینوکس نیست

چرا چون بازی های برتر دنیا در لینوکس اجرا نمی شوند

همه جا دنیا حتی اپن سورسی ها ویندوز را بهترین سیستم عامل برای بازی می دانند. ای کاش کمی در اخبار روز دنیای کامپیوتر بودی و می فهمیدی که دنیا دست کی هست.

۴۵- pidgin و kopete دو ابزار چت محبوب در لینوکس که قابلیت کار با همه‌ی پروتکل ها را دارا می باشند… و pidgin که نام قبلی آن Gaim بود برای ویندوز نیز وجود دارد…

باز رفت تو بحث نرم افزار …

خوب همین را که می گی برای ویندوز هم هست، تو ویندوز نصب کن (فشارم داره میاد پایین از بس حرص خوردم)

۴۶- copy و paste اینجا ساده تر است… تنها متن را انتخاب کن، بعد با فشردن دکمه ی میانی موس هرجا که خواستی آنرا بچسبان(paste) … البته Ctrl+C و Ctrl+V برای کاربران تازه وارد موجود است…

تو ویندوز که خیلی سخت جون خودت … (من نمی دانم کپی کردن دیگه چه دلیلی است برای انتخاب یک سیستم عامل)

خوب فهمیدیم که لینوکس بدرد کپی کردن می خورد (همه اش کپی کنید، کپی بردار های دزد)

۴۷- راه اندازی سیستمی مثل media center بسیار ساده است… شما نیازی به خرید نرم‌افزار های اضافه یا نصب یک سیستم عامل دیگر ندارید. برای تبدیل سیستم خود به یک کامپیوتر Media center این مطلب را بخوانید.

تشریف ببرید یک ویندوز Media Center بخرید و لذت ببرید…

۴۸- همچنین لینوکس دارای یک محیط دسکتاپ سه‌بعدی قابل استفاده و خوب است، که کار کردن با سیستم را آسان تر و جذابتر می کند. و البته در اکثر مواقع نیازی به خرید سخت‌افزار جدید ندارید.

ویندوز هم دارد… (اول ویندوز داشت بعد لینوکس از ویندوز تقلید کرد)

۴۹- متنی که یکبار کپی کرده اید را تا ساعاتی دیگر بارها می توانید استفاده کنید! با استفاده از ابزاری به نام Klipper که در محیط دسکتاپ KDE بطور پیش فرض نصب است. و برای مدیریت کلیپ برد سیستم است.

کلیپ برد ویندوز تا زمانی که سیستم Logoff یا Restart نشود،​ هر چیزی را که درونش باشد نگه می دارد، حتی شده برای چند روز…

۵۰- مدیر فایل konqueror این امکان را به شما می دهد تا بطور گرافیکی ببینید هر فایل چقدر فضا اشغال کرده است. این برای فهمیدن سریع اینکه فضای این پارتیشن را کدام پوشه اشغال کرده و حذف موارد اضافه بسیار پرکاربرد است.

همچنین ابزاری برای ونیدوز هم هست

۵۱- هیچ پیغام رنج‌آوری وجود نداره، مثل ویستا که دائم به کاربر پیغام می‌ده که فلان برنامه می‌خواد فلان فایل رو باز کنه، بکنه؟ و کاربر همیشه می‌گه آره! و می‌رنجه از این همه سوال! (مهرداد: جالبه ها! طراحان ویستا فکر کردن امنیت یعنی همین! خوب کاربر خودش موافقت می‌کنه با همه چیز پس اگه مشکلی پیش اومد خودش خواسته!)

وای وای این یارو چقدر احمق هستش

اولا اون پیغام ویستا اسمش UAC هست…

مخفف عبارت User Account Control

این پیغام وقتی ظاهر می شود که کاربر یک برنامه را که باعث تغییر در ریجستری یا اتصال به شبکه (یا هر کار مهمی که انجام بدهد) را اجرا کند. در این پیغام کلمه عبوری را که کاربر با آن وارد سیستم شده است خواسته می شود، امنیت این برنامه وقتی است که شخص غریبه ای در حال کار است آنوقت می فهمی امنیت یعنی چی

تازه خود اوبونتو هم همچنی چیزی داره وقتی من می خواستم درایو NTFS​ را از اوبونتو باز کنم یک پیغام برای وارد کردن رمز عبور داد و خیلی وقت های  دیگر هم ظاهر شد که باعث رنجش من شد (حتما امنیت یعنی این!!!)

۵۲- لینوکس های سرور در بر دارنده‌ی MySQL و PostgreSQL هستند، که ابزارهای مدیریت پایگاه های داده ای بسیار قوی ای هستند، و دیگر شما نیازی به خرید و نصب این ابزار یا وب سرور یا دیگر ابزار سمت سرور را ندارید…

اگر با ویندوز سرور کار کرده باشی می فهمی لینوکس از سرور خیلی عقب هست.

۵۳- لینوکس برای محاسبات سنگین با استفاده از تکنیک کلاستر بندی کامپیوتر های استفاده می شود و بسیاری از ابرکامپیوتر ها در سراسر دنیا از لینوکس بعنوان سیستم عامل استفاده می کنند، ویندوز نمی تواند در این حد از سخت افزار را پشتیبانی کند.

سیستم من و خیلی های دیگر یک PC (یک کامپیوتر شخصی) هست

من ابر رایانه ندارم

هر وقت ابر رایانه خریدم لینوکس نصب می کنم

شما هم اگر ابر رایانه داری بعد قُد قُد کن…

۵۴- قابلیت پشتیبانی سیستم فایل ها، در حالی که فایل سیستم ntfs تا پارتیشنی به سایز ۱۶ ترابایت پشتیبانی می کند، فایل سیستم XFS در لینوکس پارتیشن های یک میلیون ترابایتی را پشتیبانی می کند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! آره بیشتر از اون چیزیه که به ذهن برسه!!

من هنوز هارد یک ملیون ترابایتی نخریدم، شما خریدی ؟

شما هم اگر خریدی … بعد قُد قُد کن…

۵۵- لینوکس می تواند تا ۱۰۲۴ پردازنده در یک کامپیوتر، را پشتیبانی کند، ویندوز هیچ گاه به مقداری در آن حدود نخواهد رسید!!!!!!!!!

ویندوز ویستا (و سرور) قابلیت پشتییبانی از چندین پردازنده را دارند…

بعد ببخشید که باز هم می گویم من و شما که یک PC داریم (چون ما داریم در مورد سیستم عامل های کامپیوتر های خانگی صحبت می کنیم، البته شما هنوز متوجه نشدید)​ 1024 پردازنده داریم!!!

حالا چون ویندوز نمی تواند 1024 پردازنده پشتیبانی کند باید بگیم لینوکس خوبه

لینوکس خوبه

ولی من یک PC دارم با یک پردازنده

۵۶- شما می توانید تنها با دستور dmidecode شماره سریال های سخت افزار ها و باقیه مشخصات سیستم را بفهمید!!!

در ویندوز بدون دستور هم می شود…

    این وبلاگ تا الان همین 56 دلیل را منتشر کرده است، بعدا قرار است ادامه بدهد، می خواهم ببینم دیگر چه دلیلی دارد؟

 

    دوستان عزیز، هر سیستم عامل ویژیگی های خاص خود را دارد و قطعا دارای برتری های هست، من خودم چند سال پیش زمانی که خواستم برای اولین بار لینوکس نصب کنم، بسیار مشتاق آن بودم…

    اما متاسافانه (حالا بدی خود سیستم عامل به کنار) دیدم که طرفداران سیستم عامل لینوکس و البته دنیای آزاد ( اپن سورس) خیلی انسان های بی عقلی هستند (ببشخید)

    آنها همه اش فقط یاد دارند رقیب خود را خراب کنند، این اصلا درست نیست…

    آیا این مقاله “101 دلیل برتری لینوکس نسبت به ویندوز” نمی توانست اسم بهتری داشته باشد…

    ایا من آنها را مسخره کرده ام و می کنم؟

    آیا آنها نمی تواستند نام این مقاله را “101 ویژگی لینوکس” بگذارند تا به سیستم عامل توهین آنهم به دروغ نشوند…

    آیا این “کیبرد آزاد” نبود که به دروغ عنوان کرد که لینوکس ویروس ندارد و ویروس فقط مخصوص ویندوز است؟

    آیا اینها همه توهین به ویندوز نیستند؟

    بعد شما به من می گوید که من به اپن سورس توهین کرده ام….

    بعد به من می گویید تو که از اپن سورس بدت می آید چرا از وردپرس استفاده می کنی

    در حالی که بیشتر طرفداران اپن سورس از ویندوز استفاده می کنند.

    بهع خودتان نگاه کنید

    من هیچ وقت به شما توهین نکردم

    این شما بودید که با مقاله های ضد ویندوز و مایکروسافت من را مجبور به بازگو کردن حقایق کردید…

    به خودتان نگاه کنید

    انسانیت (در این لحظه یک سوسک گنده از روی پایمان رد شد که بشدت توسط دمپانی له شد) با دیگران این نیست آقایان اپن سورسی!!!

    به نظر من لینوکسی ها و … (بیایید این مرز بندی مجازی را برداریم)​ می توانند با هم تبادل اطلاعات کنند، لینوکس و ویندوز در کامپیوتر کنار هم نصب می شوند، ای کاش در وب هم همینطور بود…


آفلاین محمدرضا بوذری

  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
  • جنسیت : پسر
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
پاسخ به: آخه این چیه!؟!؟!؟!
« پاسخ #1 : 10 اردیبهشت 1387، 10:29 ب‌ظ »
چیز مهمی نیست این وبلاگ همیشه همینطوره ... ;)
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین kinglet

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 214
  • جنسیت : پسر
    • My Personal Blog
پاسخ به: آخه این چیه!؟!؟!؟!
« پاسخ #2 : 10 اردیبهشت 1387، 10:34 ب‌ظ »
بابا این صاحب وبلاگ مشخص هست که عقده داره!  ;)
ای که دستت میرسد، کاری بکن
پیش از آن کز تو نیاید هیچ کار!!

آفلاین Zartosht

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جنسیت : پسر
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
پاسخ به: آخه این چیه!؟!؟!؟!
« پاسخ #3 : 10 اردیبهشت 1387، 10:59 ب‌ظ »
خدا بده عقل! وبلاگ زدی بود!!
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین Mohammad Hoseini

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 65
پاسخ به: آخه این چیه!؟!؟!؟!
« پاسخ #4 : 10 اردیبهشت 1387، 11:24 ب‌ظ »
ارزش خوندن نداره.
« آخرین ویرایش: 10 اردیبهشت 1387، 11:28 ب‌ظ توسط Mohammad Hoseini »

آفلاین علیرضا طالقانی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • جنسیت : پسر
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
پاسخ به: آخه این چیه!؟!؟!؟!
« پاسخ #5 : 10 اردیبهشت 1387، 11:57 ب‌ظ »
من نظرم میاد که باید قبول کنیم گاهی ما هم کاسه ی داغ تر از آش شدیم! خب حالا یکی هم از اون طرف! :)
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین محمد باقر اهتمام

  • High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 661
  • جنسیت : پسر
  • محمد باقر حمایت می کند از : Ogre3D , CrystalSpace
    • کتاب و انجمن فارسی گیمپ
پاسخ به: آخه این چیه!؟!؟!؟!
« پاسخ #6 : 11 اردیبهشت 1387، 12:26 ق‌ظ »
اجرت به لینوکس برای من گران تمام شد، گران تز از قیمت ویندوز
شما خوداتن تصمیم گیر هستید
یادتان باشد لینوکس یک سیستم عامل است، یک پدیده نیست
این نقل قول رو خود مدیر وبلاگ نوشته . خوشبختانه قبلا سیستم های امنیتی لینوکس این ویروس(نویسنده وبلاگ) رو شناسایی کرده و به سزای اعمالش رسونده و این 101 دلیل برای خندیدن تنها آوایی از برزخ ویروسها(وبلاگ های مرده) می باشد .
سازمان کنترل و گشت نامحسوس مهاجران وحشی به لینوکس
Happy Linux

آفلاین iqson716

  • High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • جنسیت : پسر
    • اُرِم
پاسخ به: آخه این چیه!؟!؟!؟!
« پاسخ #7 : 11 اردیبهشت 1387، 01:52 ق‌ظ »
هر کس با هر سیستم عاملی که حال میکنه کار کنه بدون توهین به هم
فقط امیدوارم ویندوز رو این دوستان تو ایران  به قیمت مایکروسافت بخرند نه ۵۰۰ تومان اونوقت ببینیم دارن میخندن هنوز به اینکه لینوکس نصب میکنند...!

آفلاین kaveh01

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 40
پاسخ به: آخه این چیه!؟!؟!؟!
« پاسخ #8 : 11 اردیبهشت 1387، 02:39 ق‌ظ »
فکر میکنم نویسنده تا حالا با کامپوترش کار جدی نکرده ( مثل hpc ) که از windows انقدر طرفداری میکنه
اگه ۱0٪ cluster ها که برای hpc استفاده میشن windows بود شاید میشد خط سوم به بعد نوشته رو خوند

آفلاین Behnam Golds

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: آخه این چیه!؟!؟!؟!
« پاسخ #9 : 11 اردیبهشت 1387، 04:53 ق‌ظ »
  من  یکی  که   بی طرفم   چسبیدم  به  اوبونتو   با  بقیه   کار  ندارم  که  کی  میخواد  با  چی  کار  کنه ...  شاید  برای  خودم  به  جای  ۱۰۱    تا  دلیل   ۱۰۰۱   تا   دلیل   داشته  باشم   ...      ضمنا   این    طرفدارای    ویندوز  چرا  فکر  میکنن    ما  ویندوز  ندیدیم ؟!   به  خدا  ما هم  قبلا  توی  ویندوز  کلی  کار کردیم   ،   کسایی  که   میبینی  توی  فریوم های  مثل  اینجا   هستن      صدی   نود   اول   ویندوز  رو  ترکوندن   و    بعد  رفتن  توی  لینوکس  ...   ولی  آیا  برعکس  این  موضوع   هم  صادقه  ؟     آهای   منتقد     چقدر  با  لینوکس  کار کردی  ؟ از پس  چند  تا  مشکلش  بر اومدی  ؟    چقدر   تایپ  کردی   چقدر  کد  نوشتی  ؟   چقدر  چشات  کور  شد   و راهنماها رو  خوندی  ؟    یه  نفر  میاد   دو  روز  با  لینوکس   کار  میکنه    بعد  میبینه  که   نه   داداش  مثل  اینکه   فرق  داره ....   برمیگرده  میگه    اه  اه  اه     لینوکسم   شد   ویندوز    ؟!!!   

ضمنا  سیستم   عامل   یه   وسیلست   الکی  سرش   دعوا  راه   نندازین     این    قدر  هم  فحش  نثار  ملت  نکنین   ...
« آخرین ویرایش: 12 اردیبهشت 1387، 02:31 ق‌ظ توسط Behnam Golds »

آفلاین ahmed

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
  • جنسیت : پسر
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
پاسخ به: آخه این چیه!؟!؟!؟!
« پاسخ #10 : 12 اردیبهشت 1387، 06:18 ب‌ظ »
نقل‌قول
فقط امیدوارم ویندوز رو این دوستان تو ایران  به قیمت مایکروسافت بخرند نه ۵۰۰ تومان اونوقت ببینیم دارن میخندن هنوز به اینکه لینوکس نصب میکنند...!

موافقم.و همچنین سیستمشان را بدون هیچ نرم افزار ویندوز تقلبی شناسی به روز کنند.

آفلاین Midgårdsormen

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: آخه این چیه!؟!؟!؟!
« پاسخ #11 : 12 اردیبهشت 1387، 06:45 ب‌ظ »
با خوندن مورد  ۵۲ کاملا معلوم میشه که نویسنده در تعطیلی مزمن به سر میبره...

آفلاین علیرضا طالقانی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • جنسیت : پسر
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
پاسخ به: آخه این چیه!؟!؟!؟!
« پاسخ #12 : 12 اردیبهشت 1387، 06:59 ب‌ظ »
وای !!
بابا حالا چ گیری دادید ب این بد بخت!
بی خیال :D
 ی غلطی کرد حالا! شما ببخشید اش!  :P اشتباه کرد! قول میده تکرار نکنه! من ضمانت اش رو می کنم!   =))
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین yunas

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 135
  • جنسیت : پسر
    • دست نوشته های یک عشق کامپیوتر
پاسخ به: آخه این چیه!؟!؟!؟!
« پاسخ #13 : 12 اردیبهشت 1387، 07:16 ب‌ظ »
این پسره معلومه هنوز درس سیستم عامل رو پاس نکرده تو جوابش مشهوده که اصلا با مفاهیم یک سیستم عامل هم آشنا نیست!!!
چرا مردم تو ایران بخودشون اجازه میدم در مورد چیزی که نمی دونن نظر بدن و مطلب بنویسن؟؟؟
بر فرض محال که دلایل این آقا کلا درست پس من با ویندوز مشکلی ندارم ولی یک دلیل برای نصب نکردن ویندوز دارم و اونم اینه که:
پول خریدش رو ندارم و دوست هم ندارم که چیزی رو بدزدم...

آفلاین ahmed

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
  • جنسیت : پسر
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
پاسخ به: آخه این چیه!؟!؟!؟!
« پاسخ #14 : 12 اردیبهشت 1387، 07:18 ب‌ظ »
با خوندن مورد  ۵۲ کاملا معلوم میشه که نویسنده در تعطیلی مزمن به سر میبره...
وای !!
بابا حالا چ گیری دادید ب این بد بخت!
بی خیال :D
 ی غلطی کرد حالا! شما ببخشید اش!  :P اشتباه کرد! قول میده تکرار نکنه! من ضمانت اش رو می کنم!   =))

از خواندن این دو متن روده بر شدم...! :D