......
--------------------------------------------------------
7- آقای توکلی فرمودید :
اولاً شما به هیچ وجه نمی توانید روی ایده هایتان کپی رایت بگذارید، اون هم توی جمع لینوکسی. مثلاً من می آمدم این جا تاپیک می زدم که تی شرت های اوبونتو مال sito.ir هستش و اگه لینوکس شاپ آن را اجرا کند، با قوانین جزایی مواجه خواهد شد Wink آقای عقلانی به نظر می یاد؟
جواب :
توی خارج وققتی میگن لایسنس یعنی همه چیز ! اگه یکی بیاد این محیط ماکروسافت رو کپی کنه حتمی ازش شکایت میشه ! در حالی که این فقط یه ایده است !
ساده تر بگم ! این فقط یه ایده نیست ! یه دپارتمان هست که طراحی شده برای همه پس اول باید به نتیجه برسه ! بعد ! اما اینکه یکی زودتر بخواد اینو بی اجازه انجام بده یعنی یه جور بی احترامی به طراح اصلی و نقض copyright !
اگه ما می خوایم واقعا کپی رایت صورت بگیره باید فکر این باشیم که طرف وقتی توی خارج توی ذهنش یه ماشین می کشه و به این لایسنس می ده دگه هیچ بنی بشری نمی تونه ازش کپی بگیره و بسازه مگر اینکه طرحو بخره ! و ...
مثال زیاده ! ....
فرمودین :
دوماً دردسرهای این کار به نوبه ی خودش کم نیست. آقای میر دامادی توی لینوکس شاپ دارند زحمت توزیع توزیعهای لینوکس را می کشند. اوبونتو و کوبونتو و ... را هم که در دسترس دارند. خوب، این جا خیلی بهتر می تونند که طرح شما را اجرا کنند. اگر کارهای مربوط به توزیع لینوکس ها متمرکز بمانند، خیلی بهتر می شود به آن هدف خدمت به ملّت رسید.
جواب :
کلام شما متین ! اما من که طرح دادم دوست داشتم توش فعالیت کنم و از بیکاری ( منظور کاری برای درامد نیست کاریه که از نظر روحی و شخصیتی منو ارضاء کنه ) دربیام ! نه این که یه طرحی بدم ! و به یه جایی یا برسه یا نرسه بعد یکی دیگه اجراییش کنه بره ! اگه این طرح مرگ مطلق هم باشه طرح منه و می خوام توش سهم داشته باشم !
---------------------------------- ----
......