انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: Tehran Shipment !!! اشتراک UBUNTU & KUBUNT در تهران ! ارسال مهم !  (دفعات بازدید: 23592 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mohsen00

• Full Member
  • *
  • ارسال: 147
  • Linux is your best friend
    • نوین تکنولوژی
خوب ... بله البته این تنها تاپیکی نیست که من توش به مخالفت ها و سنگ اندازی هایی می خورم که واقعا عجیبا !
حالا مثلا از یکی 100 تومن بیشتر بگریم یا کمتر ! استسنا همه جا وجود داره ! منم هدفم رو توی پستای قبلی گفتم !
می خوایم اوبونتو رو با کمترین هزینه ( همان هزینه تولید و ارسال ) بلافاصله بعد از پخش ( در کمتر از یک هفته ) به دست افراد مشترک برسونیم !
نه می خوایم مفتی کاری کنیم نه چیزه دیگه ! اگه ساس نامه رو درست می خوندید متوجه این هم می شدید که ما نمایندگانی داریم که از نزدیک ترین شهرهای اطراف انتخاب می شن و میفرستن !
بابا ! linuxshop یه CD رو 2000 تومن می فرسته ! در حالی که من داریم می گم یک سال اشتراک حدود 4 سی دی بدون دردسر پرداخت های مداوم و ... اتوماتیک در منزل !

عزیز من هیچ طرحی کاملا بدون اشکال که نیست ! هر طرحی یه سری مشکلات داره ! که باید قبول کنیم بعضی هاشون قابل حل نیست و باید به واسطه خوبی های دیگه چشممون رو رو اونا ببندیم !
مثل ازدواج ! همه کیس هایی که می بینی بلا استسنا مشکلاتی دارن ! اما یه سری خوبی هم دارن ! مقایسه و انتخاب می کنی !
من نمی دونم چرا شما انقدر مایلین نیمه خالی لیوان رو نگاه کنید ! انقدر رو جزئیات 100 تومن و 200 تومن دقت می کنین ! والا تو مملکت ما 5000 تومن روزی کرایه ماشین منه !

کل رو ببینید خوبی ها و بدی ها ! با هم مقایسه کنید و ببنید کدوم می چربه !
اینکه هزینه یه نفر 100 تومن بیشتر می شه یکی کمتر غیر قابل حل و اصلا مهم نیست ! کل قضیه رو نگاه کنید !
وقتی می خواین نظرتون رو بگین کامل مطلب رو بخونید ! اینکه نخونده حرفتونو می گین باعث توی دایره افتادن مطلب و به نتیجه نرسیدن می شه !

اگه غلت املایی داشتم ببخشید
محسن

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
خوب ... بله البته این تنها تاپیکی نیست که من توش به مخالفت ها و سنگ اندازی هایی می خورم که واقعا عجیبا !
حالا مثلا از یکی 100 تومن بیشتر بگریم یا کمتر ! استسنا همه جا وجود داره ! منم هدفم رو توی پستای قبلی گفتم !
می خوایم اوبونتو رو با کمترین هزینه ( همان هزینه تولید و ارسال ) بلافاصله بعد از پخش ( در کمتر از یک هفته ) به دست افراد مشترک برسونیم !
نه می خوایم مفتی کاری کنیم نه چیزه دیگه ! اگه ساس نامه رو درست می خوندید متوجه این هم می شدید که ما نمایندگانی داریم که از نزدیک ترین شهرهای اطراف انتخاب می شن و میفرستن !
بابا ! linuxshop یه CD رو 2000 تومن می فرسته ! در حالی که من داریم می گم یک سال اشتراک حدود 4 سی دی بدون دردسر پرداخت های مداوم و ... اتوماتیک در منزل !

عزیز من هیچ طرحی کاملا بدون اشکال که نیست ! هر طرحی یه سری مشکلات داره ! که باید قبول کنیم بعضی هاشون قابل حل نیست و باید به واسطه خوبی های دیگه چشممون رو رو اونا ببندیم !
مثل ازدواج ! همه کیس هایی که می بینی بلا استسنا مشکلاتی دارن ! اما یه سری خوبی هم دارن ! مقایسه و انتخاب می کنی !
من نمی دونم چرا شما انقدر مایلین نیمه خالی لیوان رو نگاه کنید ! انقدر رو جزئیات 100 تومن و 200 تومن دقت می کنین ! والا تو مملکت ما 5000 تومن روزی کرایه ماشین منه !

کل رو ببینید خوبی ها و بدی ها ! با هم مقایسه کنید و ببنید کدوم می چربه !
اینکه هزینه یه نفر 100 تومن بیشتر می شه یکی کمتر غیر قابل حل و اصلا مهم نیست ! کل قضیه رو نگاه کنید !
وقتی می خواین نظرتون رو بگین کامل مطلب رو بخونید ! اینکه نخونده حرفتونو می گین باعث توی دایره افتادن مطلب و به نتیجه نرسیدن می شه !

اگه غلت املایی داشتم ببخشید
محسن
شما سی دی رو به دست ما برسون دیگه بقیه اش مهم نیست ۱۰۰۰ یا ۱۰۰ یا ۱۰ سی دی مهمه. دارمت  ;) همین نسخه ۷.۱۰ رو یکی از دوستان شاهده که حاضر شدم با ۳ - ۴ هزارتومن هزینه به دست بیارم برم مهم نبود که چقدر میشه فقط مهم بود به دستم برسه.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
من چند بار که این تاپیک را نگاه کردم متوجه یک اشتباه بسیار بزرگ تعدادی از کاربران شدم.

اولاً و دوماً و سوماً و چهارماً و .... شما با پست پیشتاز اگر یک بسته را بفرستید، هرگز و عمراً و خودم هم تضمین می کنم که بیشتر از دو روز طول نمی کشه به دست طرف برسد. پس این قدر سنگ به سینه نزنید که آقا اگه از هر شهر بفرستیم سریع می رسه و از یک جای دیگه بفرستیم یک ماه طول می کشه.
نه خیر، از این خبرا نیست. شما اگه پیشتاز بفرستید، توی شهر خودتان یک روزه می رسه و توی شهرهای دیگه دو روزه. هزار درصد مطمئن هستم. مثلاً از ته ایران که ارومیه هست یک بسته را بفرستید جزیره کیش، دو روز بعدش می رسد !

پنجماً هزینه ی ارسال با پست پیشتاز از هر نقطه به هر نقطه ی دیگر هیچ تفاوتی ندارد و فقط به وزن بستگی دارد. مثل ایرانسل هستش. فرقی نداره از تهران بفرستی تهران یا از تهران بفرستی ته اهواز. همش یک قیمت در می یاد.

آقا این مساله ربطی به این تاپیک ندارخ اما من یه سی دی که حاوی یه فیلم صنعتی بود برای همکارم فرستادم بندرعباس با پست ‍یشتاز ۷ روز تمام طول کشید... اینجا اروپا نیست من که فکر نمی کنم. تضمینی وجود نداره.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
شما انتظار دارید که همه چشم بسته حرف شما رو تایید کنند و نظرشونو نگن؟ سنگ اندازی کجا بود؟ اینجا انجمنه! هر کس نظری داره و اونو بیان میکنه. اصلا هم عجیب نیست!
---

من اینطور که فهمیدم سیستمی که شما میخواهید راه بندازید یک جورایی اعتباریه! یعنی اعتبار شارژ میکنیم و بعد شما هم ما رو مشترک میکنید و به محض انتشار جدید میفرستید؟
« آخرین ویرایش: 21 اردیبهشت 1387، 12:54 ق‌ظ توسط mohi »
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery

من فکر نمی کنم صد تومن و دویست تومن واسه کسی مشکلی ایحاد کنه

حالم از کارهای موازی به هم می خوره...

باور کن این حال به هم خوردنه من سنگ نیستاااااااااااااااا.......
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 493
    • چاپچی
شما انتظار دارید که همه چشم بسته حرف شما رو تایید کنند و نظرشونو نگن؟ سنگ اندازی کجا بود؟ اینجا انجمنه! هر کس نظری داره و اونو بیان میکنه. اصلا هم عجیب نیست!
---

من اینطور که فهمیدم سیستمی که شما میخواهید راه بندازید یک جورایی اعتباریه! یعنی اعتبار شارژ میکنیم و بعد شما هم ما رو مشترک میکنید و به محض انتشار جدید میفرستید؟
آقای میر دامادی هم بالاخره به این تاپیک سر زدند - خیلی خوب شد.

نظر اصلی من این است که لینوکس شاپ بیاد و این کاری را که شما می خواهید انجام دهید را در کنار کار خودش هم انجام دهد. اشکالی که نداره؟
لینوکس شاپ می تونه یک محصول بذاره برای خرید که هر کسی آن را بخرد (مثلا اسمش را بذاریم پکیج اوبونتو 2 - برای یک سال - یا اوبونتو 4 - برای دو سال -) این طوری وقتی طرف آن پکیج را خریداری می کنه لینوکس شاپ را موظف می کنه که تا مثلا ده روز پس از انتشار , نسخه ی جدید را به دست مشتری برساند. کاری نداره که :)

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
چراغی که به خونه رواست به مسجد حرومه آقای توکلی! ;) شما که لالایی بلدی چرا خودت خوابت نمیبره؟ :P
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
    • چاپچی
چراغی که به خونه رواست به مسجد حرومه آقای توکلی! ;) شما که لالایی بلدی چرا خودت خوابت نمیبره؟ :P
بالاخره شما معروف به لینوکس شاپ ایران هستید. ارزش خاصی پیش کاربران عزیز دارید. ما کوچولوییم این وسط :)
از شوخی گذشته، چون شما خودتان یکی از فعالین اوبونتو هستید و فروشگاهتان نیز نسبت به ما خیلی شناخته شده تر است ، این پیشنهاد را دادم.
به نظر خودم نیاز به دوباره کاری نیست و شما می توانید این کار را نیز در کنار کارهای دیگرتان نیز انجام دهید، شما هم نظرتان را بگویید تا یکطرفه قضاوت نکرده باشم  ;)
« آخرین ویرایش: 21 اردیبهشت 1387، 02:08 ق‌ظ توسط b.tavakkoli »

آفلاین Mohsen00

• Full Member
  • *
    • نوین تکنولوژی
شما سی دی رو به دست ما برسون دیگه بقیه اش مهم نیست ۱۰۰۰ یا ۱۰۰ یا ۱۰ سی دی مهمه. دارمت  ;) همین نسخه ۷.۱۰ رو یکی از دوستان شاهده که حاضر شدم با ۳ - ۴ هزارتومن هزینه به دست بیارم برم مهم نبود که چقدر میشه فقط مهم بود به دستم برسه.
Thanks a lot

---
نه عزیز من من کی همچین حرفی زدم ! من فقط دارم اینو می گم که
1- راجب برخی از مطالب که قبلا بحث شده دوباره بحث نکنیم که توی دور بیوفتیم !
2- چرا وقتی بحث انتقاد می شه انقدر ریز میشیم روی مطالبی که اصلا مهم به نظر نمی رسن ! به کلیات اساسی بپردازیم !

نظر اصلی من این است که لینوکس شاپ بیاد و این کاری را که شما می خواهید انجام دهید را در کنار کار خودش هم انجام دهد. اشکالی که نداره؟
لینوکس شاپ می تونه یک محصول بذاره برای خرید که هر کسی آن را بخرد (مثلا اسمش را بذاریم پکیج اوبونتو 2 - برای یک سال - یا اوبونتو 4 - برای دو سال -) این طوری وقتی طرف آن پکیج را خریداری می کنه لینوکس شاپ را موظف می کنه که تا مثلا ده روز پس از انتشار , نسخه ی جدید را به دست مشتری برساند. کاری نداره که :)
این طرح طبق مطالب مندرجه در صفحه اول دارای حق قانون کپی رایت هست و هرگونه کپی برداری ازش بدون اجازه مولف (محسن سمیعی) غیر مجاز محسوب میشه و به administrator سایت گزارش خواهد شد !
« آخرین ویرایش: 21 اردیبهشت 1387، 03:27 ق‌ظ توسط Mohsen00 »

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
این طرح طبق مطالب مندرجه در صفحه اول دارای حق قانون کپی رایت هست و هرگونه کپی برداری ازش بدون اجازه مولف (محسن سمیعی) غیر مجاز محسوب میشه و به administrator سایت گزارش خواهد شد !

جمع کن ببینم بابا
دیگه گندشو در اوردی
کاسه ی صبر همه دیگه داره کم کم لبریز می شه
ذره ای تفکراتت لینوکسی و دارای فلسفه نیست
اون موقع اومدی می خوای بشی کانونیکاله ایران ؟
اون از تاپیک UBUNTU SERVER که پس از مدت ها لطف نمودی و واسش لایسنس گذاشتی
این هم از این تاپیک که داری واسه ایده های زاقارتت هم کپی رایت می گذاری...

محمد آقای میردامادی و آقای توکلی
ممنون می شم در اسرع وقت هر کدوم که می تونید این ایده رو کپی برداری کنید
می خوام ببینم وقتی به administrator سایت گزارش می شه
admin می خواد چی کار کنه
......................
« آخرین ویرایش: 22 اردیبهشت 1387، 10:54 ق‌ظ توسط badjoker »
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
    • چاپچی
در پاسخ به badjoker عزیز:
ما نیامدیم اینجا که با همدیگه جنگ کنیم و خونریزی راه بندازیم :)
اگر کسی می خواد این کار را انجام بدهد، خوب بدهد، اصلاً یک فروشگاه سوم راه بندازد
ولی من نظرم را گفتم که دچار اشتباه نشوند

بنده نظرم این است که
اولاً شما به هیچ وجه نمی توانید روی ایده هایتان کپی رایت بگذارید، اون هم توی جمع لینوکسی. مثلاً من می آمدم این جا تاپیک می زدم که تی شرت های اوبونتو مال sito.ir هستش و اگه لینوکس شاپ آن را اجرا کند، با قوانین جزایی مواجه خواهد شد  ;) آقای عقلانی به نظر می یاد؟
دوماً دردسرهای این کار به نوبه ی خودش کم نیست. آقای میر دامادی توی لینوکس شاپ دارند زحمت توزیع توزیعهای لینوکس را می کشند. اوبونتو و کوبونتو و ... را هم که در دسترس دارند. خوب، این جا خیلی بهتر می تونند که طرح شما را اجرا کنند. اگر کارهای مربوط به توزیع لینوکس ها متمرکز بمانند، خیلی بهتر می شود به آن هدف خدمت به ملّت رسید.

حالا آقا محسن عزیز، بیا بگو من دارم جلوت تخته سنگ می اندازم،  :)

آفلاین Mohsen00

• Full Member
  • *
    • نوین تکنولوژی
......  ;) :-X

--------------------------------------------------------

7- آقای توکلی فرمودید :
   اولاً شما به هیچ وجه نمی توانید روی ایده هایتان کپی رایت بگذارید، اون هم توی جمع لینوکسی. مثلاً من می آمدم این جا تاپیک می زدم که تی شرت های اوبونتو مال sito.ir هستش و اگه لینوکس شاپ آن را اجرا کند، با قوانین جزایی مواجه خواهد شد  Wink آقای عقلانی به نظر می یاد؟
جواب :
   توی خارج وققتی میگن لایسنس یعنی همه چیز ! اگه یکی بیاد این محیط ماکروسافت رو کپی کنه حتمی ازش شکایت میشه ! در حالی که این فقط یه ایده است !
   ساده تر بگم ! این فقط یه ایده نیست ! یه دپارتمان هست که طراحی شده برای همه پس اول باید به نتیجه برسه ! بعد ! اما اینکه یکی زودتر بخواد اینو بی اجازه انجام بده یعنی یه جور بی احترامی به طراح اصلی و نقض copyright !
   اگه ما می خوایم واقعا کپی رایت صورت بگیره باید فکر این باشیم که طرف وقتی توی خارج توی ذهنش یه ماشین می کشه و به این لایسنس می ده دگه هیچ بنی بشری نمی تونه ازش کپی بگیره و بسازه مگر اینکه طرحو بخره ! و ...
   مثال زیاده ! ....

فرمودین :
   دوماً دردسرهای این کار به نوبه ی خودش کم نیست. آقای میر دامادی توی لینوکس شاپ دارند زحمت توزیع توزیعهای لینوکس را می کشند. اوبونتو و کوبونتو و ... را هم که در دسترس دارند. خوب، این جا خیلی بهتر می تونند که طرح شما را اجرا کنند. اگر کارهای مربوط به توزیع لینوکس ها متمرکز بمانند، خیلی بهتر می شود به آن هدف خدمت به ملّت رسید.
جواب :
   کلام شما متین ! اما من که طرح دادم دوست داشتم توش فعالیت کنم و از بیکاری ( منظور کاری برای درامد نیست کاریه که از نظر روحی و شخصیتی منو ارضاء کنه ) دربیام ! نه این که یه طرحی بدم ! و به یه جایی یا برسه یا نرسه بعد یکی دیگه اجراییش کنه بره ! اگه این طرح مرگ مطلق هم باشه طرح منه و می خوام توش سهم داشته باشم !

---------------------------------- ----
......  :)
« آخرین ویرایش: 25 اردیبهشت 1387، 11:10 ب‌ظ توسط Mohsen00 »

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
@};-
چون هر دو طرف داستان رو می شناسم :)  وارد بحث میشم! البته من با محسن عزیزم سر این مطلب ب حد کفایت صحبت کردیم :)

محسن ،   بدجوکر ما  فوق العاده رک و رو راسته! ی جورایی خوبه! من که خوشم میاد و به من هم راهنمایی های زیاده کرده که من سعی می کنم استفاده کنم.
اما مطمئن باش که نه هدف اش مقابله با تو بوده و نه این مسائل که مطرح کردن اش هم زیاد جالن نیست.

من هم مثل تو زیاد در زمنیه ی لایسنزر های و فلسفه و تاریخ اطلاعات خوبی ندارم! شاید اصولا خیلی به فلسفه علاقه ندارم و برام جذاب نیست! همین قدر که از ی ویندوز دزدی دیگه استفاده نمی کنم برام کافی ی!

اما شما هم موقعی که می خواهی وارد ی همچین داستان هایی بشی ، اگه می بینی ی مقاومت هایی داره میشه! سعی کن یکمی علت یابی کنی! (البته کل پست های قبلی رو نخوندم، فقط حدس می زنم این طوری شده قضیه )  به هر حال هستند کسانی که چهار تا پیراهن بیشتر از من و تو پاره کردن در این راه!

الان هم هرکسی به هر دلیلی و هر زبونی ازین پست های خشن خشن بگذراه ها!  خودم چشاشو در میارم :D
صبح اول صبحی، آفتاب ب این قشنگی از پشت کوه داره میاد بالا!  هوای ب این توپی! حیف نیست .... 
@};-
@};-
@};-
@};-
@};-
نمی دونم چرا پنج تا! همین طوری :D
ماچ بوسه فراموش نشه
راستی سجاد، ی کار در گوشی دارم باهات! فرصت داشتی ی سری بزن بهم تو یاهو دادا ;)
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین Mohsen00

• Full Member
  • *
    • نوین تکنولوژی
علیرضا جون ممنون از پا در میونیت ...
اما به این نتیجه رسیدم، که :
من با هر سایت یا شخصی که مایل باشه این طرح و اجرایی کنه حاضرم سهیم بشه هیچ چیزی هم برای خودم نمی خوام جز فعالیت !
دیگه هم به این داستان ادامه نمی دم !
اگه سایت یا شخصی مایل به همکاری برای اجرا شد که با هم طرحو تکمیل می کنیم و اجراییش می کنیم ! وگرنه که هیچ ...
به هر حال من به فعالیتم توی تهران ادامه می دم .....

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551

آخرش اینه که من میرم به ادمین میگم دیگه لایسنس لایسنس نکه وقتی نمی تونه اداره کنه !

دوست من اول برادریتو ثابت کن بعد ادعای ارث و میراث داشته باش! مراحل ثبت اختراع به این مفتی نیست و با نوشتن یک جمله شما یک ایده رو نمیتونین ثبت کنین. تازه این ایده امکان ثبت هم نداره اینجا قوانین کپی‌لفت جاری هست . شما روی زحمتی که دیگران کشیدن نمیتونین برای خودتون کپی‌رایت بذارین.

اگه ما می خوایم واقعا کپی رایت صورت بگیره باید فکر این باشیم که طرف وقتی توی خارج توی ذهنش یه ماشین می کشه و به این لایسنس می ده دگه هیچ بنی بشری نمی تونه ازش کپی بگیره و بسازه مگر اینکه طرحو بخره ! و ...
شما میتونین بسته‌ها رو تو سی‌دی بزنین و به عنوان خدمات بدین دست مردم اما این ایده نیست و قابل ثبت نیست. مثال که آقای توکلی زدن رو دقت نکردین.
یه مثال قابل فهم براتون میزنم فرض کنین  من میخوام یک کامیون رو پُر از نخاله ساختمونی کنم میرم چهارتا کارگر استخدام میکنم و به جای اینکه بگم با بیل پُر کنن اینو میگم تو فورغون بریزن بیان فرغونها رو خالی کنن!! حالا آیا این کار قابل ثبت هست؟
من میخوام یک فرش رو زمین پهن کنم بجا اینکه لوله فرشو رو زمین باز کنم اول اونو رو تراس میتکونم بعد همینطوری میکشمش میارم پهنش میکنم. آیا این کار قابل ثبت هست؟
شما کاری که میخوای بکنی رو با اون طراح خودرو مقایسه نکن دوست من.
« آخرین ویرایش: 23 اردیبهشت 1387، 05:24 ب‌ظ توسط arashOio »
Humanity to others...