ممنون. البته یه نرم افزار کمکیه. در یادگیری تلفظ و املای صحیح آلمانی برای من مفید بوده.
دیدم در مورد زبان شیرین و دوست داشتنی آلمانی هست مجبور شدم یه پست نامربوط با تاپیک بدم ( ببخشید )
من چند سال آلمانی خوندم ولی اصلا rosetta stone رو پیشنهاد نمیکنم با اینکه من هم از این بسته آموزشی استفاده کردم ولی چون تجربه اش کردم بهت پیشنهاد نمیکنم که شما استفاده کنید
من زبان آلمانی رو با کتاب " deutsche sprachlehre für ausländer " شروع کردم و با این کتاب هم این زبان رو یاد گرفتم ، یه کتاب خشک و پر از لغات که برای کسی که تازه بخواد آلمانی بخونه زده میشه ، ولی اگر واقعا میخواهید آلمانی رو درست یاد بگیرید این کتاب و فایل های صوتیش هم توی اینترنت هست ، استفاده کنید ، اگر باز نخواستید این کتاب رو استفاده کنید کتاب " schritte " رو پیشنهاد میکنم که باز اصولی و با سرعت کمتری به آموزش این زبان پرداخته که فایل های صوتیش هم تووی کتاب هست
در مورد کتاب اول که عرض کردم یه نکته رو بگم ، اگر شما 6-7 درس اول رو واقعا خوب بخونید تووی صحبت کردن عادی مشکلی ندارید و دیگه باید با تمرین و استفاده از لغات این زبان رو یاد بگیرید ،،، نکته خیلی خوب این کتاب اینه که دامنه لغات شما رو بالا میبره و هر درس کلی لغات جدید یاد میگیرید
*** برای آموزش این زبان خیلی خیلی خیلی رفرنس های بهتر و کارآمد تر از rosetta stone وجود داره ، با اینکه مجموعه آلمانیش یکی از قویترین آموزش زبان های rosetta stone بشمار میره ولی باز از رفرنس های دیگه خیلی عقب تره