مجموع آرای اعضا: 46
0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.
فدورا رو من به عنوان یه مثال آوردم .چون تنها توزیعی هست که حرف برای گفتن داره. البته من فکر می کنم اگر حمایت خوبی از برنامه نویسان ولینوکس کار های حرفه ای صورت بگیره و سرمایه گذاری مناسب و هدفمندی باشه فکر می کنم بتونیم توزیعی در حدو اندازه توزیع های معروف تولید کنیم.
نقلقول از: shafaghi در 11 شهریور 1391، 12:59 قظفدورا رو من به عنوان یه مثال آوردم .چون تنها توزیعی هست که حرف برای گفتن داره. البته من فکر می کنم اگر حمایت خوبی از برنامه نویسان ولینوکس کار های حرفه ای صورت بگیره و سرمایه گذاری مناسب و هدفمندی باشه فکر می کنم بتونیم توزیعی در حدو اندازه توزیع های معروف تولید کنیم.خب مطمئنا میشه. مثل پاردوس ترکیه
نقلقول از: prp-e در 11 شهریور 1391، 01:00 قظنقلقول از: shafaghi در 11 شهریور 1391، 12:59 قظفدورا رو من به عنوان یه مثال آوردم .چون تنها توزیعی هست که حرف برای گفتن داره. البته من فکر می کنم اگر حمایت خوبی از برنامه نویسان ولینوکس کار های حرفه ای صورت بگیره و سرمایه گذاری مناسب و هدفمندی باشه فکر می کنم بتونیم توزیعی در حدو اندازه توزیع های معروف تولید کنیم.خب مطمئنا میشه. مثل پاردوس ترکیه حرف از بی اس دی زدی این بی اس دی ها با گرافیک ها مشکل ندارن ؟در هنگام نصب PC-BSD 9 بر روی یک دسکتاپ که از سخت افزارهای نه چندان جدیدی همچون پردازندهٔ Intel Core2Quad Q9550 2.83GHz و کارت گرافیک Nvidia Geforce 9800 GTX+ بهره میبرد، نصب با شکست مواجه شد و سختافزارها به درستی شناسایی نشد. مراحل نصب را بر روی سیستم قدیمیتر تکرار کردیم و اینبار همه چیز به خوبی پیش رفت! به یاد داشته باشید که ممکن است PC-BSD در شناسایی برخی از سختافزارهای سیستم شما به خوبی توزیعهای مدرن گنو/لینوکس نباشد و بعد از نصب نتواند برخی سختافزارها را بشناسد و با آن دچار مشکلاتی شوید!البته شب بخیرمنبع http://linuxreview.ir/1391/01/pc-bsd-9-review/
نقلقول از: sobhan در 11 شهریور 1391، 12:28 قظکه چی؟؟اگه تو یه توضیع کار می کردید مفید تر نبودید؟؟حرفهای شما مثل آقای "علی بهجتی" میمونه ها هرکس آزاده راه خودش رو بره و من هم راه خودم رو میرم
که چی؟؟اگه تو یه توضیع کار می کردید مفید تر نبودید؟؟
و به نظر من همینجور یه مشت چیز رو به هم رندوم چسپاندن هنر نیست.
ازادی دلیل انجام هر کاری نیست.
فدورا رو من به عنوان یه مثال آوردم .چون تنها توزیعی هست که حرف های جدید برای گفتن داره. البته من فکر می کنم اگر حمایت خوبی از برنامه نویسان ولینوکس کار های حرفه ای صورت بگیره و سرمایه گذاری مناسب و هدفمندی باشه فکر می کنم بتونیم توزیعی در حدو اندازه توزیع های معروف تولید کنیم.
نقلقول از: sobhan در 11 شهریور 1391، 01:47 بظو به نظر من همینجور یه مشت چیز رو به هم رندوم چسپاندن هنر نیست.نقلقول از: sobhan در 11 شهریور 1391، 01:48 بظازادی دلیل انجام هر کاری نیست.اتفاقا هست. وگرنه چه فرقي با انحصار داره؟ در ضمن همه رو تو يه پست بنويس نه صد تا
نقلقول از: shafaghi link=topic=43897.msg326377#msg326377 date=1346؟444966فدورا رو من به عنوان یه مثال آوردم .چون تنها توزیعی هست که حرف های جدید برای گفتن داره. البته من فکر می کنم اگر حمایت خوبی از برنامه نویسان ولینوکس کار های حرفه ای صورت بگیره و سرمایه گذاری مناسب و هدفمندی باشه فکر می کنم بتونیم توزیعی در حدو اندازه توزیع های معروف تولید کنیم.جنتو چینقلقول از: prp-e در 11 شهریور 1391، 01:59 بظنقلقول از: sobhan در 11 شهریور 1391، 01:47 بظو به نظر من همینجور یه مشت چیز رو به هم رندوم چسپاندن هنر نیست.نقلقول از: sobhan در 11 شهریور 1391، 01:48 بظازادی دلیل انجام هر کاری نیست.اتفاقا هست. وگرنه چه فرقي با انحصار داره؟ در ضمن همه رو تو يه پست بنويس نه صد تانکته انه که بعد از ارسال به ذهنم اومدنیه مثال می زنم تو اسلام تو ازادی هر وقت که خواستی نماز جماعت رو به فرادا تبدیل کنیایا یعنی نماز هایی که به جماعت شروع کردی رو باید فرادا تموم کنی؟؟تو ازادی خودتو بکشی ایا باید خودتو بکشی؟؟
ازادی مثل پتانسیل است.یک محرک لازم دارد
نقلقول از: sobhan در 11 شهریور 1391، 02:22 بظازادی مثل پتانسیل است.یک محرک لازم داردمرك؟ اونوقت اين محرك چيه؟امضات رو هم عوض كن.