JabirOS is a Free and Open Source Ubuntu-based operating system and optimized for a global and Iranian user.
بازم نشد ! عمو جان باید بگی چه تفاوت هایی با بقیه ی توزیع ها داره که آدم رقبت کنه دانلودش کنه ! فکر نکنی میخوام گیر بدم ها ! بالاخره آدم توزیع میزنه باید دنبال منتقد هم باشه واسه فیدبک کارش دیگه یا نه ؟
محمدرضا جان یه انتقاد کوچیک میکنم امیدوارم حمل بر بی ادبی نشه که فکر کنی زحمتت رو ندیده گرفتم و ناراحت نشی
اگه تمام زحمتت رو روی درست کردن یه رابط گرافیکی برای انجام تنظیمات بعد از نصب سیستم عامل میزاشتی که فارسی شده باشه فکر میکنم کمک فوق العاده ای رو به کسانی که برای اولین بار لینوکس رو تست میکنن کردی
توزیع پارادوس دقیقا این کار رو انجام داده (بومی شده ی ترکیه هست) بعد از نصب ، تنظیمات مختلف رو میتونی از طریق یه رابط گرافیکی که به زبان ترکی هست رو انجام بدی
در کنارش میتونی توزیعی رو که میخوای بومی سازی بکنی روش کار بکنی، مثالا استفاده از یه سیستم عامل که دسکتاپ سبک و حجم کم اما به روز رو داشته باشه میتونه یه انتخاب خوب واسه خیلی از افراد باشه
من به شخصه همیشه آرچ رو با دسکتاپ اوپن باکس روی سیستم داشتم که سرعت فوق العاده ای داشت و حجم کم البته هستن توزیع هایی به این شکل مثل اسلکس که با 200 مگ علاوه بر kde 4.10 همه ی فایل های مالتی مدیا رو اجرا میکنه
و خیلی از توزیع های دیگه ، شما اگر اوبونتو رو سر و سامون بدی نهایتا میشه مینت ! حالا بیا و کاری بکن که توزیعی که داری روش کار میکنی نه مینت باشه نه اوبونتو بلکه هدف دیگه ای بجز نصب نرم افزارهای اضافی روی دیسترو مادر رو بدنبال داشته باشه
من خیلی از نرم افزارها رو استفاده نمیکنم پس دلیلی نداره اونها نصب باشن که آپدیت بشن (اونم با این اوضاع اینترنت ما که پولی که واسه یه مگ میدیم هزار برابر همین مقدار حجم توی کشورهای دیگست )
هر کسی نرم افزاری نیاز داره خودش از طریق پیکج منیجر بگیره و نصب کنه یا اینکه مخازنی رو توی سی دی درست کن که از طریق اضافه کردن اون بتونه نرم افزارهای مورد نیازش رو نصب کنه
وای بر اون روزی که توزیعی مثل اسلکس بیاد که پکیج منیجر داشته باشه واسه نصب نرم افزارها از طریق اینترنت اون وقته که دیگه توی ستون Page Hit Ranking سایت distrowatch جای مینت رو میگیره
امیدوارم متوجه منظورم شده باشی و برداشت غلط نکنی و بتونه کمکت کنه واسه ادامه ی راهی که در پیش گرفتی