0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
vmware player رو تست کردین ؟رایگان هست و سورسشم بستست فکر کنم ایمیج هایه virtual box هم بشه بهش import کرد.
نقلقول از: alieblice در 10 شهریور 1391، 08:41 بظvmware player رو تست کردین ؟رایگان هست و سورسشم بستست فکر کنم ایمیج هایه virtual box هم بشه بهش import کرد.والا لینکش برای ایران بستس. اتفاقا قصد تستش رو داشتم. روی ویندوزم دارمش ولی الان نیاز دارم که روی اوبونتو تست کنم
نقلقول از: Haghiri75 در 10 شهریور 1391، 08:47 بظنقلقول از: alieblice در 10 شهریور 1391، 08:41 بظvmware player رو تست کردین ؟رایگان هست و سورسشم بستست فکر کنم ایمیج هایه virtual box هم بشه بهش import کرد.والا لینکش برای ایران بستس. اتفاقا قصد تستش رو داشتم. روی ویندوزم دارمش ولی الان نیاز دارم که روی اوبونتو تست کنم هم لینک های ویرژال باکس بستست هم وی ام ویر با قیچی بری درست می شه
نقلقول از: Haghiri75 در 10 شهریور 1391، 08:47 بظنقلقول از: alieblice در 10 شهریور 1391، 08:41 بظvmware player رو تست کردین ؟رایگان هست و سورسشم بستست فکر کنم ایمیج هایه virtual box هم بشه بهش import کرد.والا لینکش برای ایران بستس. اتفاقا قصد تستش رو داشتم. روی ویندوزم دارمش ولی الان نیاز دارم که روی اوبونتو تست کنم تور رو برا چی ساختن پس؟!
تو پورت یه سری پکیج هست مربوط به یواسبی توی ویرتوال باکسلازم نیست دستور رُ بنویسم که؟از qemu هم میتونی استفاده کنیفقط حواست باسه که بسته به نوع کرنلت بستههای ویرتوال باکس رُ بگیریدر ضمن باید کرنلتو دوباره کامپایل کنی
نقلقول از: Numb در 20 شهریور 1391، 02:59 بظتو پورت یه سری پکیج هست مربوط به یواسبی توی ویرتوال باکسلازم نیست دستور رُ بنویسم که؟از qemu هم میتونی استفاده کنیفقط حواست باسه که بسته به نوع کرنلت بستههای ویرتوال باکس رُ بگیریدر ضمن باید کرنلتو دوباره کامپایل کنیvbox مشکلی نداره. هم دبیان روش کار میکنه هم اوبونتو ۱۲.۱۰ که نصب کردم. فقط این دبیان با هسته BSD رو نصب کردم پوینتر موس توش کار نمیکنه! بیس هم جبیر هست دیگه! اونم که اوبونتوئه. روی جبیر وی باکس دارم توی اون بی اس دی زدم!
نقلقول از: Haghiri75 در 20 شهریور 1391، 03:14 بظنقلقول از: Numb در 20 شهریور 1391، 02:59 بظتو پورت یه سری پکیج هست مربوط به یواسبی توی ویرتوال باکسلازم نیست دستور رُ بنویسم که؟از qemu هم میتونی استفاده کنیفقط حواست باسه که بسته به نوع کرنلت بستههای ویرتوال باکس رُ بگیریدر ضمن باید کرنلتو دوباره کامپایل کنیvbox مشکلی نداره. هم دبیان روش کار میکنه هم اوبونتو ۱۲.۱۰ که نصب کردم. فقط این دبیان با هسته BSD رو نصب کردم پوینتر موس توش کار نمیکنه! بیس هم جبیر هست دیگه! اونم که اوبونتوئه. روی جبیر وی باکس دارم توی اون بی اس دی زدم!فکر کردم روی بیاسدی(s) میخوای ویباکس بریزیتو تنظیمات یواسبی ویباک موستو بزار تست کن ببین چی میشهبیاسدی ها مشکل سختافزاری زیادی دارن اصولا